2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doktordan ve ilgisinden memnum kalırsam çiçek gönderirim....

canım çok geçmiş olsun ya....eğer doktorunun bebeğinin sağlığıyla ilgili bi şüphesi yoksa ve sende çok kötüysen bence doğur...nede olsa 37.haftadan sonra doğan bebekler erken doğum bebeği olmuyor...

canım geçmiş olsun 37. haftayı bitirebilirsen bekle biraz bence

canım ALLAH yardımcın olsun ben sana bekleyebildiğin yere kadar bekle derim 38. haftasına girsin en azından anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi ama erken gelicem diyorsa bebecik yapacak birşey yok tabiki bu süre içerisinde iş falan yapma dinlen ve sakin olmaya çalış sigara içilen ortamdan uzak dur çünkü rahim kasılmalarının bir sebebide sigaradır :)) şimdiden geçmiş olsun

çok yorulmuş yada ayakta kalmış olmayasın ayak şişmesi çok normal benimkiler shrek in karısı fionanın ayaklarına benziyo:))

dün epey kaldım ayakta tmzlik vardı evde
beni birdenn olması korkuttu cnm oluyodu ama bugün farklı parmaklarım bile tombilik oldu yaa

özge sabır cnm yaaaa ama hak veriyorum haftalar ilerledikçe bnmde başıma bile baskı yapıyo sanki oğlum bi tuhaflaştım elim ayağım tutmuyooodr gitcem bugün heycanlanamıyorum bile

Ya sabır bacım evet. Sen kaçta gidicen doktora??????

benımkı erken basladı. ınsallah çok erken gelmez. 37. haftaya gelsek yeter çok fazlasında da gozum yok

Cnm sen doktora söle mutlaka. Erken başlamış senin sanki

haftaya beklemez diye korkuyorum; tuvaletimi yaparken bile aşağı itiyor doğum sancım geliyor.. 2500 civarında

Cnm bence dayanabildiğin yere kadar dayan. Zaten dayanamadığın yerde alırlar bebeği.

ya özge bnmde dün akşamdan beri ayaklarım ve ellerim çok şişti korkuyorum neden olduki birden böle

çok yorulmuş yada ayakta kalmış olmayasın ayak şişmesi çok normal benimkiler shrek in karısı fionanın ayaklarına benziyo:))

Tülaycım zeynepin dediği gibi benimde ayaklar shrekin karısı gibi resmen :)))) normaldir artık ya uzun süre oturunca oluyor bendede

kızlar ya ne güzel sizin nerdeyse herşeyiniz belli oldu benim dr daha bana eylül başında yani 38 haftalıkken çatı muayenesine gel dedi... 13 ünde burda nst ye girdim... onun dışında adam ne bişe diyo ne ediyo anca ozaman doğum konuşuruz dedi.... fazlamı rahattır nedir ben çözemedim bu işi yaa.. nolcak böyle bilmiyorum... sizce napayım....

dün epey kaldım ayakta tmzlik vardı evde
beni birdenn olması korkuttu cnm oluyodu ama bugün farklı parmaklarım bile tombilik oldu yaa

korkmana gerek yok benim 4. ayımdan beri ayaklarım o halde yükseğe kaldır ayaklarını birde ağrın varsa soğuk suya tut korkulacak bişiy yok kuzu :))

canım aslında normal böyle olması her hafta nst yapıyorsa aynı doktoruna devam et çünkü artık son zamanlarındasın dr değiştirmen bence doğru değil ama yinede sen bilirsin ben çatı muayenesi olmadım direk sezeryan olacağım için

merhaba kızlar nasılsınız?
bende dün çok panik oldum akıntım çok sulu geldi ve bi anda suyum geldi zannettim. 1 kere olduğu için önemsemedi ebe ama yine olursa bi kaç defa muhakkak doğumevini ara dedi.. şimdilik bişey yok ama bakalım oğlumdada böyle olmuştu 1 hafta sonra doğurmuştum ...kısmet tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…