şekerimmm ne stresi neler oluyo ben gündemi kaçırdım yaavv :)))))))
mozicim nerden olacak şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel yeridir (!) konseptli kepez girişinden canım doğal olarak :)
ebrucuk ozeline mesaj attım canım
ebru senin muayenelerın doğum temınatından düşmüyor mu?
tubacım ne güzel bilgiiler paylaşmışsın teşekkürler canım...
ebru şekerlerine bayıldımm... sizmi yapmıştınız onları yaa valla süper ötesi olmuşşş şekerciler görse iş teklifş alırsınız.....:lepi:
yasemincim seninde şekerlerin kadehlerin çok güzel olmuşş ne yetenekli kadınlarsınız yaa.... maaaşallahhh...
baharcımm birdaha o şekilde kendini üzme. sıkıntıya gerek yok....lmaz:
daha daha herkesler nasıl .. bugün oğlumun sepeti geldi yatak odasına koyucaz süsleyip sonra resmini eklerim...
eşim durmadan arayıp soruyor ne pişirdin.... laelaelaelaelae ayyyy.... kesinlikle oruç tutamazmışımm sabah resmen ağzım kurumuştu kızlar....
buarada üşütmüşüm galiba çok kötü çırçır oldumm....:1ninca:
kızlar bu hafta sonu alışverişe çıkçam bana 2 konuda yardım edin. Bebek bakım ürünü ne tavsiye ediyorsunuz???? ben çalışmayacağım ama gogus pompası alayım mı? alırsam tekli yeterli midir??
ya ama bu haksızlık yaaaaaaaaa. ben de bugün son kez gelmiştim güya. işler bitmedi kiiii. pazartesi gene burdayım ben yaaaaaaaa... dosyalarımı tamamlayamadım.
canım sagol bende bakım urunu dogal olsun istiyordum, sut pompasını almanında zararı olmaz diyordum içimi rahatlattın. bu arada sen demişsin doguma 9600 alan hastane ne yapıyor diye di mi? Ben geçen dogum ücretini sordum 9000 dediler bakalım kuş konduracaklar mı :roflol: ama neyse sigorta karşılıyoolaelaelaelaelae
Bakım ürünü olarak annem johansons baby, kayınvalidem nivea ben ise sebamed aldım. 1 yaşına kadar sebamed kullanıcam tabiki
evet mozi stres neden??
dur bende bi kutu arap sabunu alayım sizede tam olun şekerim o ne be olan malzemeyi yığmışsınız eve az daha araştıralımmı belki hala duymadıımız ama alınması gereken bikaç malzeme vardır :))))) :roflol::roflol::roflol:
5 dk mola totom tutuldu oturmaktan delikafadulden
ozgecim ne guzel daha iyisin simdi yani. bosver takma guzelim kim ne derse desin cocugun dogmaya niyeti yoksa sen napabilrsin ki? boyle canin sıkılınca cik disarda biraz dolas takil bence
özge tam kıvama gelmiş eferin eferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?