2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

korkma tatlım hayırlısı yla atlatırsın inş.ama alttan bakmıyolarya neden öyle mi dedi sana dr un..benimki hiç öle bişi deme di bak bende tedirgin oldum şimdi

canım ben kilolu olduğum için karında yağ kitlesi fazlaymış bebekte ufak olduğu için görünmüyormuş net olarak birde rahmim arkaya dönükmüş buda görünmesini zorlaştırıyormuş ancak bebek biraz daha büyüyünce rahat görünebilirmiş o yüzden doktorum alttan bakabileceklerini söylemişti çünkü geçen haftaya kadar hep alttan bakıldı normal muaynelerimde bile rahat göremiyorum demişti doktorum inş. Senin dediğin gibi karından bakılır şu alttan bakmaya deli oluyorum

alttanmı bakıyolar yaaa :1shok::1shok:

ayy cnm inş. gittiğinde karından bakar. Sen yinede stres yapma. Bebeğin için katlanıcaksın artık annesi :1hug:

hııım çünki benim dr da kan testiyle ult.da ense kalınlığı ölçüsün de % bi oran çıkarıyolar buda çocuğun sağlığı ile alakalı diye biliyom ya bnm abimin eşi doğum yaptı (sezeyan)aynı dr gidiyoz 1 kere alltan bakılmadı...

canım benim yakın arkadaşımda aynen dediğin gibi karından bakamadı alttan baktı bir problem olmadı sen içini ferah tut. doktorun en doğru olanını biliyordur.

Off kızlar ya çok stres oldum valla ya bide kendi doktorum olsa neyse ama farklı bi doktor bakıcak hele bide erkekse bu beni dahada strese sokuyor

günaydın kızlar;
valla çok şükür düne kadar iyidim ama dün akşamdan beri midem kötü..bulantı ve yanma yapıyor..aslında şükür ediyorum bu halime çünkü bu benim 3. gebeliğim aslında diğerleri tam gebelik sayılmıyor bile..iki tane kimyasal gebelik yaşadım ben PKO hastasıyım..3 ay kadar ilaç kullandım diğer gebelikler beta değerim en yükseği 300 çıkıyordu ve birkaç gün içinde adet kanaması gibi sökülüyordum..benim SAT 19 aralık ama inanın kızlar tam 10 gün kimseye bişey söylemeden bekledim..sonra eşimle birlikte test yaptık inanamadık çünkü ikinci çizgi hemen ve koyu olarak çıktı..allahım sevinelimmi korkalımmı..sarıldık eşimle birbirimize başladık ağlamaya..Rabbim bize bağışla onu diye..ertesi gün beta yaptırdık ve 4.469 çıktı..inanamadım hemen dr aradım çok ii dedi..ve ilk kontrolümüze gittik..iki hafta öncede kalp atışını duyurdu bize meleğim..kızlar yarın sabah kontrolüm var ve inan yine içimde korkum var..muhtemelen ikili testimiz yapılacak..allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Off kızlar ya çok stres oldum valla ya bide kendi doktorum olsa neyse ama farklı bi doktor bakıcak hele bide erkekse bu beni dahada strese sokuyor

ne yapcen tatlım bebişin için değmezmi..benim bikez kistlerim için alttan baktılar hiç unutmuyom çok zorlandım ama şimdi çok önemli bi sebebimiz var biraz sabır tamammmıııı:teselli:

canım hayırlısı olsun.Allah tamamını erdirsin inşallah hepimizinde.

Allah bu sefer bebeğini sana bağışlasın cnm inşallah. Hayırlı haberlerle gel a.s.

Ya ben zaten tedaviyle hamile kaldım yumurtlama tedavisi yapıldı bana aslında alışkınım alttan baktırmaya fakat yinede insan bi tedirginlik yaşıyor bide kendi doktorum olmayacağı için bi tedirginlik var ama yapacak bişey yok katlanacağız artık ama inş. Doktor kadındır yoksa benim için daha zor olacak bu arada hala bulantılarım devam ediyor inş. Onlarda biran önce geçer

çok sağolun kızlar..allah hepimizin meleğini kucağına almayı nasip etsin..allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

canım bende 7 şubatta gittiğimde bana da 10+5 olmuşun dedi 21 şubatta test için çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…