inşallah sag salim alırız yavrularımızı kucagımıza..tubacım cok uykum geldi birden..mesajlar cok hos babalkla ilgili olan falan tam da eşim de yanımdaydı ona da okudum teşekkür ederiz güselim.biz kaçtık ,görüşmek üzere..
gunaydin kizlar
nasilsiniz bugun?
ben cok mutluyum cunku bugun dogum iznim basliyor
kıslar
bu arada dün bizim kontrolümüz vardı
benim kız aylar sonra ilk defa yüzünü dönmüştü, bol bol seyrettik. ben gene de yorumlayamıyorum ama doktorumuz aynen bana benzediğini iddia ediyor
kontrol sırasında dilini çıkardı. maşallah pabuç kadar dili var kaydirigubbakcemile3
benim kızım bir de 2700 gr olmuşdoktor doğuma kadar 4 kg.u bulur dedi
ee ben de kocaman hatunum ama gene de 4 kg göz korkutmuyor mu? kaydirigubbakcemile neyse sağlıklı olsun da gerisi önemli değil, anneyi zorlarsa zorlasın artık :CüvCüv:
benim kızda ramazanda doğuyor diye eşim REYYAN ismini koyalım Hanne nin yanına
Reyyan oruçluların gireceği cennet kapısının adıymış
bende sadece Hanne olsun istedim, göbek adı Reyyan olsun
bakalım beni ikna etmeye çalışıyor ama, hayırlısı
sizce nasıl ??
arkadaşlar herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar.
biz antalya'ya döndük. arabanın arkasına yatak yaptılar. yatarak geldim. çok şükür bir sorun çıkmadı. şimdi artık evde yatmaya ve tedavimi evde sürdürmeye devam. bakalım ne kadar daha yolumuz var :)
bu arada 2 ayın sonunda evimdeyim. ev cennet gibi hele hastaneden sonra...
slm kızlar..kabus gibi bir akşam ve geceden sonra biz geldik....sanırım dün yedigim bişeyler dokundu bana...bütün yediklerimi akşam yemeginden sonra çıkardım...neyse azcıkta olsa rahatlamıştım ama gece böbrek agrısıyla uyandım her iki yanımda feci şekilde agrıyodu.sırılsıklam ter içinde kalmışım ve soguk sogukta terliyorum.aynı zamanda midemde bulanıyodu .sanırım dogurucam dedim ama dogum sancısı degilmiş...birazcık daha kustum ve sabaha dogru azcık uyumuşum.şimdi iyiyim çok şükür ama bebegimin hareketleri sanki daha az gibi...yada evhammı yapıyorum bilmiyorum...yavruma bişey olmamıştır dimi kızlar...
kizlar topik yine eski gunlerdeki gibi epey kalabalik ne guzel :)
emsalcim hosgeldin, valla agrilariniz icin allah yardimciniz olsun. benim sancim agrim yok ama sirf ayagimin sisligi ve uyusmasi bile canimi sıkıyor ne bicim(( bugun birde ayagimin ustu resmen morarmis gibi agriyor. diyorum bunlar o kadar buyuduler ki yakinda bagimsizliklarini ilan edip ayrilip gidecekler.
pembecim evinize sag salim varmissiniz. insallah kalan vakit daha keyifli gececek evinde. bende bugun ayriliyorum artik dogum iznime :)
sivasli merak etme canim birsey olmamistir kuzuna. artik mide bulantisi ishal gibi olaylar normal bu haftalardan sonra. kafana takma.
tubacim sekerlere yorumun icin tesekkurler, benimde cok icime sindiler, valla kayinvalideme tekrar tekrar tesekkur ettim. herseyle cok ilgileniyor ugrasiyor saolsun
canım benim kıyamam sana Allah ım yardımcımız olsun az kaldı artık hayırlısı ile yaa
canım benimde ağrısı kasılması sancısı hepsi bir aradaydı
dün yanımda olan bir çok kişi yüzümden anladı ağrılarımın olduğunu
birden zıplatıyordu giren sancılar bir an dedim burdan hastaneye gitmeyeyim :)))
gece yatmakta çok zordu ne tarafa dönsem ağrım oldu sabaha kadar doğru düzgün uyumadım bir uyandım sabah saat 12 olmak üzere ilaç saatlerim geçiyor
hemen kalktım bişeyler yedim ilaçlarımı içtim
slm kızlar..kabus gibi bir akşam ve geceden sonra biz geldik....sanırım dün yedigim bişeyler dokundu bana...bütün yediklerimi akşam yemeginden sonra çıkardım...neyse azcıkta olsa rahatlamıştım ama gece böbrek agrısıyla uyandım her iki yanımda feci şekilde agrıyodu.sırılsıklam ter içinde kalmışım ve soguk sogukta terliyorum.aynı zamanda midemde bulanıyodu .sanırım dogurucam dedim ama dogum sancısı degilmiş...birazcık daha kustum ve sabaha dogru azcık uyumuşum.şimdi iyiyim çok şükür ama bebegimin hareketleri sanki daha az gibi...yada evhammı yapıyorum bilmiyorum...yavruma bişey olmamıştır dimi kızlar...
bircancım hoşgeldin tatlım. hadi gözün aydın. güle güle oturun canım çok sevindim.
aynen canım aynen.. mesela ben çalışmıyorum... kayınpederim dediki oh rahatın iyi valla.. bende dedim kreşe filan gidicek yaşa gelince eşimle beraber bana biyer açıcaz daha ne olduğunu düşünmedik ama istiyoruz dedim.. öyle bişiy olursa boşanda yap bizim kitabımızda yazmaz dedi :)))))) manyak herife sanki genelev çalıştırıcam manukyan olucam dedim.... :roflol::roflol::roflol: ayrıca kendi karısı öğretmen kardeşi öğretim üyesi yeğeni diş doktoru diğer yeğen psikolog vs. vs. vs...... herkes gayet işinde gücünde yani.. ama bu adam bana takık olduğundan böyle konuşuyo veee inadınada yapmassam adam değilim yani.....klava::tomato:
Hoşgeldin canım , işlerinizi kolayladınız ha hadi gözün aydın tez zmaanda oturursun inşallah evinde , oğluşunda yeni evinize gelir ...selam kızlar naber evimizi bitirdik biz temizledik bir kaç güne oturucaz evimizde herkes nasıl bebekler gelmiş hepsine maşallah Allah hepimize nasip etsin
off ofiste herkes niyetli yiyecek bişey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?