yaa kısslar ben bugün hast.gittim dr çek ap istedi demiştim ya..dua edin hayırlı sonuçlar çıksın...ayy daha şimdiden ben çok heycanlıyım hastaneye gidince ileride ne yapcem bilmiyom
günaydın kızlar, dilek günümüz aynı ikili test yaptırdın mı? benim sonucum bugün yarın çıkıcak,heyacanlıyım biraz,
yaa kısslar ben bugün hast.gittim dr çek ap istedi demiştim ya..dua edin hayırlı sonuçlar çıksın...ayy daha şimdiden ben çok heycanlıyım hastaneye gidince ileride ne yapcem bilmiyom
Canım ben bu hafta gidicem yaptırmaya. Umarım iyi haberlerle alırsın sonucunu.
kızlar gazetede bir haber okudum geçen televizyonda da göstermiş ama ben görmedim
kız 15 yaşında erkek yani baba 13 yaşında inanamadım
ama bu gün gazetede tekraar okudum bebeğin gerçek babası kızlar ilişkiye giren bir oğlan daha varmış ama o 15 yaşında DNA istemiş çok şaşırdım ya
selam kızlar bende eylül annesiyim hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.
kızlar gazetede bir haber okudum geçen televizyonda da göstermiş ama ben görmedim
kız 15 yaşında erkek yani baba 13 yaşında inanamadım
ama bu gün gazetede tekraar okudum bebeğin gerçek babası kızlar ilişkiye giren bir oğlan daha varmış ama o 15 yaşında DNA istemiş çok şaşırdım ya
kızlar bende Eylül annesiyim. kısmetse 18 Eylül.Allah sağlıkla hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
hakca ekledim canım seni de. Off 20 dakika sonra dersim başlayacak. Hiç gidesim yok ama yavaştan çıkayım ben:çok üzgünüm:
amin tatlım hoş geldin aramıza
Günaydın kızlar benimde bugün saat 4 buçukta randevum var ikili test için gidicem çok korkuyorum heyecanlıyım kendi doktorum olmayacak bugün birazda onun tedirginliği var acaba erkekmi bakar diyede tedirginim zaten oldum olası şu alttan bakmayı hiç sevmiyorum çok uzun sürmez dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?