Kızlar 1.5 aydır annemle babam bizde. Artık cidden çok sıkıldım. Dün annem bana patladı resmen abuk subuk bi nedenden dolayı. Anne babada olsa sonuçta herkesin bir düzeni var kendine göre. Tamam Allah razı olsun yaptılar ettiler ama banada yansıyo artık ve hiç rahat değilim evde. Kalbim sıkışıyo resmen ya anlatamam. Ben böyle ağladıkça, kendimi sıktıkça bebekte etkileniyor hemde çok fazlasıyla. Zaten doğmazsa 1 eylülde sezeryanım vardı. 25 ine almayı düşünüyorum sez. tarihini.
eylülcüm ayak izi olayını ben biliyorum birkaç mağazada görmüştüm canım. saol paylaşımın için.yaa arkadaşlar ama güzel bişi paylaşmıştım
görmediniz mi
biliyoruz falan deseydiniz bari
özgeeeeee... sakinnnnn sakinnnnn... hadi ohmmmmmm. ohmmmmm...olamıyorum relax tavan yaptı bende stresssssssssssss laelaelaelaelae
eylül580 canım ben onu inceledim tatlım ama sana yazmayı unuttum valla, çocuk doktoru falan derken, evet ben de almayı düşünüyorum tatlım ama araştırmam lazım daha ben, hem el hem de ayak istiyorum bir de onu çerçeveletip odaya asmak....
denizcim benim de içim sıkılıyo valla, artık doğurmak ve sonraki aşamalara geçmek istiyorum.
eylül580 canım ben onu inceledim tatlım ama sana yazmayı unuttum valla, çocuk doktoru falan derken, evet ben de almayı düşünüyorum tatlım ama araştırmam lazım daha ben, hem el hem de ayak istiyorum bir de onu çerçeveletip odaya asmak....
denizcim benim de içim sıkılıyo valla, artık doğurmak ve sonraki aşamalara geçmek istiyorum.
ay demekki herkesin çevresinde bi canını sıkan var...
annem dün beni sevinçle telefonla aradı, kendisi bodrumda teyzemlerle tatildeydi.... orada türkbükünde beache gitmişler, plajda çağla şikeli görmüş annem, hemen gidip fotoğraf çektirmek istemiş. annem bunları anlattıkça nasıl şaşırdım, asla yapmayacağı şeylerdir, çekingen ve kendi halindebi kadındır çünkü. ama telefonda nasıl sevinç çığlıklarıyla anlatıyo olayı, o anlattıkça benim şaşkınlığım iyice arttı. tabi sonunda bombayı patlattı, fotoğraf çektirmesinin nedeni çağlanın göbeğinin boyutları içinmiş, hani benim göbeğimin 6 aylık haliyle çağlanın göbeğinin 6 aylık halini karşılaştıracakmış... sevinmesinin nedeni de çağlanın göbeğinin benimkinden de küçük olmasıymış.. düşünün artık annem bile çıldırmış yani....
dilekcim gözün aydın..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....
sorular benide bazen sıkıyor nasıl doğum yapıcaksın diye sorduklarında daha önceden ben normal istiyorum ama sezeryan olabilir dediğimde hayır normal yap.doktora güvenme...o para için sezeryan diyodur biz 4,5 kilo doğurduk senin bebeğin daha kilosu ne ki vs gibi gelen laflardan nefret ediyodum....
ama şimdi verdiğim yanıta kimse ne yorum yapabiliyor nede olumsuz bişe diyebiliyor..verdiğim yanıtta doktorum normal doğum taraftarı ama bebek kemikli olduğu için çatı muyanesinden önce doğum şekli konusunda karar veremiceğimizi söyledi diyorum...onlarda hayırlısı olsun diyor.... kaydirigubbakcemile3
ay demekki herkesin çevresinde bi canını sıkan var...
annem dün beni sevinçle telefonla aradı, kendisi bodrumda teyzemlerle tatildeydi.... orada türkbükünde beache gitmişler, plajda çağla şikeli görmüş annem, hemen gidip fotoğraf çektirmek istemiş. annem bunları anlattıkça nasıl şaşırdım, asla yapmayacağı şeylerdir, çekingen ve kendi halindebi kadındır çünkü. ama telefonda nasıl sevinç çığlıklarıyla anlatıyo olayı, o anlattıkça benim şaşkınlığım iyice arttı. tabi sonunda bombayı patlattı, fotoğraf çektirmesinin nedeni çağlanın göbeğinin boyutları içinmiş, hani benim göbeğimin 6 aylık haliyle çağlanın göbeğinin 6 aylık halini karşılaştıracakmış... sevinmesinin nedeni de çağlanın göbeğinin benimkinden de küçük olmasıymış.. düşünün artık annem bile çıldırmış yani....
dün benim doktor da anneme çok güzel yaptı: adam ultrasonu incelerken annem, kilosunu sordu, inşallah öyle minicik kız doğurmaz, filan dedi. benim doktor da "hayırdır, kiloyla satacak mısınız çocugu" dedi. Cuk yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?