ebrucum sen yengec burcuysan yukseleninde kesin kovadir bu kadar merak ve sakarlik ikisi birlesince oluyorrrrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şeysırnaşık şey
hmmm teşhisi koyuyorum:
huysuz bir psikopatlaaaaan karşı karşıyayızz... zımbayı alıp bizide delip dişetlerimize kürdan sokmaya kalmadan kaçalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:
Öğlen şantiyeye gittim mesai arkadaşım haftaya tatile gidiyor son kez görmek için , güzelce yemek yedik sonra oteli gezdik ustaların gözü çıkacaktı bana bakarken çok komiklerdi , sonra pastaneye gittik biraz yürümüş oldum hem de değişiklik oldu ,ofis dışına çıkmak süpermiş ...
evet baharcım denizcilik müsteşarlığı da öyle, ama malesef en katı kurallar biz de...
gamze bi nevi nincayız biz he he :) çok güldürdün beni....
demetcim ne diyim anacım çok zor durumlar, Allah sabır versin.....
ebru ya Allah iyiliğini versin bütün yaptığın şeyler ben de var, ben de ön dişlerimin arasına kağıt sokarım sonra kağıt orada yırtılır kalır sonra panik olurum dişlerime bişey olmasın diye. kapalı alan korkum vardır, yorganın içine bilerek girer kendimi iyice sararım sonra da boğulacakmışım gibi olup bir an önce çıkmaya çalışırım, parmaklarımı ters yöne bükünce kıramp girer ayağıma, özellikle ters yöne büker sonra da kıramp girmesin diye çabalarım.....
Ebrucum , sabah şekerlerin bir iki tanesine etiket zımbalıyordun fotosunu çekip buraya yüklemek için aynı şekilde elimi öyle bir zımbalamışım ki sorma ... Kocamda vah yavrum benim anneye çekerse pek bi salak olacak dedi durdu... Ama bu akşam şerbet bardağımında fotosunu çekince yarın eklicem hepsini :))
evet baharcım denizcilik müsteşarlığı da öyle, ama malesef en katı kurallar biz de...
gamze bi nevi nincayız biz he he :) çok güldürdün beni....
demetcim ne diyim anacım çok zor durumlar, Allah sabır versin.....
ebru ya Allah iyiliğini versin bütün yaptığın şeyler ben de var, ben de ön dişlerimin arasına kağıt sokarım sonra kağıt orada yırtılır kalır sonra panik olurum dişlerime bişey olmasın diye. kapalı alan korkum vardır, yorganın içine bilerek girer kendimi iyice sararım sonra da boğulacakmışım gibi olup bir an önce çıkmaya çalışırım, parmaklarımı ters yöne bükünce kıramp girer ayağıma, özellikle ters yöne büker sonra da kıramp girmesin diye çabalarım.....
Peki Gülay ve Ebru size soruyorum , su içerken aynı anda nefes almaaya ya da konuşmaya çalışıp boğulur musunuz? Yani bir kaşık suda boğulan var mı ?
emelcimmmm canım çok mutlu oldum güzel haberlerini okuyunca. allahım sana bağışlasın evlatlarını canım. resimlerini bekliyoruz.
ayyy cok sıkıldım zaten hic is yapasim yok :)
aksam olsada eve gitsek bu arada zimba ile oynarken elimi deldim, ben tetanozda olmamistim insallah bisey olmaz
ємєℓ;8588581 .!.:
yaaa acayip psikopatim bildigin gibi deil
tam bunun ustune oglen yaptigimiz mhabbeti yazcam :)
arkadas diyorki iste normal dogumda en zor kisim su aciklik kontrolu , saatte 1 gelip bakiyorlar felan. dedim niye hep kadinlara oluyor olan
bizimkini parmaklarken kocalarinkini de bursunlar, siz nasil sevisip cocuk yaparsiniz diyeeee boylece herkes aci cekmis olur
Peki Gülay ve Ebru size soruyorum , su içerken aynı anda nefes almaaya ya da konuşmaya çalışıp boğulur musunuz? Yani bir kaşık suda boğulan var mı ?
kızlar ben eccük çıkıyom babanemle alışverişe gidelim diyoruz. sahur malum bu gece kısmetse. öptüm hepinizi....
ay demetcim nasıl hipnozla kaçırmışlar, artık insanlar ne yollara başvuruyo, peki şimdi ne yapıyo kardeşin.
ємєℓ;8588581 .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?