banko benden de isterler o zaman nst parası...
gamze açtın mı tatlım işletmeni, hani işyeri açacaktın ya, hazırlıklar nasıl gidiyo :) ay çok güldüm kayınbabanla olayına....
,valla kizlar ozel muayenehanesine gidiyorum orda bagladi nst ye ve para aldi
her seferinde ucret aliyo zaten biliyorsunuz
gamzecim bu parayi istemeleri uzerine daha once aramizda baharla soyle bir geyigini cevirmistik:
bahar: altin catala mi oturtuyorlar
ben:heee orayi da altin makasla kesiyorlar
neyseki buyuk bir bolumunu sigortam karsilicak biz az bisey odicez
tubacim badem sekerinin kilosunu biz eminonunden 24 liraya aldik ve adam kesinlikle 2 ay felan bayatlamaz dedi
yok canım hazırlıklar devam ediyo sermaye arıyorum kendime bide bol odası olan bi ev.. tçvbe tövbeee :))))))))) :roflol::roflol: işte bi insan gerizekalı olmaya görsün beyin nakli d,yede bişi yokki yaptıralım mal herife...... :roflol::roflol:
,
beni altın çatala değil altın kazığa oturtmaları lazımki o parayı verdiğimin farkında bile olmiyim :)))))))))) ama sigorta karşılıcaksa az bile yani :))))))))))))))) :roflol:
ebruu ohh kaç ay rahatsın.. darısı basımıza:)
slm kızlar!!
hani bizim bebişler ilk ek gıdaya ocakta falan başlayacaklar yha yogurtlara falan.ben meyveli yogurt almak istemiorum oyüzden dondurucuya meyve koyayım die düşündüm.biraz şeftali koydum ama onlarıu ortadan bölüp şerbete batırmıstım bu kez de rondodan gecirdim biraz şeker ekledim.ama dondurucuya mı koysam yoksa sogutucu kısmında dursa bozulur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?