aa sen bunu nasıl cıkardın:) bu kadar iri bir bebek normal doğum birde:)
gamze ya benimkine de diyorum arada sen çık sana soracam bu kaburgalarımı oymak nasıl oluyo diye.... valla doğunca kıyarmıyım bilemiyorum ama şimdi bu kadar hareketli de olunmazki bacım, bu kız anasını hiç mi düşünmez, ancak oynasın içerde, bi akıllı uslu otuyum yok ....
gamzecim aşağıya inanılmaz bi ağrı oluyo ama kalçalar kuku çok ağrıyo yani bnm ağrıyor bugün dr um kanala girmiş derse haber veririm ki bunlar belirti olmuş olucak hehe
ya o 2 gündür bende de oluyo akıntı ama ben suyum geldi sanıom bnmde mi az zamanım kaldı tuba acabaaa??
kızlar sulu akıntı diyonuzda..bizim dogum yapan arkadaşlar anlatıyo suyun gelince öle az bişi gelmiyomuş bide öle sızıntı şeklinde degilmiş pıt diye bi sesin geldigini duyuluyormuş.sonrası şırıl şırıl akıyomuş ve öyle az fılanda degilmiş 1 - 2 litre akıyo diyolar ve idrar gibi degil bulanık bişeymiş artı olarakta idrar gibi sıktıgımızda idrarımızı durdurabiliyoruzya onu durduramıyomuşuz...
tatlım kaç gündür bu ağrılar sende var peki?
ebruşum tülay iyi bir noktaya parmak basmış anacım evden bağlancan dimi? ben de haftaya tamamen evdeyim :)
,baharcım bakanlıkta canım hani parayla ilgili olan he he :)
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı oğlum doğum kanalına girmiş. <Doktor 1 eylüle kadar sabret sakın ağır işler yapma 1 eylülden sonra doğum yapsan da birşey olmaz dedi. Bebişim sağlıklı çok şükür 2750 gr olmuş teyzoşlar.
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı oğlum doğum kanalına girmiş. <Doktor 1 eylüle kadar sabret sakın ağır işler yapma 1 eylülden sonra doğum yapsan da birşey olmaz dedi. Bebişim sağlıklı çok şükür 2750 gr olmuş teyzoşlar.
maaşallah cnm oğluşuna
bizde kaçtık kızlar hazırlanalım dr amcamıza gitcez dua edin herşey yolunda olsun inş.
gülaycım anladım canım da üstad olayını halen çözebilmiş değilim :))))
gamze ohoooo bilgiyi ben edineyim faturayı sen gönder oldu mu şimdik. ben de faturamı sana gönderiyom o zaman :)))
hko hoşgeldin canım. maşallah bebişe kocaman oldular yaaaa...
şu su gelmesi olayında öle lökür lökür 1-2 kilo geliyorsa benim gibi dobişler kesin hemen tartıya çıkar kaç kilo kaybettim diye :))))
ooohhh tamamdır o zaman desene bedavaya doğurcazzzz :lepi:gönde gönder canım bizim zengin bi bakanlıkta tanıdık var o ödicek nasılsa benim faturanın yanına koyAr yollarım seninkinide!!!!! :)))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
a.s.çok hoş yha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?