2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimki olsa hemen verirdi cevabınıı kibar adammıs yinede eşin...kaydirigubbakcemile3

ya benim kocam da pek efendi pek kibardır dışarda. aman görsen kırıldı kırılcak. höhhöyt diyorum kibar errrkek. herkes sakin sessiz bişi biliyor kendisini. bir de bana sorun diyorum :)))

ay dr unuz ayıp etmiş bnm eşimde benle hep dr a geldi ....ama dün bayağı bi araları ii oldu eşimle dr aynı gün doğmuşlar o çıktı ortaya bizim oğlanın baş ölçümünü yaparken 2 hafta ilerde maaşallah eşimde dioki ölçerken bana bakıyodu sana benziyo koca kafalımı demek istedi acaba diye hohohhhhoooo ne alakası var cnm dedim yaaaa

ay tülay yok tatlım çok sevindim valla doktorun yaptığına, eşim gerçekten çok kilo aldı, hatta hamilelik öncesi benim korkumdam eve sokamadığı bir sürü tatlı, unlu mamül, çikolata aklına ne gelirse senin canın çeker hamilesin diye yüklenip yüklenip eve geldi.... ama amacı kendisi yemekti... yani dur durak bilmez, hamilelik döneminde beni yemekten soğutan da o oldu zaten. bi insan beş dakika ara vermez mi ya, yer yer sonra da koltuğa bayılıp inlemeye başlar ay ölüyorum, ay patlıcam falan diye... ya elinden alan mı var, yani sanarsın 5 yaşındaki çocuk...

:roflol::roflol:

gülay benim eşime de dr um dedi. sende meryemle birlikte gidiyorsun diye:) ama ben hamile kalınca kadın uyardı eşimi dikkat et eşlerde hamilelerle kilo alıyor dedi:)

meryemcim ben bir ara kafaya takmıştım her gün kavga ediyordum beni yemekten soğuttun bebeğim düşük kilolu olursa tek sorumlusu sensin diye... neyse şimdi vazgeçtim artık, baktım olmayacak üzerine fazla gitmiyorum ama şimdi sıkıntılarını çekiyo fıtığı yize azdı tabi kilodan, dalış takımlarının içine giremiyo, suda çok derinlere dalamıyo... ohh olsun dedim.... sevdiğin şeylerden biraz mahrum kal da aklın başına gelsin, yoksa ben söylesem ben suçlu oluyorum.....

gülay benim eşime de dr um dedi. sende meryemle birlikte gidiyorsun diye:) ama ben hamile kalınca kadın uyardı eşimi dikkat et eşlerde hamilelerle kilo alıyor dedi:)

bnm eşim hiç almadı hele son 1 aydır 1 saat akşam yürüyüşü yapıo benle süzüldü sankim vermiş bile olabilir kıyamam.

slm kızlar benim bebeğim daha dönmedi haftalardır hareketleri hep aynı yerde ben normal düşünüyorum ve istiyorum sizce dönermi ben ümidi kestim gibi ama

eh o şişlikle suda batması daha zor tabi. kaydirigubbakcemile3 bizimki de horultu konusunda gece mesaisini arttırdı... şimdi şimdi azcık vermeye başladı bakalım.

slm kızlar benim bebeğim daha dönmedi haftalardır hareketleri hep aynı yerde ben normal düşünüyorum ve istiyorum sizce dönermi ben ümidi kestim gibi ama

Senle aynı durumdayız canım, 37. ye kadar yolu var diyorlar ama ben 38 den sonra riske atmayı düşünmüyorum ..İnşallah dönerler ...

şu ara biraz daha iyi ama eşim. şimdiş ramazan da başladı kesin bir kaç kilo verir:) normale döner. yani öyle umud ediyorum:) geçen gün aynaya bakıp diyor ki çocuk beni görecek bu şişko babam mı dşyecek:) o gelmeden biraz vermem lazım:)

meryemcim senin ki nasıl güzel düşünüyo, benim ki de benle dalga geçiyo, göbeğini tutarak pardon bayan sizinki kaç aylık ben yakında doğurcam da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…