2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim burnum hiç kanamaz canım ama işte dün baya sıkmışım demek ki kendimi. tansiyonum düşüktür normalde birden fırladıysa ondan olabilir. çaya gelen misafirim hemşire idi. şükür burnun kanamış yoksa daha kötü olabilirdi dedi. bütün gece başım ağrıdı hala da kendime gelemedim.[/QUOTE]

tabi hamilelikte olay farklı olabilir o konuda çok yorum yapamam ama benim normalde çok sık kanar burnum
burun kanaması sonrası baş ağrısı çok normal
benim de tansiyonum hep düşüktür normalim 9-5 yani
neyse yanında hemşire de varsa zaten sorun yok
baş ağrın da kısa zamanda geçer merak etme

gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?

ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor

hadi hayırlısı olsun canım benimde 1 haftam kaldı

Yasemin'ciğim baktım canım süper olmuşlar ellerine sağlık dün kalkamadım yataktan canım işe gelmek istemedi aradım gelemiyorum dedim yattım öyle bütün gün bilgisayarı falanda açmadım keyifsizdim ama bugün iyiyim

ya bir de ben hep güldüm pozitif olmaya çalıştım. beni o şekilde görünce babanem de kocam da paniklediler baya. sonra kızmaya başladılar neden kendini kasıyorsun diye. bu sefer onlara çıkıştım taş değilim ya hep gülcem herşeyi boşvercem. sonra anladılar sustular allahtan :)

yasemincim ne demek hepsi senin olsun :)
zaten bol bol yaptik canim, keske hepinize ulastirabilsem birbirimizden hatira olur :)

bende en cok kocamin soylediklerine aliniyorum
gozun sismis dese aglamak geliyor icimden , tutuyorum kendimi , gozlerim doluyor dudagim titriyor felan ama sacmalama deyip geciriyorum

denizcim, gecmis olsun canim. hepimizde boyle halsizlik isteksizlik var. evde gunleri nasil gecircez bakalim. heralde kalan islerle hazirliklarla gecer gider

gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?

ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor

hadi tatlım gözün aydın:)

canım benim hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun.....Bu kadar çok stres yaptığına göre erken doğurmaya meraklı olmalısınklava:....sık dişini böyle tepkiler için daha 15 günün vardelikafadulden biraz rahat ol tatlım benim....

geçmiş olsun denizcim dün bende keyifsiz dim halsizdim neden böle olduk anlamadım

ay kıyamam yaaaaa. üzmemek lazım kendimizi artık haklısın canım benim.
dikkat etmek lazım canım hamilelikte yüksek tansiyon çok tehlikeli olabiliyormuş. benim de hep düşük olduğundan rahattım ama kendimi kasmam bir daha bu kadar.

denizcim kıyamam canım sen neden keyifsizdin dün?

kız yok ne erken doğumu allah korusun. arkadaşımın bebişi tam zamanında geldi. günlerini tamamladı ve geldi zaten bekliyorduk.

bişe sorcam kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız bilen var mı?

eminecim sanirim karninin goguse yakin kismi baya bir bosaliyormus bebek alta inince, nefes alman felan rahatliyor, ama idrara daha sık cikiyorsun birde bacak aranda dolgunluk hissediyorsun kasiklarina baski artiyor paytak paytak yuruyorsun
galiba bunlar belirtileri

ay evet yaaa sessiz kalıcak topik
aşkolsun cicim izne çıkcaz ama evden bağlanmaya devam etcez. ay ben kafayı yerim zaten sizden haber alamazsam. zaten psikopata bağlamışım son günlerde :))
bişe sorcam kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız bilen var mı?
canım bebek doğum kanalına girerse zaten doğum başlıyor demekmiş...

Baharcım ben de senin gibiyim ,lafı söylüyorlar bende gülüyorum (ama dişimi sıkarak ) ne laf söyleyebiliyorum , eşime dedim haftaya izne ayrılınca doğuma kadar kimseyi görmek istemiyorum .... Bazen eşimin dedikleride batıyor bana , gerçi bu aralar daha iyi yaklaşıyor ... Aslında en iyisi içine atmamak , valla söyleyeceksin istediklerini ama olmuyor yapı meselesi ...

Denizcim geçmiş olsun , ama iyi yapmışsın bazen bende içimden geçiriyorum öööle yatıp kalmayı ama olmuyor .

Haftaya izne ayrılınca ben bağlanamıcam ne yazık ki , ama gülaya mesaj atarım kim doğurmuş kim doğurmamış diye haberdar olmak isterim ...

ebruuuu söylemeyi unuttum dün gelen hemşire arkadaş göbeğin inmiş hafiften dedi bana zaten yukarda yazdıklarında bende var. allahımmmm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…