2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ozgecim dogum sancisi belden baslayip kasiklara yayilirmis oyle bisey mi seninki
yalanci sanci ise karinda ve altinda olurmus

Tek tarafta belden kasığa vurdu ama şimdi geçti gibi. Bende anlamadım. Ama yalancıydı sanırım bunlarrrrrrrr zemuszemus

zeytincim baharcım mozicim teşekkürler.

mozicim ben de fötr şapkamı kaldrıp selamlayarak bir giriş uygun görmüştüm zaten

kaydirigubbakcemile3 yakışır pembecim

Kazasız belasız git doğur evine dön bacımmmmmm . İyi yolculuklar olsun

kızlar ağustos annelerinden uzun süredir görüştüğüm çok yakın dostumun açılması 2 cm olmuş akşama doğum olacak demiş doktor... ayyy bugün geçmicek bana yaaaaaaaaa.

Ayy ne güzel ya Allah kurtarsın

kızlar emelle konuştummm çok iyyimişş slmı var herkese.. bebeği hala ememiyormuş sütü çok az geliyormuşş... birazdan evlerine gidicekler eve gidince girerimm dedii ...

Maşallah bebişe. Gelsinde anlatsın Emel valla merak ediyoruz

gamze demet sivaslı hoşgeldın kızlar sefalar getırdınız

ben şimdilik çıkıyorum işlerime bakıyım çok işim çok ugramaya çalışırım öpüyorum hepinizi

özge saol bacım

gülcancım iyi yolculuklar canım sana....

demetcim hoşgeldin, 5,5 kilo gerçekten çokmuş tatlım... peki şuan bebeğin kaç kilo olmuş...

kızlar bende kaçıyorumm
malum çekmecelerle başım dertte salondayız bugün işlerimiz bitince geliriz.. sahur muhabbeti yaparız inşallah.. herkesi öptükk..

arkadaşlar görümcemin oğlunun fotosunu ekliyorum albümüme, maşallah diyin... çok tatlı ya..... insanın içine sokası geliyo....

gülcancım iyi yolculuklar canım sana....

demetcim hoşgeldin, 5,5 kilo gerçekten çokmuş tatlım... peki şuan bebeğin kaç kilo olmuş...

canim haftasina gore hep 500 veya 600gr fazla gidiyor enson 3hafta once 3.250 idi doktorlar artik kilo almak yok diye beni herhafta hastaneye cagriyorlar hesaplamalarla bebek kilolarini hemen buluyorlarrr annenin ve babanin vucud ve genetigine bakarak bakalim haftaya kontrol varrrrrrrr artik haftalarida saymiyorum sadece 26 agostosu bekliyorum uzatma olursa en fazla 10 eylul kalirsa tabiiiiiiiiii:lepi:

95,3 milim olmus tatlim. koca kafali mi dedim yooo normal dedi. bacak kemigi de 72,5 milim olmus.

tamam o saman, hayirlara vesile olsun issallaaaah :)

ebrucum en büyük tesellim sendin..bebekler aynı gidiyor diye...ama şimdi:bbo:
üfff...normal doğum isteyen biri olaraktan iyice korkmaya başladım ya 34+3 ken senin bu verdiğin ölçülere aynı değerlere sahiptim...şimdi kimbilir nasıl olmuştur....:uhm:

oğlum illa beni bıçak altına yatırıcak gibi gözüküyor:çok üzgünüm:

selam kızlar ve minişleri...geçmişi okuyayım dedim öğlen oldu valla,ne güsel iki tane kuzucugumuz zgelmiş.hayırlı olsn.
kızlar aklıma bişi takıldı sizler belki biliyorsunuzudr.ben dogumumu memlekette yapacam inş.eşim yıllık izne cıkacak,
1-şimdi bizim kuzu orda dogunca orda nüfusa kaydettirmemiz mi lazım?
2-oğlusu hemen sünnet ettircez inş devlet hastanesinde ama eşimin oglana saglık karnesi cıkartması gerekir dimi??

gamze demet hoşgeldiniz kızlar...

demet sen kaçıoncı haftadasın? 38+ falan sın dımı

merhaba canım nasılsınn bebş nasılll..

gamze demet sivaslı hoşgeldın kızlar sefalar getırdınız

ben şimdilik çıkıyorum işlerime bakıyım çok işim çok ugramaya çalışırım öpüyorum hepinizi

özge saol bacım

merhaba şekerim ama sen kaçmışsın bileeeeee :))

merhaba canım... bence doğduğu yer geçer nüfusa öyle biliyorum nerde doğduysa orası yazılıyo.... ama sağlık karnesi konusunu bilmiyorum....

demetcim ne güzel araştırmaları ve normal doğum için her önlemi almaları yani ülkemizdeki gibi kilolu doğarsa sezeryan olusun demiyolar... baştan beri kontrol altındasın... peki bebeğin kilo alışını senin yediklerini belirleyerek engellediler o zaman....

3 aylık canım ama normale göre gelişimi önde gidiyormuş, farkındalığı falan çok fazlaymış, doktor bu şekilde demiş... gerçekten koca adam gibi, herşeyin farkında, çok garip ya ben hiç 3 aylık çocuktan beklemediğim tepkiler veriyo... artık çocuklar bir alem valla....

kızlar evet burdada bi arkadaşımın bebeği çok iri gitti dr mesela 7,5 aydan sonra hiç süt içirmedi kiloyu çok etkiliyo diye... sadece yoğurt peynir vs aldı kız vede normal doğurabildi... yani bebeklerin kilosu birazda annein elindeymiş.. dr benim normal doğurmamı istiyo o yüzden beslenme düzenim hep 3,300 e kadar olan bir bebeğe göre planlandı....

ewet canim oyle yaptilar ben 6.aydan itibaren hep dr gozetimi altindayim ve normal dogum dediler hemen herseyin en iyisi normal yontemdir sezeryani hic onermediler ve yiyecek iceceklerle duzene koydular bakalim ama bebek biraz kilolu ciksin onlarin tahmininden bana nasil kiziyorlarrrr bir gorsennnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben 26 haftalikken bebebk 2.200 cikmisdi butun drler basima toplandi cocukda su toplamasimi var diye sonra herseyi kontrol altina aldilar artik hastanede bilemiyorum nasil olcaz benle dalga geciyorlardi kucuk filmi dunyaya getireceksin diye buranin doktorlari cok iyi ve ben 6.ayda terapiyede basladim belden dolayiii sansliyim yaniiiii boyle bir yerde oldugum icin.normalda ben bir ayda 5kilo aliyordum simdi ise ayda 1kilo anca aliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…