2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda dr un kanama bandı var dıye dınlenmesı gereken varmı? ben tup bebekle hamıle kaldım. ıkızdı ama malesef bebeklerden bırı gıttı. dr da 1 hafta rapor verdı. cars. tekrar randevumuz var.

tatlım kalan bebeğin hep seninle olsun inşallah sağ salim kucağına alrsın

bende bugün hiç çalışmak istemiyorum.2 ayı gitti geriye kaldı 5 ay nasıl geçer iş yerinde bilmem offf hiç çalışasım yok

ayy çok heyecanlandım ya haftaya bu gün gidicem bakalım

Ben randevu aldım canım Reşat Bey'den perşembe günü saat 13:00'te.
İkili testi de o gün yaptırıcam seninde bilgin olsun eğer şifada yapmıyorlarsa
bir lab. buldum gayet uygun yapıyorlar. Ankara Düzen Lab. yolluyorlarmış sonuçlarını...

mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa

Canım çok geçmiş olsun. Allah inşallah en kısa sürede yüzünüzü yeniden güldürür , bu mutluluğu yeniden yaşatır...

ne kadara yapıyolarmış ikili testi Dilekcim?

mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa

cnım allah sabır versin... inan ne kadar zor olduğunu bilirim. benim 2 tane düşüğüm vr önceden. şimdi allahın izniyle hmileyim tekrar ve bu sefer ümitliyim. kendine ii bak ... bu arada ne kadarlık hamiştin. ve düşük nedenin ne öğrendin mi

Son düzenleme:

vayy süper o zaman bana yazarsan laboratuvarın adresini süper olur. bende reşata gidicem sanırım

kızlar aranızda dr un kanama bandı var dıye dınlenmesı gereken varmı? ben tup bebekle hamıle kaldım. ıkızdı ama malesef bebeklerden bırı gıttı. dr da 1 hafta rapor verdı. cars. tekrar randevumuz var.

benim arkadaşım da senin gibi ikiz bebkleri olmuştu ama tüp bebek mi yoksa aşılama mı hatırlayamadım. o şimdi 13. haftasında ve 8 haftalıkken sanırım birini kaybetti diğeri sağlıkla devam ediyo şu an. o da 1 hafta işe gitmemişti dr.u dinlen demişti sonra kontrole gittiğinde herşey yolunda demişti. umarım senin içinde herşey yoluna girer. her zaman olumlu düşünmek lazım sakın aklına kötü bişi getirme...

vayy süper o zaman bana yazarsan laboratuvarın adresini süper olur. bende reşata gidicem sanırım

Tabi yazarım canım bunun için burdayız :lepi:
Kültür Tıp Laboratuvarı Alsancak... 464 42 32
1394 Sok. No:11 D:4 Alt katında eczane varmış..
Reşat Bey'in muayehanesine yakın anladığım kadarıyla, ordan aşağı inip sağa döndüğümüzde Tansaş varmış.Tansaşın yanıymış...
Haftaiçi 19:00'a kadar çalışıyorlarmış.
Reşat Bey ile ilgili düşüncelerimi de yazarım perşembeden sonra:))

trt binasına yakın ben orda çalışmıştım tansaşın 3 bina yanında ama reşat beyi ahtırlayamadım:)

bakalım sen perşembe git ona göre olmadı bende pazartesi reşat beye giderim

trt binasına yakın ben orda çalışmıştım tansaşın 3 bina yanında ama reşat beyi ahtırlayamadım:)

bakalım sen perşembe git ona göre olmadı bende pazartesi reşat beye giderim

TRT binasının arka sokağındaymış Reşat Bey. Demek ki lab. ile bayağı yakınlar.
Tamam canım ben sana Reşat Bey ile ilgili yorumlarımı yazarım sende ona göre gidersin..

MERHABA
KIZLAR

Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm Allah en kısa zamanda tekrar yaşatsın hamileliği inş.
Ben ikili test yaptırmakta kararsızım. Allah korusun sorunlu çıksa da hamileliği sonlandırmayı düşünmüyorum. 7 ay boyunca o üzüntüyle yaşarım hem de. Sadece bebeğin zekasını ölçmek içise ve tedavi yapılmıyorsa yaptırmasam mı diyorum? Bilginiz var mı bu konuda

Canım yapılacak birşeyler varsa elbette yapılır zaten bu testin amacı o... Benden sana tavsiye sonra keşke yaptırsaydım dersin ama geç kalırsın. Üçlü ve dörtlü testler bu testin yerini tutmuyor. Daha önce başka arkadaşla da bu konuyu tartışmıştık. Annelik içgüdüsüyle bence fazla duygusal düşünüyorsunuz.Tamam bu çok zor bir karar ,Allah hiç kimseye yaşatmasın ama nasıl emin olabiliyorsun ona hep bakabileceğine. O sana daima muhtaç olacak , ya birgün sana birşey olursa??? Onun karar verme şansı yok ama kendini onun yerine koy ömür boyu birine bağımlı bir şekilde yaşamak ister miydin? Cevabın evetse yaptırma öyleyse....

Kesinlikle katılıyorum Dilekcim sana...

Dilek'e katılıyorum kendimizi o bebeğin yerine koyalım ömür boyu bu şekilde yaşamak ben istemezdim doğmamayı tercih ederdim ebeveynler hayattayken hadi kolay durum ana gibi yar olmaz insan elbette bakar özürlü diye sokağa atmazsın ama ya anne baba hayatını kaybettikten sonra bu çocuklara kim bakar ben en çok bunu düşünürüm iyi düşünelim Allah kimseye vermesin zor bir durum

TRT binasının arka sokağındaymış Reşat Bey. Demek ki lab. ile bayağı yakınlar.
Tamam canım ben sana Reşat Bey ile ilgili yorumlarımı yazarım sende ona göre gidersin..

Reşay beyin muaynanesi benim daha önce çalıştığın ofisin ordamış kıza sordum iyi bir doktor dedi tanıyormuş eski işyerindeki kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…