2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım üzme kendini üçüncü aydan sonra beslenmemize çok dikkat etmemiz gerekiyor doktorum öyle dedi özellikle süt ve süt ürünlerine dikkat etmen gerekecek dedi şimdide tabi güzel beslenmek lazım ama 3. aydan sonra daha önemli ben mesela sebzelerden fena halde tiksindim eğer bu durum geçmezse ne yaparım diye düşünüyorum

Sabah televizyonda 18 yaşında bir kızın tüp bebek yaptırdığını duydum. Bebekleri olsun istemişler, bir kere bile denemeden hemen tüp bebek merkezinin kapısında almışlar soluğu. Neymiş efendim, o kadar çok istiyorlarmış ki bekleyememişlerkötükedihüsoÇok kızıyorum ben böyle doğanın işine gereksiz yere karışılmasınaklavaaha genceciksin, 1-2 ay olsun deneyemedin mi? Vücudunu neden doğal olmayan uygulamalarla rahatsız ettin ki.

Tabii ki gerekli olduğu durumlarda tüp bebeğe karşı değilim. Ama artık oyun gibi algılıyor insanlar, buna da kızıyorumklava:

bende yaklaşık 2 haftadır süt içmiyorum. içemiyorummm :1no2: :1no2: :1no2:

günaydın kısslar nasılsınız bu gün...evet bende izledim o haberi ama eşi kısırmış sanırım...olan olmuş:ecrin_bebek:

günaydın cnm yaaa çok sevndim...hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım

bencede çok haklısın. hem öyle Allah'ın işinede karışılmaz. bari deneselerdi çok komik doğal yoldan hamile kalmak kadar güzel bir şey var mı? olmaz bebek tamam tüp bebk yaptırısın bende sana katılıyoruma.s a.s a.s a.s

evet dilekçim su yu bende içince midem bi tuhaf oluyoo çok susasam bile 1-2 yudum alıp bırakıyom içmeyi davul gibi oluyom yinede

Günaydın kızlar nabersiniz? Canım hiç işe gelmek istemiyor ya. Gözüm hep uykuda. Keşke dediğiniz gibi 9 ay çalışmasak devlet bizi maaşa bağlasa -tatlicadiarzu-

yaa kısslar ben bugün hast.gittim dr çek ap istedi demiştim ya..dua edin hayırlı sonuçlar çıksın...ayy daha şimdiden ben çok heycanlıyım hastaneye gidince ileride ne yapcem bilmiyom

yaa kısslar ben bugün hast.gittim dr çek ap istedi demiştim ya..dua edin hayırlı sonuçlar çıksın...ayy daha şimdiden ben çok heycanlıyım hastaneye gidince ileride ne yapcem bilmiyom

Hiç korkma canım. Çook güzel haberlerle döneceksin. Sen iyi düşünürsen herşey iyi olura.s.

Canım o olayı ben geçen hafta gazeteden okudum hatta en genç tüp bebek annesiymiş.
Ama ordaki olayda babanın infertilite yaşadığı yazıyordu . 6 ay denemişler olmayınca doktora gitmişler ve babada infertiliteye rastlanmış bu nedenle tüp bebek yapmışlar. Tabi 6 ay kısa bir zaman biraz daha bekleyebilirlerdi ama belki de kafalarında bu soru işareti ile yaşamak istememiş olabilirler.

Bu durumda da televizyon kanalına kızdım çünkü haberi yarım yamalak vermişler demek kiklava:Bugün biraz asabi miyim neyim:roflol:

Bir de insan bebek beklerken bir tuhaf oluyor , algıda seçicilik midir nedir ? Tüm iyi kötü bebek haberlerini duyuyorsunuz , çevrenizde ne kadar çok bebekli insan olduğunu algılıyorsunuz . Hafta sonu alışverişe gittik , amanın ne kadar çok bebek arabası sayamayacağım kadar .

günaydın kızlar, dilek günümüz aynı ikili test yaptırdın mı? benim sonucum bugün yarın çıkıcak,heyacanlıyım biraz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…