Özgecim, moralinin bozuk olması için belli bir neden var mı, yoksa genel olarak mı canın sıkıldı? belki de evde olmak seni sıkmıştır. zaten lohusalıkta da sürekli evde olmak depresyona sokuyormuş... seni mutlu edecek bir uğraş bulabilirsin belki. bence kızını erken kıpratma yerinden a.s.
gülaycım hoşgeldin canım. eşimin üstüne sigortalı olacak sanırsam. yani biz aynı şirkette çalıştığımızdan pek fark etmiyor da :)
yasemincim bu arada lütfen bizden haberleri alırken kendi haberlerini vermeyi unutma. çok özlicez seni arasıra mutlaka girmeye çalış hayatım.
Kızlar 1.5 aydır annemle babam bizde. Artık cidden çok sıkıldım. Dün annem bana patladı resmen abuk subuk bi nedenden dolayı. Anne babada olsa sonuçta herkesin bir düzeni var kendine göre. Tamam Allah razı olsun yaptılar ettiler ama banada yansıyo artık ve hiç rahat değilim evde. Kalbim sıkışıyo resmen ya anlatamam. Ben böyle ağladıkça, kendimi sıktıkça bebekte etkileniyor hemde çok fazlasıyla. Zaten doğmazsa 1 eylülde sezeryanım vardı. 25 ine almayı düşünüyorum sez. tarihini.
saol demetçim sende beni merak etmişsin dün allah razı olsun,sen de normal doğum bekliyosun demi yanlış hatırlamıyor isem
dilekçim çok yormadın umarım kendini evde...yoksa zorluyo biras ben dün bayağı kötüydüm bişide yapmamıştım ama ayakta kaldım uzun süre ondan sanırım
ya çok haklsıın cnm ama dışarı çıkmaya alışanlar için hakket kriz bu durum hep evde hep evde dışarı çıkıyorum ben mesela hemen daha doğmadımı soru yağmuru pooffff yani bak bugün saatlik işim var ..inan canım istemiyor yaaaa herkes bişi soruyoo sölüyoo çok sıkıcı bi dönem buuu
Özgecim sana hak veriyorum , Allah razı olsun yardımlarını esirgemiyorlar ama sen hassas olduğun için her şey batıyor benimde aynen ööle ... geçen telde konuşuyorum annemle , anne sezeryan olma ihtimali yüksek diyorum bana ööle bir soruşu var ki hiç mi dönemez , napalım şansımız böyleymiş felan çıldırıyordum telin ucunda anne diyorum sağlıklı olsun ne olacağı hiç önemli değil ... Geçen seferde kilosunu soruyor , anne normal haftasında diyorum , eee hani önden gidiyordu tosun olmucak mı minik mi olacak ,kilolu olsaydı iyi olurdu diyor bakımı kolay olurdu felan ay anne dedim ... Yani düşün kendi annem beni bazı sözleriyle delirtiyor geri kalan insanları bile düşünemiyorum ...
Kızlar 1.5 aydır annemle babam bizde. Artık cidden çok sıkıldım. Dün annem bana patladı resmen abuk subuk bi nedenden dolayı. Anne babada olsa sonuçta herkesin bir düzeni var kendine göre. Tamam Allah razı olsun yaptılar ettiler ama banada yansıyo artık ve hiç rahat değilim evde. Kalbim sıkışıyo resmen ya anlatamam. Ben böyle ağladıkça, kendimi sıktıkça bebekte etkileniyor hemde çok fazlasıyla. Zaten doğmazsa 1 eylülde sezeryanım vardı. 25 ine almayı düşünüyorum sez. tarihini.
Özgecim sana hak veriyorum , Allah razı olsun yardımlarını esirgemiyorlar ama sen hassas olduğun için her şey batıyor benimde aynen ööle ... geçen telde konuşuyorum annemle , anne sezeryan olma ihtimali yüksek diyorum bana ööle bir soruşu var ki hiç mi dönemez , napalım şansımız böyleymiş felan çıldırıyordum telin ucunda anne diyorum sağlıklı olsun ne olacağı hiç önemli değil ... Geçen seferde kilosunu soruyor , anne normal haftasında diyorum , eee hani önden gidiyordu tosun olmucak mı minik mi olacak ,kilolu olsaydı iyi olurdu diyor bakımı kolay olurdu felan ay anne dedim ... Yani düşün kendi annem beni bazı sözleriyle delirtiyor geri kalan insanları bile düşünemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?