,öğle tatiline çıkıyorum kızlar, herkese afiyet olsun....
biz bugün depresifiz biraz malum şeker ölçüyoruz sinirler gergin :)))
ben sinirlendikçe o tepiyo hıçkırıyo bilmemne birbirimizin burnundan getiricez bugünü anlaşıldı.... :))
gamzecim bende dun esime diyorum artik bebege yarayan seyler yemiiim normal dogsun diye
o da kizdi iste bebegin sadece fiziksel buyumesi degil beyinsel gelisimini de mi engelliceksin diye
bilemedim ama bende o kadar cok protein yemiiim artik diyorum soora da ya doktor yanlis olcuyorsa sonucta emelde ne kadar farkli cikti kilo, ben buyuk diye az yersem ve o aslinda zaten kucukse
amaaaan aklima bir suru sey geliyor iste, en iyisi akisina birakmak
zaten pazartesi merryemin gittigi doktora gitcem bakalim o da ayni seyleri mi soylicek alis icin
biz bugün depresifiz biraz malum şeker ölçüyoruz sinirler gergin :)))
ben sinirlendikçe o tepiyo hıçkırıyo bilmemne birbirimizin burnundan getiricez bugünü anlaşıldı.... :))
anne kız catışması var yanı:)
selam hamişler herkese bugün ben çok mutluyum ev bebek kaynıyo :))13 tane yavru balığımız var birde nerden geldiği belli olmayan yavru salyangozumuz acaip şirinler yaff gidip gidip onlara bakıyorum nazarım değecek valla maşallah diyeyimde :))
gamzecim bende dun esime diyorum artik bebege yarayan seyler yemiiim normal dogsun diye
o da kizdi iste bebegin sadece fiziksel buyumesi degil beyinsel gelisimini de mi engelliceksin diye
bilemedim ama bende o kadar cok protein yemiiim artik diyorum soora da ya doktor yanlis olcuyorsa sonucta emelde ne kadar farkli cikti kilo, ben buyuk diye az yersem ve o aslinda zaten kucukse
amaaaan aklima bir suru sey geliyor iste, en iyisi akisina birakmak
zaten pazartesi merryemin gittigi doktora gitcem bakalim o da ayni seyleri mi soylicek alis icin
daha şimdiden çatışmaya başladıysanız yandın sen annem allah kolaylık versin -tatlicadiarzu-
canım ölçümlerde 300 gr hata payı olabilir muz yeme çok kilo yapıyor gereksiz ama normal beslenmene dikkat et 4 kilo bile olsa normal doğurabilirsin . ben kaç defa şahit oldum emin ol hatta stajımda 4 kilo gelen bir bebeğin doğumuna yardım etmiştim inanılmaz kolay olmuştu pırt diye çıktı sıpa :))
Açmısın kız yoksa ondanda çemkiriyodur belkim sana :))
gamze benım o sıkıntım devam edıyor. karnım garip bir şekil alıyor sol kaburgamın altını ıyıce şişiriyor. sag göbeğimin ynaını da şişiriyor. çok gergın bır ortam yaratıp ustune bırde aşşagıya dogru çok ısrarlı bır sekılde bastırıyor. canım çok acıyor. çokda endişe ediyorum açıkcası. c.tesi gunu dr abir soyleyelım bakalım ne dıyecek
valla yemek yedim özgem ama noluyo buna anlamadım yeri daraldıkça bukadar delirirmi bi çocuk yaa... o bişiy değil eşim 2 gün yok seyahate gidicek sapıtıpta doğmasa bari naparım yalnız başıma ben buralarda....
gamze benim oğlan da hıçkırıyor hıçkırdıkça sinirli sinirli debeleniyor dönüyor falan. çok komik yaaaa...böle deli anadan çıkacak kızdan fazla bişi beklemyiodum zaten ben :)))))) ama buda çok tepişken be anacım yani kendi hıçkırıyo hıçkırdıkça ortalığı birbirine katıyo... sanki ben yapıyorum gıcık işte benim kızım napıcam bilmiyom :)))
ayy darısı başımıza yarebbiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm :))))
valla yemek yedim özgem ama noluyo buna anlamadım yeri daraldıkça bukadar delirirmi bi çocuk yaa... o bişiy değil eşim 2 gün yok seyahate gidicek sapıtıpta doğmasa bari naparım yalnız başıma ben buralarda....
canım o gerilmeler bende de oluyor. göbeğimin üstü tepecik tepecik oluyor ve inanılmaz geriliyor canımı yakıyor sıpa.gamze benım o sıkıntım devam edıyor. karnım garip bir şekil alıyor sol kaburgamın altını ıyıce şişiriyor. sag göbeğimin ynaını da şişiriyor. çok gergın bır ortam yaratıp ustune bırde aşşagıya dogru çok ısrarlı bır sekılde bastırıyor. canım çok acıyor. çokda endişe ediyorum açıkcası. c.tesi gunu dr abir soyleyelım bakalım ne dıyecek
Bu kızlar ne kadar cadıya. Benimkide bütün gece uyutmadı beni. Aman bacım Allah korusun doğurma tabe bekle. Annenler gittimi?
gamze benim oğlan da hıçkırıyor hıçkırdıkça sinirli sinirli debeleniyor dönüyor falan. çok komik yaaaa...
canım o gerilmeler bende de oluyor. göbeğimin üstü tepecik tepecik oluyor ve inanılmaz geriliyor canımı yakıyor sıpa.
valla yatıcam sadece i,ki gün hayatta bişiy ellemem nolur nolmaz kocam gelsinde ozaman olsun nolcaksa :)) annemler gitti canım geçen cumartesi.... evde bööle kendi kendime sessizliğin tadını çıkarıyorum çokk şükür :)))) engeç bir ay sonra evdeki tantanayı düşünemiyorum bile :)))) sizinkiler napıyolar heyecan sizde had safhadadır artık doktordan sonra özellikle :)) beni pek ipleyen yok açıkçası kocam sadece yat yat diyip duruyo okadar :)))
valla yatıcam sadece i,ki gün hayatta bişiy ellemem nolur nolmaz kocam gelsinde ozaman olsun nolcaksa :)) annemler gitti canım geçen cumartesi.... evde bööle kendi kendime sessizliğin tadını çıkarıyorum çokk şükür :)))) engeç bir ay sonra evdeki tantanayı düşünemiyorum bile :)))) sizinkiler napıyolar heyecan sizde had safhadadır artık doktordan sonra özellikle :)) beni pek ipleyen yok açıkçası kocam sadece yat yat diyip duruyo okadar :)))
ay evet yaa çok komik sanki ben hıçkırtıyorum e yavrucum gırtlağın gelişicek bilmemnolucak mümkünse kes sesini hıçkır otur yaa :)))))))
,Ya bizimkiler napsınlar hepsi gözümün içine bakıyo doğurayım diye. Onlarda sıkıldı bende sıkıldım valla. 1.5 aydır evde yat yat artık bunaldım açıkçası. Artık bi doğursamda hayırlısıyla düzene girsek hepbirlikte :Saruboceq:
gamzecim büyüdükçe kuduruyo bu bebeler sakin ooollllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?