2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin:ecrin_bebek:

merhaba dilekakal, esenn, gamma, kardelen23-, Mozijiku, nevestabircan, okyanus84, pelin_74, peluse, seldafid, sezens . ya dun burada temmuz annelerınden bademın bebekleını kaybettını ogrendım ya dayanamadım gıttım yazılarını okudum cok uzuldum arkadaslar ya hem ıkızmıs bebeklerı allahım ona peygamber sabrı versın. lutfen ama lutfen kendınıze dıkkat edın kızlar hepımızın melegını allahım korusun

bır sorum daha var ıkılı testte alattan mı bakılıyor. ya yaptıran varsa bılgılendırebılır mı benı

Selam canım.. Allah o arkadaşımıza dayanma gücü versin. Ben bilerek girmedim yazdıklarını okumaya çünkü okuduklarımdan çok etkileniyorum ve psikolojim bozuluyor.
Bence sende okumamaya çalış. Allah meleklerini bebişlerimizin yanından hiç esirgemesin inşallah. Onları sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin....

merhaba canım ay sorma dün bende okudum ama hiç bişey yazamadım çok kötü oldum rabbim kimseye öle acı yaşatmasın allah bademe de ailesinede sabır versin çok zor çoksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
meleklerimizi rabbim korusun canım:Saruboceq:

bende nce okuyup okumamak arasında karasız kaldım ama dayanamadım. ya zaten hepsını okuyamadım bebegı nın elıne dustugu yere kadar sonra aglamaya basladım. esım kapattı. ya ben aılemın yanına gıdecektım ıkılı tesstten sonra ondan bıle vazgectım.

bır sorum daha var ıkılı testte alattan mı bakılıyor. ya yaptıran varsa bılgılendırebılır mı benı

ikili test yaptırdım.alttan bakılmıyor merak etme, karından ultrasonla bebeği uzun uzun inceliyor bu arada sende görüyorsun kıpırdadığını ,ense kalınlığına burun kemğine koluna bacağına eksik gedik varmı diye bakıyor.15 dakika falan inceliyor sonra kan testi istiyor kan veriyorsun kan testi sonuçları ile yaptığı muayeneyi birlikte değerlendiriyor,

canım bende bu c.tesi yaptırcam ama dr normal ultrasonda ölçücez alttan bakılmıyo dedi:sm_confused::sm_confused:

tamam canım benım ıcın soru yok zaten dok. bayan vede alısmıstım artık. allaha sukur hamıs olunca kurtuldum. mavıs arkadasımız alttan bakılıyormus benım dok. olmayacak bırde degınce. acaba dedım ense kalınklıgı ıcın falan alttan mı bakılıyor kı. ya bırda benım hemsıre ablam var hamıle ınsana alattan bakılmasa daha ıuı olur sakın bakıtma falan demıstı

tamam canım cok tesekkur ederım hepımız hayırlı haberlerle atlatırız bu ıkılı testı.

Merhaba Adacım. Bende çok üzüldüm badem için. Senin okuyabildiğin yere kadar bende okuyabildim. Çok kötü oldum gerçekten. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Allah badem arkadaşımıza sabırlar versin.

evet canım onu bende duydum dediğin gibi hayırlısıyla atlatırız inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

kızlar bence bu tür şeyleri okumamaya çalışın Allah bademe sabır versin çok zor bir durum. ister istemez bilinçaltında bu okuduklarımız kalacak ve ondan sonra rüyalarımızda bu tür şeyleri göreceğiz zaten bazı arkadaşlar kan geldiğini görmekteydi Allah hakkımızda hayırlısını versin güzel kaderler yazılsın meleklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…