tubacım ne güzel bilgiiler paylaşmışsın teşekkürler canım...
ebru şekerlerine bayıldımm... sizmi yapmıştınız onları yaa valla süper ötesi olmuşşş şekerciler görse iş teklifş alırsınız.....:lepi:
yasemincim seninde şekerlerin kadehlerin çok güzel olmuşş ne yetenekli kadınlarsınız yaa.... maaaşallahhh...
baharcımm birdaha o şekilde kendini üzme. sıkıntıya gerek yok....lmaz:
daha daha herkesler nasıl .. bugün oğlumun sepeti geldi yatak odasına koyucaz süsleyip sonra resmini eklerim...
eşim durmadan arayıp soruyor ne pişirdin.... laelaelaelaelae ayyyy.... kesinlikle oruç tutamazmışımm sabah resmen ağzım kurumuştu kızlar....
buarada üşütmüşüm galiba çok kötü çırçır oldumm....:1ninca:
Beğendiğin için teşekkür ederim canım ...
Bu arada ağız kuruluğu bende hep var dünyanın suyunu içiyorum yine de faydası yok .
kızlar bu hafta sonu alışverişe çıkçam bana 2 konuda yardım edin. Bebek bakım ürünü ne tavsiye ediyorsunuz???? ben çalışmayacağım ama gogus pompası alayım mı? alırsam tekli yeterli midir??
tubacım ne güzel bilgiiler paylaşmışsın teşekkürler canım...
ebru şekerlerine bayıldımm... sizmi yapmıştınız onları yaa valla süper ötesi olmuşşş şekerciler görse iş teklifş alırsınız.....:lepi:
yasemincim seninde şekerlerin kadehlerin çok güzel olmuşş ne yetenekli kadınlarsınız yaa.... maaaşallahhh...
baharcımm birdaha o şekilde kendini üzme. sıkıntıya gerek yok....lmaz:
daha daha herkesler nasıl .. bugün oğlumun sepeti geldi yatak odasına koyucaz süsleyip sonra resmini eklerim...
eşim durmadan arayıp soruyor ne pişirdin.... laelaelaelaelae ayyyy.... kesinlikle oruç tutamazmışımm sabah resmen ağzım kurumuştu kızlar....
buarada üşütmüşüm galiba çok kötü çırçır oldumm....:1ninca:
canım ben bakım ürünlerini sebamed aldım çünkü tek sağlık bakanlığı olan marka oymuş.. chicco filan kozmetik ürün diye geçiyomuş... ama yinede sen bilirsin..
ayrıca göğüs pompasını doktoruma sordum süt bezesi süt sıtması vs vs olmaması için vede bebekler ilk kuvvetli ememedikleri için göğüste kalan süt sıkıntı yaptığından ve göğsü çok sertleştirip beze sıtma sorunlarına yol açtığından bana mutlaka edin olmadı birinden bul demişti.. bende aldım açıkçası başkasının bişeyini kullanmam çünkü... hijyen önemli bence.... medela tekli mini electric aldım ayrıca kime sorsam en iyisi medela dediler...
aussie
mozicim antalyadayımmm ama şehre girişte bando göremedim ne iş?
asos agız kurulugu ve çok su içme bende de var. gece wc kalkıp koca bardak su içiyorum yarım saat sonra yine wc yine su sabaha kadar aynı rutin gidiyooo ama cırcırlık gelip gidiyoo
ben geldimmmmm. Stresimi yendim azıcık kaydirigubbakcemile3 varmı doğuran ?
Pembe Antalyadamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?