gunde 8-10 kez felan alti degiscekmis tatlim, her cis yaptiginda degistirmek sartmi bilmiyorum cunku yeni bezler emdigi icin alti islak olmuyor ama her kaka yaptiginda mutlaka degistirmek lazim yoksa pisik olur zaten bebekte huzursuzlanir.
bi de bence bu kadar cok bez alip stoklamayin. dedikleri gibi her bebege her bez olmuyor alerji yapani var pisik yapani var o yuzden kullanip hangşisi iyiyse onu almak lazim.sonra elimizde patlamasin yazik paralara, ben 1 tane yenidogan aldim o kadar.
tatlım bu konuyu bende çok kafama takıyodum ama yeni doğum yapan annelerden aldığım bilgiler doğrultusunda güvenerek rahat bi şekilde aldım...Bebeğin altını zaten çok sık değiştreceğin için bezler pişik yapmıyormuş..çünkü bezi pişik olmasını sağlayacak kadar poposunda tutmuyomuşsun..bu yüzden ilk aylar bu arayışa gerek yokmuş...eğer farklı markalardan bezler de aldıysan karışık kullan dediler..
birde ilerleyen aylarda artık bez değiştirme sayısını azaltacağımızdan o zaman bebek için pişik yapmayan bez arayışına girmek lazımmış..buda tasarruf için....mesela bazı bezler çış yaptıktan 2 saat sonra pişik oluşumuna sebep oluyormuş bazılarıda 6 saat sonra....burda da bizim için önemli olan uzun süre pişik yapmayan bezi alabilmeka.s
ozgecim dogum sancisi belden baslayip kasiklara yayilirmis oyle bisey mi seninki
yalanci sanci ise karinda ve altinda olurmus
zeytincim baharcım mozicim teşekkürler.
mozicim ben de fötr şapkamı kaldrıp selamlayarak bir giriş uygun görmüştüm zaten
günaydın kızlar yenı gelen arkadaşlarda hoşgelmişler....
ebrucum canım bılgıler için çok saol faydalı bılgiler okudum ve hemen alıp kopyaladım dursun bi köşede mutlaka işime yarar.puan vercektım ama veremedım((alişinide görmüşsün gözün aydın dogum şeklıde hiç düşünme herşey olduguna varır...onun saglıgı yerınde olsunda...ha bide ben gebe rüyamda seni gördüm hayıra çıka
pembecım sanada iyi yoluculuklar kazasız belasız hayırlısı ıle varırsın yerıne
arkadaslar ben bugun ögleden sonra giremem şimdi azcık bakıyım dedim işlerim var yarın akşam. yada c.tesi sabah ızmır yolcusuyum bı daha evime geldıgımde yavrumla gelcam evıme bunu düşündükçe heyecan basıyo...
kızlar ağustos annelerinden uzun süredir görüştüğüm çok yakın dostumun açılması 2 cm olmuş akşama doğum olacak demiş doktor... ayyy bugün geçmicek bana yaaaaaaaaa.
kızlar emelle konuştummm çok iyyimişş slmı var herkese.. bebeği hala ememiyormuş sütü çok az geliyormuşş... birazdan evlerine gidicekler eve gidince girerimm dedii ...
gülcancım iyi yolculuklar canım sana....
demetcim hoşgeldin, 5,5 kilo gerçekten çokmuş tatlım... peki şuan bebeğin kaç kilo olmuş...
95,3 milim olmus tatlim. koca kafali mi dedim yooo normal dedi. bacak kemigi de 72,5 milim olmus.
tamam o saman, hayirlara vesile olsun issallaaaah :)
gamze demet hoşgeldiniz kızlar...
demet sen kaçıoncı haftadasın? 38+ falan sın dımı
gamze demet sivaslı hoşgeldın kızlar sefalar getırdınız
ben şimdilik çıkıyorum işlerime bakıyım çok işim çok ugramaya çalışırım öpüyorum hepinizi
özge saol bacım
selam kızlar ve minişleri...geçmişi okuyayım dedim öğlen oldu valla,ne güsel iki tane kuzucugumuz zgelmiş.hayırlı olsn.
kızlar aklıma bişi takıldı sizler belki biliyorsunuzudr.ben dogumumu memlekette yapacam inş.eşim yıllık izne cıkacak,
1-şimdi bizim kuzu orda dogunca orda nüfusa kaydettirmemiz mi lazım?
2-oğlusu hemen sünnet ettircez inş devlet hastanesinde ama eşimin oglana saglık karnesi cıkartması gerekir dimi??
ıyıyız gamzecım sız nasılsınız
biz bugün depresifiz biraz malum şeker ölçüyoruz sinirler gergin :)))
ben sinirlendikçe o tepiyo hıçkırıyo bilmemne birbirimizin burnundan getiricez bugünü anlaşıldı.... :))
demetcim ne güzel araştırmaları ve normal doğum için her önlemi almaları yani ülkemizdeki gibi kilolu doğarsa sezeryan olusun demiyolar... baştan beri kontrol altındasın... peki bebeğin kilo alışını senin yediklerini belirleyerek engellediler o zaman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?