2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yaa bende kayınvalideleri getirdim erkenmi getirdim nedir bendede bazen tahammülsüzlük oluoy nedendir bilmem lülülülülülü sen genede yollama şekerim babanneni laelaelaelaelae bu kız çocukta döt erkek çocukta göbek olayına ben inanmıyom benim bütün herşey bütün özellikelrim erkek bebegi gösteriyo göbegim aldı başını gidiyo sipsivri her gören erkekmi diye soruyo başka biyerim kilo almadı sadece bi göbek var...ama minnoşum kızmış doktor amcaları ölle diyo hihoyyyt

sağol canımcım evet çok seyahat ediyo işi gereği ben takılıyodum peşine ama artık zor biraz tabi :))) aman sağ salim gitsin gelsinde napalım olcak bunlar alıştım artık....
senin idrar yollarındaki sorun bebekten öncede varmıydı...? bazen bi bakteri sebep oluyo bu sıkıntılara ama yanlış tedavi uygulandığı yada doğru hap kullanılmadığı içinde uzun zaman vücutta kalıp müzminleşebiliyomuş... iyi bi tetkilten geçebilirsin aslında bebekten sonra...

kaydirigubbakcemile3
süper babanne yaaa yerim ben onu kadın dogruları sölemiş baharcık yalanmı ???dokunma babanneye o hepimizin babannesi oldu

Baharcım yaşlı kadın normal , benim kendi annem bana demediğini bırakmadı boşver ya ...

Birde benim kide oğlan bebesi ama acayip dötüm de büyüdü yani bu gerçek ....

Aman cnm dikkat et kendine. Tek başınasın bide Allah korusun. Bol bol dua et kıs. Su Belize söle otursun uslu uslu. Öle baba gelmeden çıkıp gelmek yok

söle teyzesi söle kudurmasın... :))) Allaha emanetiz canım napayım kardeşi gelecek gece bişe olursa alt katımızda oturuyo işallah sorun olmazda onla bişelere kalkışmak zorunda kalmam.... beni ençok bu sıkar kocamın olmamasından çok....

Kızlaaaaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr biri gelsin beni kurtarsııınnnnn. Biliyorsunuz babam bende geçen cts den beri, adamcaz haklı olarak evde sıkılıyor ve iyi niyetinden evde tamir edilmesi gerekenleri tamir ediyor elinden gelince ama istiyor herşey şıp diye olsun. Mesela banyo kapısının pervazı kabarmıştı nemden oyle duruyordu, babam plastik zannetmiş şöktü bombeliği düzeltim diye ama tabi ahşap olunca olmadı, dedim elleme kayınbiraderlere veririm yaparlar aynısından bir ara takarlar. Şimdi taktı kafaya ver yapsınlar hemen diye ama onlarında işi var hem bakalım aynı rengi dokuyu tutturabiliyorlar mı??? Boyle boyle şeyler eh ben de "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demeye başladım" Biliyorum iyi niyetli ama benim kolumu kaldıracak halim yok bırak tamirat işiyle uğraşmaya

senin cinsiyet kesınleştimi canım doktor amcası kesınmı konuştu...

yaa bu büyüyen yerler vucut yapısı ıle alakalı bişey göbegin geniş olması falan o yüzden fazla takılmamak gerek çünkü benım önde arkada büyüdü

Gamze işin doğrusu test yaptırmıştım , ben hamile kaldığım ay doktora gitmiştim yumurtlama var mı yokm mu felan diye bir sürüde test yaptırdım ama bir şey olsaydı söylerdiğ doktor diye düşünüyorum .. Ama yaz kış çorap giymeyi pek sevmem , yaşa taşa da otururum bunlar sebep olabilir ...

kızlar ya kilo alınca illa insanın biyeri şişicek ben sadece geniş bi göbek yaptım hani kız göbeği yayık olur ya öyle.. göğüslerim bir beden büyüdü ve kalan heryerim aynı hala... alınan yağlar biyerde birikicek elbette bunun cinsiyeti etkiliceğini sanmıyorumm.... :)))))

gülüm döte göbeğe bakmıyor yaaaa... gerçi senin ki uzun süre göstermemişti kendini dimi? doktor amcaların son kararımıymış
kaydirigubbakcemile3
süper babanne yaaa yerim ben onu kadın dogruları sölemiş baharcık yalanmı ???dokunma babanneye o hepimizin babannesi oldu
öle walla kadın ne kahrımı çekiyor yaaaa. allahım onu korusun. hakkaten süper babane walla...

Betül seni çok iyi anlıyorum annem buradayken , yapılması gereken bir sürü iş vardı o hemen yapalım bitsin istiyordu ben yatıp uyumak , kayınvalidem de öyle yapalım bitisn diyor ama sonuçta evin hanımı olarak bazı şeyleri göstermek ya da kontrol etmek lazım o da enerjisini alıyor insanın ...

cnm aslında tam gene bi türlü yüzde yüz kız demediler...herkesin bebesi gibi benim yavrumda şöylleee ibret alem için bi açıp göstermedi...-tatlicadiarzu- yandan yöreden işte görebildikleri kadarıyla kız diyolar...erkek olsa kıyıdan köşeden bişiler çıkardı diyolar gamyoncuiremsu ama yok boş çıkan bişiler yokmuş onlarda kız diyolar,dogdugunda erkekte olursada şaşırmam sürpriz olmaz yani..saglıklı olsunda .ama ben artık hekese kız diyorum.

hoşgeldın betülcüm kızma babişkoya o da tez canlı ise napsın olsun bitsin istiyodur..öle yarım kalmasın diye..sende haklısın bu halımızle bıde o işlerlemi ugraşcaz ama ne etcan idare et adamı ben babalara kıyamıyom

Neyse hanımlar bende çıkıyorum , kendinize iyi bakın akşama kociş yemeğe gidiyormuş bu akşamda yemek olayını yırttım yane he eh e:)))

ay aynı şey bedede var ..kayınvalidem sürekli bi işler yapmak sitiyo mecburen göstermek yanında olmak gerekiyo..ama yoruluyorum hemen kafamçokkarıştı

ahh güzelim yaaa dikkat etmen lazım işte.. bünyen hassas demekki yoksa başından beri böyle uzun sürmesi ancak ciddi bakteriyel bi sorunla mümkün olabilir bildiğim kadarıyla...bende 2 yıl kadar tedavi gördüm...havuza hayatta girmem... ben asla terliksiz gezmem.. ıslak mayoyla kalmam... ıslak terlik yada kıyafet giymem... yani dikkat etmesem bende hemen akıntıdır şludur budur başlar ve sistit yerleşince beni enaz 1 ay mahveder.... dikkat et canım ya bebek gelene kadar et bari kii herkes diyoki lohusalıkta daha beter oluyomuş insan daha dikkatli olmak lazım...

yasemın meryem cüle cüle kızlar allaha emanet olun dıkkat edın kendınıze gelmesın kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…