nice yıllar kocana ailesi ile birlikte canımcım. pasta için de ellerine sağlık kim bilir ne güsel olmuştur...meraba kızlar bugün kocişin doğumgünü ona pasta yaptım geldim yoruldum baya iyice hantallaştım bi pasta bile yordu daha yemekde yapacam çok işim var sizler nasılsınız
ya ben de anlatıyorum oğlum diyorum ciğerlerin gelişiyormuş tamam zorluyor olabilir seni ama elimden bişey gelmiyor beni tepsen de dürtsen de böyle devam edecek diyorum anlamıyor. çıkınca hıçkırık tuttuğunda iki tokat atmazsa bu deliler bize iyidir :))
meraba kızlar bugün kocişin doğumgünü ona pasta yaptım geldim yoruldum baya iyice hantallaştım bi pasta bile yordu daha yemekde yapacam çok işim var sizler nasılsınız
gamze cumartesi derse tamam meryem daha evdesın derse zaten işe gelmem. bi iki gun ugrarım oğlumun yanında 1 hafta daha kalıyım dıye okadar..
doktor benim ilk bebeğe 5 kg bu doğuramazsın diye sezaryen yaptıydı bebek 3kg doğdu nasıl şok olmuştuk bizede 300gr farkedebilir demişti salak ama 2kg farketti onun yüzünden şimdide sezeryan olmak zorundayım onun için dr ların verdiği kg a pek güvenmeyin bence
özge ne kadar zamandır var senın canım
,
hayırlısıyla işallah tatlım onada az kaldı sıkma sen kendini.. doğum neye karar verdin normalemi sezerciğemi dr ne dedi hangisine daha yakınsınız???
nice yıllar kocana ailesi ile birlikte canımcım. pasta için de ellerine sağlık kim bilir ne güsel olmuştur...
ya artık benim de aklım karışmaya başladı. doktorlar bilerek büyük büyük ölçüp sezeryana yönlendirmeye çalışıyor olabilirler. komşumuzun kızını da son anda çatı muayenesinde canını yakıp çatın dar bebek büyük falan deyip korkutmuşlar çocuk ufacık doğmuş, kız keşke inanmasaydım demişti.doktor benim ilk bebeğe 5 kg bu doğuramazsın diye sezaryen yaptıydı bebek 3kg doğdu nasıl şok olmuştuk bizede 300gr farkedebilir demişti salak ama 2kg farketti onun yüzünden şimdide sezeryan olmak zorundayım onun için dr ların verdiği kg a pek güvenmeyin bence
canım ayrıca şaka bir yana eşine uzunn sağlıklı güzel bir ömür dilerim Allah sizi birbirinizden hiçç ayrımaz işallah....
Kızlar merhaba;
Hepinizin yardımına çok ihtiyacım var....
Dün gün boyu yemek filan uğraşıp durdum, olmadı akşam da gözüme görürkür var gibi eşimden gezmememizi rica ettim... yüyüyüşümün sonunda çok kötü oldum eve geldim duş aldım ve tam yatacakken allhım delirtecek bir sancı rahme doğru beni kımıldatmayan bir baskı.... eşime bağırdım hemen. doktoru ara dayanamıyorum dedim...hastaneye gittim nst de sancım 90 a kadar çıktı... ama açılma yoktueve döndüm... iğne yaptıkları için gece çok sancı çekmedim.... sabah doktor aradı 29 ağustosu iptal et..durmaz istediğin an alalım dedi... ben de herşeyi göze alarak haftaya çarşamba olsun 1 hafta dayanmaya çalışacağım dedim.. ama şu an bile sancım var... normal doğum sancısı yaşadım ve gördüm ki inanılmaz zor... nefesimi kesti 10 dk da titredim acıdan.. öte yandan 37 haftanın başındayım... sizce bekleyebilir miyim haftaya ne yapayım.. kızım küçük doğar mı şimdi??
Anlamadım hayatım. :uhm:
Normal görünüyor şuan için herşey cnm. Açıkçası bende kendimi ona alıştırdım. Ama gelmezse 1 eylülde alalım dedi. Hatta geçen gittiğimde istiyosan 38+0 da da alabiliriz dedi. Keşke normal yollardan gelse. Ama çok bunaldım inanki. Heran herşey olabilir...
Kutu kutu pense, eşinin doğumgünü kutlu olsun cnm
ya artık benim de aklım karışmaya başladı. doktorlar bilerek büyük büyük ölçüp sezeryana yönlendirmeye çalışıyor olabilirler. komşumuzun kızını da son anda çatı muayenesinde canını yakıp çatın dar bebek büyük falan deyip korkutmuşlar çocuk ufacık doğmuş, kız keşke inanmasaydım demişti.
bu arada kızlar doğumu yaptıracak doktora hediye falan alacakmısınız? düşündünüz mü hiç?
Kızlar merhaba;
Hepinizin yardımına çok ihtiyacım var....
Dün gün boyu yemek filan uğraşıp durdum, olmadı akşam da gözüme görürkür var gibi eşimden gezmememizi rica ettim... yüyüyüşümün sonunda çok kötü oldum eve geldim duş aldım ve tam yatacakken allhım delirtecek bir sancı rahme doğru beni kımıldatmayan bir baskı.... eşime bağırdım hemen. doktoru ara dayanamıyorum dedim...hastaneye gittim nst de sancım 90 a kadar çıktı... ama açılma yoktueve döndüm... iğne yaptıkları için gece çok sancı çekmedim.... sabah doktor aradı 29 ağustosu iptal et..durmaz istediğin an alalım dedi... ben de herşeyi göze alarak haftaya çarşamba olsun 1 hafta dayanmaya çalışacağım dedim.. ama şu an bile sancım var... normal doğum sancısı yaşadım ve gördüm ki inanılmaz zor... nefesimi kesti 10 dk da titredim acıdan.. öte yandan 37 haftanın başındayım... sizce bekleyebilir miyim haftaya ne yapayım.. kızım küçük doğar mı şimdi??
sağol tatlım güzel dileklerin için evet eşim bebeği görünce dr la kavga edecekti zor sakinleştirdim nasıl olsa olan oldu diye ama adam gelen gebelerin hepsine bi bahane bulup sezeryan yapıyodu
Aşağıya doğru baskı yapması 10 gündür felan var cnm.
ya artık benim de aklım karışmaya başladı. doktorlar bilerek büyük büyük ölçüp sezeryana yönlendirmeye çalışıyor olabilirler. komşumuzun kızını da son anda çatı muayenesinde canını yakıp çatın dar bebek büyük falan deyip korkutmuşlar çocuk ufacık doğmuş, kız keşke inanmasaydım demişti.
bu arada kızlar doğumu yaptıracak doktora hediye falan alacakmısınız? düşündünüz mü hiç?
sağol tatlım senin haftan baya ilerlemiş heyecanlımısın ben şimdiden doğum rüyaları görmeye başladım:CüvCüv:
Cnm geçmiş olsun. Artık bir sorun olcağını sanmıyorum. Çünkü 38. haftana girmişsin. Haftaya zaten 38 biticek. Kilosu kaçtıki kızının?
derya cım panik yapma ama dr un seni yönlendrimeli zaten bebiğinin gelişimi tamsa sorun yok bence alınabilir
gelişimi tam az kiloyla doğar biraz.. bir de ben annelik duygusundan acı çekeyim ama daha geç gelsin diyorum.. bilemiyorum panik yapmamak elde değil... allahım annelik ne kadar zormuş ya.....
kutukutupense eşinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?