2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin gamze......:Saruboceq:

kızlar bende yürüyüşe çıkıyorum biraz.. herkes kendine çokiyi baksın akşam gelince yazarım.. işallah sahurdada konuşuruz.. gerçi ben yalnızım ve oruç tutamicam ama yinede sırf o güzel ezanı duymak o atmosferi yaşamak için sahura kalkıcam bişi yapamicak olsamda.. kendinize yavrularınıza çok çok iyi bakın.. sizi seviyorum güzel kardeşlerim......

gamzecimmm ne güzel dualar etmişsin öyle. aminnnnn canım. ben de taktım şimdi kadir gecesi doğurcam diye. inşallah o zamana denk gelir diyorum yaaa...

erkekler cok komik oluyor kizlar birde beni dusunun siz suan gulmekden yikildiniz ben uyuyamadimda canim ordan sana hareket olarak gaz cikar dedim ama oooo cok komik yaaaaaa:roflol::roflol: birkeresindede 190lik hamile yastigima sarildi gece bana diyorki demossss gobusun nerdeeeeeeee maynak yastigimi ellimden aliooo utanmadan onu diyorrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkiside ayni biseyi sorar cvp vermeden horlarrrrrrr butun erkekler birrrrrrrrrrr .

kizlar tulaydan haber varmiiiiiii agrilarida vardi onun.

gülegüle canım benim.. sahura kalkıcam bende malum eşime bişeyler hazırlıycamm..sahurda giremezsemde akşam görüşürüz....bizde seni çok seviyoruzz ...opuyorumnanaktan
gamzecimmm ne güzel dualar etmişsin öyle. aminnnnn canım. ben de taktım şimdi kadir gecesi doğurcam diye. inşallah o zamana denk gelir diyorum yaaa...

inşallah canım.....galiba ben ozaman doğurmuş oluyorumm...:kedi:

biss geldik
dr amcamıza gittik geldik 3.350 gr olmuş oğluşum herşey normaldi şükür.suyu,plesentası felan ve iğrenç çatı muaynesini oldummmm..dr um %70-80 normal doğum yapman mümkün dedi diğer detayları görüştük...bi daha 31.08.09 da nst için gel dedi bu kadar...işte böle kıssslar
ben yokken doğuran olmadı demii

herkes gittimi yawww...beni merak etmişsniz çok saolun halsiz olunca uzandım gelince bide dr umdan normal doğumla ilgili daha da destek beklyordum sanırım onu bulamayınca biras kötü hissettim kendimi ama hayırlısı Allah yardım eder inş. ne diyim...abartmadı die kızamamki dr a ....olanı söyledi

bütün dualarına amin diyorum gamzecım ne güzel dua etmişsin bu mübarek ayda allahın izni ile yavrularımızı kucagımıza alcaz

bu arada oğluşu olanlar bizim oğlanın testisleri inmiş normal ama doğumdan sonrada inebilirmiş telaş etmeyin emiii

maşallahh paşaya ne güzel buyumüş....

iyi akşamlar
pek yazışma olmuyor bu saatlerde
sanırım herkes bilgisayarını açık bırakıp evininişleriyle ilgileniyor
ama yine de ben sizinle birşeyi paylaşmak istiyorum
yarın fırsatınız olunca bakarsınız hiç olmazsa
benim hamileliğimin başından beri almayı düşündüğüm birşey bu
bebeğin ayak izini hamur gibibirşeye çıkartıyorsunuz ve çerçeveletip odasına asıyorsunuz
benim gibiilgisiniçekenler varsa bu linklerden bakabilir
sanırım ben yarın öbür gün sipariş veririm

Baby Memory Prints Duvar Çerçevesi | Bebekceyiz.com

E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Bebek Albümü, Çerçeveler ve Hatıra Ürünleri | Baby Memory Prints | Bebek Hatıra İzleri Nazarlık

canım maaşallah bebeişine....hiç telaş etme çatır çatır doğurucaksın..inşallah...:teytey:

gamzecim, ramazan ayının atmosferini çok seviyorum ben de. kalktım eşime güzel şeyler hazırladım. yatıcam şimdi. sen de çok güzel dileklerde bulunmuşsun. kocaman bir amin canım :Saruboceq:

tülaycım, maşallah senin bebişine de canım

emelcimmmm

harikasın oğlun ve sen maşallah canım saglıklı olun da gerisi problem degil. her dogum gordukçe beni çok heyecan basıyor. darısı başımıza

Bebeğiniz büyük güne nasıl hazırlanıyor

MOTORLAR HAZIR

Artık bebeğinizin bütün sistemleri gelişimini tamamladı ve çalışmaya hazır! Rahimdeki dokuzuncu ayın sonunda bebeklerin çoğunun ağırlığı 2,7 ila 3,2 kilogram, boyuysa 50 cm civarında olur. 37. haftada bebeğiniz bir yenidoğanın bütün reflekslerini kazanmış olacaktır. Bebeğiniz her geçen gün büyümeye devam eder, doğum kanalından ilerleyerek dış dünyaya açılma yolculuğunda kullanmak üzere güç ve enerji toplar. Son aylarda bebeğinizin cildini kaplayan ince tüyler yavaş yavaş kayboluyor ve bağırsaklarında mekonyum toplanıyor. Bebeğiniz ilk bezini bu maddeyle dolduracak!

HAZIR, BAŞLA

Bebeğiniz bu ay doğuma hazırlık olarak pelvis bölgenizin biraz daha altına inecek. Bebeğinizin başı yavaş yavaş kanala doğru ilerleyecek, bu da sizde aşağıda bir basınç hissi uyandıracak ve sanki bebeği gerçekten çıkarmak üzereymiş gibi hissedeceksiniz! Bebeğinizin yaşam alanı iyice daraldığından artık pek fazla hareket etmesi de beklenmez. Bebeğiniz doğana kadar büyük bir hızla büyümeye devam edecek, belki de doğduğunda minik tırnaklarının kesilmesi gerekecek! Yine de son haftalarda kilo alımı yavaşlayacak ve kilosu değişmeyecek. Plasenta artık süresini tamamlayan bebeğin durmadan artan taleplerini karşılamakta zorlanıyor. Bütün bu belirtiler küçük bebeğinizin sulu dünyasını terk etmeye hemen hemen hazır olduğunu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…