ebrucum canım benim sen niye tedirginsin tatlım, sen zaten çok kilo almadın ki, dengeli beslendin.....bizim üstadın eşi karpuz ekmek yedi, kadıncağız herşeyi çıkarıyordu tüm yediklerini, çocuk 4,300 doğdu... sonuçta bu yediklerimizle ilgili olduğu kadar alan çocuk da alıyo bi şekilde....bak ben de protein ağırlıklı beslendim sadece sen dedikten sonra anladım ne ağırlıklı beslendiğimi, her gün neredeyse et yedim, meyve, yumurta... ama benim bebek de tam sınırda, almayınca almıyo yani... sen bence protein ağırlıklı yemesen de belki aliş genetik olarak böyle doğacaktı ki. ben ce sen doktoruna güven, aklına başka şey sokma, bir de şunu düşün sen de eşin de boylusun aliş zaten minik olmaz, bence alişin herşeyi normal canım.... sen yine de başka doktora git ve en azından boy ve kilosundan emin ol canım. ben ayrıntılı ultrasona burada çok ünlü bi doktora gittim bebeğim gramı gramına doktorumum ölçtüğü gibi çıktı, o yüzden benim içim rahat. bir de sen git rahatla tatlım.
ozaman benimki kanalda manalda değil..... anca ,içerde parende atsın zaten aman bi kanala giriyimde anam beni rahatça doğursun yok.. ahh bi çıksın ben napıcam onu ahh :)))
anacım benimde 2 3 gündür sabahları midem bulanıyo kahvaltıda çıkarcak gibi oluyorum...aman diyim daha erken yaa...dursun biraz daha içerde...
eveeet kızlar itiraf ediyorum ben 3 gün önce doğurmuştum ahanda buda kızımın resmi... deermişim.. :roflol::roflol::roflol: ama kızlar şunun güzelliğine bakın bi yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) :ecrin_bebek:
tığbacım hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl bakalımm...
kızlar ya bebeğin doğum kanalına girdiğini kendi kendimize anlamamızın bi yolu yokmu yaaaa.....
ayy su sulu akıntı meselesını okuyunca tırstım ben de lavoboya girdikten sonra tam ayaga kalkrken sıcak bişiler akıo sanki içimde ama bakıom az bi su mu artık akıntı mı öle ıslaklık oluo.hatta gece uyandım böle ılııık ılııık bişiler oluyor.bende mi dogurcm yoksa??
birde cok midem bulandı az önce istifra ettim arkadasımın ebesi dogumdan önce bulantı kusma olur demiş o geldi aklıma..
Tatlım sağolasın prenses kızım iyi napsın emiyo uyuyo kaka yapıyo eemiyo uyuyo kaka yapıyo bu böyle rutin bi döngü bide arada koklanıp öpülüyo tabi
meryemcim annem iki çocuğunda da sıkıntı içinde hamilelik dönemi geçirmiş, çok şey alıp yiyememiş o dönemde, abim 2500 ben 3500 doğmuşum... baksana aynı kişi bile farklı zamanlarda farklı kilolarda doğurabiliyor, aynı şekilde beslenmesine rağmen.... görümcem maşallah 30 kilo aldı, ama o da 3400 doğurmuştu ilk çocuğunu, ama o da neler yedi bi görseniz anlatamam sütü yumurtası eti, ağzı bir an boş durmamıştı... o yedikleriyle 5 kilo çıkması lazımdı... sonuçta çok da elimizde değil aslında.... ebrucum o yüzden ferahla canım, seni çok tedirgin gördüm... bazı şeyleri malesef kontrol edemiyoruz....
ebrucum canım benim sen niye tedirginsin tatlım, sen zaten çok kilo almadın ki, dengeli beslendin.....bizim üstadın eşi karpuz ekmek yedi, kadıncağız herşeyi çıkarıyordu tüm yediklerini, çocuk 4,300 doğdu... sonuçta bu yediklerimizle ilgili olduğu kadar alan çocuk da alıyo bi şekilde....bak ben de protein ağırlıklı beslendim sadece sen dedikten sonra anladım ne ağırlıklı beslendiğimi, her gün neredeyse et yedim, meyve, yumurta... ama benim bebek de tam sınırda, almayınca almıyo yani... sen bence protein ağırlıklı yemesen de belki aliş genetik olarak böyle doğacaktı ki. ben ce sen doktoruna güven, aklına başka şey sokma, bir de şunu düşün sen de eşin de boylusun aliş zaten minik olmaz, bence alişin herşeyi normal canım.... sen yine de başka doktora git ve en azından boy ve kilosundan emin ol canım. ben ayrıntılı ultrasona burada çok ünlü bi doktora gittim bebeğim gramı gramına doktorumum ölçtüğü gibi çıktı, o yüzden benim içim rahat. bir de sen git rahatla tatlım.
gamzecim aşağıya inanılmaz bi ağrı oluyo ama kalçalar kuku çok ağrıyo yani bnm ağrıyor bugün dr um kanala girmiş derse haber veririm ki bunlar belirti olmuş olucak hehe
ya o 2 gündür bende de oluyo akıntı ama ben suyum geldi sanıom bnmde mi az zamanım kaldı tuba acabaaa??
gamzecim aşağıya inanılmaz bi ağrı oluyo ama kalçalar kuku çok ağrıyo yani bnm ağrıyor bugün dr um kanala girmiş derse haber veririm ki bunlar belirti olmuş olucak hehe
ya o 2 gündür bende de oluyo akıntı ama ben suyum geldi sanıom bnmde mi az zamanım kaldı tuba acabaaa??
bahaaar niye yazmiyorsun arkiiidiiisiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?