harika Ramazan programları başladı süper yaaaa içim bi hoş oluyooo
selam arkadaşlar bugun evimi falan topladım son hazırlıkları yaptım akşam 7-8 gibi koçişle yola cıkcaz izmire....dua edin hayırlısı ıle gideyim yolda dogurmadan bi terslık olmasın...azcık heyecanlıyım bıdaha evime yavrumla beraber döncez düşündükçe garip gelıyo....
doguran eden yok dımı bugun
Bende yaşamda karar kıldım. Hayırlısı bakalım
yolcunun duası kabul mu oluyo bak bılmıyodum ben onu...sizde benım dualarımdasınız....ah canım sağlıcakla git yolda da dua et bize yolcunun duası kabul olur hadi gidince yaz bize tamammmııı
:
Selam gülcancım , inşallah sağlıkla gidecek ve tosununla döneceksin ...
peki cemil bey mi?
ah canım sağlıcakla git yolda da dua et bize yolcunun duası kabul olur hadi gidince yaz bize tamammmııı
ya gamzem yok be belliydi bu muaynenin olucağı bende halsizlik vardı çok dün heycanlanamadım bile dr a giderken düşün evde tansiyon düşüktü dr yanında normaldi düşün dr bana o kadar iigeldi (muayne felan ):roflol:
hoççakal canııımm... hem sen sıkm canını doğurmam ben tıpa tıkadım malum yere ne bişi girebilir ne çıkabilir rahat ol sen :))))Kızlar bende çıkayım yavşatna yavaştan kendinize iyi bakın :))İyi hafta sonları kimse doğurmasın ha :)
ay evet yaa çok şükür bu senede ramazanı gösterdi rabbim hemde nasıl ve ne güzelliklerle yaa......harika Ramazan programları başladı süper yaaaa içim bi hoş oluyooo
gamzecim babanız geldimi?????
Gülcancım hayırlı yolculuk tatlım. Güle güle git güle güle dön evine inş. bebişinle birlikte. Ayrıca memleketimede selam söle benden. :)
canım benim Allahım yardımcın olsun sağ salim gidin gelin işallah... sen içini ferah tut hiçbişey olmaz yollarda filan baksana pembeye nerden nerelere geldi kız evelallah bişicik olmaz :))
Yok cnm benim kendi doktorum gelicek dışarıdan. Ama cemil bey geçen sene benim doktorumdu anlatmıştım ya orda yatmıştım 2 gün tedavi için. Ona doğum yaptıranlar memnunmuş .. Sen onamı yaptırıcaksın doğumu???
gülcancım iyi yolculuklar tatlım. allaha emanet olun. benim için de memleket havası kokla azcık olur mu
çok saolun kızlar tşk.ederim iyi dilekleriniz ...izmirede sizden çok slm söylerim...bakalım ızmır sıcagına nasıl dayancam burası iyiydi yıne çok bunaltmıyodu....gamzecım canım allah nasip ederse bende emsalı ziyarete gelmek ıstıyorum dogumda tanışma şansımız olur ınş.senın gibi güzel bı hatunu tanımış olurum...
ah canım biliyorsun antalya'da doktorlardan başıma geleni. kendimizi ankara'ya zor attık. şu anda doktorsuzum. bu yüzden yaşamın doktoru o olduğu için ona yaptıracağım gibi görünüyor.
pazartesi randevu aldım inşallah iyi anlaşırız.
ay gamze gelsin ama naz yap kısss biraz bulmuş senin gibi cengaver hatunu geziyooo ohhhh
ben çıkıyorum arkadaşlar hepimizi çok sevıyorum , öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı
allaha emanet olun....
izmirden yazmaya devam ederim sizlereee..........
ahh canım benimm sağol yaa işallah tanışırız ben çok istiyorum gelmek Allahım bi dert vermesin orda senide görürüm haberleşirde gideriz ne güzel.. emsalde telefonun varmı senin yoksa alalım karşılaşacak şekilde gideriz... olurmu.. ayrıca izmirin havasını benim içinde çek ah memleketiimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?