Gülcan kov o şeytanı , daha erken duymayayım bir daha :)
kaydirigubbakcemile3 ay şu yorumlardan ben o kadar çok sıkıldımki cnmcım. Napcan işte doğuruncaya kadar idare. Ama dokunma babaneye ben onu çok seviyorum. Cnm babaanne Şeniz
kızlar ben geldimmm. abes şekilde bir sinir var üstümde allah hayra çıkarsın. bu arada babanem süper pot kırdı bana... aaa dedi göbeğin düşüyormu ne. çok sivreldi kocaman oldu iyice dedi. baktım saf saf suratına döndüm yürüyom önünden hayret ddi kız çocuklarında döt büyürmüş erkeklerde göbek sende ikisi de büyüdü dedi. kendisini ilk otobüsle izmire mi göndersem acep ????
Valla özgecim ben en başından beri çekiyorum bir sürü ilaç kullandım bakalım yeni bir ilaca başladık ama pek ümidim yok ....
Meryem valla kısmetimizde ne varsa o olacak , ha planlı sezeryan olursa o zmaan gidilir kuaföre falan ayarlanır ama diğer durumlarda yapacak bişey yok ... Geçen bir doğum videosu izliyordum , normal doğumdu , yabancı kadın maşallah hayatında bir kere almamış ama onlarda yadırganmıyor nedense bu durum , bu temizlik bizlere has ...
Gamzecim Allah kavuştursun , senin eşin baya seyahat ediyor sanırım ...
kaydirigubbakcemile3kızlar ben geldimmm. abes şekilde bir sinir var üstümde allah hayra çıkarsın. bu arada babanem süper pot kırdı bana... aaa dedi göbeğin düşüyormu ne. çok sivreldi kocaman oldu iyice dedi. baktım saf saf suratına döndüm yürüyom önünden hayret ddi kız çocuklarında döt büyürmüş erkeklerde göbek sende ikisi de büyüdü dedi. kendisini ilk otobüsle izmire mi göndersem acep ????
Aman cnm dikkat et kendine. Tek başınasın bide Allah korusun. Bol bol dua et kıs. Su Belize söle otursun uslu uslu. Öle baba gelmeden çıkıp gelmek yok
cnm yaa bende kayınvalideleri getirdim erkenmi getirdim nedir bendede bazen tahammülsüzlük oluoy nedendir bilmem lülülülülülü sen genede yollama şekerim babanneni laelaelaelaelae bu kız çocukta döt erkek çocukta göbek olayına ben inanmıyom benim bütün herşey bütün özellikelrim erkek bebegi gösteriyo göbegim aldı başını gidiyo sipsivri her gören erkekmi diye soruyo başka biyerim kilo almadı sadece bi göbek var...ama minnoşum kızmış doktor amcaları ölle diyohihoyyyt
gülüm döte göbeğe bakmıyor yaaaa... gerçi senin ki uzun süre göstermemişti kendini dimi? doktor amcaların son kararımıymışcnm yaa bende kayınvalideleri getirdim erkenmi getirdim nedir bendede bazen tahammülsüzlük oluoy nedendir bilmem lülülülülülü sen genede yollama şekerim babanneni laelaelaelaelae bu kız çocukta döt erkek çocukta göbek olayına ben inanmıyom benim bütün herşey bütün özellikelrim erkek bebegi gösteriyo göbegim aldı başını gidiyo sipsivri her gören erkekmi diye soruyo başka biyerim kilo almadı sadece bi göbek var...ama minnoşum kızmış doktor amcaları ölle diyohihoyyyt
öle walla kadın ne kahrımı çekiyor yaaaa. allahım onu korusun. hakkaten süper babane walla...kaydirigubbakcemile3
süper babanne yaaa yerim ben onu kadın dogruları sölemiş baharcık yalanmı ???dokunma babanneye o hepimizin babannesi oldu
senin cinsiyet kesınleştimi canım doktor amcası kesınmı konuştu...
yaa bu büyüyen yerler vucut yapısı ıle alakalı bişey göbegin geniş olması falan o yüzden fazla takılmamak gerek çünkü benım önde arkada büyüdü
Kızlaaaaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr biri gelsin beni kurtarsııınnnnn. Biliyorsunuz babam bende geçen cts den beri, adamcaz haklı olarak evde sıkılıyor ve iyi niyetinden evde tamir edilmesi gerekenleri tamir ediyor elinden gelince ama istiyor herşey şıp diye olsun. Mesela banyo kapısının pervazı kabarmıştı nemden oyle duruyordu, babam plastik zannetmiş şöktü bombeliği düzeltim diye ama tabi ahşap olunca olmadı, dedim elleme kayınbiraderlere veririm yaparlar aynısından bir ara takarlar. Şimdi taktı kafaya ver yapsınlar hemen diye ama onlarında işi var hem bakalım aynı rengi dokuyu tutturabiliyorlar mı??? Boyle boyle şeyler eh ben de "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demeye başladım" Biliyorum iyi niyetli ama benim kolumu kaldıracak halim yok bırak tamirat işiyle uğraşmaya
Betül seni çok iyi anlıyorum annem buradayken , yapılması gereken bir sürü iş vardı o hemen yapalım bitsin istiyordu ben yatıp uyumak , kayınvalidem de öyle yapalım bitisn diyor ama sonuçta evin hanımı olarak bazı şeyleri göstermek ya da kontrol etmek lazım o da enerjisini alıyor insanın ...
Gamze işin doğrusu test yaptırmıştım , ben hamile kaldığım ay doktora gitmiştim yumurtlama var mı yokm mu felan diye bir sürüde test yaptırdım ama bir şey olsaydı söylerdiğ doktor diye düşünüyorum .. Ama yaz kış çorap giymeyi pek sevmem , yaşa taşa da otururum bunlar sebep olabilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?