saol canım. evet ya hemşire de öyle söyledi. allah korumuş bizi.Ahh baharcım cok gecmıs olsun canım. Ama ıyıkı kanamıs burnun
gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?
ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor
Baharcım anacım , seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de ruhsal çalkantı içerisindeyim neye ağlayı neyue güleceğimi şaşaırdım ama başkalarının yanında ağlamama gibi bir huyum var ve kendimi çok sıkıyorum o yüzden ... sen de rahatlamışsın bir yandan , arkadaşın içinde çok sevindim darısı bizlere inşallah ...
Günaydın Deniz niye yoktun bakim dün sen :)) Albüme yeni şeyler ekledim bakmak istersen ....
Ebrucum şekerlerin o kadar cici ki ben oraya gelsem hepsinden bir tane almak isterdim ona göre :))
Baharcım anacım , seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de ruhsal çalkantı içerisindeyim neye ağlayı neyue güleceğimi şaşaırdım ama başkalarının yanında ağlamama gibi bir huyum var ve kendimi çok sıkıyorum o yüzden ... sen de rahatlamışsın bir yandan , arkadaşın içinde çok sevindim darısı bizlere inşallah ...
hadi hayırlısı olsun canım benimde 1 haftam kaldı
Yasemin'ciğim baktım canım süper olmuşlar ellerine sağlık dün kalkamadım yataktan canım işe gelmek istemedi aradım gelemiyorum dedim yattım öyle bütün gün bilgisayarı falanda açmadım keyifsizdim ama bugün iyiyim
gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?
ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor
günaydın kızlar...hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar...
dün okuyanlar bilir ağustos annelerinden burda tanışıp çok iyi dost olduğum, hamileliğimizi yazışarak geçirdiğimiz bir arkadaşımın dün sabah açılması başlamıştı. ben bütün gün sinir harbi halinde gelecek haberi bekliyordum. akşam 8 gibi arkadaşım aradı. doğum yapmış epidural normal. allahım sesi o kadar canlı o kadar mutlu geliyordu ki. çok iyilermiş ikisi de. neyse telefonu kapattıktan sonra hafif hafif yaşlar süzülmeye başladı gözümden. bir iki dakika sıktım kendimi sonra titreye titreye bağıra bağıra ağlamaya başladım. babanem ve eşim şok tabi. lavaboya götürdü eşim yüzümü yıkıyım diye. benim gözler kapalı bir süre lavabo başında ağladım gözlerimi bir açmışım lavabo kıpkırmızı. ben de bir panik. burnumdan şakır şakır kan geliyor. eşimin eli ayağı titriyo habire aynı şeyi söylüyo "vücudunun sigortası attı bak kanaması daha iyi" başım döndü baya yattım bir süre sonra kendime gelebildim. ne kadar zormuş arkadaşlar ya haber beklemek...
hadi hayırlısı olsun canım benimde 1 haftam kaldı
Yasemin'ciğim baktım canım süper olmuşlar ellerine sağlık dün kalkamadım yataktan canım işe gelmek istemedi aradım gelemiyorum dedim yattım öyle bütün gün bilgisayarı falanda açmadım keyifsizdim ama bugün iyiyim
ay kıyamam yaaaaa. üzmemek lazım kendimizi artık haklısın canım benim.herkese günaydın kızlar,
inşallah herkes iyidir, baharcım; sakin olmak gerek şu sıralar, herşey kasmaya gelmiyor biliyorum elde değil ama bebeğini düşün tatlım. bende bu sabah 8,00de kızımı anaokuluna verdim servise bindirdim ama kızım beni bırakma diye ağlayınca mahvoldum, o kadar kasmısımki yanında ağlamamak için evde bittim resmen, iyi haberini alınca yeni yeni kendime geldim:))
dikkat etmek lazım canım hamilelikte yüksek tansiyon çok tehlikeli olabiliyormuş. benim de hep düşük olduğundan rahattım ama kendimi kasmam bir daha bu kadar.tabi hamilelikte olay farklı olabilir o konuda çok yorum yapamam ama benim normalde çok sık kanar burnum
burun kanaması sonrası baş ağrısı çok normal
benim de tansiyonum hep düşüktür normalim 9-5 yani
neyse yanında hemşire de varsa zaten sorun yok
baş ağrın da kısa zamanda geçer merak etme
hadi tatlım gözün aydın:)
canım benim hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun.....Bu kadar çok stres yaptığına göre erken doğurmaya meraklı olmalısınklava:....sık dişini böyle tepkiler için daha 15 günün vardelikafadulden biraz rahat ol tatlım benim....
bişe sorcam kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız bilen var mı?
aşkolsun cicim izne çıkcaz ama evden bağlanmaya devam etcez. ay ben kafayı yerim zaten sizden haber alamazsam. zaten psikopata bağlamışım son günlerde :))ay evet yaaa sessiz kalıcak topik
canım bebek doğum kanalına girerse zaten doğum başlıyor demekmiş...bişe sorcam kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız bilen var mı?
bişe sorcam kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlarız bilen var mı?
eminecim sanirim karninin goguse yakin kismi baya bir bosaliyormus bebek alta inince, nefes alman felan rahatliyor, ama idrara daha sık cikiyorsun birde bacak aranda dolgunluk hissediyorsun kasiklarina baski artiyor paytak paytak yuruyorsun
galiba bunlar belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?