bircan bacım işin çoğu bitti azı kaldı desene, hadi hayırlısıyla eşyalarıda yerşeltirde şööyle keyfini çıkara çıkara oğluşunu bekle yerimseniben
fatoşum canım dal muhabbete, baktım olmuyo bende öle yapıyorum :)))
iyisin inşallah
kızlar benim kız çok yavaş hareket ediyo ve seyrek
ne dersiniz doktora gidip bi baktırsam mı?
pazartesiye gün verdi ama kendi doktorum uzak biraz, yakınımdaki hastaneye gitsem mi?
yoksa normalmidir? 1,2 gündür böyle, aksi halde hareketlidir baya
bircan ım hoşgeldin hayırlısı olsun evin sağlıkla sıhhatle yavrunla eşinle oturun inş.
Kıızııımmm of ben senin yerinde olsam 2 dakika düşünmem valla , ben de hayatım boyunca demiyorum çalışmaayayım diye sadece 6 ay verin bana diyorum .. Zaten gittiğimiz geldiğimiz her bebek ziyaretinden sonra eşimde 6 aya tamam dedi , çünkü gittiğimiz her bebeğin annesi çalışan bayandı kimi istifa etmiş kimi ücretsiz izin falan hepsi en az 6 ay bebekleyiz sizde bıramazsınız diyorlar bize benimde moralim düzeliyor ... Ayrıca senin kayınpeder deli galiba , ya kendi eşi çalışmış bence senle uğraşmayı seviyor , içinden geçen değildir ....
Hoşgeldin canım , işlerinizi kolayladınız ha hadi gözün aydın tez zmaanda oturursun inşallah evinde , oğluşunda yeni evinize gelir ...
Bizim ofiste kimse tutmaz, o yüzden yemek problem değil ama canım sen bişeyler bul ye yani şu halinle aç durma .
bircancim hosgeldin, evinizde bitti demek gozunuz aydin. gule gule oturun icinde insallah.
seninde bundan sonrasi keyifli gececek ne guzel
artik doguma kadar bol bol dinlen canim evinin keyfini sur.
tulaycim su cati muayenesini anlatmadin guzelim
sooole bakalim nasil oldu
bircan bacım işin çoğu bitti azı kaldı desene, hadi hayırlısıyla eşyalarıda yerşeltirde şööyle keyfini çıkara çıkara oğluşunu bekle yerimseniben
fatoşum canım dal muhabbete, baktım olmuyo bende öle yapıyorum :)))
iyisin inşallah
iim canım saol gece uykusuzlugumun dısında hersey normal... sen nasılsın bakalım?
canım yakın bi saglık ocagınada gidebilirsin. ama benimkide böyle yerleri daraldı sanırım.....
ebru cum ahhh....
yattık kurbanlıklar gibi...yedik 3 parmağı..korkulcak kadar değil belki ama acıyo birazzz.....%70-80 normal doğum yapman mümkün dedi dr umuz
canım kalp atıslarını dinlemek için bi alet var onla dinliyorlar.sorma o uykusuzluk bende de var, geçecek inşallah
sağlık ocağında ultrason yok ki? nasıl anlayabilirler ki iyi olup olmadığını fisfisfis
fatoş çum hoşgeldin nasıl yiğit paşa???
ee tulaycim senin bebeninde masallahi var
sen dogurabilirsen bende dogurabilirim diye dusunuyorum
zaten son ana kadar diretcem normal diye
eger sezeryan yapmak isterse de bebek 4 kiloyu bulmadan yaptirtmam
ee tulaycim senin bebeninde masallahi var
sen dogurabilirsen bende dogurabilirim diye dusunuyorum
zaten son ana kadar diretcem normal diye
eger sezeryan yapmak isterse de bebek 4 kiloyu bulmadan yaptirtmam
yavrucum kesin 4 kg olduğunu doğum öncesi tespit mümkün değil zaten
oğluşum 3350 gr.drumuz 3700 olur dedi doğuma kadar (bu bu arada benm 1 kilo dadaha almamın resmidir hehe)200 GR +- olabilme olasılığı var sen bebişte sorun olmadıkça normal doğum yanlısı ol bence ben öle düşünüyorum cnm beklemedeyiz artıkınnn
Pembe çok sevindim, hoşgeldin evine... yolu da atlatmışsın ya dayanırsın artık :)dilek, zeytin, eslem, aqua, msms, çok teşekkürler kızlar.
evet dün akşam 12 de uyudum, 7.30 da uyandım. 2 ay sonra ilk defa bu kadar uyudum. hastanede 3 -4 saat uyuyunca şanslı sayıyordum kendimi.:)
Bircan, gözün aydın. inşallah güzelce yerleşip rahata ereceksin kısmetse artık.selam kızlar naber evimizi bitirdik biz temizledik bir kaç güne oturucaz evimizde herkes nasıl bebekler gelmiş hepsine maşallah Allah hepimize nasip etsin
yavrucum kesin 4 kg olduğunu doğum öncesi tespit mümkün değil zaten
oğluşum 3350 gr.drumuz 3700 olur dedi doğuma kadar (bu bu arada benm 1 kilo dadaha almamın resmidir hehe)200 GR +- olabilme olasılığı var sen bebişte sorun olmadıkça normal doğum yanlısı ol bence ben öle düşünüyorum cnm beklemedeyiz artıkınnn
valla bugunlerde kimi duyduysam 4.5 doguruyoo yani sezeryan oluyolar.. valla tek buyuzden sezeryan olursam uzulmem heralde..:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?