2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gülcancım hayırlı yolculuk tatlım. Güle güle git güle güle dön evine inş. bebişinle birlikte. Ayrıca memleketimede selam söle benden. :)

canım benim Allahım yardımcın olsun sağ salim gidin gelin işallah... sen içini ferah tut hiçbişey olmaz yollarda filan baksana pembeye nerden nerelere geldi kız evelallah bişicik olmaz :))

ah canım sağlıcakla git yolda da dua et bize yolcunun duası kabul olur hadi gidince yaz bize tamammmııı
:
yolcunun duası kabul mu oluyo bak bılmıyodum ben onu...sizde benım dualarımdasınız....
Selam gülcancım , inşallah sağlıkla gidecek ve tosununla döneceksin ...

saol yasemıncım yaaa ınş. canım...tosunumla geri dönerim allahım o günleri göstersın...

nihahahahaaaa senin derdin başkaymış demeeeeeekkk :)))) o nası bi dr kız göster banada iyi gelsin yaavv :))))))))))))

Kızlar bende çıkayım yavşatna yavaştan kendinize iyi bakın :))İyi hafta sonları kimse doğurmasın ha :)
hoççakal canııımm... hem sen sıkm canını doğurmam ben tıpa tıkadım malum yere ne bişi girebilir ne çıkabilir rahat ol sen :))))

harika Ramazan programları başladı süper yaaaa içim bi hoş oluyooo
ay evet yaa çok şükür bu senede ramazanı gösterdi rabbim hemde nasıl ve ne güzelliklerle yaa......

gamzecim babanız geldimi?????

yok tatlım babamız sokak süpürgesi oldu antalya yetmedi ankaraya gitti bide üstüne üstlük...... doğuma gelir herhalde bilmiyorum ama yetişir diye umuyorum :))))))))))

Gülcancım hayırlı yolculuk tatlım. Güle güle git güle güle dön evine inş. bebişinle birlikte. Ayrıca memleketimede selam söle benden. :)

canım benim Allahım yardımcın olsun sağ salim gidin gelin işallah... sen içini ferah tut hiçbişey olmaz yollarda filan baksana pembeye nerden nerelere geldi kız evelallah bişicik olmaz :))

çok saolun kızlar tşk.ederim iyi dilekleriniz ...izmirede sizden çok slm söylerim...bakalım ızmır sıcagına nasıl dayancam burası iyiydi yıne çok bunaltmıyodu....gamzecım canım allah nasip ederse bende emsalı ziyarete gelmek ıstıyorum dogumda tanışma şansımız olur ınş.senın gibi güzel bı hatunu tanımış olurum...

ah canım biliyorsun antalya'da doktorlardan başıma geleni. kendimizi ankara'ya zor attık. şu anda doktorsuzum. bu yüzden yaşamın doktoru o olduğu için ona yaptıracağım gibi görünüyor.
pazartesi randevu aldım inşallah iyi anlaşırız.

ahh canım benimm sağol yaa işallah tanışırız ben çok istiyorum gelmek Allahım bi dert vermesin orda senide görürüm haberleşirde gideriz ne güzel.. emsalde telefonun varmı senin yoksa alalım karşılaşacak şekilde gideriz... olurmu.. ayrıca izmirin havasını benim içinde çek ah memleketiimm :)))

Evet cnm ya Allah korudu valla. Bir bak bakalım inşallah anlaşabilirsiniz. Biraz artis bi tip ama :))) O olmazsa Alp beyde var orda.

kızlqar iftar yaklaştıkça güsel güsel yemek kokuları sardı evi.. yazık kocişime çok acıktı bugün o özenmesin die ben de yemedim az sonra işe gidecek bizde o zaman yiycez oğlumla..

ben çıkıyorum arkadaşlar hepimizi çok sevıyorum , öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı

allaha emanet olun....

izmirden yazmaya devam ederim sizlereee..........

ay gamze gelsin ama naz yap kısss biraz bulmuş senin gibi cengaver hatunu geziyooo ohhhh

yaa sorma yaa kalender karım benim diye diye bakıyo dalgasına gıcvık.ç.. dediğin gibi accık naz yapmak lazım.. ama ben o işleri hiç bilmem öğretin bakem bana accık :)))))

ben çıkıyorum arkadaşlar hepimizi çok sevıyorum , öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı

allaha emanet olun....

izmirden yazmaya devam ederim sizlereee..........

hoşçakal canım Allaha emanet ol yazmayı unutma işallah tanışırız senlede....
dikkatli gidin canım aman sık sık in yürü olurmu... içinide ferah tut bişicikler olmaz bukadar gebeşin tüm duaları senle olcak... öptük siziiiii :))

inş. canım süper valla gerçi ben senınle yana yana gelırsem deve cüce oynarız bizkaydirigubbakcemile3emsalde tlf num yok tatlım yaaa ama ben sana özelden atayım tlf numu kaydet sen olurmu tatlım sen benı çaldır ben kaydederım

hadi uçtum bennnnn byyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…