2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bissss geldik nabarsınız bakam?

fıstıkımm hoççeldiinnn nasılsın bugun canım iyimisin :))

bu çocuk nasıl bi pislikle nasıl bi halde doğcak ben çok merak ettim doğrusu bu nassı bi bebe temizleme hırsıdır yaaavv yazık yavruya yaaavvv :))))) :roflol::roflol::roflol: şimdi verdim kargoya arap sabunlarını sen merak etme el birliğiyle halkledicez bu işi :)))) :roflol::roflol:
hem ayrıca neden üstüne gelip sıkıyolarmış seni bakiyim gelmiyim yanlarına valla.. ayıptır sanki onlar doğurucaklar stres dağıtıyolar bide ortama ayyy nerde merdaneeemmm klava:klava:klava:
5 dk mola totom tutuldu oturmaktan delikafadulden
,
ayyy varyaaa eskiden kadınlar tarlada doğururmuş bizimkinin totosu ağrıdı hemen kaçtı ayy yok böle bişi yaa bendendemi örnek almıyosunuz biraz bişiler yaav ooff :)))))) tamam eve temizlik ve ütüye kadın geliyo olabilir... alışverişimi gönüllüler yapıyo olabilir ama yinede azim var içimde sadece dışa vurmuyom okadar :)))))))) :roflol::roflol:

slm kızlar catı muaynesi kaç haftalıkken yapılıyor

hoşgeldin canm. herkesin dr farklı yapıyo mesela ben 37 de gidicem yanılmıyosam tarih öle denk geliyo.. herkesin farklı durumu...

He valla bacım herkes benden stres neyse geçcek bugünlerde Allahın izniylen kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize iyi akşamlar ben cıkıyorum

ii akşamlar meryemcim

Saol canımmmm sizlere layık olmaya çalışıyorum opuyorumnanaktan

ha şöleeeee adam ol canımı yeeeeee
hoşgördük kaymağam
bende cikorum kizlar hadi evden gorusmek uzere, kendinize iyi bakin
optum cok
ii akşamlar ebru can

gamzem hamdolsun iiyim dün ki uyuz halim geçti şükür

selam arkadaşlar bugun evimi falan topladım son hazırlıkları yaptım akşam 7-8 gibi koçişle yola cıkcaz izmire....dua edin hayırlısı ıle gideyim yolda dogurmadan bi terslık olmasın...azcık heyecanlıyım bıdaha evime yavrumla beraber döncez düşündükçe garip gelıyo....
doguran eden yok dımı bugun

gamzem hamdolsun iiyim dün ki uyuz halim geçti şükür

tatlım sende dün biraz çatı streside vardı herhalde... yoksa senin neşenin sağlığının hep maşallahı vardı ya üzüldüm sen öle deyince dün aklım kaldı o yüzden.. ama sen sıkılma canım beniimm normal ve güzel bi şekilde paşanı kucaklıcaksın işallah anası gibi nur yüzlü olcak oda inşaallahh yarabbiimm :))

valla kocama acıyom hee bütün gün oruçlu akşam iftardan sonra yürüyüşe gelcek bide benle garibimmafoldumben

oöooof gene beni çalıştırdılar bugün muhabbetten geri kaldım. şimdi de çıkıcam artık... gündemde neler oldu bilmiyorum herkse çok çok güzel ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum.
kendinize iyi bakın
temizlik memizlik olayını abartmayın
strese girseniz de yaaa sabır deyin

iyi tatillerrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ah canım sağlıcakla git yolda da dua et bize yolcunun duası kabul olur hadi gidince yaz bize tamammmııı

ya gamzem yok be belliydi bu muaynenin olucağı bende halsizlik vardı çok dün heycanlanamadım bile dr a giderken düşün evde tansiyon düşüktü dr yanında normaldi düşün dr bana o kadar iigeldi (muayne felan )
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…