2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merak etmeyin kizlar evden 24 saat baglanti yapcam size, sirket laptopumu eve goturuyom zaten :)

tam ben sorcaktim yasemin nerdeeee diye sizden gelmis bile :)

hkocum bebisine masallah kocaman olmus. seninde cok az kaldi ne guzel

bu arada baharcım bakanlık perdonelinden hiç ses gelmiyo farkındaysan senle bana ssk.nın yolları taştan galibaa :))))))))))))))))))))

baharcım karışık bi durum aslında. kamuda uzman olarak çalışanlar kendisinden daha üst birinin refakatinde yetiştiriliyo uzman yardımcılığı döneminde.... ve bu kişiye ve de senin iki üst dönemi ve sonrasında girenlere üstad demek durumundasın. bu durum bi çalışma kuralı yani. eğer demezsen mıçarsın uyarı falan alırsın o derece. amaç hiyerarşiyi sağlamak aslında. adıyla yada bey hanım gibi tabirlerle hitap etmen yasak tatlım... anlatabildim mi bıdık...

bu arada yasemini aynı anda sormuşuz....

kızlar alemsiniz valla canınız sağolsun gönderin anacım.... ben bahara üstadlık durumunu anlatıyodum, siz benle dalga mı geçiyosunuz, ağlarım bakkkkkkkkkkk

hko canım maşallah kilosuda iyi, evet canım sen ağır işler yapma yat dinlen evde...

hko hoşgeldin canım. maşallah bebişe kocaman oldular yaaaa...

hoşbulduk canlarım çok teşekkür ederim darısı başceğizinize inşallah yatacağım bacım ama doktor böyle deyince de evi toplama telaşı sardı birden de eh artık yavaş yavaş yapcez birşeyler. offf inanamıyorum zaman ne çabuk geçti hala da aynı hızla devam ediyorhihoyyyt

ebru bağlan anacım 24 saat valla, ben işyerinde bu kadar bağlanıyom kimbilir evden kaç saat bağlanırım bilemiyorum, bebek doğunca da bebeğe bile bakamam buraya yazmaktan diye korkuyorum he he:)

merak etmeyin kizlar evden 24 saat baglanti yapcam size, sirket laptopumu eve goturuyom zaten :)

tam ben sorcaktim yasemin nerdeeee diye sizden gelmis bile :)

hkocum bebisine masallah kocaman olmus. seninde cok az kaldi ne guzel

evet canım beklediğimden daha güzel çıktı herşeyi çok şükür.

maşallah kuzuna annesi.cnm sen bebişin indiğini farkettin mi??:CüvCüv:

teşekkür ederiz teyzoşu. evet canım pazartesi günü öğleden sonra saat 3 gibi döndü oğlum. Nasıl hissettin dersen aşağıdan çok sancım oldu hatta buraya da yazmıştım korkuyorum diye mide bulantısı oldu bayağı bir o gün birşey yiyemedim ve yanlarımda hissettiğim ayakları artık orada değildisositososito eşimi arayayım dedim sonra vazgeçtim galiba dönüyor dedim babaannem anlatmıştı hissedersin diye.

hko_8 cim tesekkür ederm cnm cvbın için.dediklerin bugün ben de de oldu inş bnmkide girmiştir dogum yoluna..
emelcim burda msn ben mi yanlış görüorum yeni anniş?

hosgeldin emel nasilsiniz.ya masallahhhhhh alllah nazardan korusun ben elanin ogluna resmen asik oldum cok tatliyaaaaaaaaa resmen capkin olacak bu bebissssssssss kaydirigubbakcemile3 elaya benziyor sut beyazligiiiiiiopuyorumnanaktan

baharcım ilk işe girdiğimde bana da çok komik geliyo ama şimdi o kadar çok alıştım ki önüme gelene diyom, bakaldan tut manava kadar....

baharcım ilk işe girdiğimde bana da çok komik geliyo ama şimdi o kadar çok alıştım ki önüme gelene diyom, bakaldan tut manava kadar....
eh tabi onlar da kendi alanlarında üstad. sana diyen oluyor mu üstad diye. anoooow ben olsam havamdan geçilmez ha eve gelince kocama bile üstad dedirtirdim :))))

kizlar hamilelikde uzuldugum zaman derilerim dokuluyor sizdede boyle birsey cikdimi.kuzenim 1aylik bebegini kaybetti ve simdide msn avatarina seni cok ozledim oglum nerdesin yazmissenağlamasenağlama offfffffff cok zoor ya neyapacagimi bilmiyorumda katrdesim syilir ama beni uzmemek icin iyi gorunuyor ciger acisi herseyden beter yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

ebru geçmiş olsun,
ben de çok bunaldım işlerden ya.... kız da çok hareketli sanki ne yazdığımı merak ediyomuş gibi bilgisayar ekranına yönelmeye çalışıyo öne doğru.... az kaldı ben de yakında bi yerimi delicem....

şimdilik diyen yok baharcım çünkü ben hala uzman yardımcısıyım... ama beni bol bol şikayet eden var bana üstad demiyo diye :)

ebrucum geçmiş olsun canım. yengeç burcunun bir özelliği de bu deli deli işleri sanırım çünkü aynısını ben de yapmıştım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…