goremiyorum mafoldumben mafoldumben
ємєℓ;8588712 .!.:hay allah ebrucum albume eklerim bi ara gorursun olur mu simdi çıkmam lazım canım emzireyim kuzumu
meraba canım tetanoz aşısının 5 yıl koruyuculuğu var 5yıl önce yaptırmadıysan yaptırsan iyi olur hem doğumdaki aletlerden tetanoz bulaşma ihtimali olabilir ben geçen yıl yaptırdığım için bu yıl yaptırmadım
Oyyy ebru yakından ne kadar normal bır ınsana benzıyorsun halbukı:)
ay kızlar size şu olayı da anlatıyım, benim kociş dalgıçtı ya aynı zamanda işe girene kadar, onun en büyük tutkusu evlenince eşiyle beraber dalmakmış... benim tabi kapalı alan korkum var dalmam mümkün değil tabi... biz evlendik gittik yazlığa, kocam bana dalış kıyafeti falan da almış koymuş yazlığa, neyse ben giydim dalış kıyafetini taktım tüpü sırtıma, kocam anlatıyo sen şimdi ancak 5-10metreye kadar dalarsın falan diye ilk önce alışacaksın kulağın açılacak, sonra adım adım ilerleriz. ben de tamam tamam diyorum. sonra atladık denize tabi havasını alınca aletin batıyosun yavaş yavaş ben battıkça çırpınıyorum yukarı doğru çıkmaya, kociş bakıyo bana anlamsız gözlerle neyse girdik suyun içine sadece iki metre üzerimde 30 cm su var ama ben nasıl debeleniyorum, benimki panik oldu ne oldu diye... hemen beni çıkardı, yoksa dedi klostrofobin mi var , evet deyince zaten adamcağızın bittiği an o an oldu. ben manyak sadece oradan nasıl kurtulabilirim acaba diye girmiştim oysa.....
demetcim hakkaten hamileligini ne kadar stresli gecirmissin canim benim
biz yok oram agriyor yok buram agriyor derken nasil dertler varmis basinda
valla sana masallah nasil dayanabilmissin bunca seye, cok guclusun demekki
bundan soora da annesi oglusun icin guclu olmaya devam et, o sana en buyuk hediye olacak
ay kızlar size şu olayı da anlatıyım, benim kociş dalgıçtı ya aynı zamanda işe girene kadar, onun en büyük tutkusu evlenince eşiyle beraber dalmakmış... benim tabi kapalı alan korkum var dalmam mümkün değil tabi... biz evlendik gittik yazlığa, kocam bana dalış kıyafeti falan da almış koymuş yazlığa, neyse ben giydim dalış kıyafetini taktım tüpü sırtıma, kocam anlatıyo sen şimdi ancak 5-10metreye kadar dalarsın falan diye ilk önce alışacaksın kulağın açılacak, sonra adım adım ilerleriz. ben de tamam tamam diyorum. sonra atladık denize tabi havasını alınca aletin batıyosun yavaş yavaş ben battıkça çırpınıyorum yukarı doğru çıkmaya, kociş bakıyo bana anlamsız gözlerle neyse girdik suyun içine sadece iki metre üzerimde 30 cm su var ama ben nasıl debeleniyorum, benimki panik oldu ne oldu diye... hemen beni çıkardı, yoksa dedi klostrofobin mi var , evet deyince zaten adamcağızın bittiği an o an oldu. ben manyak sadece oradan nasıl kurtulabilirim acaba diye girmiştim oysa.....
ємєℓ;8588581 .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?