denizcim, gecmis olsun canim. hepimizde boyle halsizlik isteksizlik var. evde gunleri nasil gecircez bakalim. heralde kalan islerle hazirliklarla gecer gider
haftaya işi bırakanımız çok demekki:) ben yasemin deniz..
geçmiş olsun denizcim dün bende keyifsiz dim halsizdim neden böle olduk anlamadım
ay kıyamam yaaaaa. üzmemek lazım kendimizi artık haklısın canım benim.
dikkat etmek lazım canım hamilelikte yüksek tansiyon çok tehlikeli olabiliyormuş. benim de hep düşük olduğundan rahattım ama kendimi kasmam bir daha bu kadar.
denizcim kıyamam canım sen neden keyifsizdin dün?
Baharcım ben de senin gibiyim ,lafı söylüyorlar bende gülüyorum (ama dişimi sıkarak ) ne laf söyleyebiliyorum , eşime dedim haftaya izne ayrılınca doğuma kadar kimseyi görmek istemiyorum .... Bazen eşimin dedikleride batıyor bana , gerçi bu aralar daha iyi yaklaşıyor ... Aslında en iyisi içine atmamak , valla söyleyeceksin istediklerini ama olmuyor yapı meselesi ...
Denizcim geçmiş olsun , ama iyi yapmışsın bazen bende içimden geçiriyorum öööle yatıp kalmayı ama olmuyor .
Haftaya izne ayrılınca ben bağlanamıcam ne yazık ki , ama gülaya mesaj atarım kim doğurmuş kim doğurmamış diye haberdar olmak isterim ...
eminecim sanirim karninin goguse yakin kismi baya bir bosaliyormus bebek alta inince, nefes alman felan rahatliyor, ama idrara daha sık cikiyorsun birde bacak aranda dolgunluk hissediyorsun kasiklarina baski artiyor paytak paytak yuruyorsun
galiba bunlar belirtileri
kız yok ne erken doğumu allah korusun. arkadaşımın bebişi tam zamanında geldi. günlerini tamamladı ve geldi zaten bekliyorduk.
eminecim sanirim karninin goguse yakin kismi baya bir bosaliyormus bebek alta inince, nefes alman felan rahatliyor, ama idrara daha sık cikiyorsun birde bacak aranda dolgunluk hissediyorsun kasiklarina baski artiyor paytak paytak yuruyorsun
galiba bunlar belirtileri
Baharcım ben de senin gibiyim ,lafı söylüyorlar bende gülüyorum (ama dişimi sıkarak ) ne laf söyleyebiliyorum , eşime dedim haftaya izne ayrılınca doğuma kadar kimseyi görmek istemiyorum .... Bazen eşimin dedikleride batıyor bana , gerçi bu aralar daha iyi yaklaşıyor ... Aslında en iyisi içine atmamak , valla söyleyeceksin istediklerini ama olmuyor yapı meselesi ...
Denizcim geçmiş olsun , ama iyi yapmışsın bazen bende içimden geçiriyorum öööle yatıp kalmayı ama olmuyor .
Haftaya izne ayrılınca ben bağlanamıcam ne yazık ki , ama gülaya mesaj atarım kim doğurmuş kim doğurmamış diye haberdar olmak isterim ...
anladım onu canım benimde.biliyosun bize stres ve aşırı tepki yasak....senin dünkü patlamanı söyledim ben....birdaha olmasın doğuma kadar...
Bu saydığın belirtiler dün öğleden beri bende var.....bide 3 gündür yemeklerden tiksinme gene başladı...mide bulantısı yapıyor...bide kabız değilim ama büyük tuvalete çıkarken artık oturup ağlıyasım geliyor dünden beri karnımda inanılmaz bir sancı oluyor......
herşeyden de önemlisi doktorum bugün rahatsızmış gidemiyorum...senağlama
ebruuuu söylemeyi unuttum dün gelen hemşire arkadaş göbeğin inmiş hafiften dedi bana zaten yukarda yazdıklarında bende var. allahımmmm mafoldumben
yok tatlım dün ben dr uma özellikle sordum anlaşılırmı diye yok anne bunu anlıyamaz dedi
o zaman benımkı tamamdır. peki kanala yerleştıkten sonra ne kadar zamanımız var
Denizcim o bardakların tanesdi 1 tl ( tekzenden aldım ben ) sen de süpermarketlere bak mutlaka bulursun , bilerek cam aldım ilerde doğumgünlerinde falan farklı renklerde süslerim diye düşündüm ...
Baharcım abajuruda tekzenden aldım , o da makul bir fiyata geldi sanırım 28 tl idi , eşim başta çok süslü dedi ama odamıza en çok uyan buydu , biraz kokoş erkek odası oldu ...
Bir de dün paşabahçeye bende baktım gerçekten çok güzel süsler vardı ,ama özellikle bir çerçeve vardı ortasında büyük resimlik bir alan var etrafında 1. yaşına kadar 1 tane ayı temzil eden minik foto koymalık bayıldım ama fiyatı 45 tl biraz tuzlu ...
kızlar size iyice sapıtmış rüyamı anlatıyım:)
ruyamda karnıma bakıyorum oğlum oynuyor kıpır kıpır aa bır bakıyorum ayakları falan karnımdan ıyıce bellı oluyor. sonra once ayaklarını cıkartıyor sonra vucudunu dıyorkı geldım ama yıne gıdıcem tekrar gelırım. çıkıyor dışarı gezityor oynuyor. sonra gelıyor benı yerıme koy dıye alıp karnıma koyuyordum
kanala bebek girdikten sonra eğer günümüze daha varsa fazla ayakta durmamak gerekiyormuş...onu biliyorum internette öyle yazıyordu...
bide dün burda bi arkadaşımız yazmıştı..ismini hatırlamıyorum ama bgn 35+2 günlük olması lazım...doktor bebek kanala girmiş bol bol dinlen eylülün 1 e kadar kalırsa problem çıkmaz demişti....onu okuyunca iyice korktum...
bide nişan gelmeden zaten doğum başlamazmış...sümüksü kıvamda rengi kahve yada pempemsi bişeymiş..anladığım kadarıyla çok fazla bi miktarda gelmiyor akıntı gibiymiş..eğer bu gelirse panik yapmadan son kontrollerimizi banyomuzu falan yapana kadar vaktimiz oluyormuş..ve sonra hastane.....
dün evdeydim canım bugün geldim okula haftaya başlıyorum izneGünaydınlaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
umarım çok güzel bir gün olur herkes için...
Deniz sen doğum iznine mi ayrıldın, hasta hissettiğin için mi evdesin, geçmiş olsun canım
Denizcim o bardakların tanesdi 1 tl ( tekzenden aldım ben ) sen de süpermarketlere bak mutlaka bulursun , bilerek cam aldım ilerde doğumgünlerinde falan farklı renklerde süslerim diye düşündüm ...
Baharcım abajuruda tekzenden aldım , o da makul bir fiyata geldi sanırım 28 tl idi , eşim başta çok süslü dedi ama odamıza en çok uyan buydu , biraz kokoş erkek odası oldu ...
Bir de dün paşabahçeye bende baktım gerçekten çok güzel süsler vardı ,ama özellikle bir çerçeve vardı ortasında büyük resimlik bir alan var etrafında 1. yaşına kadar 1 tane ayı temzil eden minik foto koymalık bayıldım ama fiyatı 45 tl biraz tuzlu ...
tamam canım bir daha olmaz doğuma kadar :)))
ordaki diğer doktor da çok iyi canım. eğer gitmek istiyorsan illaki ona da gidebilirsin. benim tahlillerime bakmıştı bir kere iyi birine benziyor.
kızlar size iyice sapıtmış rüyamı anlatıyım:)
ruyamda karnıma bakıyorum oğlum oynuyor kıpır kıpır aa bır bakıyorum ayakları falan karnımdan ıyıce bellı oluyor. sonra once ayaklarını cıkartıyor sonra vucudunu dıyorkı geldım ama yıne gıdıcem tekrar gelırım. çıkıyor dışarı gezityor oynuyor. sonra gelıyor benı yerıme koy dıye alıp karnıma koyuyordum
Herkese günaydın kızlar,
tarihim 27 Ağustosa Ayrıca geçmişe biraz baktımda aramıza iki prens daha katılmış hoşgelmişler neşe mutluluk getirmişler topiğimize. Ela ve Emel'i de kutlarım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin meleklerini darısı bizlerin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?