2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim, gecmis olsun canim. hepimizde boyle halsizlik isteksizlik var. evde gunleri nasil gecircez bakalim. heralde kalan islerle hazirliklarla gecer gider

haftaya işi bırakanımız çok demekki:) ben yasemin deniz..

geçmiş olsun denizcim dün bende keyifsiz dim halsizdim neden böle olduk anlamadım

sağolun canlarım valla artık böyle son zamanlarımız olcak artık o kadar ... evde olmak çok iyi geldi dün minik beşiğide kurduk bir eşyalarımı valize koymak kaldı aman iş çıktı yeni gelen öğrencilere zarf hazırlıcaz asistan yok bu işleri ben yapıyorum ben neyse arada bakarım size...

o zaman benımkı tamamdır. peki kanala yerleştıkten sonra ne kadar zamanımız var

kız yok ne erken doğumu allah korusun. arkadaşımın bebişi tam zamanında geldi. günlerini tamamladı ve geldi zaten bekliyorduk.

anladım onu canım benimde.biliyosun bize stres ve aşırı tepki yasak....senin dünkü patlamanı söyledim ben....birdaha olmasın doğuma kadar...

tatlım şekerlerin çok güzel olmuş....

Bu saydığın belirtiler dün öğleden beri bende var.....bide 3 gündür yemeklerden tiksinme gene başladı...mide bulantısı yapıyor...bide kabız değilim ama büyük tuvalete çıkarken artık oturup ağlıyasım geliyor dünden beri karnımda inanılmaz bir sancı oluyor......
herşeyden de önemlisi doktorum bugün rahatsızmış gidemiyorum...senağlama

canım ben öyle kolay kolay içime atmam. lafımı söylerim karşımdaki uğraşsın. ama pozitif olmaya çok inanırım ve hamileliğimde çok faydasını gördüm. ama dediklerini de sıklıkla yaşadım. sen de kafanı dinle. oğlunla başbaşa zaman geçir canım izne ayrılınca. herkes yerinde saolsun bir süre.

Günaydınlaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
umarım çok güzel bir gün olur herkes için...

Deniz sen doğum iznine mi ayrıldın, hasta hissettiğin için mi evdesin, geçmiş olsun canım

tamam canım bir daha olmaz doğuma kadar :)))
ordaki diğer doktor da çok iyi canım. eğer gitmek istiyorsan illaki ona da gidebilirsin. benim tahlillerime bakmıştı bir kere iyi birine benziyor.

Denizcim o bardakların tanesdi 1 tl ( tekzenden aldım ben ) sen de süpermarketlere bak mutlaka bulursun , bilerek cam aldım ilerde doğumgünlerinde falan farklı renklerde süslerim diye düşündüm ...

Baharcım abajuruda tekzenden aldım , o da makul bir fiyata geldi sanırım 28 tl idi , eşim başta çok süslü dedi ama odamıza en çok uyan buydu , biraz kokoş erkek odası oldu ...

Bir de dün paşabahçeye bende baktım gerçekten çok güzel süsler vardı ,ama özellikle bir çerçeve vardı ortasında büyük resimlik bir alan var etrafında 1. yaşına kadar 1 tane ayı temzil eden minik foto koymalık bayıldım ama fiyatı 45 tl biraz tuzlu ...

kızlar bu arada aklıma gelmişken söliyim
dün akşam bilink yolladım gördünüz mü
belki hepinizin bildiği bişeydir de ben geç farketmişimdir
bebeğinizin ilk ayakizini hatıra olarak saklamak için hoş bir çerçeve gördüm nette
buraya da yazdım
görmeyenler veya ilgisini çekenler varsa diye yeniden yolliyim

Baby Memory Prints Duvar Çerçevesi | Bebekceyiz.com

E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Bebek Albümü, Çerçeveler ve Hatıra Ürünleri | Baby Memory Prints | Bebek Hatıra ızleri Nazarlık

kızlar size iyice sapıtmış rüyamı anlatıyım:)
ruyamda karnıma bakıyorum oğlum oynuyor kıpır kıpır aa bır bakıyorum ayakları falan karnımdan ıyıce bellı oluyor. sonra once ayaklarını cıkartıyor sonra vucudunu dıyorkı geldım ama yıne gıdıcem tekrar gelırım. çıkıyor dışarı gezityor oynuyor. sonra gelıyor benı yerıme koy dıye alıp karnıma koyuyordum

ebruuuu söylemeyi unuttum dün gelen hemşire arkadaş göbeğin inmiş hafiften dedi bana zaten yukarda yazdıklarında bende var. allahımmmm mafoldumben

yok tatlım dün ben dr uma özellikle sordum anlaşılırmı diye yok anne bunu anlıyamaz dedi

o zaman benımkı tamamdır. peki kanala yerleştıkten sonra ne kadar zamanımız var

kanala bebek girdikten sonra eğer günümüze daha varsa fazla ayakta durmamak gerekiyormuş...onu biliyorum internette öyle yazıyordu...
bide dün burda bi arkadaşımız yazmıştı..ismini hatırlamıyorum ama bgn 35+2 günlük olması lazım...doktor bebek kanala girmiş bol bol dinlen eylülün 1 e kadar kalırsa problem çıkmaz demişti....onu okuyunca iyice korktum...

bide nişan gelmeden zaten doğum başlamazmış...sümüksü kıvamda rengi kahve yada pempemsi bişeymiş..anladığım kadarıyla çok fazla bi miktarda gelmiyor akıntı gibiymiş..eğer bu gelirse panik yapmadan son kontrollerimizi banyomuzu falan yapana kadar vaktimiz oluyormuş..ve sonra hastane.....

ben de haftasonu eksiklerimi tamamalyacağım inşallah. Paşabahceye de gidecem mutlka; inşallah Adanadakinde de vardır...

ah meryemcim akşam bende suyumun geldiğini görmüşüm ama hani boru nasıl patlar öle bi tuhaf eşime diom acele etme duş yapıyım biraz bekliyelim öle gideriz hastaneye nasıl soğukkanlıyım görmen lazımmm ki akşam çok az uyudum o araya da bu rüyayı soktum yaaaa ööhh bana

günaydın kızlar hiç halim yok 1 haftadır çok berbatım..Bilgisayar bile açamıyorum bacaklarım her yerim ağrıyor...Kabız değilim ama tuvalette çok sancı çekiyorum..Bebişim sanki daha çok hareketli...Gece gündüz uykusuzum...Mide bulantılarım başladı...ayyy...delikafadulden

Ben artık doğurmak istiyorum galiba....mirmirmirmir

canım ilk doğumumda bende nişan geldi dediğin gibi banyomu falan yapıp hastaneye gittim...Tabi banyo rahatlattığı için rahmi açmış..Hastaneye gider gitmez doğum yapmıştım..Ama herkeste farklılık gösteriyor sancı..Kiminde 1 saat sürerken kiminde 1 gün ola biliyor...

Herkese günaydın kızlar,

Ayyyy nasıl özlemişim var yae a sizler gerçekten hepiniz hayatımın bir parçası olmuşsunuz:)))

Neyse kızlar bizim evin temizliği nerdeyse bitti sağolsun annem ve kayınvalidem yaptılar bugün halılarda geldi mi yıkamadan temizlik işlemi tamamdır.Sizler neler yaptınız?
Ayrıca bugün olan dr. kontrolüm bugün dr. muayehanesinde olmadığı için düne çekildi ve dün NST'ye girdim yine çok şükür sonucu güzel çıktı ayrıca sezeryan tarihim 27 Ağustosa çekildi sabah 8:00'de ameliyata girip kızıma kavuşucam. Dün gece doğuruyordum nerdeyse abartmıyorum var yaa kızlar kasılmalarım o kadar çok arttı ki bir saat içinde 15-20 kez kasılmıştır karnım gece yarısı idi, bir keresinde hatta 5 dakikada 3 kez kasıldı 1 saat sonra biraz azaldı da uykuya dalmışım..... Eğer devam etseydi dr'u arayacaktım....

Ayrıca geçmişe biraz baktımda aramıza iki prens daha katılmış hoşgelmişler neşe mutluluk getirmişler topiğimize. Ela ve Emel'i de kutlarım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin meleklerini darısı bizlerin başına inşallah.

Günaydınlaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
umarım çok güzel bir gün olur herkes için...

Deniz sen doğum iznine mi ayrıldın, hasta hissettiğin için mi evdesin, geçmiş olsun canım
dün evdeydim canım bugün geldim okula haftaya başlıyorum izne

bakayım canım bende fiyatıda uygun hemde kolay süslenecek bir formu var

tamam canım bir daha olmaz doğuma kadar :)))
ordaki diğer doktor da çok iyi canım. eğer gitmek istiyorsan illaki ona da gidebilirsin. benim tahlillerime bakmıştı bir kere iyi birine benziyor.

tatlım kızda ona randevu verdi..ama sabah son anda caydım...her doktor farklı bişe söylüyor ya şimdi buda bebeğin kilosu gelişimi ile değişik bişey söylerse benim güven tamamen gider biliyosun bu hastane ve doktor konusunu çok stres yapmıştım..eğer yarına kadar hala şikayetlerim geçmezse ve doktor gelmişse gidicem..

Doğuma sayılı günler kaldıkça kafayı yemezsek çok iyi ya.delikafadulden.....benimde rüyalarımın senden farklı kalır yanı yok....kaydirigubbakcemile3 ama senin oğlanda rahatını biliyor baksana gezip tozup gene en güvenli yere karnına giriyor:dance:

dilekcim; gözünaydın şimdi rahatsın ayın 26sında heyecan nasıl tavan yapıyo bak gör sen, sağlıkla doğsun bebişimiz, darısı hepimizin başına.

güle güle kirlensin evin dilek çim
gözün aydın hadi 1 gün önce kavuşacaksın bebişine kaç gr olmuş prensess.?

dilekkkk hayırlısı olsun canım geri sayım hızlandı sende şimdik. temizliğinde bitmiş ne gzel. bi kızının gelmesi kaldı eh assolistler en son gelir beklicen bir haftacık daha :)

Dilek, ne kadar güzel. artık mutlu sona azıcık kaldı. bu haftayı dinlenerek gecir bari, kızımız acele etmeye kalkmasın :)
yaa ben gelecek hafta izinde oldugumdan burayı takip edemeyeceğim, meraktan catlarım valla. dediğin gibi buraya girmeyince bir eksiklik hissediyor insan

Ela ve Emel'e de çok sevindim. Emel'den de foto gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…