iki kere gelmiş yazdıklarım. hani bir kerede anlamazsınız falan diye :)))) internet sapıttı sanırım kızlar pardon.
ben de kadir gecesi doğar inşallah dediğimde eşim de ali kadir koyarız adını dedi. ne o öle dedim deli kadir der gibi. çocuk kordonunu elinde tespih gibi sallarsa şaşma o zaman dedim :)
Dilekçim, isim süper, zamanlama da hiç sorun değil. bizimki de her an son saniye bile değişebilir. aslında biliyor musun aynı ismi koyarsak şaşırmayacağım
eşim Defne istiyordu; tam Defneye karar vermiştik. bir şekilde Su ismine döndük. sonunda ikisini birlikte koyma ihtimalimiz de büyük yani. kaydirigubbakcemile2
dolayısıyla bence Defne Su çoooook güzel bir isim
iki kere gelmiş yazdıklarım. hani bir kerede anlamazsınız falan diye :)))) internet sapıttı sanırım kızlar pardon.
ben de kadir gecesi doğar inşallah dediğimde eşim de ali kadir koyarız adını dedi. ne o öle dedim deli kadir der gibi. çocuk kordonunu elinde tespih gibi sallarsa şaşma o zaman dedim :)
Az önce bir arkadaşımla konuşuyordum 2 ay oldu bebekleri olalı , endişlerimden ve korkularımdan bahsettim bana artık moral olsun mu diye dedi bilmiyorum ama , onun eşide çok önemsemezmiş ama bebek doğar doğmaz değiştiğini 2 dakika ayrılmak istemediğini hatta çoğu zaman ondan daha korumacı olduğunu falan söyledi , artık dua edicez bize de böyle bir mucize gerekiyor sanırım ...
selam annişler
herkese hayırlı sağlıklı, oruçlarımızı tutabileceğimiz ( sonradan kaza tabii, şuan tutan varmıdır? )
güzel bir Ramazan ayı diliyorum
kayınvalideler iyi kaynatılıyor bakıyorum :)))
içinizde oruç tutan varmı? yoktur herhalde
dilekcim çok az zamanın kalmış, sağlıcakla kavuş sende kızına
benim kızda ramazanda doğuyor diye eşim REYYAN ismini koyalım Hanne nin yanına
Reyyan oruçluların gireceği cennet kapısının adıymış
bende sadece Hanne olsun istedim, göbek adı Reyyan olsun
bakalım beni ikna etmeye çalışıyor ama, hayırlısı
sizce nasıl ??
ecem aslında muhtaç olacağımız kişilerde anlayış gösterse ve almaya çalışmasa
zamanını beklese kimse kimsenin kalbini kırmaz sanırım
paylaşmak zor olur ilk zamanlarda, büyüklerden anlayış bekliyor insan
arkadaşlar herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar.
biz antalya'ya döndük. arabanın arkasına yatak yaptılar. yatarak geldim. çok şükür bir sorun çıkmadı. şimdi artık evde yatmaya ve tedavimi evde sürdürmeye devam. bakalım ne kadar daha yolumuz var :)
bu arada 2 ayın sonunda evimdeyim. ev cennet gibi hele hastaneden sonra...
kızlar herkese merhabaa.. işlerimi bitirip geldim çok şükür... herkesin cuması mübarek olsun duaya açılan ellerimiz boş dönmesin işallah... ee nasılız bakalım yok demi ikiye bölünen herkes hala tek parça :))))))))))))))))
biz antalya'ya döndük. arabanın arkasına yatak yaptılar. yatarak geldim. çok şükür bir sorun çıkmadı. şimdi artık evde yatmaya ve tedavimi evde sürdürmeye devam. bakalım ne kadar daha yolumuz var :)
kızlar herkese merhabaa.. işlerimi bitirip geldim çok şükür... herkesin cuması mübarek olsun duaya açılan ellerimiz boş dönmesin işallah... ee nasılız bakalım yok demi ikiye bölünen herkes hala tek parça :))))))))))))))))
valla zeynepcim ilk sen bildin heee, Hannenin kim olduğunu
tebrikler valla, kime kızımın adını söylediysem, ne demek, nerden buldun dediler
beklemediğim kişiler bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?