gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?
ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor
Günaydın,gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?
ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor
günaydın kızlar...hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar...
dün okuyanlar bilir ağustos annelerinden burda tanışıp çok iyi dost olduğum, hamileliğimizi yazışarak geçirdiğimiz bir arkadaşımın dün sabah açılması başlamıştı. ben bütün gün sinir harbi halinde gelecek haberi bekliyordum. akşam 8 gibi arkadaşım aradı. doğum yapmış epidural normal. allahım sesi o kadar canlı o kadar mutlu geliyordu ki. çok iyilermiş ikisi de. neyse telefonu kapattıktan sonra hafif hafif yaşlar süzülmeye başladı gözümden. bir iki dakika sıktım kendimi sonra titreye titreye bağıra bağıra ağlamaya başladım. babanem ve eşim şok tabi. lavaboya götürdü eşim yüzümü yıkıyım diye. benim gözler kapalı bir süre lavabo başında ağladım gözlerimi bir açmışım lavabo kıpkırmızı. ben de bir panik. burnumdan şakır şakır kan geliyor. eşimin eli ayağı titriyo habire aynı şeyi söylüyo "vücudunun sigortası attı bak kanaması daha iyi" başım döndü baya yattım bir süre sonra kendime gelebildim. ne kadar zormuş arkadaşlar ya haber beklemek...
günaydın kızlar...hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar...
dün okuyanlar bilir ağustos annelerinden burda tanışıp çok iyi dost olduğum, hamileliğimizi yazışarak geçirdiğimiz bir arkadaşımın dün sabah açılması başlamıştı. ben bütün gün sinir harbi halinde gelecek haberi bekliyordum. akşam 8 gibi arkadaşım aradı. doğum yapmış epidural normal. allahım sesi o kadar canlı o kadar mutlu geliyordu ki. çok iyilermiş ikisi de. neyse telefonu kapattıktan sonra hafif hafif yaşlar süzülmeye başladı gözümden. bir iki dakika sıktım kendimi sonra titreye titreye bağıra bağıra ağlamaya başladım. babanem ve eşim şok tabi. lavaboya götürdü eşim yüzümü yıkıyım diye. benim gözler kapalı bir süre lavabo başında ağladım gözlerimi bir açmışım lavabo kıpkırmızı. ben de bir panik. burnumdan şakır şakır kan geliyor. eşimin eli ayağı titriyo habire aynı şeyi söylüyo "vücudunun sigortası attı bak kanaması daha iyi" başım döndü baya yattım bir süre sonra kendime gelebildim. ne kadar zormuş arkadaşlar ya haber beklemek...
canım çok kolay olmuş. inşallah senin de bu kadar kolay olur dedi. zaten çok pozitif bir hatun allaha şükür kolay atlatmış. bebişin durumu iyiymiş ama kilosunu sormak aklıma bile gelmedi. tek derdim tebrik edip telefonu kapatıp ağlamaktı. telde ağlasam dayanamaz biliyorum güzel anlarını mahfetmek istemedim.peki canim kolay dogurabilmis mi , bebek ne kadar dogmus bilgi alabildin mi?
ya benim burnum hiç kanamaz canım ama işte dün baya sıkmışım demek ki kendimi. tansiyonum düşüktür normalde birden fırladıysa ondan olabilir. çaya gelen misafirim hemşire idi. şükür burnun kanamış yoksa daha kötü olabilirdi dedi. bütün gece başım ağrıdı hala da kendime gelemedim.bahar çok geçmiş olsun
ben de üzülünce kendimi kasınca falan hemen burnum kanar
endişe edilecek bişi yoktur yani
çok geçmiş olsun arkadaşına da
darısı hepimizin başına
sen de kendine dikkat et artık böyle haberlere alışman gerek :)
günaydın millet
baharcım geçmiş olsun dikkat et kendine
herkese hayırrlı Ramazan lar olsun inş.
iznin hayırlı olsun Ebrucum bizi sensiz bırakmıcan demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?