kızlaR BU ARADA BUGÜN ÇOK ÖZel çok güzel bir gün.. mübarek ramazan ayı başlıyor... bebeklerimizin çoğunu bu hayırlı ayda kucaklicaz kısmetse.... Allahım okuduğumuz duaları tuttuğumuz oruçları, tüm ibadetlerimizi kabul eder işallah....inşallah bu mübarek ayın nuru üzerimize,gönlümüze vurur, hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucaklar ailelerimizle birlikte mutlu birer anne olarak devam ederiz hayatımıza... hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum... Allahım tutamadığımız oruçları affet bize kaza edecek gücü sağlığı ver demek istiyorum bide.. :)))
iiyyyyğğ hakkaten iğrençmiş canım gerçi kendi evladının poku bile güzel gelir herhalde insana dimidemetin kocasına ben de çok güldüm. gece ben de tuvalete falan kalkınca benim adam da uyanıyo höh höh ne var noldu diyo ben daha cevap veremeden horultu sesleri yükseliyo.. kaydirigubbakcemile3
gülegüle canım benim.. sahura kalkıcam bende malum eşime bişeyler hazırlıycamm..sahurda giremezsemde akşam görüşürüz....bizde seni çok seviyoruzz ...opuyorumnanaktankızlar bende yürüyüşe çıkıyorum biraz.. herkes kendine çokiyi baksın akşam gelince yazarım.. işallah sahurdada konuşuruz.. gerçi ben yalnızım ve oruç tutamicam ama yinede sırf o güzel ezanı duymak o atmosferi yaşamak için sahura kalkıcam bişi yapamicak olsamda.. kendinize yavrularınıza çok çok iyi bakın.. sizi seviyorum güzel kardeşlerim......
gamzecimmm ne güzel dualar etmişsin öyle. aminnnnn canım. ben de taktım şimdi kadir gecesi doğurcam diye. inşallah o zamana denk gelir diyorum yaaa...
kızlaR BU ARADA BUGÜN ÇOK ÖZel çok güzel bir gün.. mübarek ramazan ayı başlıyor... çoğumuz bebeklerimizi bu hayırlı ayda kucaklicaz kısmetse.... Allahım okuduğumuz duaları tuttuğumuz oruçları, tüm ibadetlerimizi kabul eder işallah....inşallah bu mübarek ayın nuru üzerimize,gönlümüze vurur, hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucaklar ailelerimizle birlikte mutlu birer anne olarak devam ederiz hayatımıza... hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum... Allahım tutamadığımız oruçları affet bize kaza edecek gücü sağlığı ver demek istiyorum bide.. :)))
biss geldik
dr amcamıza gittik geldik 3.350 gr olmuş oğluşum herşey normaldi şükür.suyu,plesentası felan ve iğrenç çatı muaynesini oldummmm..dr um %70-80 normal doğum yapman mümkün dedi diğer detayları görüştük...bi daha 31.08.09 da nst için gel dedi bu kadar...işte böle kıssslar
ben yokken doğuran olmadı demii
biss geldik
dr amcamıza gittik geldik 3.350 gr olmuş oğluşum herşey normaldi şükür.suyu,plesentası felan ve iğrenç çatı muaynesini oldummmm..dr um %70-80 normal doğum yapman mümkün dedi diğer detayları görüştük...bi daha 31.08.09 da nst için gel dedi bu kadar...işte böle kıssslar
ben yokken doğuran olmadı demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?