2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar eve geldik hemen size yazmak istedim .....Allah ıma bin sukur atlattık su dogum olayını ve ikimizde saglıklıyız.......hepinize dualarınız için çok tesekkur ederim.........olayları biliyorsunuz zaten kasılmalarım çok yuksekti doktor bekletmeyi dusunmuyorum hemen bugun alalım dedi......ameliyat sırasında da iyiki almısız rahmı gordugumde bebegin elini çok saydam bi sekiilde goruyordum dedi rahmım incelmis almasaydık ikinizde tehlikeye girerdiniz dedi.........ameliyat sırasında hiç bisey hissetmedim . . .spinal oldum......ne zaman aldılar anlamadım bile . . .bide baktım kuzumun sesi geliyor :) . . . .yırtıp duruyordu kendini . . . . .odama geldim sonrasında . . . . .ne yazık kı gogus ucum yok kızlar o yuzden saglıklı ememiyo beni.....uç aldım once onu kullanıyorum sonra emdiriyorum.....sutumde yavas yavas geliyo...ebe yarın daha iyi gelir dedi.....rezene çayı ıçmemi tavsiye etti........gazım da hemen geldi gece de buyuk tuvaletimi yaptım........ilk yuruyusum 6 saat sonraydı . . . .ilk kalktıgımda tansıyonum dustu tabi heemen meyve suyu aldım kendime geldim.......sonrasında kendim kalkıp yurumeye basladım.......gece her tuvalete kalkısta yuruyusumude yaptım.........aklıma gelenler bunlar kızlar evimizde olmak cok guzel :)) oglusum uyuyor su anda ilk fırsatta resimlerimizi koycam opuyorum sizi simdi çıkmak zorundayım

Şimdi girdim ofise hemen açtım ve senin yazınla karşılaştım ,,, Gözün aydın canım kendim doğurmuş gibi sevindim ,Allah analı babalı büyütsün , bahtı güzel olsun kuzunun ... Sende bir an önce iyileşirsin inşallah :) Sütü de dert etme emdikçe gelir canım ...

demet ya başınız sağolsun ne diyim tatlım... benim de teyzemin kızı tansiyondan kaybetmişti, benle aynıydı dönemi, 5 aylıkken. çok zor bi durum.... canım senin ki strestendir o döküntülerinin sebebi. ben de olmadı, ama çok olan biliyorum. oğluşunu kucağına alınca hepsi geçecek tatlım.

emelcim ne kadar güzel. çok şükür bebeğin sağlıklı ve kucagında. Allahım sana ve eşine bağışlasın. hayırlı evlat olsun ınsallah

ay kizlar boyle sacma sapan hareketlerim vardir benim, benim ust dislerim aralik oynarken oraya igne ya da kurdan sokarim sonra orada sıkısıp kalir panik olurum cikaramam
zimbayla bicakla oynarim keserim delerim bi taraflarimi
agzima kagit felan atarim sonra bogazima kaciririm yapisir cikmaz
bunyede sakarlik son raddede

canim bizimkiside ayni donemlerdi o sadece 1.5ay buyukdu offff cok zor ya karnimi oksadikca benim yavrumda boyleydi soyledi dedikce icim cok kotu oluyorrrr ve kiz 21 yasinda saclari beyazladi biranda ve cok kotu cokdu resmen 40 yas oldu sanki melegim yaninda olmaya calisiyorum ama benim icinde cok zor oluyorrrrrrrsenağlama

ay emelcim ne güzel canım benim, senin adına çok sevindim nasıl olacak falan derken atlattın çok şükür, herşey de yolunda, Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin tatlım....

rahmin incelmesi ne demek ki....

kızlar alemsiniz valla canınız sağolsun gönderin anacım.... ben bahara üstadlık durumunu anlatıyodum, siz benle dalga mı geçiyosunuz, ağlarım bakkkkkkkkkkk

hehehe üstaadım ne dalga geçmesi olurmu öle şey baktım sen yazmıyon bende attım tuttum pekte zevkliydi valla haa :)))) ama şu üstad muhabbetinede bayaa güldüm ne o öle ninca kaplumbağalarlan splinter usta gibi hiyerarşik durumlar yaratmalar felan :))))))))))))))))))))

ebru bağlan anacım 24 saat valla, ben işyerinde bu kadar bağlanıyom kimbilir evden kaç saat bağlanırım bilemiyorum, bebek doğunca da bebeğe bile bakamam buraya yazmaktan diye korkuyorum he he:)

o korku bendede var... hiç bişe yapmasam okuyom çünkü bebek oldumu artık bilmiyom nolcazzz :)))))

canım hoşgeldin ne güzel Allahım ikinizide sağlıkla kurtardı rabbim hayırlı güzel ömürler versin bebeğine sağlıkla huzurla büyüt işallah.... çok şükür herşeyiniz sağ salim bitti evinizdesiniz darısı başımıza işallah... resmini koy kuzununda görelim ilk fırsatta lütfennn....

aykırıyım diyorsun yani helal kardeşime :)) benim okuduğum okul gereği biz de uzmanlık falan alabiliyorduk öyle bişiler vardı hatta şartları çok iyiydi ama buraya gelince araştırmadım hiç. benim dediğim denizcilik müsteşarlığında ama...

ebrucum sen yengec burcuysan yukseleninde kesin kovadir bu kadar merak ve sakarlik ikisi birlesince oluyorrrrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şeysırnaşık şey

Demetçim konuyu tam anlamadım sanırım bir yakının bebeğini kaybetmiş başı sağolsun , senin de hamileliğin boyunca birilerini kaybettiğini hatırlıyorum , canım insanların dertlerine ortak olmak , onların dar günlerinde yanlarında olmak çok önemli ama bizler şu an en bencil olmamız gereken dönemdeyiz, yediğimiz içtiğimiz , hareketlerimiz direk kuzularımızı etkiliyor , mümkün mü bilemem ama biraz uzak drusan iyi edersin son aylarda üzüntü hiç de iyi bir şey değil .

hmmm teşhisi koyuyorum:
huysuz bir psikopatlaaaaan karşı karşıyayızz... zımbayı alıp bizide delip dişetlerimize kürdan sokmaya kalmadan kaçalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

Ebrucum , sabah şekerlerin bir iki tanesine etiket zımbalıyordun fotosunu çekip buraya yüklemek için aynı şekilde elimi öyle bir zımbalamışım ki sorma ... Kocamda vah yavrum benim anneye çekerse pek bi salak olacak dedi durdu... Ama bu akşam şerbet bardağımında fotosunu çekince yarın eklicem hepsini :))

Öğlen şantiyeye gittim mesai arkadaşım haftaya tatile gidiyor son kez görmek için , güzelce yemek yedik sonra oteli gezdik ustaların gözü çıkacaktı bana bakarken çok komiklerdi , sonra pastaneye gittik biraz yürümüş oldum hem de değişiklik oldu ,ofis dışına çıkmak süpermiş ...

evet baharcım denizcilik müsteşarlığı da öyle, ama malesef en katı kurallar biz de...

gamze bi nevi nincayız biz he he :) çok güldürdün beni....

demetcim ne diyim anacım çok zor durumlar, Allah sabır versin.....

ebru ya Allah iyiliğini versin bütün yaptığın şeyler ben de var, ben de ön dişlerimin arasına kağıt sokarım sonra kağıt orada yırtılır kalır sonra panik olurum dişlerime bişey olmasın diye. kapalı alan korkum vardır, yorganın içine bilerek girer kendimi iyice sararım sonra da boğulacakmışım gibi olup bir an önce çıkmaya çalışırım, parmaklarımı ters yöne bükünce kıramp girer ayağıma, özellikle ters yöne büker sonra da kıramp girmesin diye çabalarım.....

aaaaa hadi ordan adamada bakkkkk çok biliyosa kendi zımbalasın hayret bişi bu adamlara benim bu aralar gıcığım var erkek düşmanı oldum hormonlarımın esiriyim iyi değilim arkadaşlarrrrrr :)))))))) :roflol::roflol::roflol:
ayrıca resimlerini merakla bekliyoruz tatlımm.... benim ne şerbetim var ne bardağım ne şekerim ne hazırlığım... anca bi doğum çantası aldım kendime çokkk şükürrr :))))) oda içi boş daha yanlış anlaşılmasın kipadan dün gece alabildimm içide nezaman dolar Allah bilirr :)))))

ahhhhhhhhh beee guzelim hamileligim boyunca tek guzelsey oglusum;
hamileligimin 4.ayinda kiz kardesimi hipnoz ederek kasirmislar ben 5ayimda anca ogrendim.
8.ayimin icinde dedemi kaybettim.
ve son donemlerimdede dostumun bebegi boyle oldu onunda harika bir oglusu vardi ve ikimiz bircok kiyafeti bir almisdik bebraber giydiririz diye senağlamasenağlama yok canim ben bencilligi yapamadim bebegin yikanmasindada cenazenin gomulmesindede hep kardesime destek oldum halada olmaya calisiyorum ama icim cokkkkkkk yaniyor tek tesselllim oglusum bebek gercekden melek gibiydi.ardammmmmmm

Eklentiler

• $arda2.webp
    1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…