ebruuuu söylemeyi unuttum dün gelen hemşire arkadaş göbeğin inmiş hafiften dedi bana zaten yukarda yazdıklarında bende var. allahımmmm mafoldumben
anladım onu canım benimde.biliyosun bize stres ve aşırı tepki yasak....senin dünkü patlamanı söyledim ben....birdaha olmasın doğuma kadar...
tatlım şekerlerin çok güzel olmuş....
Bu saydığın belirtiler dün öğleden beri bende var.....bide 3 gündür yemeklerden tiksinme gene başladı...mide bulantısı yapıyor...bide kabız değilim ama büyük tuvalete çıkarken artık oturup ağlıyasım geliyor dünden beri karnımda inanılmaz bir sancı oluyor......
herşeyden de önemlisi doktorum bugün rahatsızmış gidemiyorum...senağlama
Herkese günaydın kızlar,
Ayyyy nasıl özlemişim var yae a sizler gerçekten hepiniz hayatımın bir parçası olmuşsunuz:)))
Neyse kızlar bizim evin temizliği nerdeyse bitti sağolsun annem ve kayınvalidem yaptılar bugün halılarda geldi mi yıkamadan temizlik işlemi tamamdır.Sizler neler yaptınız?
Ayrıca bugün olan dr. kontrolüm bugün dr. muayehanesinde olmadığı için düne çekildi ve dün NST'ye girdim yine çok şükür sonucu güzel çıktı ayrıca sezeryan tarihim 27 Ağustosa çekildi sabah 8:00'de ameliyata girip kızıma kavuşucam. Dün gece doğuruyordum nerdeyse abartmıyorum var yaa kızlar kasılmalarım o kadar çok arttı ki bir saat içinde 15-20 kez kasılmıştır karnım gece yarısı idi, bir keresinde hatta 5 dakikada 3 kez kasıldı 1 saat sonra biraz azaldı da uykuya dalmışım..... Eğer devam etseydi dr'u arayacaktım....
Ayrıca geçmişe biraz baktımda aramıza iki prens daha katılmış hoşgelmişler neşe mutluluk getirmişler topiğimize. Ela ve Emel'i de kutlarım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin meleklerini darısı bizlerin başına inşallah.
Dilekçim şimdi annelerimizin dediği batıyor , bir de o zmaan kayınvalideler de girecek devreye ben annem geldiğinde konuşucam annecim bak herşeyden etkileniyorum , seni de başkalarınıda kırabilirim ama ne olur en azından kayınvalidenin yanında bilmişlik yapma , her kadın kendi çocuk yetiştirme biçimini süper görür eee iki anneninde başımda yarışa girmesini istemiyorum ... Biz ilk çocuklarız düğünümüz nişanımız soğuk savaş halinde geçti ama şimdi sorarsak ikiside karışmamışlar , e ilk torun onların savaşı uğruna çocuğumuda kendimide heba edemem ...
Meryemcim sağol tatlım dediğin gibi sanırım o kadar geç kalmadık yaaa...
Doğru söylüyorsun Gülaycım önemli olan annenin babanın içine sinen isim olması dediğin gibi çok zarif ve çok uyumlu bu ikisi hem bir ömür boyu biz ona o isimle seslenicez.... Ve soyismimizle de çok uyuyor biliyorsun di mi facebooktan soyismimizi?? Bakalım olmadı DEFNE SU olacak çok geç değil di mi değiştirmek için?
kızlar bu bebeği koruma olayına gelince ben kocamın kafasını açsam direkt olarak beynine bile söylesem pek tınmaz gibi geliyor onların tarafında bebek elden ele dolaşıyor çünkü. ama biz babanemle anlaştık o önlicek herşeyi ben kötü olmıcam :) bir de dün hemşire arkadaş dedi ki ilk zamanlar tamam koru kolla ama sonra suyunu çıkarma. senin sütün onu korur zaten mutlaka dedi.
dilekcim gözün aydın..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....
evet canım bence de çok uyuyo soyadınızla, ben de o yüzden daha da çok beğendim.... bir de daha zarif geldi bana ... ama seni yine etkilemek istemem , eşinle siz en doğru kararı verirsiniz... valla benim kızımın ismi de sevgi rüzgar oldu, eşime olan ısrarlarımla kaynanamın ismini de başına ekledim, sevgi böcüğü gibi bişey olacak yani :) bakalım benim ipim sapım belli olmaz değiştire de bilirim son anda, sonuçta benim ve eşimin içine sinen neyse onu koyacam. belki bebeği görecem birden aklıma başka isim gelecek.... ama senin bebiş eminim su gibi duru olacak talım.
Ha bir de benim kayınvalide kendine süper babanne lakabını takmış, herkes çevrede ööle diyormuş , ne yaptıysa süper babanne olmak için anlamadım , ne sigarasından ne de köpeğinden vazgeçmiş değil iki örgü örmek süper babanne olmak için gerekli değil maalesef ... Ayrıca bir de konuya komşuya ne dediyse beni her gören yap şu çocuğuda ver şu kadına eline çok yakışıyor , bir kaç kişi dedi ağzımı açmadım ama en sonunda eline yakışıyorsa yapsın bir tane dedim yüzüme baka kaldılar , sanki ben o büyütsün onun zevklerini tatmin etsin diye bebek yapıyorum ya ........
dilekcim hadi gozunaydin canim. kizina kavusmana cok az kaldi, evinde tertemiz olmus. gulu gule iyi gunlerde kirletin kizinla birlikte.
ben oğlumun ismini 8. aya kadar kimseye soylemeyecektım. değişebilir diye. eşim 2,5 yasındakı yiğenime soyleyınce herkes duydu:) hiç değiştirmeyi düşünmedim ama daha gzüel bişey bulursam içime sinerse neden değiştirmeyeyim ki?
oy kızlar ya bebelerin derdi bitti şimdid eanneler çıktı oy oy....
yasemin ben dün uçuk konusunu işledim he he :)
ben çıkar yürüyüşe, öpüyorum herkişi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?