selam canım.. Allah o arkadaşımıza dayanma gücü versin. Ben bilerek girmedim yazdıklarını okumaya çünkü okuduklarımdan çok etkileniyorum ve psikolojim bozuluyor.
Bence sende okumamaya çalış. Allah meleklerini bebişlerimizin yanından hiç esirgemesin inşallah. Onları sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin....
ikili test yaptırdım.alttan bakılmıyor merak etme, karından ultrasonla bebeği uzun uzun inceliyor bu arada sende görüyorsun kıpırdadığını ,ense kalınlığına burun kemğine koluna bacağına eksik gedik varmı diye bakıyor.15 dakika falan inceliyor sonra kan testi istiyor kan veriyorsun kan testi sonuçları ile yaptığı muayeneyi birlikte değerlendiriyor,
Hoşgeldin canım. Son adet tarihini, tahmini doğum tarihini yazarsan listeye ekleyeyim seni de. İsteyenler hamile kaldıkları kilolarını ve cinsiyet tahminlerini de söylüyor, onları da yazıyoruz
mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa
mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa
kızlar ben hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim üstüne görmüşüm ve bebğim 2 aylıkmış ama bende hiç bir belirti yok doktorum şanslısın rahat hamilelik geçiriyosun diyor.Bir bugün gögüslerimde sızlama var.KArnım şişince asnlıcam heralde hamile olduğumu
Selam Elacım ben üstüne görmedim ama benim de göğüs ağrısı dışında pek bir belirtim yok bir de uyku benim de 2 aylık :)) Nereye gidiyorsun dr??
Bugün burada hava kapalı , pazartesi sendromu zaten had safhada içim daraldı ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?