merhaba kızlar nasılsınız?
bende dün çok panik oldum akıntım çok sulu geldi ve bi anda suyum geldi zannettim. 1 kere olduğu için önemsemedi ebe ama yine olursa bi kaç defa muhakkak doğumevini ara dedi.. şimdilik bişey yok ama bakalım oğlumdada böyle olmuştu 1 hafta sonra doğurmuştum ...kısmet tabi..
kızlar ya ne güzel sizin nerdeyse herşeyiniz belli oldu benim dr daha bana eylül başında yani 38 haftalıkken çatı muayenesine gel dedi... 13 ünde burda nst ye girdim... onun dışında adam ne bişe diyo ne ediyo anca ozaman doğum konuşuruz dedi.... fazlamı rahattır nedir ben çözemedim bu işi yaa.. nolcak böyle bilmiyorum... sizce napayım....
bende dün çok panik oldum akıntım çok sulu geldi ve bi anda suyum geldi zannettim. 1 kere olduğu için önemsemedi ebe ama yine olursa bi kaç defa muhakkak doğumevini ara dedi.. şimdilik bişey yok ama bakalım oğlumdada böyle olmuştu 1 hafta sonra doğurmuştum ...kısmet tabi..
ebrucum benim kızda doğum kanalına girmedi ve girmezde son ana kadar dedi ebemiz...genelde böyle olurmuş ebemizin yalancısıyım...
tığbacım hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl bakalımm...
kızlar ya bebeğin doğum kanalına girdiğini kendi kendimize anlamamızın bi yolu yokmu yaaaa.....
benımkı gibi bodoslama ittiriyorsa tamam girmiş demektir:)
göbeemin heryeri kımıldıyo ondan anlayamıyorumki yaaa.... bodoslasa aşaa yada yukarı yada sadece bi yana anlıcamda bi bebeğin heryerimi oynar yaaa :)))
doktordan ve ilgisinden memnum kalırsam çiçek gönderirim....
canım çok geçmiş olsun ya....eğer doktorunun bebeğinin sağlığıyla ilgili bi şüphesi yoksa ve sende çok kötüysen bence doğur...nede olsa 37.haftadan sonra doğan bebekler erken doğum bebeği olmuyor...
canım geçmiş olsun 37. haftayı bitirebilirsen bekle biraz bence
canım ALLAH yardımcın olsun ben sana bekleyebildiğin yere kadar bekle derim 38. haftasına girsin en azından anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi ama erken gelicem diyorsa bebecik yapacak birşey yok tabiki bu süre içerisinde iş falan yapma dinlen ve sakin olmaya çalış sigara içilen ortamdan uzak dur çünkü rahim kasılmalarının bir sebebide sigaradır :)) şimdiden geçmiş olsun
sağol tatlım ayak el şişmeleri bendede var sanırım tuzu tamamen kesmeliyiz ben biraz tuzlu yiyom
deryadevrim geçmiş olsun canım. ya çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. allah sabır versin inşallah dayan tatlım 1 hafta daha.
tığbacım hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl bakalımm...
kızlar ya bebeğin doğum kanalına girdiğini kendi kendimize anlamamızın bi yolu yokmu yaaaa.....
göbeemin heryeri kımıldıyo ondan anlayamıyorumki yaaa.... bodoslasa aşaa yada yukarı yada sadece bi yana anlıcamda bi bebeğin heryerimi oynar yaaa :)))
ayy su sulu akıntı meselesını okuyunca tırstım ben de lavoboya girdikten sonra tam ayaga kalkrken sıcak bişiler akıo sanki içimde ama bakıom az bi su mu artık akıntı mı öle ıslaklık oluo.hatta gece uyandım böle ılııık ılııık bişiler oluyor.bende mi dogurcm yoksa??
birde cok midem bulandı az önce istifra ettim arkadasımın ebesi dogumdan önce bulantı kusma olur demiş o geldi aklıma..
tuba tebrik edememiştim seni çok sık giremediğim için
hep geriden geriden okuyorum da
tekrar tebrikler kızınla resimlerinizi de gördüm 41 kere maşallah uzun ve sağlıklı ömürler inşallah doğaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?