2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mozicim nerden olacak şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel yeridir (!) konseptli kepez girişinden canım doğal olarak :)

şekerimmm ne stresi neler oluyo ben gündemi kaçırdım yaavv :)))))))

Eccük stresliydim sabah şekerim. Depresif hallerdeydim yani ama kendimi telkin yolu ile rahatldım birazcık. :))))

mozicim nerden olacak şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel yeridir (!) konseptli kepez girişinden canım doğal olarak :)

kaydirigubbakcemile3 tüh tahmin etmeliydim tabiki

ebrucuk ozeline mesaj attım canım

okudum canim cok saol

ebru senin muayenelerın doğum temınatından düşmüyor mu?

dusmuyor meryemcim, ayakta tedaviden odeniyor benim muayenelerim dogum teminatim oldugu gibi duruyor.

tesekkur ederim canim, suslerin alimi ve yapimi hepsi kayinvalideme ait, su kapi susunude yapsin onuda eklicem hemen cok marifetlidir bu konularda
bu arada cogumuz circiriz sanirim usutmekten degilde hamileligin son zamanlari olan bir durum buu

betulcum bende sebamed aldim bakim urunlerini, ayrica dogum kursunda gogus pompasini almamiz gerektigini soylediler
cunku bebek ememezse ya da gece uyursa emmezse bile bizim sagmamiz gerekiyormus. hem gogusler sisip iltihap olmasin diye hemde bebeklere sut depolamak icin.
evde olsak bile acil bir yere gitmen gerekse ya da biraz cikip kafani dinlemek istersen o sutler bebege mama oluyor soora :)

ya ama bu haksızlık yaaaaaaaaa. ben de bugün son kez gelmiştim güya. işler bitmedi kiiii. pazartesi gene burdayım ben yaaaaaaaa... dosyalarımı tamamlayamadım.

canim kiyamam, olsun ama 1 guncuk daha sabredersin.
bence yasemin sende sirf pazartesi git bi daha gitme ise

pembe sen antalyaya gittigine gore herşey yolunda di mi???
evet mozi stres neden??
ebru tatilsin artık super, bak benim gibi ev işine dalıp siteyi ihmal etme.
bahar işleri eve gotursen haftasonu halledip eşinle gondersen???

valla o kuşu bi kondururum o hastaneye..... ama dediğim gibi ben ödemiceksem sorun yok hatta 9000 az bile :))))))))))) ya bizim hastane 1500 istedide ben ayağa kaldırdım ortalığı dr desen 2500 de kuruş inmiyo... çocuk doktoruda dışardan gelsin istermiş bilmemneymiş.. ay ben sıkıntıdan dopurmassam iyidir şu hastane konusunda :)))

Bakım ürünü olarak annem johansons baby, kayınvalidem nivea ben ise sebamed aldım. 1 yaşına kadar sebamed kullanıcam tabiki

dur bende bi kutu arap sabunu alayım sizede tam olun şekerim o ne be olan malzemeyi yığmışsınız eve az daha araştıralımmı belki hala duymadıımız ama alınması gereken bikaç malzeme vardır :))))) :roflol::roflol::roflol:

evet mozi stres neden??

Hamişlik depresyonu gibi bişi olduda cnm. Sıkıldım biraz dün akşam. Herkes üstüme geldi sanki falan filan ama iyiyim şimdi

Puhahahah :) alemsin kızım ya :))) herkes birbirinden habersiz olunca böle oldu. Herkes bir hevesle çocuğu temizleme moduna girdi.

aussie, saatte 3-6-8 adet kasılmalarım tam gaz devam. ama dr durum stabil bebekler riski atlattı dedi. bizim de dönmemiz gerekiyordu ve de bana artık hastaneden gına gelmişti.
zaten tedavim rutine bindi. evde yatarak ilaçlarımı almaya devam edeceğim. kısmetse ne zmaan gelirler belli olmaz. beklemedeyiz :)

bir de there is no place like home der gavurlar bilirsin sen :)

meryemcim, bizim sirketin anlasmasi boyle, cokta super oldu valla, yoksa zaten simdiye bana zirnik kalmazdi

betulcum yok ihmal etmicem bugun sirket laptopunu da kontrol ettirdim direk baglantiya geciyorum evden :)

ozgecim ne guzel daha iyisin simdi yani. bosver takma guzelim kim ne derse desin cocugun dogmaya niyeti yoksa sen napabilrsin ki? boyle canin sıkılınca cik disarda biraz dolas takil bence

5 dk mola totom tutuldu oturmaktan delikafadulden

nazli toto seni, biz sabahtan beri oturuyoz ustune gikini cikarmadi daha

saka maka bende uzun sure oturunca kalkamiyorum resmen kuyruk sokumum felan ne bicim agriyor
hele de meryem o kursun sandalyeleri yok mu mahvediyor beni yaaa, bi gun oturcam ve kalkamicam gibi geliyor

ozgecim ne guzel daha iyisin simdi yani. bosver takma guzelim kim ne derse desin cocugun dogmaya niyeti yoksa sen napabilrsin ki? boyle canin sıkılınca cik disarda biraz dolas takil bence

He valla bende öyle dedim kendi kendime Ebrucum. Önemli olan benim bebeğim yahuuuu. Kim naparsa yapsın dimi ama?

tülaycım hoşgeldin balım
betülcüm walla dosyalarıma yazışmalarımın çıktısını alıp koymam lazım teker teker. baktım da 2 aydır bekleyen dosyam bile var utandım walla :))) pazartesi sabah gelirim öğlene paydos ederim edebilirsem. zaten yazışmalarıma evden devam etcem kaçış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…