dilekcim; gözünaydın şimdi rahatsın ayın 26sında heyecan nasıl tavan yapıyo bak gör sen, sağlıkla doğsun bebişimiz, darısı hepimizin başına.
güle güle kirlensin evin dilek çim
gözün aydın hadi 1 gün önce kavuşacaksın bebişine kaç gr olmuş prensess.?
dilekkkk hayırlısı olsun canım geri sayım hızlandı sende şimdik. temizliğinde bitmiş ne gzel. bi kızının gelmesi kaldı eh assolistler en son gelir beklicen bir haftacık daha :)
Dilek, ne kadar güzel. artık mutlu sona azıcık kaldı. bu haftayı dinlenerek gecir bari, kızımız acele etmeye kalkmasın :)
yaa ben gelecek hafta izinde oldugumdan burayı takip edemeyeceğim, meraktan catlarım valla. dediğin gibi buraya girmeyince bir eksiklik hissediyor insan
Ela ve Emel'e de çok sevindim. Emel'den de foto gelse keşke
Dilekçim gözün aydın , ne güzel evinde sen de hazırsınız kızına :)) Mis gibi yeni temizlenmiş ev gibisi yok :)
Dilek az kaldı canım hadi hayırlı olsun
oo dilek ne güzl butun işleirini halletmişssin..
baharcik,denizcim gecmis olsun sizlerea.s.
dilekcim gulerek kirlensin evin yavrusunun gelmesiyle son 6 gun superrrrrropuyorumnanaktan
tulay masallah tosununaı
ebru ohhhhhh yarin evinde olacaksin darisi diger kizlara bizleri ihmal etmeyin.
emel fotosunu eklemisdi bebek sitemisdede var.
merveden,saddan ve bircandan haber alan varmiiiiiiiiiii
kızlar günaydın ben artık çok fena oldım, işe 10'da gelmeye başladım valla, havadisler asıl sizde süsler şekerler...
yasemin, ebru süperler kızlar, Allah ağız tadıyla dağıttırsın....valla süperler ne diyim yani... hepsi ayrı güzeller. yasemin ben de yapacam o bardaklardan dayanamıyorum ya siz de görüp valla.
yasemin sen merak etme kim doğurdu, kaç kilo doğdu annenin sağlık durumu nasıl herşeyi haber veririm tatlım sana. ama valla sensizlik de kolay olmayacak.
denizcim neyin var canım.... canını sıkma lütfen bu son aylarımız.
baharcım demekki çok sıkmışsın kendini, evet kanadığı daha iyi olmuş... ben çok ağlarım normalde, ama hamilelik de hiç ağlamadım neredyse, herkesi ağlattım ama he he :)
dilek az kalmış ya ne kadar heyecanlısındır, güzel haberlerini alacaz senin de yakında....
kızlar hani alt komşumuz doğurmuştu ya dün eve gelmişler, diğer komşular hemen eve damlamak istemişler, eşim anlatıyo kapıya babası çıkmış iyiler falan demiş, ama adam öyle söylemiş ki ne işiniz var hemen gibi diye.... tabi bunlar da cesaret edip girmek isteyememişler... eşime oh iyi yapmış dedim. ne işleri var aynı gün, millet ne meraklı ya....
bu arada size çok önemli bi soru soracam. bebeği kimin üzerine sağlık açısından kaydettireceksiniz. sanırım kimin üzerine kayıtlıysa onun imkanlarından yararlanıyormuş bebek. sanırım ben eşimin üzerine kaydettircem, o da devlet memuru olmasına rağmen süper imkanlar sunuyo çalıştığı yer. tek kafama takılan askere gidince sevk olayıydı, çocuklar da sevk uygulaması kalkmış zaten direk hastaneye götürebiliyomuşuz sağlık karnesiyle... bu konuda başka şey duydunuz mu... artık benim için bu konu çok önemli... hemen sağlık karnesini çıkartıp bi prof çocuk doktorunun muaynesinden geçirtmem lazım Rüzgarı, malum kistinin durumu falan incelenmeli.... başka bi durum var mı, baştan sona bebeğin kontrolden geçmesini istiyorum.
canim bence hic sikinti etme sezeryan tarihlaride zaten 37,38 haftalarda veriyorlar sezeryan istiyorsan hic durma derim wallaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bebisine kavus.Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar, Hayırlı cumalar. Herkes iyimi?
Yasemincim, Ebrucum bebek şekerleri şerbet bardaklarınız çok güzel. Ebrucum ayrıca doğum iznin hayırlı olsun cnm.
Dilekcim sizinde sez. tarihiniz hayırlı olsun.
Baharcım geçmiş olsun bitanem. Ama kanaması iyi olmuş. Benimde bikaç defa böyle oldu. Dikkat et kendine
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum artık. Sanırım depresyon gibi bişi geçiriyorum. Bütün herşey üstüme geliyor. Evdekiler sıkıldıkça ben 2 kat daha fazla sıkılıyorum. Herkesin gözü üstümde. Dün bütün gece ağladım. Bebeğim kimbilir nasıl strese girdi. Doktor bu hafta alabiliriz istersen demişti. 38+0 erken bir tarihmi sez. için sizce?
Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar, Hayırlı cumalar. Herkes iyimi?
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum artık. Sanırım depresyon gibi bişi geçiriyorum. Bütün herşey üstüme geliyor. Evdekiler sıkıldıkça ben 2 kat daha fazla sıkılıyorum. Herkesin gözü üstümde. Dün bütün gece ağladım. Bebeğim kimbilir nasıl strese girdi. Doktor bu hafta alabiliriz istersen demişti. 38+0 erken bir tarihmi sez. için sizce?
Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar, Hayırlı cumalar. Herkes iyimi?
Yasemincim, Ebrucum bebek şekerleri şerbet bardaklarınız çok güzel. Ebrucum ayrıca doğum iznin hayırlı olsun cnm.
Dilekcim sizinde sez. tarihiniz hayırlı olsun.
Baharcım geçmiş olsun bitanem. Ama kanaması iyi olmuş. Benimde bikaç defa böyle oldu. Dikkat et kendine
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum artık. Sanırım depresyon gibi bişi geçiriyorum. Bütün herşey üstüme geliyor. Evdekiler sıkıldıkça ben 2 kat daha fazla sıkılıyorum. Herkesin gözü üstümde. Dün bütün gece ağladım. Bebeğim kimbilir nasıl strese girdi. Doktor bu hafta alabiliriz istersen demiimşti. 38+0 erken bir tarihmi sez. için sizce?
kıslar
bu arada dün bizim kontrolümüz vardı
benim kız aylar sonra ilk defa yüzünü dönmüştü, bol bol seyrettik. ben gene de yorumlayamıyorum ama doktorumuz aynen bana benzediğini iddia ediyor
kontrol sırasında dilini çıkardı. maşallah pabuç kadar dili var kaydirigubbakcemile3
benim kızım bir de 2700 gr olmuşdoktor doğuma kadar 4 kg.u bulur dedi
ee ben de kocaman hatunum ama gene de 4 kg göz korkutmuyor mu? kaydirigubbakcemile neyse sağlıklı olsun da gerisi önemli değil, anneyi zorlarsa zorlasın artık :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?