2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kısslar ben bugün hast.gittim dr çek ap istedi demiştim ya..dua edin hayırlı sonuçlar çıksın...ayy daha şimdiden ben çok heycanlıyım hastaneye gidince ileride ne yapcem bilmiyom

fussilet canım inşallah güzel ve hayırlı haberlerle dönersin...

kızlar gazetede bir haber okudum geçen televizyonda da göstermiş ama ben görmedim
kız 15 yaşında erkek yani baba 13 yaşında inanamadım
ama bu gün gazetede tekraar okudum bebeğin gerçek babası kızlar ilişkiye giren bir oğlan daha varmış ama o 15 yaşında DNA istemiş çok şaşırdım ya

Yuh ya ne zoru varmış , bizler bu yaşımıza girdik de düşüne düşüne ancak karar verdik :) Pesss

selam kızlar bende eylül annesiyim hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

Canım o çocuk hiç 13 yaşında da göstermiyor. Sanki daha 8 yaşında gibi...
Bence de babası başkadır onun... Ve çocuğun aile sicili de zaten oldukça karışık...

selam kızlar bende eylül annesiyim hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

Hoşgeldin canım. Son adet tarihini, tahmini doğum tarihini yazarsan listeye ekleyeyim seni de. İsteyenler hamile kaldıkları kilolarını ve cinsiyet tahminlerini de söylüyor, onları da yazıyoruz

kızlar bende Eylül annesiyim. kısmetse 18 Eylül.Allah sağlıkla hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

hakca ekledim canım seni de. Off 20 dakika sonra dersim başlayacak. Hiç gidesim yok ama yavaştan çıkayım ben:çok üzgünüm:

akşama sadece püre yiyebilirim gibime geliyor aşka hiç bir şey istemiyorum şu an

Günaydın kızlar benimde bugün saat 4 buçukta randevum var ikili test için gidicem çok korkuyorum heyecanlıyım kendi doktorum olmayacak bugün birazda onun tedirginliği var acaba erkekmi bakar diyede tedirginim zaten oldum olası şu alttan bakmayı hiç sevmiyorum çok uzun sürmez dimi kızlar

nasıl yani ikili test için alttanmı bakıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…