gülüm döte göbeğe bakmıyor yaaaa... gerçi senin ki uzun süre göstermemişti kendini dimi? doktor amcaların son kararımıymış
öle walla kadın ne kahrımı çekiyor yaaaa. allahım onu korusun. hakkaten süper babane walla...
baharcım gülcanada yazmıştım sanada yazıyım ...cnm aslında tam gene bi türlü yüzde yüz kız demediler...herkesin bebesi gibi benim yavrumda şöylleee ibret alem için bi açıp göstermedi... yandan yöreden işte görebildikleri kadarıyla kız diyolar...erkek olsa kıyıdan köşeden bişiler çıkardı diyolar ama yok boş çıkan bişiler yokmuş onlarda kız diyolar,dogdugunda erkekte olursada şaşırmam sürpriz olmaz yani..saglıklı olsunda .ama ben artık hekese kız diyorum.
aman canım sağlıkla gelsin de pipisi olmuş olmamış fark etmez dimi ama kaydirigubbakcemile3 ama göstermiyorsa kız olma olasılığı artıyor bildiim kadarıyla.
tülay gelmedi demi özgecim????
evet canım bende öyle biliyorum eğer çok saklanıyosa kız çıkıyo... sonuçta erkekler nereye kadar saklayabilirlerki o minik bamyalarını demi ama :))))))))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
16,30 daydı... aslında çoktan gelmiş olması lazım ama...... birazda keyifsizim diyodu tansiyonu düşük gibiydi işallah bi sıkıntı çıkmamıştır yaa...
yerim ben onların bamyalarını yaaaa :)))) çişli çuçalılar olcaklar. bi de erkek bebekler altlarını açınca işeyiveriyorlarmış suratları nişan alıyorlarmış kaydirigubbakcemile3
iiyyyyğğ hakkaten iğrençmiş canım gerçi kendi evladının poku bile güzel gelir herhalde insana dimievet canım kızlarda erkeklerde havayla ilk temas ettikleri anda 1-2 ay kadar galiba hemen ya çiş yapıyolarmış ya kaka.... bide kakaları ilk cıvık oluyo yeğenim bikeresinde duvarlara kadar saldı babasının ne saçı başı ne yüzü üstü başı kaldı iğrençti ama çok güldük.. bakalım bizi neler bekliyo bebişlerle ne maceralara dalıcaz neler anlatıcaz birbirimize bursa.. ayy ama demin demetin yazdıını okudum öldüm gülmekten kocası poposunu göbeği diye seviyomuş ya.... ay koptum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?