bissss geldik nabarsınız bakam?
Hamişlik depresyonu gibi bişi olduda cnm. Sıkıldım biraz dün akşam. Herkes üstüme geldi sanki falan filan ama iyiyim şimdi
Puhahahah :) alemsin kızım ya :))) herkes birbirinden habersiz olunca böle oldu. Herkes bir hevesle çocuğu temizleme moduna girdi.
,5 dk mola totom tutuldu oturmaktan delikafadulden
slm kızlar catı muaynesi kaç haftalıkken yapılıyor
isyerinde son bir saatim kizlar :)
topladim tasimi taragimi , herseyimi cd lere kopyaladim bilgisayardan sildim
nolur nolmaz di mi donup donmeyecegimiz belli degil
bu çocuk nasıl bi pislikle nasıl bi halde doğcak ben çok merak ettim doğrusu bu nassı bi bebe temizleme hırsıdır yaaavv yazık yavruya yaaavvv :))))) :roflol::roflol::roflol: şimdi verdim kargoya arap sabunlarını sen merak etme el birliğiyle halkledicez bu işi :)))) :roflol::roflol:
hem ayrıca neden üstüne gelip sıkıyolarmış seni bakiyim gelmiyim yanlarına valla.. ayıptır sanki onlar doğurucaklar stres dağıtıyolar bide ortama ayyy nerde merdaneeemmmklava: klava: klava:
..
kızlar hepinize iyi akşamlar ben cıkıyorum
Saol canımmmm sizlere layık olmaya çalışıyorum opuyorumnanaktan
hoşgördük kaymağamtülaycım hoşgeldin balım
betülcüm walla dosyalarıma yazışmalarımın çıktısını alıp koymam lazım teker teker. baktım da 2 aydır bekleyen dosyam bile var utandım walla :))) pazartesi sabah gelirim öğlene paydos ederim edebilirsem. zaten yazışmalarıma evden devam etcem kaçış yok
ii akşamlar ebru canbende cikorum kizlar hadi evden gorusmek uzere, kendinize iyi bakin
optum cok
gamzem hamdolsun iiyim dün ki uyuz halim geçti şükür
mozi yaşa gibi? senin hala devlet mi?
selam arkadaşlar bugun evimi falan topladım son hazırlıkları yaptım akşam 7-8 gibi koçişle yola cıkcaz izmire....dua edin hayırlısı ıle gideyim yolda dogurmadan bi terslık olmasın...azcık heyecanlıyım bıdaha evime yavrumla beraber döncez düşündükçe garip gelıyo....
doguran eden yok dımı bugun
tatlım sende dün biraz çatı streside vardı herhalde... yoksa senin neşenin sağlığının hep maşallahı vardı ya üzüldüm sen öle deyince dün aklım kaldı o yüzden.. ama sen sıkılma canım beniimm normal ve güzel bi şekilde paşanı kucaklıcaksın işallah anası gibi nur yüzlü olcak oda inşaallahh yarabbiimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?