Evet cnm yaklaştık biz. Heyecandan öte artık doğurmak hevesi var :))) Benim rüyalar çok karıştı ya her telden çalıyorum abuk subuk
ya artık benim de aklım karışmaya başladı. doktorlar bilerek büyük büyük ölçüp sezeryana yönlendirmeye çalışıyor olabilirler. komşumuzun kızını da son anda çatı muayenesinde canını yakıp çatın dar bebek büyük falan deyip korkutmuşlar çocuk ufacık doğmuş, kız keşke inanmasaydım demişti.
bu arada kızlar doğumu yaptıracak doktora hediye falan alacakmısınız? düşündünüz mü
hiç?
Kızlar merhaba;
Hepinizin yardımına çok ihtiyacım var....
Dün gün boyu yemek filan uğraşıp durdum, olmadı akşam da gözüme görürkür var gibi eşimden gezmememizi rica ettim... yüyüyüşümün sonunda çok kötü oldum eve geldim duş aldım ve tam yatacakken allhım delirtecek bir sancı rahme doğru beni kımıldatmayan bir baskı.... eşime bağırdım hemen. doktoru ara dayanamıyorum dedim...hastaneye gittim nst de sancım 90 a kadar çıktı... ama açılma yoktueve döndüm... iğne yaptıkları için gece çok sancı çekmedim.... sabah doktor aradı 29 ağustosu iptal et..durmaz istediğin an alalım dedi... ben de herşeyi göze alarak haftaya çarşamba olsun 1 hafta dayanmaya çalışacağım dedim.. ama şu an bile sancım var... normal doğum sancısı yaşadım ve gördüm ki inanılmaz zor... nefesimi kesti 10 dk da titredim acıdan.. öte yandan 37 haftanın başındayım... sizce bekleyebilir miyim haftaya ne yapayım.. kızım küçük doğar mı şimdi??
Kızlar merhaba;
Dün gün boyu yemek filan uğraşıp durdum, olmadı akşam da gözüme görürkür var gibi eşimden gezmememizi rica ettim... yüyüyüşümün sonunda çok kötü oldum eve geldim duş aldım ve tam yatacakken allhım delirtecek bir sancı rahme doğru beni kımıldatmayan bir baskı.... eşime bağırdım hemen. doktoru ara dayanamıyorum dedim...hastaneye gittim nst de sancım 90 a kadar çıktı... ama açılma yoktueve döndüm... iğne yaptıkları için gece çok sancı çekmedim.... sabah doktor aradı 29 ağustosu iptal et..durmaz istediğin an alalım dedi... ben de herşeyi göze alarak haftaya çarşamba olsun 1 hafta dayanmaya çalışacağım dedim.. ama şu an bile sancım var... normal doğum sancısı yaşadım ve gördüm ki inanılmaz zor... nefesimi kesti 10 dk da titredim acıdan.. öte yandan 37 haftanın başındayım... sizce bekleyebilir miyim haftaya ne yapayım.. kızım küçük doğar mı şimdi??
canım ALLAH yardımcın olsun ben sana bekleyebildiğin yere kadar bekle derim 38. haftasına girsin en azından anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi ama erken gelicem diyorsa bebecik yapacak birşey yok tabiki bu süre içerisinde iş falan yapma dinlen ve sakin olmaya çalış sigara içilen ortamdan uzak dur çünkü rahim kasılmalarının bir sebebide sigaradır :)) şimdiden geçmiş olsunKızlar merhaba;
ya özge bnmde dün akşamdan beri ayaklarım ve ellerim çok şişti korkuyorum neden olduki birden böle
ya özge bnmde dün akşamdan beri ayaklarım ve ellerim çok şişti korkuyorum neden olduki birden böle
sağol tatlım ayak el şişmeleri bendede var sanırım tuzu tamamen kesmeliyiz ben biraz tuzlu yiyom
çok yorulmuş yada ayakta kalmış olmayasın ayak şişmesi çok normal benimkiler shrek in karısı fionanın ayaklarına benziyo:))
özge sabır cnm yaaaa ama hak veriyorum haftalar ilerledikçe bnmde başıma bile baskı yapıyo sanki oğlum bi tuhaflaştım elim ayağım tutmuyooodr gitcem bugün heycanlanamıyorum bile
benımkı erken basladı. ınsallah çok erken gelmez. 37. haftaya gelsek yeter çok fazlasında da gozum yok
haftaya beklemez diye korkuyorum; tuvaletimi yaparken bile aşağı itiyor doğum sancım geliyor.. 2500 civarında
çok yorulmuş yada ayakta kalmış olmayasın ayak şişmesi çok normal benimkiler shrek in karısı fionanın ayaklarına benziyo:))
dün epey kaldım ayakta tmzlik vardı evde
beni birdenn olması korkuttu cnm oluyodu ama bugün farklı parmaklarım bile tombilik oldu yaa
Kızlar ben bi duşa gircem. Sonrada azıcık uzanırım. Şimdilik öptüm
kızlar ya ne güzel sizin nerdeyse herşeyiniz belli oldu benim dr daha bana eylül başında yani 38 haftalıkken çatı muayenesine gel dedi... 13 ünde burda nst ye girdim... onun dışında adam ne bişe diyo ne ediyo anca ozaman doğum konuşuruz dedi.... fazlamı rahattır nedir ben çözemedim bu işi yaa.. nolcak böyle bilmiyorum... sizce napayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?