ayyy bende pazartesi yaptirdim ama bosa gitti
doktor 15 gun soora cati muayenesi yapcam dedi, simdi tekrar bi operasyon gerekcek((
2 haftada da uzar mi yaw
ємєℓ;8588581 .!.:
ємєℓ;8587751 .!.:selam kızlar eve geldik hemen size yazmak istedim .....Allah ıma bin sukur atlattık su dogum olayını ve ikimizde saglıklıyız.......hepinize dualarınız için çok tesekkur ederim.........olayları biliyorsunuz zaten kasılmalarım çok yuksekti doktor bekletmeyi dusunmuyorum hemen bugun alalım dedi......ameliyat sırasında da iyiki almısız rahmı gordugumde bebegin elini çok saydam bi sekiilde goruyordum dedi rahmım incelmis almasaydık ikinizde tehlikeye girerdiniz dedi.........ameliyat sırasında hiç bisey hissetmedim . . .spinal oldum......ne zaman aldılar anlamadım bile . . .bide baktım kuzumun sesi geliyor :) . . . .yırtıp duruyordu kendini . . . . .odama geldim sonrasında . . . . .ne yazık kı gogus ucum yok kızlar o yuzden saglıklı ememiyo beni.....uç aldım once onu kullanıyorum sonra emdiriyorum.....sutumde yavas yavas geliyo...ebe yarın daha iyi gelir dedi.....rezene çayı ıçmemi tavsiye etti........gazım da hemen geldi gece de buyuk tuvaletimi yaptım........ilk yuruyusum 6 saat sonraydı . . . .ilk kalktıgımda tansıyonum dustu tabi heemen meyve suyu aldım kendime geldim.......sonrasında kendim kalkıp yurumeye basladım.......gece her tuvalete kalkısta yuruyusumude yaptım.........aklıma gelenler bunlar kızlar evimizde olmak cok guzel :)) oglusum uyuyor su anda ilk fırsatta resimlerimizi koycam opuyorum sizi simdi çıkmak zorundayım
Özgecim sulu akıntı bende de var , ben de korkmuştum bu yüzden ama benim idrar yollarımda geçmeyen bir sorun var yine antibiyotiğe başladım , ama suyum falan normal hep bakalım bu antibiyotik işe yarar mı ?
Benim iki haftada mümkünatı yok almalık olmuyor hele gebeliğimde daha yavaş uzar oldu ...
Özgecim koku , yok renk de yok ama okadar sık değil benim işte sabah kalktığımda , gün içinde ara ara ...
Meryemcim valla 4 hafatda ancak oluyorlar ama cillop gibi olması için bakalım nasıl tutturucaz :)))
Özgecim koku , yok renk de yok ama okadar sık değil benim işte sabah kalktığımda , gün içinde ara ara ...
kızlar merhaba kocacım geldi eşya hazırladık Antalyaya yola çıktı 2 gün yok hayırlısı bakalım... o arada konuşulanlara balktım geldim.... ya o akntı bendede var ve her seferindede beyaz posa gibi bişiiy var noluyo ben anlamadım yaa.... valla orkidle gezer oldum bu ne be sözde hamileyken rahat edicektik orkitten yırttım dedim ama nerdeeeeeee :)))
Kuzuumm sende gelseydin ya bizde kalırdın. Kucuk kucuk yatardık senlen bebelerlen :))))
yaaa demi canım benimm çok güzel olurdu iki gebeş serilirdik ortalığa,ama son gelişim biraz sıkıntılı geçti o yolu gözüm yemedi vallaha... kocamı ben doğurmadan gel diyerek yolladım gitti :)))))
Valla özgecim ben en başından beri çekiyorum bir sürü ilaç kullandım bakalım yeni bir ilaca başladık ama pek ümidim yok ....
Meryem valla kısmetimizde ne varsa o olacak , ha planlı sezeryan olursa o zmaan gidilir kuaföre falan ayarlanır ama diğer durumlarda yapacak bişey yok ... Geçen bir doğum videosu izliyordum , normal doğumdu , yabancı kadın maşallah hayatında bir kere almamış ama onlarda yadırganmıyor nedense bu durum , bu temizlik bizlere has ...
Gamzecim Allah kavuştursun , senin eşin baya seyahat ediyor sanırım ...
kızlar ben geldimmm. abes şekilde bir sinir var üstümde allah hayra çıkarsın. bu arada babanem süper pot kırdı bana... aaa dedi göbeğin düşüyormu ne. çok sivreldi kocaman oldu iyice dedi. baktım saf saf suratına döndüm yürüyom önünden hayret ddi kız çocuklarında döt büyürmüş erkeklerde göbek sende ikisi de büyüdü dedi. kendisini ilk otobüsle izmire mi göndersem acep ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?