2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla yasemincim dogru diyorsun
yemegi esim yapar o yapmazsa kayinvalidem yapar, o yapmazsa disarda yeriz felan
ben 6. aydan sonra felan hic yemek yaptigimi hatirlamiyorum
anca hafta sonlari omlet felan yapiyorum kahvaltiya

Özgecim sulu akıntı bende de var , ben de korkmuştum bu yüzden ama benim idrar yollarımda geçmeyen bir sorun var yine antibiyotiğe başladım , ama suyum falan normal hep bakalım bu antibiyotik işe yarar mı ?

Benim iki haftada mümkünatı yok almalık olmuyor hele gebeliğimde daha yavaş uzar oldu ...

ємєℓ;8588581 .!.:
bu oğlusumun ilk doğdu anlar :)

buda giyinik hali :))

ilk yuruyusum :))

maşallahhh çok tatlısınız ya bebişinde sende Allah analı babalı büyütsün sonunda gerçek oldu bizimkilerde gerçek olur sağlıkla inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Akıntı kokulumu peki nasıl? Benimki su gibi , kokusuz , dk da bir geliyo nerdeyse.

Özgecim koku , yok renk de yok ama okadar sık değil benim işte sabah kalktığımda , gün içinde ara ara ...

Meryemcim valla 4 hafatda ancak oluyorlar ama cillop gibi olması için bakalım nasıl tutturucaz :)))

Özgecim koku , yok renk de yok ama okadar sık değil benim işte sabah kalktığımda , gün içinde ara ara ...

Meryemcim valla 4 hafatda ancak oluyorlar ama cillop gibi olması için bakalım nasıl tutturucaz :)))

off valla bu kadar yap yap son zamanda jılet olayına gormeyız ınsallah

kızlar merhaba kocacım geldi eşya hazırladık Antalyaya yola çıktı 2 gün yok hayırlısı bakalım... o arada konuşulanlara balktım geldim.... ya o akntı bendede var ve her seferindede beyaz posa gibi bişiiy var noluyo ben anlamadım yaa.... valla orkidle gezer oldum bu ne be sözde hamileyken rahat edicektik orkitten yırttım dedim ama nerdeeeeeee :)))

Kuzuumm sende gelseydin ya bizde kalırdın. Kucuk kucuk yatardık senlen bebelerlen :))))

ha bu akıntı bende bayadır vardı sorduğumda doktor bana vajenin iç kısmı ödem yapar zaman zaman vücut o ödemi kendiliğinden atar demişti... hatta o ödem cinsel ilişkiyi zorlaştırıp acı verici halede getirirmiş içersi düzensiz yumrular çıkıntılar şeklinde şiştiği için.... ama şuan gelen şey hala aynı şeymi bilmeyince insan stres oluyo yaa bilmeden beklemek ne zor böle böle doğurcaz biz onu bile farketmicez haa :))))

çok yoruldum offf:umursamaz:düşünüyorum üzerimde 15 kg luk yag tenekesi ile geziyorum normal yani dimi...

emel gelmiş gitmiş yaaa bunlar ne tatlı şeyler yaaaa kıskanıyorum şeytan diyo git kestir gel al kucagına sende-tatlicadiarzu-

Valla özgecim ben en başından beri çekiyorum bir sürü ilaç kullandım bakalım yeni bir ilaca başladık ama pek ümidim yok ....

Meryem valla kısmetimizde ne varsa o olacak , ha planlı sezeryan olursa o zmaan gidilir kuaföre falan ayarlanır ama diğer durumlarda yapacak bişey yok ... Geçen bir doğum videosu izliyordum , normal doğumdu , yabancı kadın maşallah hayatında bir kere almamış ama onlarda yadırganmıyor nedense bu durum , bu temizlik bizlere has ...

Gamzecim Allah kavuştursun , senin eşin baya seyahat ediyor sanırım ...

Kuzuumm sende gelseydin ya bizde kalırdın. Kucuk kucuk yatardık senlen bebelerlen :))))

yaaa demi canım benimm çok güzel olurdu iki gebeş serilirdik ortalığa,ama son gelişim biraz sıkıntılı geçti o yolu gözüm yemedi vallaha... kocamı ben doğurmadan gel diyerek yolladım gitti :)))))

kızlar ben geldimmm. abes şekilde bir sinir var üstümde allah hayra çıkarsın. bu arada babanem süper pot kırdı bana... aaa dedi göbeğin düşüyormu ne. çok sivreldi kocaman oldu iyice dedi. baktım saf saf suratına döndüm yürüyom önünden hayret ddi kız çocuklarında döt büyürmüş erkeklerde göbek sende ikisi de büyüdü dedi. kendisini ilk otobüsle izmire mi göndersem acep ????

yaaa demi canım benimm çok güzel olurdu iki gebeş serilirdik ortalığa,ama son gelişim biraz sıkıntılı geçti o yolu gözüm yemedi vallaha... kocamı ben doğurmadan gel diyerek yolladım gitti :)))))

Aman cnm dikkat et kendine. Tek başınasın bide Allah korusun. Bol bol dua et kıs. Su Belize söle otursun uslu uslu. Öle baba gelmeden çıkıp gelmek yok

ama bu sadece temızlık değilki. amelıyatta mesela kesılecek yer tras edılıyor hep. bundada oyle..

kaydirigubbakcemile3 ay şu yorumlardan ben o kadar çok sıkıldımki cnmcım. Napcan işte doğuruncaya kadar idare. Ama dokunma babaneye ben onu çok seviyorum. Cnm babaanne Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…