2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcım gülcanada yazmıştım sanada yazıyım ...cnm aslında tam gene bi türlü yüzde yüz kız demediler...herkesin bebesi gibi benim yavrumda şöylleee ibret alem için bi açıp göstermedi... yandan yöreden işte görebildikleri kadarıyla kız diyolar...erkek olsa kıyıdan köşeden bişiler çıkardı diyolar ama yok boş çıkan bişiler yokmuş onlarda kız diyolar,dogdugunda erkekte olursada şaşırmam sürpriz olmaz yani..saglıklı olsunda .ama ben artık hekese kız diyorum.

canlar koca ve arkadaşları geldi ben yemek hazırlayayım.inşalllah yarın girebilirim. Artık geçmişi bu gece okurum herhalde. kendinize iyi bakın canlar

aman canım sağlıkla gelsin de pipisi olmuş olmamış fark etmez dimi ama kaydirigubbakcemile3 ama göstermiyorsa kız olma olasılığı artıyor bildiim kadarıyla.

tülay gelmedi demi özgecim????
canım bu arada iyi akşamlar sende yorma kendini hoşçakal kendine iyi bak misaifrler sana hizmet etsin elleme :))))

aman canım sağlıkla gelsin de pipisi olmuş olmamış fark etmez dimi ama kaydirigubbakcemile3 ama göstermiyorsa kız olma olasılığı artıyor bildiim kadarıyla.

evet canım bende öyle biliyorum eğer çok saklanıyosa kız çıkıyo... sonuçta erkekler nereye kadar saklayabilirlerki o minik bamyalarını demi ama :))))))))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

16,30 daydı... aslında çoktan gelmiş olması lazım ama...... birazda keyifsizim diyodu tansiyonu düşük gibiydi işallah bi sıkıntı çıkmamıştır yaa...

yerim ben onların bamyalarını yaaaa :)))) çişli çuçalılar olcaklar. bi de erkek bebekler altlarını açınca işeyiveriyorlarmış suratları nişan alıyorlarmış kaydirigubbakcemile3

gamzecim özgecim saolun kızlar hımm ıkı saat oldu gelmesi gerekti hayırlı haberler ile gelır ınş

yerim ben onların bamyalarını yaaaa :)))) çişli çuçalılar olcaklar. bi de erkek bebekler altlarını açınca işeyiveriyorlarmış suratları nişan alıyorlarmış kaydirigubbakcemile3

evet canım kızlarda erkeklerde havayla ilk temas ettikleri anda 1-2 ay kadar galiba hemen ya çiş yapıyolarmış ya kaka.... bide kakaları ilk cıvık oluyo yeğenim bikeresinde duvarlara kadar saldı babasının ne saçı başı ne yüzü üstü başı kaldı iğrençti ama çok güldük.. bakalım bizi neler bekliyo bebişlerle ne maceralara dalıcaz neler anlatıcaz birbirimize bursa.. ayy ama demin demetin yazdıını okudum öldüm gülmekten kocası poposunu göbeği diye seviyomuş ya.... ay koptum :))

iiyyyyğğ hakkaten iğrençmiş canım gerçi kendi evladının poku bile güzel gelir herhalde insana dimi demetin kocasına ben de çok güldüm. gece ben de tuvalete falan kalkınca benim adam da uyanıyo höh höh ne var noldu diyo ben daha cevap veremeden horultu sesleri yükseliyo.. kaydirigubbakcemile3

ya poku güzel bile olsa bu onun suratıma s..çmasını gerektirmez demi ama o yüzden aramızda hep bi siper olması lazım demekki ne şeytan ne salavat hesabı :))) aslında erkekler bizim bu halimize adapte olmakla olmamak arasında gidip geliyolar herhalde bakalım bebek dopunca ne hale gelicekler.. eşim diyoki sen gece uyursun bende sabaha kadar bööle gözümü kırpmadan izlerim kızımı bişe olursa seni kaldırırım :))) nolcaksa öle bön bön bakınca :)))) işte nerde ne yapacaklarını bilmiyo ama çok sevimli yaaaa yaklaşımları :)))

kızlaR BU ARADA BUGÜN ÇOK ÖZel çok güzel bir gün.. mübarek ramazan ayı başlıyor... çoğumuz bebeklerimizi bu hayırlı ayda kucaklicaz kısmetse.... Allahım okuduğumuz duaları tuttuğumuz oruçları, tüm ibadetlerimizi kabul eder işallah....inşallah bu mübarek ayın nuru üzerimize,gönlümüze vurur, hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucaklar ailelerimizle birlikte mutlu birer anne olarak devam ederiz hayatımıza... hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum... Allahım tutamadığımız oruçları affet bize kaza edecek gücü sağlığı ver demek istiyorum bide.. :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…