2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaw iyi ki dün konuşulanlara göz atmışım; yoksa sittin sene şu "üstat" olayını çözemezdim :sm_cool:

ebru sana mesaj attım tatlım baksana...

ya gemzenin kayınbabası öldürdü beni gülmekten, daha doğrusu gamzenin yorumları alem kız ya...

tülaycım sen de atlattın ne güzel çatı muaynesini, beni de bekler üç parmak o zaman.

selam kızlar naber evimizi bitirdik biz temizledik bir kaç güne oturucaz evimizde herkes nasıl bebekler gelmiş hepsine maşallah Allah hepimize nasip etsin

gözünüz aydın, güle güle oturun canım. bebeginizin odası da yerleşmiş ne güzel.
fırsatın olursa resimlerini koyarsın. gorusuruzz

canım birkaç gün once ben nasıl panikdim kızlar hatırlar belki.
bana saglık ocagına git dediler. iyi ki gittim. kalp atışını dinledik.
gitmeden de süt karpuz falan yemiştim, kıpırdadı, uyuyormuş meger :)
içini ferah tut ama rahat degilsen git saglık ocagına derim ben de.

Ya bisde yarın tekrar kontrole gidicez ama görümcem henüz arayıp saat vermedi , dönmedi diye düşünüyorum ama bakalım görüces ...
benim de yeni döndü 4 gün once gittigimde soyledi dr. 32.haftaya kadar donmemişdi. insan anlayamıyor zaten. sen normal mi istiyordun? inşallah doner, bana hep erken daha kesin doner dediler oyle de oldu.

yok bugün kendime meyve günü ilan ettim , bol bol meyve aldım, 1,5 saat yürüdüm.... şuan onları yemekle meşgulum.

bu arada benim de yarın randevum var. yasemin bebekler 32 ve 37 haftalar arası dönüyormuş , benimki her ne kadar 28 de dönmüş olsa da.... okuduğum kitapta yazıyordu, valla seninki de dönmüş olabilir, bu arada hıçkırığını nerede hissediyosun.

babamız geldi Cumadan, sesini duyunca hareketleri düzeldi kızımın
biraz daha rahatladım
sırtım ağırıyo, biraz uzanıcam, sonrada yavaş yavaş iftar yemeği hazırlarım artık
öptüm hepinizi, görüşürüz

tulaycim ben 4 eylulde cati muayenesi olcam canim

kizlar demek yarin ogullarinizi gorceksiniz, ne guzel
sizin doktorlariniz ne kadarda bir cagiriyor
valla benimki hala 15-20 gunde 1 cagiriyor korkuyorum o arada dogurcam diye

gulaycim saol tatlim okudum mesajlarini sana cevapta attim. ne kadar ugrastirdik seni.

yasemincim hayırlısı olsun canım bakalım yarın ogrenecegim.

eslem kıpırdamış bak bebişin hadi için rahat etmiştir artık

ebru ne demek uğraştırmak aaaa.....

benimki de 2 yada 3 haftada bir çağırıyo, bir öncekindede 15 gün sonra gel dedi... ebrucum ben bilerek 15 gün içinde alıyorum, bir tane muayne parası ödüyorum ya, 15 gün içinde diğeri bedava oluyo. o yüzden 12,13 gün sonra tekrar alıyorum.... yani işi çözdüm....

bu arada son randevumuzu anlatmadım size.

eşimle girdik odaya meraba dedik. doktor da meraba dedi, eşime bakıyo, Allah Allah dedim. kadın patlattı bombayı tabi, eşime "maşallah eşinizi hamilelik sürecinde yalnız bırakmadınız, ilk geldiğinizde zayıftınız eşinizle birlikte her ay ilerlediniz" dedi. kociş durdu bişeyler demeye çalıştı ama adam şok olmuşhebe hübü diye sesler çıkarıyor, ben yarılıyorum gülmekten evet evet hatta benden hızlı ilerliyor diye doktora gaz veriyorum.... bu arada doktor gülerek ama eşiniz doğurunca kilolarını verecek, sizinkiler kalıcı dedi. benimkinin suratı kıpkırmızı.... ohhh dedim içimden iyi oldu, sen böyle yemeye devam edersen... tabi bvenim yeme demelerime aldırmıyo ona iyi oldu, ama bişey değişti mi hayır, hala hızla yemeye devam....

Gülaycım afiyet olsun ,,,, ben hıçkırıklarını hep ortada hissediyorum beyefendi ortaya kurmuş tahtını bir yere kımıldadığı yok , kafayı bir sağa bir sola kaydırıyor o kadar ....

Benim doktor görümcem canım , o normalde 2 hafatda bir demişti ama , sonra vazgeçti her cumartesi bakıcak ....

benimki olsa hemen verirdi cevabınıı kibar adammıs yinede eşin...kaydirigubbakcemile3

ay canım benim kociş çok kibar görsen konuşmasını falan dışarıda, bir de işi gereği böyle tam beyefendi.... ama gel de onu bir de arkadaş çevresine sor, bana sor... zaten dışarı çıktık biz değiştirelim bu doktoru demeye başladı, aaaa dedim olur mu ben yeni yeni kaynaşmaya başladım canım doktorumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…