benimki olsa hemen verirdi cevabınıı kibar adammıs yinede eşin...kaydirigubbakcemile3
ay canım benim kociş çok kibar görsen konuşmasını falan dışarıda, bir de işi gereği böyle tam beyefendi.... ama gel de onu bir de arkadaş çevresine sor, bana sor... zaten dışarı çıktık biz değiştirelim bu doktoru demeye başladı, aaaa dedim olur mu ben yeni yeni kaynaşmaya başladım canım doktorumla.
ay canım benim kociş çok kibar görsen konuşmasını falan dışarıda, bir de işi gereği böyle tam beyefendi.... ama gel de onu bir de arkadaş çevresine sor, bana sor... zaten dışarı çıktık biz değiştirelim bu doktoru demeye başladı, aaaa dedim olur mu ben yeni yeni kaynaşmaya başladım canım doktorumla.
yaaaa kizlar bizim doktor nst den de ayrica para aldi yaaa
amma paralar donuyor bu iste
esime kiziyorum keske jinekolog olsaymissin diye
ay tülay yok tatlım çok sevindim valla doktorun yaptığına, eşim gerçekten çok kilo aldı, hatta hamilelik öncesi benim korkumdam eve sokamadığı bir sürü tatlı, unlu mamül, çikolata aklına ne gelirse senin canın çeker hamilesin diye yüklenip yüklenip eve geldi.... ama amacı kendisi yemekti... yani dur durak bilmez, hamilelik döneminde beni yemekten soğutan da o oldu zaten. bi insan beş dakika ara vermez mi ya, yer yer sonra da koltuğa bayılıp inlemeye başlar ay ölüyorum, ay patlıcam falan diye... ya elinden alan mı var, yani sanarsın 5 yaşındaki çocuk...
gülay benim eşime de dr um dedi. sende meryemle birlikte gidiyorsun diye:) ama ben hamile kalınca kadın uyardı eşimi dikkat et eşlerde hamilelerle kilo alıyor dedi:)
meryemcim ben bir ara kafaya takmıştım her gün kavga ediyordum beni yemekten soğuttun bebeğim düşük kilolu olursa tek sorumlusu sensin diye... neyse şimdi vazgeçtim artık, baktım olmayacak üzerine fazla gitmiyorum ama şimdi sıkıntılarını çekiyo fıtığı yize azdı tabi kilodan, dalış takımlarının içine giremiyo, suda çok derinlere dalamıyo... ohh olsun dedim.... sevdiğin şeylerden biraz mahrum kal da aklın başına gelsin, yoksa ben söylesem ben suçlu oluyorum.....
slm kızlar benim bebeğim daha dönmedi haftalardır hareketleri hep aynı yerde ben normal düşünüyorum ve istiyorum sizce dönermi ben ümidi kestim gibi ama
Senle aynı durumdayız canım, 37. ye kadar yolu var diyorlar ama ben 38 den sonra riske atmayı düşünmüyorum ..İnşallah dönerler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?