2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum sen yengec burcuysan yukseleninde kesin kovadir bu kadar merak ve sakarlik ikisi birlesince oluyorrrrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şeysırnaşık şey

valla tekrar kontrol ettim yukselenim koc

yaaa acayip psikopatim bildigin gibi deil
tam bunun ustune oglen yaptigimiz mhabbeti yazcam :)
arkadas diyorki iste normal dogumda en zor kisim su aciklik kontrolu , saatte 1 gelip bakiyorlar felan. dedim niye hep kadinlara oluyor olan
bizimkini parmaklarken kocalarinkini de bursunlar, siz nasil sevisip cocuk yaparsiniz diyeeee boylece herkes aci cekmis olur

bekliyoruz yasemin fotoları, benim de metrodan almam lazım bardakları, hazırlamam , artık izinde ilgilenecem.... ohh ne güzel değişiklik de olmuş sana bugün....

Peki Gülay ve Ebru size soruyorum , su içerken aynı anda nefes almaaya ya da konuşmaya çalışıp boğulur musunuz? Yani bir kaşık suda boğulan var mı ?

ohhh valla şekerim senin neden sabahtan beri kayıp olduun çıktı ortaya demek son turlar atılıyodu :))))

yaaa siz nassı bi piskopatsınız yaa ben anlamadım yaa birazdan birileri çıkıcak bende kollarımı jiletlerim harakiri yaparım enaz iki kişiyi dövmessem güne başlayamam falan dicek diye korkuyorum ben her sayfayı yenilediğimde yaşadığım stresin haddi hesabı yok bu ne yaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :roflol::roflol::roflol::roflol:

ay demetcim nasıl hipnozla kaçırmışlar, artık insanlar ne yollara başvuruyo, peki şimdi ne yapıyo kardeşin.

emelcimmmm canım çok mutlu oldum güzel haberlerini okuyunca. allahım sana bağışlasın evlatlarını canım. resimlerini bekliyoruz.

yasemin bekliyorum valla fotograflari , bende fotograf makinalarini getirip aktarma kablosunu evde unuttugum icin bugunde koyamadim sekerlerin fotograflarini

gulay ne kadar cok benziyoruz yaw benimde daha nelerim var da yazinca olmuyor yuz yuze anlatmak lazim
ama en bomba hikayemi yaziyorum size
banyo yapiyorum elimle kendimi keselerken, benim kollarim fazlaca donebiliyor tam omuz ekleminden felan, nasil olmussa sabun sol elimde ama taaa sag omzumu sabunluyorum o sirada basimi cevirip sagimda kendi elimi gorup bir ciglik atmisligim var, butun aile esrafi toplandi banyoya tabi ben gi,rmeyin girmeyin ciplagim bisey yok nidalariyla hepsini uzaklastirdim.

Peki Gülay ve Ebru size soruyorum , su içerken aynı anda nefes almaaya ya da konuşmaya çalışıp boğulur musunuz? Yani bir kaşık suda boğulan var mı ?

yok yasemincim bundan bizde kalmadi ben genelde kendi tukurugumu soluk boruma kacirip bogulurum nassi yapiyosam

emelcimmmm canım çok mutlu oldum güzel haberlerini okuyunca. allahım sana bağışlasın evlatlarını canım. resimlerini bekliyoruz.

baharcim hazirladin mi aksama misafirlere guzel guzel mamalar bakiiim

ayyy cok sıkıldım zaten hic is yapasim yok :)
aksam olsada eve gitsek bu arada zimba ile oynarken elimi deldim, ben tetanozda olmamistim insallah bisey olmaz

meraba canım tetanoz aşısının 5 yıl koruyuculuğu var 5yıl önce yaptırmadıysan yaptırsan iyi olur hem doğumdaki aletlerden tetanoz bulaşma ihtimali olabilir ben geçen yıl yaptırdığım için bu yıl yaptırmadım

aaaa bak şimdi psikocum orda duuuurrrr... bence süper bişiy valla bu fikir.. hatta dr yorulmasın ben ellerimle burarım kırarım her türlü eziyeti yapar cihaz servis dışı olana dek zorlarım durumu :)))))) hatrılayan varmı gırgıriyede güllünün annesi doğumda bağırıyodu: emiiiiinn belim kırılaydıda senle güreşmez olaydım diye.... ben aynen öle bi doğum hayal ediyorum iştee :))))))))) :roflol::roflol::roflol:

daha nekadar piskopatlaşcan annem yaa yeter yaa bak karnınızda bebek var Allahım nasssı bi ortama geliyo bu masum yavrular sen verdin sen kayır yarabbiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

Demetçim senin son yaptıklarını bırak hamilelikte ben normal halimde yapamam , valla sana helal olsun minik bebeğede Allahtan rahmet diliyorum , ama dünyanın binbir türlü hali var canım , insanlar böyle zamanlarda psikolojik olarak nasıl olurlar bilemezsin , hele ki bebeğini kaybetmiş bir anne sen yine de azıcık mesafe koy ilerde pişman olmazsın .

yasemin son ultrasonda 3.370 cıkmıstı dogum kilosu 2.800 . . .arada epey fark var bende çok sasırdım ama doktor boyle fark olabiliıyo dedi . . .ben çıkıyorum kızlar optum hepinizi

ay demetcim nasıl hipnozla kaçırmışlar, artık insanlar ne yollara başvuruyo, peki şimdi ne yapıyo kardeşin.

canim kendine geldiginde zaten babamlar jandarma ile bebraber gidip getirdilerr.dunyanin civisi cikdi yaniiiiiiiii:umursamaz:
ємєℓ;8588581 .!.:
bu oğlusumun ilk doğdu anlar :)

buda giyinik hali :))

ilk yuruyusum :))

masallaaaaah allah anali babali buyutsun bahti guzel ve sansi bollllllll olsunnnnnn

adi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…