Ya bisde yarın tekrar kontrole gidicez ama görümcem henüz arayıp saat vermedi , dönmedi diye düşünüyorum ama bakalım görüces ...
Ya bisde yarın tekrar kontrole gidicez ama görümcem henüz arayıp saat vermedi , dönmedi diye düşünüyorum ama bakalım görüces ...
selam kızlar naber evimizi bitirdik biz temizledik bir kaç güne oturucaz evimizde herkes nasıl bebekler gelmiş hepsine maşallah Allah hepimize nasip etsin
kızlar benim kız çok yavaş hareket ediyo ve seyrek
ne dersiniz doktora gidip bi baktırsam mı?
pazartesiye gün verdi ama kendi doktorum uzak biraz, yakınımdaki hastaneye gitsem mi?
yoksa normalmidir? 1,2 gündür böyle, aksi halde hareketlidir baya
benim de yeni döndü 4 gün once gittigimde soyledi dr. 32.haftaya kadar donmemişdi. insan anlayamıyor zaten. sen normal mi istiyordun? inşallah doner, bana hep erken daha kesin doner dediler oyle de oldu.Ya bisde yarın tekrar kontrole gidicez ama görümcem henüz arayıp saat vermedi , dönmedi diye düşünüyorum ama bakalım görüces ...
Gülayyyyyyyyyyy neler buldun geldin bakalım yine ????
Meryemcim oğlanlar görücüye çıkacak ha yarın ....
ebru ne demek uğraştırmak aaaa.....
benimki de 2 yada 3 haftada bir çağırıyo, bir öncekindede 15 gün sonra gel dedi... ebrucum ben bilerek 15 gün içinde alıyorum, bir tane muayne parası ödüyorum ya, 15 gün içinde diğeri bedava oluyo. o yüzden 12,13 gün sonra tekrar alıyorum.... yani işi çözdüm....
bu arada son randevumuzu anlatmadım size.
eşimle girdik odaya meraba dedik. doktor da meraba dedi, eşime bakıyo, Allah Allah dedim. kadın patlattı bombayı tabi, eşime "maşallah eşinizi hamilelik sürecinde yalnız bırakmadınız, ilk geldiğinizde zayıftınız eşinizle birlikte her ay ilerlediniz" dedi. kociş durdu bişeyler demeye çalıştı ama adam şok olmuşhebe hübü diye sesler çıkarıyor, ben yarılıyorum gülmekten evet evet hatta benden hızlı ilerliyor diye doktora gaz veriyorum.... bu arada doktor gülerek ama eşiniz doğurunca kilolarını verecek, sizinkiler kalıcı dedi. benimkinin suratı kıpkırmızı.... ohhh dedim içimden iyi oldu, sen böyle yemeye devam edersen... tabi bvenim yeme demelerime aldırmıyo ona iyi oldu, ama bişey değişti mi hayır, hala hızla yemeye devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?