2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sabaha karşı gözlerim açıldı daha ezan okunmamıştı , kaltım wc ye baktım benim sıpada hareket yok resmen çocuğu dürtükleye dürtükleye , hatta bastırmak suretiyle uyandırdım sonra da uykum kaçtı tabi ama olsun herket berkettir ...Var mı benim gibi manyak ..ıyice takıntı oldu , azıcık hareket kesildi mi ya dürtüyorum ya yatıyorum bişeyler yapıyorum ...

aaa sen niye cocugu rahatsiz ediyosun bakiiiim
ben dun nst' ye baglandim doktor hareket ettikce bu butona bas dedi.
o anda bizim sipanin hareketleri kesildi olamaz boyle birsey
kipirdaniyorum pozisyon degistiriyorum felan yok kimildamadi
10 dk icerisinde 2 tane belli belirsiz hareket yapti doktorda yeterli dedi de neyse daha uzamadi kontrol
simdi ise yerinde durmuyoo pasa. ne zaman lazim olsa ortalkta yok ama

ay ebru çok komikti görümcemin oğluna yazdığın mesaj, evet bebeğin öyle bi pozunu yakalamışım ki müslüm gürsesin gözlerindeki ifade sanki... çenesine elliyosun nasıl gülüyo ya, 3 aylık ama herşeyden anlıyo, asla yalnız bırakamazsın, sürekli birileri ona konuşacak yada oturup abisini izlicek, çok tatlı kabak kafa ya....

yok tatlım mesaim 10-15 geçe bitiyo sayılır, aslında 5.30 ama 15 dakika tolerans oluyo... doktora cumartesi acep beni de nst ya bağlarlar mı?

ya biz gerçekten normal değiliz, beni de her sabah Rüzgar Hanım uyandırıyo ya, dün baktım tık yok uyuyorum Allah Allah dedim kıztan ses çıkmıyo, halbuki sabah 7 de başlardı, yatakta karnıma tık tık diye vuruyorum, sağa sola dönüyorum tık yok, eşimi uyandırdım, Rüzgargan ses yok diye, hemen uyku haliyle ne oldu dedi, hareket etmiyo dedim, ya delirdin heralde kız sözünü dinliyo uyuyo işte diyo.... hareket edene kadar acayip korktum ama.

bilmiyorum ki ebrucum herşeyimde bi gariplik var işte...

ben çıkıyorum kızlar, bebelerinize iyi bakın , öpüyorum sizi.

Ebru kız sen her açıdan yemek olayını yırtıyorsun anacım , ne ballı hatunsun sen ya ... Ben dün akşam kötü gıda ( çiköfte ) aldım , bu akşamda karpuz peynir düşünüyorum ..

slm kızlar herkes çıkmak üzere biz temizliğimizi yaptık işlerimiz bitti çok şükür....
emel gelmiş gitmiş...çok tatlı kuzusu var ama..gayet iyi gözüküyorlar maaşallahh....
şimdide gidip yemek yapmalı malum gece sahura kalkıcaz....bu yıl eşim tek tutacak ama ben ona gücüm yattiğince eşilk ediceğim...

Pen geldimmm. Geçmişi okudum biraz. Emelcim çok tatlı görünüyor ya. Maşallah oğluşunada. Vallla kilosuda iyi paşanın az falanda değil. yirim onu

Ya şu sulu akıntı yoğun bir şekilde bende pazartesiden beri var. Salı günü bu yüzden doktora gittim. Alttan üstten baktı. Su değilmiş. Akıntıymış yani. Su kaçırıyom sanmıştım bende. Ama begüm ve tuğbayı duyunca alla alla doğurcemmi acaba diyede kendime sormadan edemiyorum :))))

ebru zaman zaman vuruyor agrılar. su an iyiyim. akşamda kuafor işlerim var iyice tutustum o bastırdıkca. haftasonu halledecektım aradım bugune aldım randevumu:)

ebru zaman zaman vuruyor agrılar. su an iyiyim. akşamda kuafor işlerim var iyice tutustum o bastırdıkca. haftasonu halledecektım aradım bugune aldım randevumu:)

ayyy bende pazartesi yaptirdim ama bosa gitti
doktor 15 gun soora cati muayenesi yapcam dedi, simdi tekrar bi operasyon gerekcek ((
2 haftada da uzar mi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…