Hoşgeldin tatlım senin cumanda mübarek olsun. Çok şükür bir sıkıntı yok topiğimizde herkes ii. Sende iyisin di mi? Emsal hala gelmedi merak ettim biliyor musun bir sorun yok di mi?
Çok şükür atlatmışsınız yolculuğu , gözün aydın canım evinin verdiği moral bile yeter de artar sana ...Emin ol daha beklicek kızların Allahın izniyle ...
Amin canım , hoşgeldin ben tek parçayım :roflol::roflol::roflol:
yaa nedir milletin bu çalışan anne takıntısı anlamadım ben.. sen çocukla kaliteli zaman gçirmiyosan istersen günün 24 değil 124 saati beraber ol... hayatın şartları ortada çok memnun olmayan sağlasın maddi imkanı çıkarsın gelinini bilmemnesini iştende herkes rahatetsin... herkesin bi gçrüşü bi yaşam standardı var kim neden bkadar müdahale ederde karışır herşeye ben anlayamadım yaa... insan bebeğinin gelişini düşünüp mutluluk yaşıcağına bunlarla kafasını yormak zorunda kalıyo bizim insanımız harbiden zır manyak yaa.....
yaa nedir milletin bu çalışan anne takıntısı anlamadım ben.. sen çocukla kaliteli zaman gçirmiyosan istersen günün 24 değil 124 saati beraber ol... hayatın şartları ortada çok memnun olmayan sağlasın maddi imkanı çıkarsın gelinini bilmemnesini iştende herkes rahatetsin... herkesin bi gçrüşü bi yaşam standardı var kim neden bkadar müdahale ederde karışır herşeye ben anlayamadım yaa... insan bebeğinin gelişini düşünüp mutluluk yaşıcağına bunlarla kafasını yormak zorunda kalıyo bizim insanımız harbiden zır manyak yaa.....
GÜNAYDIN EYLÜL ANNELERİM.......HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR...ALLAH SU MÜBAREK AYIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BEBİŞLERİMİZE SAGLIKLA KOLAYLIKLA ÖMÜRLE KAVUŞMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH....AMİN.
canlarım yeni bebişler gelmiş.ne guzel.ne tatlı yeni kuzular.tebrık ederım annelerımızı. bende ramazanda doguracagım ıcın kendımı sansl hıssedıyorum cok. bugun nst ye gırıcem.yarın sabah erkendende doktor randevumuz var.bakalım neler dıcek doktorummuz.ınsallah hayırlı haberlerle donerım.artık 35. haftayı bıtırdık.ayyyy cok heyecanlıyım ben ya.ınsallah bebişkom kılo almıstır.bırz mınık bır oglumuz varda teyzosları. bu DORUK PAŞA daha doğmadan esir etti bizi kendine.dünyanın en güzel esareti :))
doğumu yaklasan ve tarıhı bellı olanlar var ne guzel.heyecanınıza ortagım kızlar.
dilekcim ne guzel her bı ışın bıtmıs.bı kuzunun gelmesı kalmıs.hayırlısıyla kurtul ınsallah...
mojızku stres yaptıkca daha cok panıklersın.bu kısır döngü canım.kendıne bı ugras bulman ıyı bı fıkır olabılır.belkıde oyalanırsın bı sure..
fussilet ne guzel ıste normal dogum sansın gayet ıyı.hıc takma bıseyı kafana.bı guzel dourucaksın sen:))
yazamadıgım herkes...hepınızı okuyorum kızlar.dualarımda sızde varsınız.sızde eksık etmeyın nolur....
hoşbulduk hayatım çok şükür iyiyim biraz bitkinim sadece normal olarak... ya sorma dün tülayı çok merak ettim haberni aldım ama bugün şu saat oldu ki hala yok ortada yine meraktayım, emsalde dün düğüne gitti bi terslik olmadı işallah konuşup haberde alamadım çok merak ettim saat 1 e kadar geldi geldi gelmedi yapışıcam telefona son 15 dk.....
anaaaaaaaaaaaaaaaa ticker.ım 9. aya geçmiiiişşşşş vayy bugünleride görecekmiydim yarabbiiiiimm.. ay aylardır şurda büyüyen çocuğa kendi çocuğumun resmi gibi bakıyom valla duygulandım bak şimdi ooyy oyy......
komplekssss canım tamamen olay bu. onlar çalışmamışlar biz çalışıp bakabiliyoruz çocuklarımıza. paramızı da kazanıyoruz aslanlar gibi. yediremiyorlar...
gözümüz aydın hayatımmmmmmmmmm :)))
maşallahhh kızımıza büyümüş kocaman olmuş artık Allah a şükür
geçmişe bakamadım ne var yok kızlarr herkes nasıllarr
bu arada ramazanı şerifiniz mubarek olsun Rabbim edilen ibadetleri ve duaları kabul eylesin evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inşallahhh
hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhh
gözümüz aydın hayatımmmmmmmmmm :)))
maşallahhh kızımıza büyümüş kocaman olmuş artık Allah a şükür
geçmişe bakamadım ne var yok kızlarr herkes nasıllarr
bu arada ramazanı şerifiniz mubarek olsun Rabbim edilen ibadetleri ve duaları kabul eylesin evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inşallahhh
hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhh
Hoşgeldin tatlım nasılsın? Bizde seni konuşuyorduk gamze ile merak ettik az daha gelmeseydin arayacktı seni....
ahhhh benim canlarım beni merak etmişlerrr yerim sizi
çok şükür Allah a iyiyim kızlar
dün zorlansamda şimdi iyiyim şükür merak etmeyin
siz nasılsınız anlatın bakem ben yokken neler oldu inşallahh kötü bir durum yoktur
hoşbulduk canım iyiyim merak etmeyin zorlu bir gece olsada şükür atlattık
sen nasılsın kızın nasıl
az kaldı kuzunun gelmesine demi :)))
canım benimmm hoşgeldin hayatııımm nassı teyzesii byümüş demi kızıımm :)))))))))
çok merak ettik seni az sona arıcaktık ama gerek kalmadı baksana yetiştin hemen tam saatinda dakik kadınsın vesselam :))))))))))) sen nasılsın tatlım düğün nasıldı keyfin nasıl eğlendinmiiii accık havadis ve bakeeemm :)))))))
Demekki dün geceyi ikimizde zorlu geçirmişiz benim 12:00'den sonra kasılmalarım başladı hem şiddetli hem uzun süren... Hatta bir keresinde 5 dk'da 3 kez kasıldı. Bir saat kadar dinledim sonra kasılma aralıkları azaldı da uyumuş kalmışım. Doktorumuzu aramak üzereydim. Senin ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?