2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcım
tülayım
ebrucum
teşekkür ederim hoşbuldum
ebru canım benim yaa aynı dert bendede var nasıl şişiyor ayaklarım anlatamam
birde ara ara morarıyor o neden oluyor anlamadım ((
bircan hadi gözün aydın canım evin bitmiş Allah ım hayırlısı ile içine geçmeyi ve ağız tadıyla tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahhh
kızlar bu arada pc çok yavaş zaman zaman kopuyorum kusura bakmayın cevaplar geç oluyor

kızlar benim kız çok yavaş hareket ediyo ve seyrek
ne dersiniz doktora gidip bi baktırsam mı?
pazartesiye gün verdi ama kendi doktorum uzak biraz, yakınımdaki hastaneye gitsem mi?
yoksa normalmidir? 1,2 gündür böyle, aksi halde hareketlidir baya

iim canım saol gece uykusuzlugumun dısında hersey normal... sen nasılsın bakalım?

canım yakın bi saglık ocagınada gidebilirsin. ama benimkide böyle yerleri daraldı sanırım.....

bircan ım hoşgeldin hayırlısı olsun evin sağlıkla sıhhatle yavrunla eşinle oturun inş.

ayy kızlar sağolun ya şükür bitti herşey bakalım belki pazar günü evimizde kalırız oğluşumun mobilyalarıda geldi çok güzel oldu yerleştirdik cicilerini

ebru cum ahhh....
yattık kurbanlıklar gibi...yedik 3 parmağı..korkulcak kadar değil belki ama acıyo birazzz.....%70-80 normal doğum yapman mümkün dedi dr umuz

iim canım saol gece uykusuzlugumun dısında hersey normal... sen nasılsın bakalım?

canım yakın bi saglık ocagınada gidebilirsin. ama benimkide böyle yerleri daraldı sanırım.....

sorma o uykusuzluk bende de var, geçecek inşallah
sağlık ocağında ultrason yok ki? nasıl anlayabilirler ki iyi olup olmadığını fisfisfis

ebru cum ahhh....
yattık kurbanlıklar gibi...yedik 3 parmağı..korkulcak kadar değil belki ama acıyo birazzz.....%70-80 normal doğum yapman mümkün dedi dr umuz

ee tulaycim senin bebeninde masallahi var
sen dogurabilirsen bende dogurabilirim diye dusunuyorum
zaten son ana kadar diretcem normal diye
eger sezeryan yapmak isterse de bebek 4 kiloyu bulmadan yaptirtmam

sorma o uykusuzluk bende de var, geçecek inşallah
sağlık ocağında ultrason yok ki? nasıl anlayabilirler ki iyi olup olmadığını fisfisfis
canım kalp atıslarını dinlemek için bi alet var onla dinliyorlar.
fatoş çum hoşgeldin nasıl yiğit paşa???

hosbulduk cnm.. yiğitte ii heralde valla artık gunler gecsinn istiyorum yaaaaa..

Ebru bak bugün izne ayrılıyorsun gör nasıl inecek ayaklar , benim hafta sonuyla hafta içi arasında abartısız 2 numero oynuyor ... Ayakları sallamaktan oluyor tuz falan hikaye yani ...

ee tulaycim senin bebeninde masallahi var
sen dogurabilirsen bende dogurabilirim diye dusunuyorum
zaten son ana kadar diretcem normal diye
eger sezeryan yapmak isterse de bebek 4 kiloyu bulmadan yaptirtmam

yavrucum kesin 4 kg olduğunu doğum öncesi tespit mümkün değil zaten
oğluşum 3350 gr.drumuz 3700 olur dedi doğuma kadar (bu bu arada benm 1 kilo dadaha almamın resmidir hehe)200 GR +- olabilme olasılığı var sen bebişte sorun olmadıkça normal doğum yanlısı ol bence ben öle düşünüyorum cnm beklemedeyiz artıkınnn

ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize ve bebeklere. buarada doğran falan olursa haber verin numaram çoğu arkdaşta var

valla bugunlerde kimi duyduysam 4.5 doguruyoo yani sezeryan oluyolar.. valla tek buyuzden sezeryan olursam uzulmem heralde..:))))

dilek, zeytin, eslem, aqua, msms, çok teşekkürler kızlar.
evet dün akşam 12 de uyudum, 7.30 da uyandım. 2 ay sonra ilk defa bu kadar uyudum. hastanede 3 -4 saat uyuyunca şanslı sayıyordum kendimi.:)
Pembe çok sevindim, hoşgeldin evine... yolu da atlatmışsın ya dayanırsın artık :)

selam kızlar naber evimizi bitirdik biz temizledik bir kaç güne oturucaz evimizde herkes nasıl bebekler gelmiş hepsine maşallah Allah hepimize nasip etsin
Bircan, gözün aydın. inşallah güzelce yerleşip rahata ereceksin kısmetse artık.

Tülaycım, maşallah oğluna
geçmiş olsun, çatı muayenesini de atlatmış oldun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…