kızlar aranızda dr un kanama bandı var dıye dınlenmesı gereken varmı? ben tup bebekle hamıle kaldım. ıkızdı ama malesef bebeklerden bırı gıttı. dr da 1 hafta rapor verdı. cars. tekrar randevumuz var.
ayy çok heyecanlandım ya haftaya bu gün gidicem bakalım
mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa
Ben randevu aldım canım Reşat Bey'den perşembe günü saat 13:00'te.
İkili testi de o gün yaptırıcam seninde bilgin olsun eğer şifada yapmıyorlarsa
bir lab. buldum gayet uygun yapıyorlar. Ankara Düzen Lab. yolluyorlarmış sonuçlarını...
ne kadara yapıyolarmış ikili testi Dilekcim?
mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa
Ben randevu aldım canım Reşat Bey'den perşembe günü saat 13:00'te.
İkili testi de o gün yaptırıcam seninde bilgin olsun eğer şifada yapmıyorlarsa
bir lab. buldum gayet uygun yapıyorlar. Ankara Düzen Lab. yolluyorlarmış sonuçlarını...
kızlar aranızda dr un kanama bandı var dıye dınlenmesı gereken varmı? ben tup bebekle hamıle kaldım. ıkızdı ama malesef bebeklerden bırı gıttı. dr da 1 hafta rapor verdı. cars. tekrar randevumuz var.
50,00 TL , başka yerlerde genellikle 70 veya 75'e yapıyorlar...Sizin orda nasıl durum?
vayy süper o zaman bana yazarsan laboratuvarın adresini süper olur. bende reşata gidicem sanırım
Valla bilmiyorum canım daha araştırmadım. Zaten sadece hıfzıssahada yapılıyormuş burda. Doktorum öyle söyledi. Oraya gidicem.
hayırlısıyla 2'li testlerinde sonucunu alırsak Allah'ın izniyle rahatlıcaz birazcık
Tabi yazarım canım bunun için burdayız :lepi:
Kültür Tıp Laboratuvarı Alsancak... 464 42 32
1394 Sok. No:11 D:4 Alt katında eczane varmış..
Reşat Bey'in muayehanesine yakın anladığım kadarıyla, ordan aşağı inip sağa döndüğümüzde Tansaş varmış.Tansaşın yanıymış...
Haftaiçi 19:00'a kadar çalışıyorlarmış.
Reşat Bey ile ilgili düşüncelerimi de yazarım perşembeden sonra:))
trt binasına yakın ben orda çalışmıştım tansaşın 3 bina yanında ama reşat beyi ahtırlayamadım:)
bakalım sen perşembe git ona göre olmadı bende pazartesi reşat beye giderim
MERHABA
KIZLAR
Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm Allah en kısa zamanda tekrar yaşatsın hamileliği inş.
Ben ikili test yaptırmakta kararsızım. Allah korusun sorunlu çıksa da hamileliği sonlandırmayı düşünmüyorum. 7 ay boyunca o üzüntüyle yaşarım hem de. Sadece bebeğin zekasını ölçmek içise ve tedavi yapılmıyorsa yaptırmasam mı diyorum? Bilginiz var mı bu konuda
Canım yapılacak birşeyler varsa elbette yapılır zaten bu testin amacı o... Benden sana tavsiye sonra keşke yaptırsaydım dersin ama geç kalırsın. Üçlü ve dörtlü testler bu testin yerini tutmuyor. Daha önce başka arkadaşla da bu konuyu tartışmıştık. Annelik içgüdüsüyle bence fazla duygusal düşünüyorsunuz.Tamam bu çok zor bir karar ,Allah hiç kimseye yaşatmasın ama nasıl emin olabiliyorsun ona hep bakabileceğine. O sana daima muhtaç olacak , ya birgün sana birşey olursa??? Onun karar verme şansı yok ama kendini onun yerine koy ömür boyu birine bağımlı bir şekilde yaşamak ister miydin? Cevabın evetse yaptırma öyleyse....
TRT binasının arka sokağındaymış Reşat Bey. Demek ki lab. ile bayağı yakınlar.
Tamam canım ben sana Reşat Bey ile ilgili yorumlarımı yazarım sende ona göre gidersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?