2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

normalde 160 mis ama bizden 40 aldi, bende sasirdim bu dogal bir sureci degil mi ekstradan paraya tabi olmasi sinir bozucu.

tulaycim esimin doktorlukla alakasi yok, elektronik muhendisi kendisi ama olsaymis super doktor olurmus
cunku adamin icinde var arastirmak yeni seyler kesfetmek insanlara anlatmak hizmet etmek

benim kocam acayip zayifladi valla benim hamileligimde
duzgun beslenme konularina kafayi takip arastirdikca zararli diye hic bir sey yemiyor resmen
ben yersem bana da kiziyor (
o yuzden 4-5 kilo gitmistir simdiye kadar

Biz karı koca düzgün beslenmenin yakınından bile geçmiyoruz ortalama 6 kilo kadar da eşim aldı , o kendi göbeğine Ece adını koydu bana yardıımcı oluyormuş ve ikinciyi taşıyormuş ... Neyse doğum sonrası o verecekmiş ama ben sap gibi kalacakmışım , ben de en geç oğluşun doğumgününde görüşürüz dedim bakalım hayırlısı ...

Ebrucum senin hastane , sizin etinizden suyunuzdan faydalanıyor sanırım normalde ücretsiz olması gerekmiyor mu ki ben anlamadım , yani ultrason gibi gerekli bişey değilmi ki bu ,ben özele gitmiyorum belki tüm özeller böyledir bilemicem.

slm kızlar benim bebeğim daha dönmedi haftalardır hareketleri hep aynı yerde ben normal düşünüyorum ve istiyorum sizce dönermi ben ümidi kestim gibi ama

Canım benim ilkinde de son bir aydır hareket ettiği halde dönmüyordu. Hatta karnımda yamukluk vardı da dönmediği için hep aynı kaldı son ay. Seninkini bilemem ama ben doğumdan 10 gün önce sezeryan olmuştum o zaman. Sen de doktoruna gittiğinde söylersin. Allaha şükür çok sağlıklı sıhhatli doğdu.

ayyy yapma yasemincim benden de almasınlar nst parası, valla pat diye düşer bayılırım.... şimdi ebruya söylüyorum, bakıyorum benimki de sökül bakalım paracığı diyomuş....

kızlarrrr

birsey sorucam

badem şekerinin kilosu ne kadar?

ve şimdiden şekerlere herkes koyduguna gore bozulmaz dimi?

ona gore alıcam bugun

misafirim vardı.. günlerdir muhabbetlere ortak olamadaım.. sadece göz attım ne var ne yok diye.. sabah yolladım onları.. temizliğimi yaptım geldim.. herkes nasıl bakalım.. ela ve emel dışında başka doğum yapan yok dimi..

kızlar ya arkadaşımı aradım şimdi, çocuk doktorunu sordum... hacettepe üniversitesinde bir profa gidiyolarmış... ve şimdiden doktor konusunu araştırman çok iyi ve bence kadın doğum doktorundan daha önemli bi konu dedi... her durumda arayabileceğin, bebekle iletişimi iyi sağlıyacak bir doktor olsun dedi. seni bilgilendirmesi, hemen sizi başından savmaması önemli dedi. bir de bebeğin gelişimini takip edeceği için uzun vadeli düşünmem gerektiğini dolayısıyla bu konuya karar vermeden önce iyi araştırmam gerektiğini söyledi. yani meseleye 1 kaç aylık bir olay gibi bakma dedi, yıllarca aynı doktora götüreceksin dolayısıyla baştan en iyisine karar ver dedi...

sanırım ilk bu profa gidicem, muaynesi 250 tl miş bu arada. desenize bu paralar ödenmeye devam edecek... özel merkezi varmış, inşallah memnun kalırım, doğduktan sonra ilk ne zaman gelmeliyim diye arayıp soracam....

evet işte kafası eli yukarda hep aynı yerde ayaklar aşağıda oynuyo karnım yamuluyo benimde rahatı çok iyi dedi doktorda dönmezse sezaryan dedi karnımda c gibi duruyomuş zaten

benım dr un muayenehanesınde nst yok. ben anlaşmalı hastanesıne gıdıyorum.ücreti 10 20 falan ama çok az bişey

kızlarrr yeniden merhabaa misafirim vardı çıkmak zorunda kaldım aniden.. neyse geçici olarak gittiler takılayım bari size accık... o 9600 doğum parsı veren hastane napıyomuş kuşmu konduruyomuş yuh o ne be bi bebek doğurana bir bebekte bizden filan gibi bi kampanya lazım benim o hastanede doğurmam için.... :)))))))))))

benım dr un muayenehanesınde nst yok. ben anlaşmalı hastanesıne gıdıyorum.ücreti 10 20 falan ama çok az bişey

benim doktorun muayenehanesınde nst var.. 20 tl veriyoz nst parası..ilk verdiğimizde çok şaşırmıştım ücret almayacak sandım ama alıyolar..

valla kizlar ozel muayenehanesine gidiyorum orda bagladi nst ye ve para aldi
her seferinde ucret aliyo zaten biliyorsunuz

gamzecim bu parayi istemeleri uzerine daha once aramizda baharla soyle bir geyigini cevirmistik:
bahar: altin catala mi oturtuyorlar
ben:heee orayi da altin makasla kesiyorlar

neyseki buyuk bir bolumunu sigortam karsilicak biz az bisey odicez

tubacim badem sekerinin kilosunu biz eminonunden 24 liraya aldik ve adam kesinlikle 2 ay felan bayatlamaz dedi

banko benden de isterler o zaman nst parası...

gamze açtın mı tatlım işletmeni, hani işyeri açacaktın ya, hazırlıklar nasıl gidiyo :) ay çok güldüm kayınbabanla olayına....

ben de yazınca o geyik geldi aklıma ilk yaaaa... ne gülmüştüm ama... tepsinin içinde geliyor altın makas falan D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…