2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek, zeytin, eslem, aqua, msms, çok teşekkürler kızlar.

evet dün akşam 12 de uyudum, 7.30 da uyandım. 2 ay sonra ilk defa bu kadar uyudum. hastanede 3 -4 saat uyuyunca şanslı sayıyordum kendimi.:)

Hoşgeldin tatlım senin cumanda mübarek olsun. Çok şükür bir sıkıntı yok topiğimizde herkes ii. Sende iyisin di mi? Emsal hala gelmedi merak ettim biliyor musun bir sorun yok di mi?

hoşbulduk hayatım çok şükür iyiyim biraz bitkinim sadece normal olarak... ya sorma dün tülayı çok merak ettim haberni aldım ama bugün şu saat oldu ki hala yok ortada yine meraktayım, emsalde dün düğüne gitti bi terslik olmadı işallah konuşup haberde alamadım çok merak ettim saat 1 e kadar geldi geldi gelmedi yapışıcam telefona son 15 dk.....

pembecim ne güzel haberler canım bunlar. en zor kısmı atlattınız gözün aydın canım. gücüne hayran kalmamak elde değil.
sidocum hoşgeldin canım. yerim senin minik oğlunu ben yaaaa...
yasemincim canım ben de biliyom o yetiştirdim diyenleri. ne ev kadınları biliyorum çocuk bakımından terbiyesinden habersizler anca doğurmayı bilmişler ve ne kadınlar biliyorum çalıştığı halde kendini evladına adamış gül gibi çocuklar yetiştirmiş. geççekler onu canım bi kere. ben onların çocuğuna tüm gün veremediği sevgiyi ilgiyi evladıma bir saatte bile olsa veririm...

efferim yavrım bozma kendini böle devam :))))))))))) :roflol::roflol::roflol: şimdi mayoz mitoz bölünmenin sırası değil herkeşş efendi gibi otursuuunnn canımı yisiiinn :))))))))) :roflol:

yaa nedir milletin bu çalışan anne takıntısı anlamadım ben.. sen çocukla kaliteli zaman gçirmiyosan istersen günün 24 değil 124 saati beraber ol... hayatın şartları ortada çok memnun olmayan sağlasın maddi imkanı çıkarsın gelinini bilmemnesini iştende herkes rahatetsin... herkesin bi gçrüşü bi yaşam standardı var kim neden bkadar müdahale ederde karışır herşeye ben anlayamadım yaa... insan bebeğinin gelişini düşünüp mutluluk yaşıcağına bunlarla kafasını yormak zorunda kalıyo bizim insanımız harbiden zır manyak yaa.....

anaaaaaaaaaaaaaaaa ticker.ım 9. aya geçmiiiişşşşş vayy bugünleride görecekmiydim yarabbiiiiimm.. ay aylardır şurda büyüyen çocuğa kendi çocuğumun resmi gibi bakıyom valla duygulandım bak şimdi ooyy oyy......

evet canım sana katılıyorum çalışan annelerin işi zaten zor birde böyle insanlarla muhattap olup moralleri bozuluyor . benim arkadaşlarımın çoğu çalışıyor ve çocuklarıylada çok güzel ilgileniyorlar . inşaallah bizde öyle oluruz :CüvCüv:

komplekssss canım tamamen olay bu. onlar çalışmamışlar biz çalışıp bakabiliyoruz çocuklarımıza. paramızı da kazanıyoruz aslanlar gibi. yediremiyorlar...

Sidocum sende hayırlı haberlerle dön inşallah tatlım Kuzun iyidir inş.

O bitkinlik hiç geçmiyor ki canım bende aynıyım oysa bir kaç ütüm var ama gözümde büyüyor az sonra kalkıp yapıcam... Emsalden haber alınca bana da bilgi ver olur mu canımcım?

gözümüz aydın hayatımmmmmmmmmm :)))
maşallahhh kızımıza büyümüş kocaman olmuş artık Allah a şükür
geçmişe bakamadım ne var yok kızlarr herkes nasıllarr
bu arada ramazanı şerifiniz mubarek olsun Rabbim edilen ibadetleri ve duaları kabul eylesin evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inşallahhh
hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhh

komplekssss canım tamamen olay bu. onlar çalışmamışlar biz çalışıp bakabiliyoruz çocuklarımıza. paramızı da kazanıyoruz aslanlar gibi. yediremiyorlar...

aynen canım aynen.. mesela ben çalışmıyorum... kayınpederim dediki oh rahatın iyi valla.. bende dedim kreşe filan gidicek yaşa gelince eşimle beraber bana biyer açıcaz daha ne olduğunu düşünmedik ama istiyoruz dedim.. öyle bişiy olursa boşanda yap bizim kitabımızda yazmaz dedi :)))))) manyak herife sanki genelev çalıştırıcam manukyan olucam dedim.... :roflol::roflol::roflol: ayrıca kendi karısı öğretmen kardeşi öğretim üyesi yeğeni diş doktoru diğer yeğen psikolog vs. vs. vs...... herkes gayet işinde gücünde yani.. ama bu adam bana takık olduğundan böyle konuşuyo veee inadınada yapmassam adam değilim yani..... klava::tomato:

Hoşgeldin tatlım nasılsın? Bizde seni konuşuyorduk gamze ile merak ettik az daha gelmeseydin arayacktı seni....

ahhhh benim canlarım beni merak etmişlerrr yerim sizi
çok şükür Allah a iyiyim kızlar
dün zorlansamda şimdi iyiyim şükür merak etmeyin
siz nasılsınız anlatın bakem ben yokken neler oldu inşallahh kötü bir durum yoktur

canım benimmm hoşgeldin hayatııımm nassı teyzesii byümüş demi kızıımm :)))))))))
çok merak ettik seni az sona arıcaktık ama gerek kalmadı baksana yetiştin hemen tam saatinda dakik kadınsın vesselam :))))))))))) sen nasılsın tatlım düğün nasıldı keyfin nasıl eğlendinmiiii accık havadis ve bakeeemm :)))))))

Hoşgeldin tatlım nasılsın? Bizde seni konuşuyorduk gamze ile merak ettik az daha gelmeseydin arayacktı seni....

hoşbulduk canım iyiyim merak etmeyin zorlu bir gece olsada şükür atlattık
sen nasılsın kızın nasıl
az kaldı kuzunun gelmesine demi :)))

hoşbulduk canım iyiyim merak etmeyin zorlu bir gece olsada şükür atlattık
sen nasılsın kızın nasıl
az kaldı kuzunun gelmesine demi :)))

Demekki dün geceyi ikimizde zorlu geçirmişiz benim 12:00'den sonra kasılmalarım başladı hem şiddetli hem uzun süren... Hatta bir keresinde 5 dk'da 3 kez kasıldı. Bir saat kadar dinledim sonra kasılma aralıkları azaldı da uyumuş kalmışım. Doktorumuzu aramak üzereydim. Senin ne oldu?

hoşbuldum tatlışkom
büyümüş tabee yigenim maşallahhh kuzumaa :)))
canım benim kalp kalbe karşıymış bak siz konuşmuşsunuz ben gelmişim
hepimiz çok temiz kalpliyiz canııııımmmmm :)))))
amaaannn ne sen sor ben söyleyeyim hiç anlatmayayım boşver :)))

canım benim kıyamam sana Allah ım yardımcımız olsun az kaldı artık hayırlısı ile yaa
canım benimde ağrısı kasılması sancısı hepsi bir aradaydı
dün yanımda olan bir çok kişi yüzümden anladı ağrılarımın olduğunu
birden zıplatıyordu giren sancılar bir an dedim burdan hastaneye gitmeyeyim :)))
gece yatmakta çok zordu ne tarafa dönsem ağrım oldu sabaha kadar doğru düzgün uyumadım bir uyandım sabah saat 12 olmak üzere ilaç saatlerim geçiyor
hemen kalktım bişeyler yedim ilaçlarımı içtim

slm kızlar..kabus gibi bir akşam ve geceden sonra biz geldik....sanırım dün yedigim bişeyler dokundu bana...bütün yediklerimi akşam yemeginden sonra çıkardım...neyse azcıkta olsa rahatlamıştım ama gece böbrek agrısıyla uyandım her iki yanımda feci şekilde agrıyodu.sırılsıklam ter içinde kalmışım ve soguk sogukta terliyorum.aynı zamanda midemde bulanıyodu .sanırım dogurucam dedim ama dogum sancısı degilmiş...birazcık daha kustum ve sabaha dogru azcık uyumuşum.şimdi iyiyim çok şükür ama bebegimin hareketleri sanki daha az gibi...yada evhammı yapıyorum bilmiyorum...yavruma bişey olmamıştır dimi kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…