2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

banko benden de isterler o zaman nst parası...

gamze açtın mı tatlım işletmeni, hani işyeri açacaktın ya, hazırlıklar nasıl gidiyo :) ay çok güldüm kayınbabanla olayına....

yok canım hazırlıklar devam ediyo sermaye arıyorum kendime bide bol odası olan bi ev.. tçvbe tövbeee :))))))))) :roflol::roflol: işte bi insan gerizekalı olmaya görsün beyin nakli d,yede bişi yokki yaptıralım mal herife...... :roflol::roflol:

,

beni altın çatala değil altın kazığa oturtmaları lazımki o parayı verdiğimin farkında bile olmiyim :)))))))))) ama sigorta karşılıcaksa az bile yani :))))))))))))))) :roflol:

altin kazik cuk oturdu gamzecim bu olaya, evet kazigi yiyoz ama en azindan altin kendisi kafamçokkarıştı

ebruu ohh kaç ay rahatsın.. darısı basımıza:)

su an en az 6 ay diyorum meryemcim ama kocamin durumuna bagli olaraktan 2 ya da 3 yila kadar uzayabilir bu sure

ay benim de haftaya toplamam lazım tası tarağı, bilgisayardı bütün bilgilerimi silmem lazım, dönmesem bile tehlikeli he he :)

niye kaydı yasemincim randevun?

slm kızlar!!
hani bizim bebişler ilk ek gıdaya ocakta falan başlayacaklar yha yogurtlara falan.ben meyveli yogurt almak istemiorum oyüzden dondurucuya meyve koyayım die düşündüm.biraz şeftali koydum ama onlarıu ortadan bölüp şerbete batırmıstım bu kez de rondodan gecirdim biraz şeker ekledim.ama dondurucuya mı koysam yoksa sogutucu kısmında dursa bozulur mu??

canim burda yapan arkadaslar var ama seftali felan kotu oluyor diyenler oldu
birde onlar cozulunce nasil olacak ki vitamini kaliyormudur

ben o yuzden yapmadim artik kisin kis meyvalarindan yazin yaz meyvalarindan yapcaz cocuga oyle seyleri

cnm ben viyaminler yüksek sıcaktan etkilenir die biliyorum sogukta bişi olmaz bildiğim kadarıyla..yha diğer yogurtlar daha kötü her türlü katkı maddesi var nasıl yedireyim kuzuma

ooo ben hastanede nst ye günde 3 kere bağlanıyordum. bayağı kardayım desenize

Son düzenleme:
Gülay bizim randevuları biz değil doktor hanım ayarlkıyor , o na zaman gelin derse öyle gidiyoruz bu işin de bööle bir pokluğu var işte ...

tubacım ne güzel bilgiiler paylaşmışsın teşekkürler canım...
ebru şekerlerine bayıldımm... sizmi yapmıştınız onları yaa valla süper ötesi olmuşşş şekerciler görse iş teklifş alırsınız.....:lepi:
yasemincim seninde şekerlerin kadehlerin çok güzel olmuşş ne yetenekli kadınlarsınız yaa.... maaaşallahhh...
baharcımm birdaha o şekilde kendini üzme. sıkıntıya gerek yok....lmaz:
daha daha herkesler nasıl .. bugün oğlumun sepeti geldi yatak odasına koyucaz süsleyip sonra resmini eklerim...
eşim durmadan arayıp soruyor ne pişirdin.... laelaelaelaelae ayyyy.... kesinlikle oruç tutamazmışımm sabah resmen ağzım kurumuştu kızlar....
buarada üşütmüşüm galiba çok kötü çırçır oldumm....:1ninca:

kızlar bu arada denizin neyi var merak ettim kaçırmışım ben yine bişeyleri..
bugün kızımın beşiği geldi ama ne yazıkki kullanamıyoruz gerizekalılar vidalarını koymamışlar... işin yoksa bide onu bekle.... zaten kaç gün geç göndermişlerdi.. ama beşik çok güzel çok şeker yaaa... insana şaka gibi gelsede engeç bir ay sonra benim kızım yatıyo olucak onda Allahımın izniyle....

kızlar bu hafta sonu alışverişe çıkçam bana 2 konuda yardım edin. Bebek bakım ürünü ne tavsiye ediyorsunuz???? ben çalışmayacağım ama gogus pompası alayım mı? alırsam tekli yeterli midir??

kızlar bu hafta sonu alışverişe çıkçam bana 2 konuda yardım edin. Bebek bakım ürünü ne tavsiye ediyorsunuz???? ben çalışmayacağım ama gogus pompası alayım mı? alırsam tekli yeterli midir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…