2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu konuda çok haklısın gülay. bebeğin iri olması genellikle ırsi oluyormus. çok az kişide yuksek sekerden oluyormus. bana basta acaba sekerden mı dedı sonra degerlerımı falan gorunce sneın ırsi dedı:)

ozaman benimki kanalda manalda değil..... anca ,içerde parende atsın zaten aman bi kanala giriyimde anam beni rahatça doğursun yok.. ahh bi çıksın ben napıcam onu ahh :)))

Tatlım sağolasın prenses kızım iyi napsın emiyo uyuyo kaka yapıyo eemiyo uyuyo kaka yapıyo bu böyle rutin bi döngü bide arada koklanıp öpülüyo tabi

anacım benimde 2 3 gündür sabahları midem bulanıyo kahvaltıda çıkarcak gibi oluyorum...aman diyim daha erken yaa...dursun biraz daha içerde...

ben de iştahsızlık var zaten 1 haftadır yemeye zorlayınca da midem bulanıodu ayy bu keez cok fenaydı bi tane şeftali yedim yarım saat sonra cok kötü oldm yha

aslında cokta düşünmemek gerek yha , iice telaşlanıyorum dogum belirtilerini okudukça.az önce okudugum yazıda da dogumdan 2-3- gün önce ishal olabilir diodu (ishalim de ) okuyup okuyup diyorum ben kesin bugünlerde dogururum die

gamze ya benimkine de diyorum arada sen çık sana soracam bu kaburgalarımı oymak nasıl oluyo diye.... valla doğunca kıyarmıyım bilemiyorum ama şimdi bu kadar hareketli de olunmazki bacım, bu kız anasını hiç mi düşünmez, ancak oynasın içerde, bi akıllı uslu otuyum yok ....

eveeet kızlar itiraf ediyorum ben 3 gün önce doğurmuştum ahanda buda kızımın resmi... deermişim.. :roflol::roflol::roflol: ama kızlar şunun güzelliğine bakın bi yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) :ecrin_bebek:

aa sen bunu nasıl cıkardın:) bu kadar iri bir bebek normal doğum birde:)

tığbacım hoşgeldin nasılsın prensesin nasıl bakalımm...
kızlar ya bebeğin doğum kanalına girdiğini kendi kendimize anlamamızın bi yolu yokmu yaaaa.....

gamzecim aşağıya inanılmaz bi ağrı oluyo ama kalçalar kuku çok ağrıyo yani bnm ağrıyor bugün dr um kanala girmiş derse haber veririm ki bunlar belirti olmuş olucak hehe

ya o 2 gündür bende de oluyo akıntı ama ben suyum geldi sanıom bnmde mi az zamanım kaldı tuba acabaaa??

meryemcim annem iki çocuğunda da sıkıntı içinde hamilelik dönemi geçirmiş, çok şey alıp yiyememiş o dönemde, abim 2500 ben 3500 doğmuşum... baksana aynı kişi bile farklı zamanlarda farklı kilolarda doğurabiliyor, aynı şekilde beslenmesine rağmen.... görümcem maşallah 30 kilo aldı, ama o da 3400 doğurmuştu ilk çocuğunu, ama o da neler yedi bi görseniz anlatamam sütü yumurtası eti, ağzı bir an boş durmamıştı... o yedikleriyle 5 kilo çıkması lazımdı... sonuçta çok da elimizde değil aslında.... ebrucum o yüzden ferahla canım, seni çok tedirgin gördüm... bazı şeyleri gidişatını kontrol edemiyoruz....

annem bana gecen dıyorkı bız en buluyorsak yerdık yok sutmus yok oymus buymus nerde. yınede cocuklar 3 kılonun ustunde dogmus hep

gulaycim , buyuk olsun tabi sorun degil sadece sundan emin olmak istiyorum, ben dun cok kararli bi sekilde soyledim normal dogum istedigimi, acaba diyorum doktor beni caydirmak icin mi diyor yoksa hakkaten mi dedigi kiloya yakin dogar? o yuzden aldim randevu canim pazartesi ogrencez :)))
yoksa varsin 4 bucuk dogsun tosuncuk.
zaten cati muayenesinde anlicaz bakalim cikar mi cikmaz mi benden

ay canim yaaa kiyamam sana demek cok agrin oluyor baski yapiyor :) artik disari cikmak istiyor bu bebeler eee koca yazi kapali alanda gecirdiler sıkıldılar haliyle :)

kizlar bu arada yarin isyerinde son gunum, cok mutluyum ne guzel bundan sonrasi evde gecicek :)

kizlar yarin son yaaa tutusan yanimda aliyor solugu
yok su testimiz vardi, yok su dokümanimiz vardi

valla dilimde tuy bitti 2 aydir ben agustos sonu ayriliyorum gelin halledelim su isleri kalmasin sona diye herkesin totosunda pireler ucusuyodu, yok tatile gittiler yok baska isleri vardi felan
simdi hepsi basima eksiyor valla hic kasamicam
yarin tasimi tarami toplayip gidiyom arkama bakmadan

tatlım kaç gündür bu ağrılar sende var peki?

kızlar sulu akıntı diyonuzda..bizim dogum yapan arkadaşlar anlatıyo suyun gelince öle az bişi gelmiyomuş bide öle sızıntı şeklinde degilmiş pıt diye bi sesin geldigini duyuluyormuş.sonrası şırıl şırıl akıyomuş ve öyle az fılanda degilmiş 1 - 2 litre akıyo diyolar ve idrar gibi degil bulanık bişeymiş artı olarakta idrar gibi sıktıgımızda idrarımızı durdurabiliyoruzya onu durduramıyomuşuz...

sivaslı58 o aniden gelmesi bebek kanalda değilken oluyormus eger bebek kanala girmişse rahim agzını kapattıgı için az az geliooo

Tabi ebrucum git kilosundan emin ol canım, bak şuan ben kilosundan eminim hiç mi az mı çok mu ölçüyor demiyorum.... o konuda içim rahat, insan çünkü hep aklının köşesinde bi tedirginlik oluyo, bir de hep duyuyoruz doktorların fazlasıyla sezeryanı tercih etmeye çalıştıklarını. ister istemez doktorlarımıza da şüphe içinde bakar olduk.... benim ki de cumartesi artık ağzını açar valla, neyse niyeti belli eder....

bu arada benim de son hafta patladı işler, başkan sanki tek çalışan benmişim gibi sürekli benden iş istiyor... bir anda değermi kazandım ne :) valla şimdi haber vermeye bile korkuyorum, 1,5 haftam kaldı diye, yoksa biliyorum abuk sabuk iş yığacak üzerime... ben de senin gibi tasımı tarağımı toplayıp eşimle yüklenip kaçacam valla. bir de benim işyerimde yaklaşık 6 çift ayakkabım var, bir sürü ıvır zıvır, sırf onları bile toplamak ne kadar zaman alacak bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…