Öyle canım şimdiden belli olmaz. Ben zaten belirtilere pek inanmıyorum cinsiyet konusunda. Az kaldı zaten öğrenmemize de.... Kusamamak insanı daha beter yapıyor, haklısın. Kusunca az da olsa rahatlıyorsun... Ama bu sefer de ben vicdan azabı çekiyorum sanki onu iyi beslemiyormuş gibi hissediyor sonra da ağlıyorum senağlama
Şu anda bebeğini istesen de pek besleyemezsin zaten canım. O depolardan alacağını alıyordur korkma sen. 3 ay geçsin, ondan sonra kendimizi zorlayarak da olsa yememiz gerekiyor bazı şeyleri. Süt içme fikri benim midemi kaldırıyor mesela ama başka çare yok:1no2:
Sabah televizyonda 18 yaşında bir kızın tüp bebek yaptırdığını duydum. Bebekleri olsun istemişler, bir kere bile denemeden hemen tüp bebek merkezinin kapısında almışlar soluğu. Neymiş efendim, o kadar çok istiyorlarmış ki bekleyememişlerkötükedihüsoÇok kızıyorum ben böyle doğanın işine gereksiz yere karışılmasınaklava aha genceciksin, 1-2 ay olsun deneyemedin mi? Vücudunu neden doğal olmayan uygulamalarla rahatsız ettin ki.
Tabii ki gerekli olduğu durumlarda tüp bebeğe karşı değilim. Ama artık oyun gibi algılıyor insanlar, buna da kızıyorumklava:
herkese günaydınlarr... iki gündür uykudan başımı kaldıramadığım için hiç uğrayamadım umarım herkes iidir. bugün doktora gideceğim çok heyecanlıyım bebişimi tekrar görmeyi özledim
günaydın kısslar nasılsınız bu gün...evet bende izledim o haberi ama eşi kısırmış sanırım...olan olmuş:ecrin_bebek:
ya kıyamam sana. öyle düşünme lütfen tatlım.
Sabah televizyonda 18 yaşında bir kızın tüp bebek yaptırdığını duydum. Bebekleri olsun istemişler, bir kere bile denemeden hemen tüp bebek merkezinin kapısında almışlar soluğu. Neymiş efendim, o kadar çok istiyorlarmış ki bekleyememişlerkötükedihüsoÇok kızıyorum ben böyle doğanın işine gereksiz yere karışılmasınaklava aha genceciksin, 1-2 ay olsun deneyemedin mi? Vücudunu neden doğal olmayan uygulamalarla rahatsız ettin ki.
Tabii ki gerekli olduğu durumlarda tüp bebeğe karşı değilim. Ama artık oyun gibi algılıyor insanlar, buna da kızıyorumklava:
Böyle şeyler duymak beni rahatlatıyor, teşekkür ederim canım. Bende aynı normal süt içemiyorum son bir kaç gündür meyveli süt içmeye çalışıyorum. Ben ayrıca su da içemiyorum midem daha beter olucak diye..Acayip şekilde susuyorum ama korkumdan içemiyorum. Benden başka böyle bir durum yaşayan biri daha var mı acaba?
Günaydın kızlar nabersiniz? Canım hiç işe gelmek istemiyor ya. Gözüm hep uykuda. Keşke dediğiniz gibi 9 ay çalışmasak devlet bizi maaşa bağlasa -tatlicadiarzu-
yaa kısslar ben bugün hast.gittim dr çek ap istedi demiştim ya..dua edin hayırlı sonuçlar çıksın...ayy daha şimdiden ben çok heycanlıyım hastaneye gidince ileride ne yapcem bilmiyom
yaa kısslar ben bugün hast.gittim dr çek ap istedi demiştim ya..dua edin hayırlı sonuçlar çıksın...ayy daha şimdiden ben çok heycanlıyım hastaneye gidince ileride ne yapcem bilmiyom
Canım o olayı ben geçen hafta gazeteden okudum hatta en genç tüp bebek annesiymiş.
Ama ordaki olayda babanın infertilite yaşadığı yazıyordu . 6 ay denemişler olmayınca doktora gitmişler ve babada infertiliteye rastlanmış bu nedenle tüp bebek yapmışlar. Tabi 6 ay kısa bir zaman biraz daha bekleyebilirlerdi ama belki de kafalarında bu soru işareti ile yaşamak istememiş olabilirler.
Bu durumda da televizyon kanalına kızdım çünkü haberi yarım yamalak vermişler demek kiklava:Bugün biraz asabi miyim neyim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?