2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Beğendiğin için teşekkür ederim canım ...
Bu arada ağız kuruluğu bende hep var dünyanın suyunu içiyorum yine de faydası yok .

canım ben bakım ürünlerini sebamed aldım çünkü tek sağlık bakanlığı olan marka oymuş.. chicco filan kozmetik ürün diye geçiyomuş... ama yinede sen bilirsin..
ayrıca göğüs pompasını doktoruma sordum süt bezesi süt sıtması vs vs olmaması için vede bebekler ilk kuvvetli ememedikleri için göğüste kalan süt sıkıntı yaptığından ve göğsü çok sertleştirip beze sıtma sorunlarına yol açtığından bana mutlaka edin olmadı birinden bul demişti.. bende aldım açıkçası başkasının bişeyini kullanmam çünkü... hijyen önemli bence.... medela tekli mini electric aldım ayrıca kime sorsam en iyisi medela dediler...

asos agız kurulugu ve çok su içme bende de var. gece wc kalkıp koca bardak su içiyorum yarım saat sonra yine wc yine su sabaha kadar aynı rutin gidiyooo ama cırcırlık gelip gidiyoo

rica ederimm hayatım

ebrucum tşk.ler burda guzel bir magaza var aynı fiyat. o zaman uygun ordan alıyım.

bu arada bebegin odasının perde işini hallettik
arada yazıp kaybolmam bundan :))
şekeri de halledeyim tamamdır.

şimdi cıkıyorum optum sizleriii

aussie ben 2 gün önce medela swing aldım. kullananlar çok memnun.

mozicim antalyadayımmm ama şehre girişte bando göremedim ne iş?

betülcüm bakım ürünü sebamed aldım ben tatlım, göğüs pompasını almadım ama herkes medelanınkini diyo....

canım sagol bende bakım urunu dogal olsun istiyordum, sut pompasını almanında zararı olmaz diyordum içimi rahatlattın. bu arada sen demişsin doguma 9600 alan hastane ne yapıyor diye di mi? Ben geçen dogum ücretini sordum 9000 dediler bakalım kuş konduracaklar mı :roflol: ama neyse sigorta karşılıyoolaelaelaelaelae

kızlar pompayı ilk önce elektiriksiz pompalardan alsak olmaz mı ki??sonra ihtiyaç olmayabilir çünkü özellikle çalışmayacaklar için..

aussie ayrıca şöyle bir şey var ben ikizlere yetebilmek açısından onlar emdikten sonra kalanı çekmek, 1 gün 2 gün olsa da işe giderken biriktirmek üzere aldım.

bir de damarlarda süt kalmasın arttıkça artsın dolsun taşsın sel olsun çağlasın istedim :)

bu arada sebamed losyonu hastanedeki drlar çok tavsiye ediyorlardıı

ya ama bu haksızlık yaaaaaaaaa. ben de bugün son kez gelmiştim güya. işler bitmedi kiiii. pazartesi gene burdayım ben yaaaaaaaa... dosyalarımı tamamlayamadım.

asos agız kurulugu ve çok su içme bende de var. gece wc kalkıp koca bardak su içiyorum yarım saat sonra yine wc yine su sabaha kadar aynı rutin gidiyooo ama cırcırlık gelip gidiyoo

ahh ahh sabır diyoruz artık sona yaklaştık bu defada zaman geçmiyor......:umursamaz:
canım bende bakım ürünlerini nivea dan aldımm... sırf sırt çantası veriyor diyeekaydirigubbakcemile3 göğüs pompası almadımm sorun olursa alırız çarşı yakın diyee...Şeniz

betülcüm ben de sebamedin bebeyağı şampuanı ve pişik kremini aldım canım. göğüs pompası almadım. hele bir süt gelsin allah kerim diyorum şimdilik

Bakım ürünü olarak annem johansons baby, kayınvalidem nivea ben ise sebamed aldım. 1 yaşına kadar sebamed kullanıcam tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…