Evet canım bende görmüştüm , ertesi günüm ise berbat geçmişti. Etkisinden kurtulamamıştım. Ama bunlar sadece bilinçaltımızdaki korkular. İçini ferah tut. Çoğumuz yaşıyoruz bu tür şeyler...
dilekciğim günaydın canım. Anlaşılan senin bulantılar hala devam ediyor. Senin bebiş kız galiba ne dersin?yerimsenibenkaydirigubbakcemile2
günaydın dikek nasılsın?
bulantı olunca kız mı olur muş ??
günaydın güzel anneler nasılsınız? bugün benim de midem rahatsız şu erken kalkmak olmasa
Eskiler öyle derler ya işte, sohbet olsun maksatkaydirigubbakcemile3Yoksa benim bir arkadaşım 9 ay bulantı çekti, 2 tane oğlu var şimdigamyoncuiremsu[/QUOTE
Benim hiç bulantım yok canım , bir yerde okumuştum protein ağırlıklı beslenince de erkek olma ihtimali yüksekmiş . İlk öğrendiğimde kız diyordum ama şimdi sanki erkek miş gibi geliyor ...
Günaydın canım. İyi olmaya çalışıyorum kötü bir haftasonu geçirdim. Bulantı ve kusmalarla geçti. Sen nasılsın?
Günaydın canım , ben hafta içi erken kalkarken oflayıp pofluyorum işin tuhaf tarafı hafta sonu da aynı saatte gözlerim açılıyor kalkıyorum yat işte dimi ama alışkanlık .
aynen valla haftasonu sabah 7 de uyanıyorum ama en güzeli daha sonra uyuyorum saat 10 a kadar ama bugün çok zor kalktım hamileler işe 12 de başlasa en azından ilk üç ay kaydirigubbakcemile3
benimde midem hep köyüdü çok fazla kusmadım ama kusmyaınca daha kötü sürekli mide ağrısı bulantısı ve yanması beni mahvetti uyuyamadım...
az bulantı olunca kız demişti annem ama. bir tanıdığımız 4 ay boyunca yemek yemedi sürekli su içti çıkartdı 8 aylık şimdi erkek ama bebek
bence belli olmuyor kızlar
He he sana katılıyorum hatta akşamda çok erken çıksa değil mi :))
Öyle canım şimdiden belli olmaz. Ben zaten belirtilere pek inanmıyorum cinsiyet konusunda. Az kaldı zaten öğrenmemize de.... Kusamamak insanı daha beter yapıyor, haklısın. Kusunca az da olsa rahatlıyorsun... Ama bu sefer de ben vicdan azabı çekiyorum sanki onu iyi beslemiyormuş gibi hissediyor sonra da ağlıyorum senağlama
Öyle canım şimdiden belli olmaz. Ben zaten belirtilere pek inanmıyorum cinsiyet konusunda. Az kaldı zaten öğrenmemize de.... Kusamamak insanı daha beter yapıyor, haklısın. Kusunca az da olsa rahatlıyorsun... Ama bu sefer de ben vicdan azabı çekiyorum sanki onu iyi beslemiyormuş gibi hissediyor sonra da ağlıyorum senağlama
Şu anda bebeğini istesen de pek besleyemezsin zaten canım. O depolardan alacağını alıyordur korkma sen. 3 ay geçsin, ondan sonra kendimizi zorlayarak da olsa yememiz gerekiyor bazı şeyleri. Süt içme fikri benim midemi kaldırıyor mesela ama başka çare yok:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?