2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya çok haklsıın cnm ama dışarı çıkmaya alışanlar için hakket kriz bu durum hep evde hep evde dışarı çıkıyorum ben mesela hemen daha doğmadımı soru yağmuru pooffff yani bak bugün saatlik işim var ..inan canım istemiyor yaaaa herkes bişi soruyoo sölüyoo çok sıkıcı bi dönem buuu

Kızlar 1.5 aydır annemle babam bizde. Artık cidden çok sıkıldım. Dün annem bana patladı resmen abuk subuk bi nedenden dolayı. Anne babada olsa sonuçta herkesin bir düzeni var kendine göre. Tamam Allah razı olsun yaptılar ettiler ama banada yansıyo artık ve hiç rahat değilim evde. Kalbim sıkışıyo resmen ya anlatamam. Ben böyle ağladıkça, kendimi sıktıkça bebekte etkileniyor hemde çok fazlasıyla. Zaten doğmazsa 1 eylülde sezeryanım vardı. 25 ine almayı düşünüyorum sez. tarihini.

Canım bende isterim girmek bende sizleri hem özlücem hem merak edicem ama evde ööle bir şansım yok kayınvalidelere gidersek eğer kaçamak yapabilirim belki ...

hoşgeldin Gülay cığım
ben iyiyim dün biraz halsizdim uyuyamamıştım... canım yataktan kalkmak istemedi şimdi iyiyim sen nasılsın canım

özgecim psikolojini bu kadar olumsuz etkiliyorsa 38+0 zaten dr ların almak şstedikleri tarıh. benımkı 38+0 38+3 arası alıyortum genelde demişti. bence erken bir tarih değil..

canım benim ya taş yerinde ağırdır az kaldı biraz daha sabret canım

Canım dünden önceki gün bayağı işlendim yoruldum ama dün temizlik yapmadım sayılır ama dünde dr.'a gittik ve alışveriş merkezinde gezdik annemlere teşekkür için her ikisine de hediye çanta aldım. Onları aramak yordu birazcık....Geçmiş olsun canım sana da..

Özgecim sana hak veriyorum , Allah razı olsun yardımlarını esirgemiyorlar ama sen hassas olduğun için her şey batıyor benimde aynen ööle ... geçen telde konuşuyorum annemle , anne sezeryan olma ihtimali yüksek diyorum bana ööle bir soruşu var ki hiç mi dönemez , napalım şansımız böyleymiş felan çıldırıyordum telin ucunda anne diyorum sağlıklı olsun ne olacağı hiç önemli değil ... Geçen seferde kilosunu soruyor , anne normal haftasında diyorum , eee hani önden gidiyordu tosun olmucak mı minik mi olacak ,kilolu olsaydı iyi olurdu diyor bakımı kolay olurdu felan ay anne dedim ... Yani düşün kendi annem beni bazı sözleriyle delirtiyor geri kalan insanları bile düşünemiyorum ...

Tülaycım haklısın, tahmin edebiliyorum. sonuçta gelecek hafta benim de iznim başlayacak inşallah. bir yandan başlasın artık diyorum ama bir yandan da içimi garip bir stres sarmaya başladı... ama bir yolunu bulmak lazım şekerler, moralimizi yüksek tutmak için. bir de hamilelikte vücut mutluluk hormonu salgılıyormuş! yani salgılamadığı halimizden allah hepimizi korusun :Saruboceq:

özgecim, ne olur sıkıntıya sokma kendini, daha yeni başlıyoz, bence evdekilerle konuş daha anlayışlı olsunlar, çünkü herşey batıyor artık gözümüze, hem kendini hem bebeğimizi üzme lütfen, doğurmaya karar verdiğin an bile rahat olman lazım.

dİğer insanları hiç sorma zaten. Telefonlarımı bile açmak istemiyorum ki bazen açmıyorum. Tülayın dediği gibi dışarı bile çıkmak istemiyorum biri soracak diye. Allahım sen sabır ver ya şu mübarek ayın hürmetine :Saruboceq:

saol dilekçim
özge cim relaxxxxx (söyleyene bak tabii hehe)
ben kaçtım şimdilik şu işimi halledip geleyimee malum akşam iftar sofrası hazırlıcezzz babamıza geçe kalmıyalımmm

Ahh kızlar aynı dert bende de var şimdi doğumdan sonra ne yapıcam hiç bilmiyorum eşimle anlaştım ilk bir hafta hem onun annesi hemde benim annem ve babam bende kalırlar bir hafta sonra ise dönüşümlü olarak bayrama kadar kalırlar yanımızda , bayramdan sonra zaten ben ve bebeğim bayağı alışmış oluruz birbirimize ben işe başlayana kadar da kalmalarına gerek yok torunlarını özlerlerse gündüz gelsinler ziyarete sonra herkes evine diye düşünüyorz ama bakalım. Annem ve kayınvalidemin ise bazı lafları deli ediyor işte biz eve yerleşince falan diyorlar allahım yaa delircem ne yerleşmesi diyorum içimden sağolsun iki annemde hep iyiliğimizi düşünüyorlar ama her ne kadar iyi olursa olsunlar ev üstüne ev kurmak acayip zor rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin yuvalarımızı hiç bozmasın inşallah.
Aslında hep benim dediğim olur sonuçta herşeyde, annemde kayınvalidemde benim çenemden korkarlar uyuzluğumu bilirler sanırım o zor günlerimde bana anlayış gösterirler gibime geliyor.Dün dedim ki biz kızın ismini belki eylül koymuycaz. Eşimin aklına Defne Su gelmiş ve soyismimizle de çok uyumlu. Onlara söyledim hemen karşı çıktılar işte biz elıştık baştan o zaman isim vermeseydiniz falan dediler. Bende bak ısrarcı olmayın diğer isme daha çok kayıyorum inadına dedim... Hiç çekinmem düşündüklerimi söylemede.

kızlar, zaten depresyona önce annelerimiz sokuyor kaynanadan farksız oluyorlar, sonrada ben şu kadar çocuk doğurdum senin gibi sinirli olmadım kimsede yanımda yoktu diye başa kakarlar, çok yardım etmişler gibi çenede bir yandan işler, Allahım güç versin bizede kimseye muhtaç olmadan atlatalım.

ÖZGE YA AYNI DERT ARALIKTAN İTİBAREN BENDE DE OLACAKYA. eşim askere gidince annem babam ben de kalacak, şimdiden derdine düştüm valla.... babam çok titiz bir de böyle inatçı annemle bizim canımıza okur valla. evi bile tamir etmeye kallar mıy mıy, aylarca sürer tadilat.... annemin de tek derdi sütüm fazla gelsin diye benim çok yemem olur, artık herkesi örnek gösterir onun sütü şöyle boldu şunları yiyodu falan diye..... valla benim de içim daralıyo, tabi yardımları inkar edilemez ama evlendikten sonra tekrar bir araya gelmek hem uzun süre eminim çekilmezdir ama sık dişini tatlım az kalmış, ya ben napıyım zavallı tam 6 ay birlikte olacam...

tülay paniğim tatlım, çocuk doktoru meselesine taktım ben artık, doğurdum ya tek derdim o sanki... ama sağdan soldan çok duyuyorum çocukları olanlar doktorlarını anlatıyo. dünde eşimle konuşuyoruz eşim dediki benim üzerime kaydolursa herşeyini devlet karşılıyo, ben de bunu bilmiyordum uygun bi doktor arıyordum mali açıdan, çünkü prof farkını falan eşim askerdeyken veremezdim..... neyse bugün bu konuyla ilgilenecem, hatta ekimde direk randevu alacam eylül gibi iyi bi doktordan. bir de çocuk doktoru olayı gerşekten önemli, uzun yıllar aynı doktora götürmek istiyorum çocuğun herşeyini bilmesi açısından da aynı doktora gitmesi çok önemli.

dilekcim eşin o zaman kendi çalıştığı yerle irtibata geçip belge falan vermesi gerekiyomuş... ben daha sormadım sağlık dairesine, ama arkadaşlar öyle dedi.... onlar sağlık karnesini çıkartıyomuş... emekli sandığında böyle, ssk da da böyledir tatlım. şimdiden sormak istiyorum.... doğunca vakit kaybetmeden çıkaralım sağlık karnesi, öenmli bi konu.

eylül580 canım ben onu inceledim tatlım ama sana yazmayı unuttum valla, çocuk doktoru falan derken, evet ben de almayı düşünüyorum tatlım ama araştırmam lazım daha ben, hem el hem de ayak istiyorum bir de onu çerçeveletip odaya asmak....

denizcim benim de içim sıkılıyo valla, artık doğurmak ve sonraki aşamalara geçmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…