2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlarrr nasılsınızz? cogunuz geceyi kötü gecirmişsinizz.. ee artık miniklerin yeri daraldıı rahat yok bize hayırlısıyla alalım kucagımıza işallahhhhh

gamze senin kayınpeder de jeton şimdi mi düşmüş yahu. çok güldüm yaaaa.
emsalll hoşgeldin canım.
sivaslı geçmiş olsun canım. üşütmüşsün baya sanırım.

rica ederim canım..

gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?

ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor

ne güzel izinin başlıyor. burası haftaya daha da sakinleşecek demek ki

şekerlerin süpermiş gerçekten bayıldım...

Yasemin cim senin de şekerler ve bardak çok hoş olmuş, bana da fikir oldu kızlar.

maşallah ne güzel canım kocaman olmuş, poz da vermiş. ben de 4 kilo dogmuşum normal, dr.olur diyorsa sen de yapabileceksen herşey olur.

benim babam da Reyyan ismini koyun dedi ama eşim çok bilinmeyen bir isim diye vazgeçti.. ama bence çok anlamlı. fakat hem hanne hem reyyan biraz ağır olur diye düşünüyorum canım ama sizin içinize ne siniyorsa kim ne derse desin boşş :)

maşallah yaşasın evde olmak :) hoşgelmişsin evine canım.

geçmiş olsun canım. dr.unu aradın mı?

özgecim sen de çok stres yapma. ne kaldı şurda. 38..haftanın bitiminde dr.un sezeryan yapması normal bence çünkü benim dr.umda 38+1 de yapacak 9 eylül de :) zaten okudugum kadarıyla 38.hafta bir çok dr.un tercihi.

kizlar topik yine eski gunlerdeki gibi epey kalabalik ne guzel :)

emsalcim hosgeldin, valla agrilariniz icin allah yardimciniz olsun. benim sancim agrim yok ama sirf ayagimin sisligi ve uyusmasi bile canimi sıkıyor ne bicim (( bugun birde ayagimin ustu resmen morarmis gibi agriyor. diyorum bunlar o kadar buyuduler ki yakinda bagimsizliklarini ilan edip ayrilip gidecekler.

pembecim evinize sag salim varmissiniz. insallah kalan vakit daha keyifli gececek evinde. bende bugun ayriliyorum artik dogum iznime :)

sivasli merak etme canim birsey olmamistir kuzuna. artik mide bulantisi ishal gibi olaylar normal bu haftalardan sonra. kafana takma.

tubacim sekerlere yorumun icin tesekkurler, benimde cok icime sindiler, valla kayinvalideme tekrar tekrar tesekkur ettim. herseyle cok ilgileniyor ugrasiyor saolsun

bahar cım saol cnm bilemiyorumki sanırım yedigim bişey dokundu...üşütmüşte olabilirim

tuba sende saol cnm doktorumu aramadım iyiyim şimdi..

hanımlar geldim, ama evi almış başını gidiyo
dış kapıyı açık tutsam eşyalar çıkıp gitcek nerdeyse
ne kadar dağıtmışız beee

gecesi zor geçen canlarım Allahım kolaylık versin, şifa versin
dört gözle doğum sancısımı diye kontrol edip duruyoruz kendimizi
sağlıklı ve zamanında doğurmak nasip olsun

huysuzcum saol cnm..aslında hareket ediyo:Saruboceq: ama ben genede pimpirikli biri oldugum için hemen panikliyorum...bu arada bulantım hemen hemen her sabah oluyo demek normalmiş...

selam kızlar naber evimizi bitirdik biz temizledik bir kaç güne oturucaz evimizde herkes nasıl bebekler gelmiş hepsine maşallah Allah hepimize nasip etsin

Canım benim yaaa çok geçmiş olsun neyse yine kazasız belasız atlatmışız geceyi.

Sana da çok geçmiş olsun canımcım...Merak etme son zamanlarda bende çok kustum hiçbirşey olmamıştır o kadar kolay değil tatlım rahat ol..

Benim kaburgalarım ağrıdı kızlar biraz işimde var sonra yine geliriz görüşmek üzere öpüyorum hepinizi.

emsal im gelmiş gitmiş
sivaslı geçmiş olsun cnmcım soğuk yiyip içme cnm dikkat et
gamze cim sen nasılsın bakem hayırlı olsun 9. aya geçmiş ticker

Kıızııımmm of ben senin yerinde olsam 2 dakika düşünmem valla , ben de hayatım boyunca demiyorum çalışmaayayım diye sadece 6 ay verin bana diyorum .. Zaten gittiğimiz geldiğimiz her bebek ziyaretinden sonra eşimde 6 aya tamam dedi , çünkü gittiğimiz her bebeğin annesi çalışan bayandı kimi istifa etmiş kimi ücretsiz izin falan hepsi en az 6 ay bebekleyiz sizde bıramazsınız diyorlar bize benimde moralim düzeliyor ... Ayrıca senin kayınpeder deli galiba , ya kendi eşi çalışmış bence senle uğraşmayı seviyor , içinden geçen değildir ....

selam kızlar naber evimizi bitirdik biz temizledik bir kaç güne oturucaz evimizde herkes nasıl bebekler gelmiş hepsine maşallah Allah hepimize nasip etsin
Hoşgeldin canım , işlerinizi kolayladınız ha hadi gözün aydın tez zmaanda oturursun inşallah evinde , oğluşunda yeni evinize gelir ...

off ofiste herkes niyetli yiyecek bişey bulamıyorum

Bizim ofiste kimse tutmaz, o yüzden yemek problem değil ama canım sen bişeyler bul ye yani şu halinle aç durma .

bircancim hosgeldin, evinizde bitti demek gozunuz aydin. gule gule oturun icinde insallah.
seninde bundan sonrasi keyifli gececek ne guzel
artik doguma kadar bol bol dinlen canim evinin keyfini sur.

tulaycim su cati muayenesini anlatmadin guzelim
sooole bakalim nasil oldu

valla artık topige geldimde selamsız dalıcam sohbetee yoksa karsılık yokk(((((
buarada dilekcim nekadar azkaldı sanadaa ay ben bile heycanlandım bak simdi....

akşam biçoğumuz zor bi gece geçirmişiz anlaşılan
herkeslere çok geçmiş olsun
ben de kötü geçirenlerdenim
mide yanması çok fazlaydı ve bulantı yoktu ama yediklerimi midemde tutmakta çok zorlandım
gece yarısına kadar oturur şekilde uyudum
aslında bu şikayetler daha önce olması gerekmiyormuydu
bu zamanlarda bebişler aşağı inecekti mide şikayetleri azalacaktı diye biliyordum
benim yanmalarım daha yeni başladı 36. haftanın içinde olmama rağmen
ama neyseki mutlu sona az kaldı başlardaçektiğimiz bulantıların yanında bunlar hiç sorun bile değil :)

bircan bacım işin çoğu bitti azı kaldı desene, hadi hayırlısıyla eşyalarıda yerşeltirde şööyle keyfini çıkara çıkara oğluşunu bekle yerimseniben

fatoşum canım dal muhabbete, baktım olmuyo bende öle yapıyorum :)))
iyisin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…