2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Özgecim, valla olay daha bir netleşti şimdi. inan şu anda birebir aynı derdin içindeyim :bbo: yazlıkta annem, babam ve yeğenle birlikte kalıyoruz. annem yoruldukça evde kavga çıkarmaya başladı; 8 yaşındaki yeğenle de dedesi kavga edip duruyorlar!! bana daral geliyor. adanada tek başıma kalmamı da istemiyorlar, sıkışıp kaldım. kulağımda tıkaç varmış gibi davranmaya çalışıyorum

dilekcim gözün aydın..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....

sorular benide bazen sıkıyor nasıl doğum yapıcaksın diye sorduklarında daha önceden ben normal istiyorum ama sezeryan olabilir dediğimde hayır normal yap.doktora güvenme...o para için sezeryan diyodur biz 4,5 kilo doğurduk senin bebeğin daha kilosu ne ki vs gibi gelen laflardan nefret ediyodum....

ama şimdi verdiğim yanıta kimse ne yorum yapabiliyor nede olumsuz bişe diyebiliyor..verdiğim yanıtta doktorum normal doğum taraftarı ama bebek kemikli olduğu için çatı muyanesinden önce doğum şekli konusunda karar veremiceğimizi söyledi diyorum...onlarda hayırlısı olsun diyor.... kaydirigubbakcemile3

özge canım boşver herşeyi herkes ne derse desin. kızının doğacağı vakıt bugunse bugun gelecek. 3 hafta sonraysa o zaman gelecek. annenlerı anlarım sıkılmıslardır. ama onlar dısındakı ınsanları hiç takma. herkes de bılıyorkı 26. hafta da doguranda var 42. hafta da doguranda. mılletı takmadan eger ıstedıgın 32+ da bebegını kucagına almaksa dr un lada gorus ve al

Dilek ve Bahar çok teşekkür ederim kızımla ilgili maşallah dilekleriniz için şekerler. çok tatlısınız

yaa arkadaşlar ama güzel bişi paylaşmıştım
görmediniz mi
biliyoruz falan deseydiniz bari
eylülcüm ayak izi olayını ben biliyorum birkaç mağazada görmüştüm canım. saol paylaşımın için.
olamıyorum relax tavan yaptı bende stresssssssssssss laelaelaelaelae
özgeeeeee... sakinnnnn sakinnnnn... hadi ohmmmmmm. ohmmmmm...

Oy gülay oy sen beni öldürcen valla, senin ki yemen için çaba sarfederken benim kide önüme her türlü otu pişirip gelir , tatlı yasak , hamur işi yasak , az ve öz yenecekkkk ... Bakalım bu sıkıyönetime kaç gün tahammül edebilirim ....

Sağol Gülaycım bakalım eşim araştırsın bir ne gerekliymiş.

Eylülcüm paylaştığın çerçeve gerçekten harika bende isterdim öyle bir hatırası kalsın ama ne bileyim bu kadar masrafın arasında ona para vermek zor geldi birde kafamda acaba yapabilir miyim falan diye düşünce oluştu. Ne bileyim yaparken alçıyı falan kırarım diye düşündüm ama bilmiyorum belki de alırım doğumdan sonra bende çok beğendim çünkü.

Ayrıca kızlar ben bebeğimin doğduğu gün eşime 3-4 tane gazete alıdırıcam çünkü şahsen ben isterdim bu yaşımda doğduğum günün gazetelerine sahip olabilmeyi.. Ayrıca hani ağaç diktirecektik yaaa , ağaç olarakta DEFNE ağacı diktiricez...

Saolun kızlar destekleriniz için. Kendimi dahada fazla sıkmaktan çok korkuyorum. Engel olmaya çalışıyorum ama içim hakkaten çok kötü ya. Hepinizde yaşıyosunuz bunu biliyorum ara ara. Elde değil işte. Biraz kafamı dağıtmaya çalışayım ama nasıl yapıcam bilmiyorum bakalım. Sonra uğrarım yine yanınıza. Öptüm

Eylül580 link açılmadı ama anladığım kadarıyla ayak izi hamurundan bahsediliyor bize arkadaşlar hediye olarak getirdiler , biraz büyüyünce yapıcam bende çok güzel bir şey ...

ay demekki herkesin çevresinde bi canını sıkan var...

annem dün beni sevinçle telefonla aradı, kendisi bodrumda teyzemlerle tatildeydi.... orada türkbükünde beache gitmişler, plajda çağla şikeli görmüş annem, hemen gidip fotoğraf çektirmek istemiş. annem bunları anlattıkça nasıl şaşırdım, asla yapmayacağı şeylerdir, çekingen ve kendi halindebi kadındır çünkü. ama telefonda nasıl sevinç çığlıklarıyla anlatıyo olayı, o anlattıkça benim şaşkınlığım iyice arttı. tabi sonunda bombayı patlattı, fotoğraf çektirmesinin nedeni çağlanın göbeğinin boyutları içinmiş, hani benim göbeğimin 6 aylık haliyle çağlanın göbeğinin 6 aylık halini karşılaştıracakmış... sevinmesinin nedeni de çağlanın göbeğinin benimkinden de küçük olmasıymış.. düşünün artık annem bile çıldırmış yani....

sorun değil gülay
acaba görünmüyo mu yazdıklarım dedim bi anyorumlarında uzaktaki anane ve babaannelere çok güzel hediye demiş birisi
çok mantıklı geldi bana da

evet canım ya gelsinler artık daha doğrusu zaman geçsin doğuralım çok merak ediyorum

dün akşam tam izleyemedim ama yine şu dizi vardı , aşk neredemidi , aşk her yerde miydi ne atv de ... Bir kısmını izledim kız annesine de kayınvalidesine de çemkiriyordu lohusa ya önüne gelene bağırıyor falan süperdi , eşimde diyor kendi annesinden özürü diliyor ama kayınvalideyi sepetliyor diye ,, bende normali ööle zaten dedim adam saftirik saftirik durursa ööle dizide ki gibi kadın tabi fenalaşır ....

eylülcüm ben keisn alacam bundan ama şimdi değil ben 6 aylıkkken falan yapmayı düşünüyorum, iyice el ve ayak izleri oluşsun biraz da şöyle belirgin olsun diye...

dilek defne ağacı olayı süper fikir, kimsenin isim konusuna çok fazla yorum yapmak istemem en iyisi anne ve babanın içine sinen isimlerdir gerisi boş ama bence defne su süper tatlım.... gerçek düşüncemi söylemek gerekirse... eylül isminin söylenişi kulağa çok hoş ama malesef anlamından dolayı sonradan ben de vazgeçmiştim.... yine de seni etkilemek istemem ama bence defne su çok yalın, sade ve zarif... hangi ismi seçersen seç eminim kızına çok yakışacak.

Evet yasemincim o diziyi bende severek izliyorum ve tabiki kendimden de birşeyler bulmak dizide daha da eğlenceli kılıyor diziyi benim için. Ahh canım yaa nasıl acıdım kıza biraz abarttı belki ama sonuçta aynılarını bizde yaşayacağımız için onu anlıyorum o kayınvelide de çekilir türden birşey değildi ki yaaa....

ay koptum gülay yaaaaaaa.... :roflol:

dün benim doktor da anneme çok güzel yaptı: adam ultrasonu incelerken annem, kilosunu sordu, inşallah öyle minicik kız doğurmaz, filan dedi. benim doktor da "hayırdır, kiloyla satacak mısınız çocugu" dedi. Cuk yani...

Doğru söylüyorsun Gülaycım önemli olan annenin babanın içine sinen isim olması dediğin gibi çok zarif ve çok uyumlu bu ikisi hem bir ömür boyu biz ona o isimle seslenicez.... Ve soyismimizle de çok uyuyor biliyorsun di mi facebooktan soyismimizi?? Bakalım olmadı DEFNE SU olacak çok geç değil di mi değiştirmek için?

gülayın annesinden sonra ikinci bomba süper yaaaaaaa. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…