2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende böyle olduktan iki gün sonra doğurdum :) çocuk aşağı inerken galiba birazcık açılma oluyo ve su sızıyo.. Ben öyle tahmin ediyorum yani :) Ohh oh ne güzel işte.

canim benimki de iste 38. haftada cati muayenesi yapcak ( o zaman gorcekmisiz dogurabilir miyim diye
bu arada diger doktordan pazartesiye randevu aldim bakalim gorcez doktor kilosunu ve muhtemel kilosunu dogru mu soyluyor?

yaaa yani 1 hafta sonra dogurabilrim diyorsun. ne heyecanli ne guzel. bende soole 39. haftaya girince felan dgursam cok super olur ama benim bebis daha cok yukarda hic inmedi. bugun bile diyorlar basket topu yutmus gibisin diye

tubacım hoşgeldin canım sende... kızınada sanada koca bi maşallah allahım nazarlardan sakınsın ikinizide...
evet canım ya bende ilk doğumumda aynı olmuştum bakalım bu sefer ne olacak...sancımız yok açılmaya bakmadılar 1 kere oldu diye bi kaç defa olursa kontrole gidicez...

ebrucum benim kızda doğum kanalına girmedi ve girmezde son ana kadar dedi ebemiz...genelde böyle olurmuş ebemizin yalancısıyım...

ebrucum benim kızda doğum kanalına girmedi ve girmezde son ana kadar dedi ebemiz...genelde böyle olurmuş ebemizin yalancısıyım...

evet canim ilk dogumdan sonraki dogumlarda bebek dogum basladiktan sonraa kanala giriyormus oyle okumustum.
ama ilk dogumda 36. hafta bittikten sonra bebek asagi inip dogum kanalina girmeye baslarmis.

çok ilginç aslında mesela kimi bebeğimin boynuna kordon dolandı diyo burda ultrasona bile girmiyosun bende ebeye sordum kordon dolansa nasıl anlarsınız diye.. oda bana doğumların %90 nında zaten kordon bebeğin boynuna dolanmış olurmuş...önemsenecek bişey değil dedi...

tığbacım hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl bakalımm...
kızlar ya bebeğin doğum kanalına girdiğini kendi kendimize anlamamızın bi yolu yokmu yaaaa.....

tuba tebrik edememiştim seni çok sık giremediğim için
hep geriden geriden okuyorum da
tekrar tebrikler kızınla resimlerinizi de gördüm 41 kere maşallah uzun ve sağlıklı ömürler inşallah doğaya

ayy su sulu akıntı meselesını okuyunca tırstım ben de lavoboya girdikten sonra tam ayaga kalkrken sıcak bişiler akıo sanki içimde ama bakıom az bi su mu artık akıntı mı öle ıslaklık oluo.hatta gece uyandım böle ılııık ılııık bişiler oluyor.bende mi dogurcm yoksa??
birde cok midem bulandı az önce istifra ettim arkadasımın ebesi dogumdan önce bulantı kusma olur demiş o geldi aklıma..

sağol canım, haklısın erken doğum olmuyor da.... annelik işte..

canım geçmiş olsun 37. haftayı bitirebilirsen bekle biraz bence

bekleyelim bakalım canım; her şeyde hayır vardır..

tamam canım dediklerini yapmaya çalışacağım...

sağol tatlım ayak el şişmeleri bendede var sanırım tuzu tamamen kesmeliyiz ben biraz tuzlu yiyom

aman canım tuzu kesmeyin... hele de ödem varsa... fazla tuz ve çiğ tuzu kesip masadan kaldıracaksınız o kadar yaz günü çok ihtiyacımız var tuza... eğer dizinin altında şişme yoksa panik yapma diğerleri normal bende de var...napalım dyanacaz artık..

deryadevrim geçmiş olsun canım. ya çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. allah sabır versin inşallah dayan tatlım 1 hafta daha.

sağol canım; allah hepimize sabır versin... en azından yarına kadar dursun; ramazanda doğsun bari kızım:)

hayırlısı olsun canım sağlık gelir inşallah..

tığbacım hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl bakalımm...
kızlar ya bebeğin doğum kanalına girdiğini kendi kendimize anlamamızın bi yolu yokmu yaaaa.....

benimki doğum kanalında .. bacaklarımı kapatamıyorum; rahmime doğru basınç var.. hareket ettiğinde rahimden çıkacak gibi oluyor...

göbeemin heryeri kımıldıyo ondan anlayamıyorumki yaaa.... bodoslasa aşaa yada yukarı yada sadece bi yana anlıcamda bi bebeğin heryerimi oynar yaaa :)))

offf hele de sırt üstü yatınca ... allahım resmen kemikleri ele geliyor hareket ederken...

ozaman benimki kanalda manalda değil..... anca ,içerde parende atsın zaten aman bi kanala giriyimde anam beni rahatça doğursun yok.. ahh bi çıksın ben napıcam onu ahh :)))

eveeet kızlar itiraf ediyorum ben 3 gün önce doğurmuştum ahanda buda kızımın resmi... deermişim.. :roflol::roflol::roflol: ama kızlar şunun güzelliğine bakın bi yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $guller_icinde_bebek.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 16
ebrucum canım benim sen niye tedirginsin tatlım, sen zaten çok kilo almadın ki, dengeli beslendin.....bizim üstadın eşi karpuz ekmek yedi, kadıncağız herşeyi çıkarıyordu tüm yediklerini, çocuk 4,300 doğdu... sonuçta bu yediklerimizle ilgili olduğu kadar alan çocuk da alıyo bi şekilde....bak ben de protein ağırlıklı beslendim sadece sen dedikten sonra anladım ne ağırlıklı beslendiğimi, her gün neredeyse et yedim, meyve, yumurta... ama benim bebek de tam sınırda, almayınca almıyo yani... sen bence protein ağırlıklı yemesen de belki aliş genetik olarak böyle doğacaktı ki. ben ce sen doktoruna güven, aklına başka şey sokma, bir de şunu düşün sen de eşin de boylusun aliş zaten minik olmaz, bence alişin herşeyi normal canım.... sen yine de başka doktora git ve en azından boy ve kilosundan emin ol canım. ben ayrıntılı ultrasona burada çok ünlü bi doktora gittim bebeğim gramı gramına doktorumum ölçtüğü gibi çıktı, o yüzden benim içim rahat. bir de sen git rahatla tatlım.

anacım benimde 2 3 gündür sabahları midem bulanıyo kahvaltıda çıkarcak gibi oluyorum...aman diyim daha erken yaa...dursun biraz daha içerde...

kızlar yatıyodum şimdi bi anda karnımın altına bi sancı girdi onla uyandım..sabah hiç bişeyim yoktu..şimdi yürürlen bacaklarım açık yürüyorum istem dışı.. sanki alttan bişe baskı yapıyor...alt taraf ta hiç böyle ağrı olmamıştı.....kasılma olayına gelince sırt üstü yatınca karnım yayılırdı ama şimdi yaılmadı...taş gibi değil ama dik duruyor ve sert ? bu ne demek korkmaya başladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…