2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde annem demişti eğer kadir gecesi doğarsa adını Kadir koyarsınız artık bende tamam demiştim...hadi hayırlısı ya....

ecem aslında muhtaç olacağımız kişilerde anlayış gösterse ve almaya çalışmasa
zamanını beklese kimse kimsenin kalbini kırmaz sanırım
paylaşmak zor olur ilk zamanlarda, büyüklerden anlayış bekliyor insan

benim kızda ramazanda doğuyor diye eşim REYYAN ismini koyalım Hanne nin yanına
Reyyan oruçluların gireceği cennet kapısının adıymış
bende sadece Hanne olsun istedim, göbek adı Reyyan olsun
bakalım beni ikna etmeye çalışıyor ama, hayırlısı

sizce nasıl ??

selam kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar şu an cuma vaktindeyiz duaların geri çevrilmediği bir vakit .. rabbim bebek bekleyen tüm annelerin doğumunu kolaylaştırsın yavrularımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşaallah...

Belkide adaş olacak kızlarımız demek haaa:))) İkisi de çok güzel ve hakikaten çok uyumlu bilmiyorum benimki belki olm az ama senin imkanın varsa mutlaka koy derim canım.

:roflol: :roflol: :roflol:

Benim eşimde tam tersi sanırım başından asla ayrılmaz biz oturma grubu olan suit odada kalacaktık ama rezervasyonluymuş normal odada kalmak durumundayız mecburen. Ve odada sadece 1 tane ikili koltuk var, dedim annem ve sen kal , eee şimdi annemi nereye göndereyim dedi haklı olarak. O zaman sende git annenle arabada kal falan o da şey diyor yok ben hayatta ayrılamam başından.. Dedim bak ben annenin yanında emziremem falan... Ben çıkarırım onu dışarı dedi. Neyse sonra çözüm bulundu kayınvalidem ordu evinde kalacakmış o gece:)))

Çok sağol canım benimmmm...

bence ikiside çok güzel hanne hz. meryemin annesinin adı . ben onun hayatından çok etkilenmişimdir hep nedense :))

tatlım kolayı var doktorun bebeğin elden ele dolaşmasının sağlığı açısından iyi olmadığını şimdi kapacağı bir enfeksiyonun hastanelerde dolaşmasına ve sizi zor günlerin beklemesine sebep olucağını söyledi...dersin olup biter...zaten hepimizin korkusuda bu değilmi....kimse çekmicek derdini hasta olduğu zaman perişan olan biz olucaz...şöyle 4 ayı bi atlatsak doya doya severler zaten...
bide aslında şu var ben yeni doğan bi bebeği kimsenin gelipte öpüp kokladığını görmedim...zatem battaniyelerde sarılı olucak alan kişi grip olmadığı müddetçe kucağına alıp tutmasında benim açımdan bi sakınca yok valla...

arkadaşlar herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar.

biz antalya'ya döndük. arabanın arkasına yatak yaptılar. yatarak geldim. çok şükür bir sorun çıkmadı. şimdi artık evde yatmaya ve tedavimi evde sürdürmeye devam. bakalım ne kadar daha yolumuz var :)

bu arada 2 ayın sonunda evimdeyim. ev cennet gibi hele hastaneden sonra...

valla zeynepcim ilk sen bildin heee, Hannenin kim olduğunu
tebrikler valla, kime kızımın adını söylediysem, ne demek, nerden buldun dediler
beklemediğim kişiler bide

kızlar herkese merhabaa.. işlerimi bitirip geldim çok şükür... herkesin cuması mübarek olsun duaya açılan ellerimiz boş dönmesin işallah... ee nasılız bakalım yok demi ikiye bölünen herkes hala tek parça :))))))))))))))))

pembeee hoşgeldin evine
sağlıcakla dönebildinya çok şükür
evet ev gibisi yoktur, cennette gibisindir şimdi
sağlığınız bozulmasın canım

aqualotus hoşgeldin canım, amiiinnn

GÜNAYDIN EYLÜL ANNELERıM.......HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR...ALLAH SU MÜBAREK AYIN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE BEBıŞLERıMıZE SAGLIKLA KOLAYLIKLA ÖMÜRLE KAVUŞMAMIZI NASıP ETSıN ıNŞALLAH....AMıN.

canlarım yeni bebişler gelmiş.ne guzel.ne tatlı yeni kuzular.tebrık ederım annelerımızı. bende ramazanda doguracagım ıcın kendımı sansl hıssedıyorum cok. bugun nst ye gırıcem.yarın sabah erkendende doktor randevumuz var.bakalım neler dıcek doktorummuz.ınsallah hayırlı haberlerle donerım.artık 35. haftayı bıtırdık.ayyyy cok heyecanlıyım ben ya.ınsallah bebişkom kılo almıstır.bırz mınık bır oglumuz varda teyzosları. bu DORUK PAŞA daha doğmadan esir etti bizi kendine.dünyanın en güzel esareti :))

doğumu yaklasan ve tarıhı bellı olanlar var ne guzel.heyecanınıza ortagım kızlar.

dilekcim ne guzel her bı ışın bıtmıs.bı kuzunun gelmesı kalmıs.hayırlısıyla kurtul ınsallah...

mojızku stres yaptıkca daha cok panıklersın.bu kısır döngü canım.kendıne bı ugras bulman ıyı bı fıkır olabılır.belkıde oyalanırsın bı sure..

fussilet ne guzel ıste normal dogum sansın gayet ıyı.hıc takma bıseyı kafana.bı guzel dourucaksın sen:))

yazamadıgım herkes...hepınızı okuyorum kızlar.dualarımda sızde varsınız.sızde eksık etmeyın nolur....

canım sen ve pembe meleklerin evinize hoşgeldiniz çok şükür sorunsuz geçmiş yolculuğunuz çok sevindim.. Allah yardım etti ne güzel sana... dediğin gibi evi gibi yok insanın Allah kimseyi evinden barkından ayrı bırakmasın...hele hastanelere doğum dışında hiççç düşürmesin...

pembecim en korktuğun kısmı atlattın. çok şükür kızlar senınle evınıze geldınız. şimdi bakalım ne zaman gelecekler:) artık umarım daha rahat edeceksın evde en azından ıstedıgın saatte uyursun

Hoşgeldin tatlım senin cumanda mübarek olsun. Çok şükür bir sıkıntı yok topiğimizde herkes ii. Sende iyisin di mi? Emsal hala gelmedi merak ettim biliyor musun bir sorun yok di mi?

Gözünaydın canım çok sevindim geçmiş olsun artık inşllah tekrar bebeklerinin zamanı geldiğinde görürsün hastane yüzünü...

Ben oruçlu değilim , Tutan varsa da Allah kabul etsin ...
Ben de biliyorum ilerde birilerinin bu bebeğe bakacağını ama doğmayan bebeğin başında böyle söylenir mi doğurda ver şu kadına diye , ben taşıyıcı anne değilim bu zamana kadarda kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım ama benim de bir dayanma noktam var ..Bir de anne olmuş kadınların böyle konuşması kolay hepsi ev hanımı ağızlarını açtıkları zaman da ben çocuğumu şöyle yetiştirdim böyle yetiştirdim diye övünüyorlar , benim çalışmam kusur mu ben çocuk bakamazmıyım yani, ben niye mahrum kalmak zorundayım çocuğumdan ... Çalışmıcam desem hepsi şaha kalkıcak yani o durumdalar...

Çok şükür atlatmışsınız yolculuğu , gözün aydın canım evinin verdiği moral bile yeter de artar sana ...Emin ol daha beklicek kızların Allahın izniyle ...

Amin canım , hoşgeldin ben tek parçayım :roflol::roflol::roflol:

valla zeynepcim ilk sen bildin heee, Hannenin kim olduğunu
tebrikler valla, kime kızımın adını söylediysem, ne demek, nerden buldun dediler
beklemediğim kişiler bide

hz meryemin hayatını bilen hanneyi zaten bilir çünkü hz meryem doğmadan önce hanne ALLAHA yalvarmıştır 'rabbim bana bir evlad ver ve o evladı sana adayayım ' hz meryem daha süt kuzusuyken hanne sözünü tutar ve sadece erkeklerin adanabildiği ibadethaneye gözünü bile kırpmadan biricik evladı meryemi bırakır . hahamlar hz meryemi istemezler (kız diye) hanneye al götür büyüyünce getir derler hz meryem 5 yaşına kadar annesinin yanında kalır sonrada ibadethaneye gelir . ya mükemmel bir kıssa bu filmide çok güzeldi bak gözümün önüne geldi şimdi annesinin gizli gizli onu izlemesi yüreğine taş basması :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…