2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam güzel anne adayları... Bi sorum var inşallah yardımcı olabilirsiniz. Cildimde çatlaklar olmasın diye bebe yağı alacaktım ama arkonun yoğun bakım yağını gördüm daha etkili olur diye ondan aldım. Fakat şimdi tereddütteyim bebe yağı olmadığı için bebişe zararı olur mu diye? Sizce olur mu bi zararı?

amin ya bende okumadım ama o kadar üzüldüm ki

ayy çok heyecanlandım ya haftaya bu gün gidicem bakalım

Hoşgeldin canım. Son adet tarihini, tahmini doğum tarihini yazarsan listeye ekleyeyim seni de. İsteyenler hamile kaldıkları kilolarını ve cinsiyet tahminlerini de söylüyor, onları da yazıyoruz

son adet 23 aralık - tahmini doğum 29 eylül - kilo 65- KIZZ:CüvCüv:

mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa

Merhaba hanımlar , yemeklerinizi yiyebilmişsinizdir umarım :)) Okuduğum kadarıyla bir arkadaş bebeğini kaybetmiş , Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın . Bu tarz şeyleri okumamaya çalışın bence , gerilim filmleri , kötü doğum hikayeleri bunlar hep hamilelik sürecini zorlaştıran olaylar, sonra kötü kabuslar ve korkular geliyor .

mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa

Canım geçmiş olsun ,Allah sana ve eşine sabır versin kendine çok iyi bak iyi enerji depola , En kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek istiyoruz ...

Ayy cnm ya senağlama gerçekten çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede meleğine tekrar kavuşursun. :teselli:a.s.

kızlar ben hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim üstüne görmüşüm ve bebğim 2 aylıkmış ama bende hiç bir belirti yok doktorum şanslısın rahat hamilelik geçiriyosun diyor.Bir bugün gögüslerimde sızlama var.KArnım şişince asnlıcam heralde hamile olduğumu

tatlım çok üzüldüm ya nolur iyi... Ol dua et nasip değilmiş en kısa zamanda yanımıza döneni bekliyoruz

CAnım çok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde ilk bebişim düşmüştü ama bak yeniden hamile kaldım acını tahmin edebiliryorum kendine çok iyi bak hayırlısıyla yeniden olur inş.Allah sabır versin canım eşine va sana

canım sana cok gecmiş olsun.en kısa zamanda yeniden sağlıkla hamile olup bebeğini kucağına alman dileğiyle.

Selam Elacım ben üstüne görmedim ama benim de göğüs ağrısı dışında pek bir belirtim yok bir de uyku benim de 2 aylık :)) Nereye gidiyorsun dr??

ces nar çok üzüldüm en kısa zamanda aramıza döneceğine eminim moralini yüksek tut lütfen dualarımız seninle...

kızlar aranızda dr un kanama bandı var dıye dınlenmesı gereken varmı? ben tup bebekle hamıle kaldım. ıkızdı ama malesef bebeklerden bırı gıttı. dr da 1 hafta rapor verdı. cars. tekrar randevumuz var.

Bugün burada hava kapalı , pazartesi sendromu zaten had safhada içim daraldı ya ...

hava arada açıyor en azından ama ben açamadım bu gün içim daralıyo - sıkılıyor - patlıcam şimdi duramıyorum vakit geçmiyor dayanamıyorum evime gitmek istiyorum bu gün çalışmak istemiyorum :çok üzgünüm::bbo:yasakkelime:1no2:fisfisfis:sm_confused::uhm:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…