2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emel valla, alalacele doğuma karar verilmiş olsada çok iyi görünüyorsunuz anne oğul Allah nazardan saklasın ikinizi de , darısı bizlere inşallah ...

ebruşum işte bişiler hazırlıyım diyorum geleceklere. ay bizim öle gelenimiz gidenimiz yoktu 9 ayın çarşambası benim hamile kalmamı beklemiş valla..

ay kızlar size şu olayı da anlatıyım, benim kociş dalgıçtı ya aynı zamanda işe girene kadar, onun en büyük tutkusu evlenince eşiyle beraber dalmakmış... benim tabi kapalı alan korkum var dalmam mümkün değil tabi... biz evlendik gittik yazlığa, kocam bana dalış kıyafeti falan da almış koymuş yazlığa, neyse ben giydim dalış kıyafetini taktım tüpü sırtıma, kocam anlatıyo sen şimdi ancak 5-10metreye kadar dalarsın falan diye ilk önce alışacaksın kulağın açılacak, sonra adım adım ilerleriz. ben de tamam tamam diyorum. sonra atladık denize tabi havasını alınca aletin batıyosun yavaş yavaş ben battıkça çırpınıyorum yukarı doğru çıkmaya, kociş bakıyo bana anlamsız gözlerle neyse girdik suyun içine sadece iki metre üzerimde 30 cm su var ama ben nasıl debeleniyorum, benimki panik oldu ne oldu diye... hemen beni çıkardı, yoksa dedi klostrofobin mi var , evet deyince zaten adamcağızın bittiği an o an oldu. ben manyak sadece oradan nasıl kurtulabilirim acaba diye girmiştim oysa.....

emelcim harika gözüküyosunuz yaa bayıldım yemin ederim içim gitti darısı başımıza işallahhhhhh..... Allahım bağışlasın adıyla çok yaşasın hayırlı bir evlat olsun size o naısl güzel yumuk bi bebek öyle nazarlardan sakınsın rabbim maşallahhhhhh maşallaaahhhhhh...........

şekerler 22-32. haftalar arası yapıyolar geçti o iş galiba biraz......

Oyyy ebru yakından ne kadar normal bır ınsana benzıyorsun halbukı:)

he valla katılıyom meryemciime çok dooru didi :)))))))

demetcim hakkaten hamileligini ne kadar stresli gecirmissin canim benim
biz yok oram agriyor yok buram agriyor derken nasil dertler varmis basinda

valla sana masallah nasil dayanabilmissin bunca seye, cok guclusun demekki
bundan soora da annesi oglusun icin guclu olmaya devam et, o sana en buyuk hediye olacak

ebru ben senin için albume yüklerim emelin fotosunu kendi albümüme, bakınca haber ver hemen kalıdıryım, çünkü çok güzel fotolar görmen gerek...

maşallah bebek daha büyük gösteriyor ya....

ayyyyyyyyyyyyy kjiyamammmmm cok tatlisin yaaaa.dun gecede esim uyku sersemi kicimi seviyor hadi oglum tekme at diyorrrrrr :roflol::roflol: delu herifffff gobusumu memisim sanmis:roflol::roflol::roflol: tabiiiii benim kahkahalarimla uyandi allahdan boyle komik esim var birde oglusummmmmm:lepi:

ewet canim hep oglusum icin dayandim bircogu turkiyede oldu gelip didemnedimde hamileligimden dolayi.dostumunda boyle olmasi daha kotu oldu amaaaa oglusumdan hep sdestek aldim.birde komik esimden:roflol:

tatlım benim kocişinde dalgıçlık brovesi var banada söylüyodu ama nerde bende o yürek çok korkağım ben

Kızlar ben lohusa şerbetini hastanede ve mevlütte ikram etmekten vazgeçtim , sadece eve gelen gidenlere vericez , o yüzden plastik bardak almadım , 12 tane cam altı kadeh gibi meşrubat bardağı aldım . Dün örnek olsun diye bir tane yaptım ama vişne suyu olmadığı için fotosunu çekemedim akşama inşallah ... Bir de külah alıcam diyordum ama beyaz tül keseler buldum , üzerinde gümüş puantiyeler var onlara görede minik poşetler aldım çıtçıtlı şekerleri içine koyucam bu akşam yapabilirsem birer numune yaparım eklerim yarın inşallah .

Gülaycım dalış olayına gelince ben de eşimde çok istiyoruz ama bir türlü fırsat bulamadık , karar verdik yaza doğru inşallah kursa gidip sertifika alıcaz , Tüplü olmasada 2 yaz önce çeşmede dalmıştık tabi basit bir şekilde , ben o zmaan demiştim benim yapmam gereken şey bu harika bir şey diye , bence sen de fırsat varken imkanın da varken korkunu yen , bak ilerde kızın kocanla dalarken sen saf saf bakarsın ....

gulaycim tesekkur ederim gordum fotograflari, masallah bebise hakkaten daha buyuk duruyor. omrude kendi gibi guzel olur insallah

bende tek yildiz dalgicim valla egitimini aldim sonra egitim dalislarini da yaptim sertifikami aldim bi daha da dalmadim ama hakkaten cok keyifliydi devam etmek isterim

yasemincim imkansız tatlım o korkuyu yenmem, artık kızımla dalsın babası, ben ancak onları takip ederim su da yeter. zaten hiç ilgimi çekmiyo... belki kısmetse ileriki senelerde eşim size ders verir, eğitmen balık adam çünkü, ders verme yetkisi de var.

ebru baktın mı şeker fotolara, yükledim ama göre bildin mi.

ebrucum eşim iki yıldız eğitmen balık adam, sanırım türkiyenin en genç eğitmeniymiş iki yıldızı aldığında....

aynı zamanda üç yıldız balık adam....

amcasının fethiye de dalış okulu vardı, orda çalışmış senelerce....

bu dalis olayi bi nevi hastalik zaten
sardiran vazgecemiyor bi daha
bizim sirkettede her hafta sonu dalisa giden insanlar var, 2 gunlugune bir suru yolu cekiyorlar hic usenmeden
ben daha o mertebeye eremedim

Gülay valla niye olmasın , biz kesin bir niyetine girelim , yani bizim böyle söyleyip yapmadığımız çok şey var ... Salsa kursu , yurt dışı seyahati gibi gibi ....O zaman mutlaka haberleşiriz , zaten doğum olsun eşlerle ve bebeklerle buluşmayı ben çok istiyorum ...

ay ebrucum biz ayda en az bir kez mersine gidiyoruz, 7. ayımdan itibaren bıraktık, yoksa yılın 7 ayı hep böyle, sadece hafta sonları... ama yazlığı çok seviyorum ben, oranın havasını solumak bile bana bir haftalık tatil gibi geliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…