2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sivaslı canım evet su gelmesi senin dediğin gibi oluyo bi anda şarıl şarıl içinden sular boşalıyor okadar u bendenmi çıktı diyosun hatta..ben gece yarısı neye uğradığımı şaşırmıştım ilk doğumumda.doğuma kadarda akmaya devam ediyor..bu su sızdırması gibi bişey.. akıntın su gibi geliyor resmen altına işemişsin gibi...kaydirigubbakcemile3

aa sen bunu nasıl cıkardın:) bu kadar iri bir bebek normal doğum birde:)

yaa biraz küçük ve erken doğdu ama napiyim işte biraz prematüre tükürün maşallah deyin nazar değmesin kızıma :roflol::roflol::roflol::roflol:

aynenn yaa aynen gece gündüz kolbastı show var içerde kızım dur accıkta lorke lorkeyi bırak vals yap yokk laf anlamıyo yaaaaaa ooyyhh yedi benii :)))) :roflol:

ağrım filan var tatlım şeyimdede çok acılı bıçak saplanması gibi ağrılar var.. 4 gündür bazı öğünlerde çıkarıyorum ve o posalı garip su gibi akıntıda iyice sıklaştı.... çamaşırım hep ıslak günlük pedler olmasa biyere giderken orkid koyuyorum...

şekerim o şekilde değil ama işte insan korkuyo acaba gelen akıntılar doğum öncüsü belirtilermi diye.....

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı oğlum doğum kanalına girmiş. <Doktor 1 eylüle kadar sabret sakın ağır işler yapma 1 eylülden sonra doğum yapsan da birşey olmaz dedi. Bebişim sağlıklı çok şükür 2750 gr olmuş teyzoşlar.

maaşallah cnm oğluşuna

bizde kaçtık kızlar hazırlanalım dr amcamıza gitcez dua edin herşey yolunda olsun inş.

hoşgeldin canımmm.... oyy maşallahhhh teysesi yesin onun poposunuuuuuu 10 güncük kaldı yat sende şekerim bol bol ohh :))) maşallah kilosu filan çok güzel çıkmış darısı başceğzimize yarabbiiimmmmmm :)))

hko canım maşallah kilosuda iyi, evet canım sen ağır işler yapma yat dinlen evde...

ebru bağlancam dimi, bak yasemin de olmıcak, yalnız kalmayalım burda... ben tülay gibi olurum heralde sabahtan başlarım mesaiyi.

gülaycım anladım canım da üstad olayını halen çözebilmiş değilim :))))
gamze ohoooo bilgiyi ben edineyim faturayı sen gönder oldu mu şimdik. ben de faturamı sana gönderiyom o zaman :)))
hko hoşgeldin canım. maşallah bebişe kocaman oldular yaaaa...

maşallah kuzuna annesi.cnm sen bebişin indiğini farkettin mi??:CüvCüv:

şu su gelmesi olayında öle lökür lökür 1-2 kilo geliyorsa benim gibi dobişler kesin hemen tartıya çıkar kaç kilo kaybettim diye :))))

gönde gönder canım bizim zengin bi bakanlıkta tanıdık var o ödicek nasılsa benim faturanın yanına koyAr yollarım seninkinide!!!!! :)))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…