Off kızlar ya çok stres oldum valla ya bide kendi doktorum olsa neyse ama farklı bi doktor bakıcak hele bide erkekse bu beni dahada strese sokuyor
günaydın kızlar;
valla çok şükür düne kadar iyidim ama dün akşamdan beri midem kötü..bulantı ve yanma yapıyor..aslında şükür ediyorum bu halime çünkü bu benim 3. gebeliğim aslında diğerleri tam gebelik sayılmıyor bile..iki tane kimyasal gebelik yaşadım ben PKO hastasıyım..3 ay kadar ilaç kullandım diğer gebelikler beta değerim en yükseği 300 çıkıyordu ve birkaç gün içinde adet kanaması gibi sökülüyordum..benim SAT 19 aralık ama inanın kızlar tam 10 gün kimseye bişey söylemeden bekledim..sonra eşimle birlikte test yaptık inanamadık çünkü ikinci çizgi hemen ve koyu olarak çıktı..allahım sevinelimmi korkalımmı..sarıldık eşimle birbirimize başladık ağlamaya..Rabbim bize bağışla onu diye..ertesi gün beta yaptırdık ve 4.469 çıktı..inanamadım hemen dr aradım çok ii dedi..ve ilk kontrolümüze gittik..iki hafta öncede kalp atışını duyurdu bize meleğim..kızlar yarın sabah kontrolüm var ve inan yine içimde korkum var..muhtemelen ikili testimiz yapılacak..allahım hepimizin yardımcısı olsun..
günaydın okyanuskaydirigubbakcemile3
günaydınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yakaldım seniiiiiiii:dance::dance::dance:
günaydınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yakaldım seniiiiiiii:dance::dance::dance:
ne günaydını kısssss öğlen oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba dilekakal, esenn, gamma, kardelen23-, Mozijiku, nevestabircan, okyanus84, pelin_74, peluse, seldafid, sezens . ya dun burada temmuz annelerınden bademın bebekleını kaybettını ogrendım ya dayanamadım gıttım yazılarını okudum cok uzuldum arkadaslar ya hem ıkızmıs bebeklerı allahım ona peygamber sabrı versın. lutfen ama lutfen kendınıze dıkkat edın kızlar hepımızın melegını allahım korusun
merhaba dilekakal, esenn, gamma, kardelen23-, Mozijiku, nevestabircan, okyanus84, pelin_74, peluse, seldafid, sezens . ya dun burada temmuz annelerınden bademın bebekleını kaybettını ogrendım ya dayanamadım gıttım yazılarını okudum cok uzuldum arkadaslar ya hem ıkızmıs bebeklerı allahım ona peygamber sabrı versın. lutfen ama lutfen kendınıze dıkkat edın kızlar hepımızın melegını allahım korusun
bır sorum daha var ıkılı testte alattan mı bakılıyor. ya yaptıran varsa bılgılendırebılır mı benı
bır sorum daha var ıkılı testte alattan mı bakılıyor. ya yaptıran varsa bılgılendırebılır mı benı
canım bende bu c.tesi yaptırcam ama dr normal ultrasonda ölçücez alttan bakılmıyo dedi:sm_confused::sm_confused:
ikili test yaptırdım.alttan bakılmıyor merak etme, karından ultrasonla bebeği uzun uzun inceliyor bu arada sende görüyorsun kıpırdadığını ,ense kalınlığına burun kemğine koluna bacağına eksik gedik varmı diye bakıyor.15 dakika falan inceliyor sonra kan testi istiyor kan veriyorsun kan testi sonuçları ile yaptığı muayeneyi birlikte değerlendiriyor,
tamam canım benım ıcın soru yok zaten dok. bayan vede alısmıstım artık. allaha sukur hamıs olunca kurtuldum. mavıs arkadasımız alttan bakılıyormus benım dok. olmayacak bırde degınce. acaba dedım ense kalınklıgı ıcın falan alttan mı bakılıyor kı. ya bırda benım hemsıre ablam var hamıle ınsana alattan bakılmasa daha ıuı olur sakın bakıtma falan demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?