2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun , Allah kimseyi bu şekilde imtahan etmesin ama sana sonuna kadar katılıyorum . Ne yazık ki ebeveynler göçüp gittiğinde bu tarz çocuklar madur durumda kalıyorlar , eminim o ailelerin öğrenme imkanı olsaydı bir dakika bile düşünmezlerdi .

bende katılıyorum sana dilek zaten bu 2'li testlerin sonuçlarında doktor kesin özürlü olucak falan demiyormuş sadece milyonda bir ihtimal diyormuş abla söyledi bana. yani kesin bir sonuç almıyorsun ama eğer müdale edilecek bişiy varsa ediyorlar ama yinede Allah bilir sonuçların yanıldığıda çok

evet ihtımaller uzerıne konusuluyo.benım ılk bebekte 99:1 ihtımaldı dr a cok dusuk geldı cunku o binlerde olması gerekıyo.amnıyosentez yapıldı.ve benım olsa sonlandırırdım.hem sana hem bebege yazık dedıler bıkac dr..anamolili olma ıhtımalı vardı 5 aylıktı.goze alamadık ve canlıydı hareket edıyodu sonlandırdık normal dogum yaptım.cok zor bı karar ama yapılmasında fayda var.hatta 3lü testı bıle yaptırınbazen ıkılı normal cıkıp 3lude problem cıkabılıyo.ınsallah bu bebegımde hersey yolunda gıder.

yerimseniben
Canım çok geçmiş olsun, kimbilir ne büyük bir acıdır. Ne zordur o kararı vermek. Cesaretinden dolayı kutlarım seni... Allah tekrar öyle acılar yaşatmasın. Sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah...

canım cok sagol.cok acıydı.hıssederek hareketlerını o kararı vermek kolaymı.ya sakat olsaydı.hep bana muhtac.ılersını dusunmek lazım bana bısey olsa kım bakar.yasıtlarını saglıklı gordukce ıcım parcalanıcaktı.oyle sıkı tutunmustukı dr bıle sasırdı 36 saat sancı cektım dogmadı.doguncada gordum o halı bıle okadar guzel ve herseyı tastamamdı.ınsallh busefer allahım kucagımıza almayı nasıp etsın banada herkezede

Geçmiş olsun canım ya. Gerçekten o kararı vermekte yürek ister. Ama tabi birde o bebeğin geleceği var. Allah tekrar yaşatmasın aynı acıları canım hem sana hem bizlere :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım ya. Gerçekten o kararı vermekte yürek ister. Ama tabi birde o bebeğin geleceği var. Allah tekrar yaşatmasın aynı acıları canım hem sana hem bizlere :Saruboceq:

cok sagol amın kımselere yasatmasın.dua ederken dusmanıma bıle evlat acısı yasatma dıye edıyorum.dusmanım yokta oyle denırya.cok zordu.karar vermek ayrı dogurmak ayrı.

Amin canım benim. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin... Gerçekten okurken bile içim parçalandı ama geleceği için sen en doğru kararı vermişsin. Umarım hiç vicdan azabı çekmemişsindir. Ama gerçekten çok cesaretliymişsin, onu o halde görmek büyük bir cesaret ister..

cok sagol amın kımselere yasatmasın.dua ederken dusmanıma bıle evlat acısı yasatma dıye edıyorum.dusmanım yokta oyle denırya.cok zordu.karar vermek ayrı dogurmak ayrı.

İnşallah bu bebeğini Allahım sana bağışlar canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah

zeynepcim,tam olarak ne denir bilmiyorum ama böyle bişeyin tebriğide olmaz gerçi..ama seni yüreğinden dolayı kutluyorum..çok zor bir karar olmalı allah sana ve hiçbirimize böyle birşey yaşatmasın..yarın ikili testim var hepimiz için hayırlısı olsun..

gormeseydımde keske gorseydım dıye uzulurdum.boylesı daha ıyı oldu.sımdı aklımda oyle kaldı.inanmıcaksınız belkı aynı babasıydı.5 aylıkken herseyı bıtmıs sadece buyumesı kalmıs.hepımız sasırdık.vıcdan azabını seyde cektım otopsıye gıttı.parcalıyolar ya keske vermesydım dıye pişmanım.evet problem cıktı bebekte ve ıkılı testte bellı oldu dedıgım gıbı testlere cok onem verın arkadaslar.gerı alamadık gommek ıcın orda kaldı ona cok uzulurum aklıma geldıkce.

tesekkur ederım canım sagol.amıın kımseye yasatmasın cok acı ve zor.guzel haberlerını beklıyoruz degerlerın normal cıksın ınsallah dualarım herkezle herkez saglıkla kucagına alsın.evlat acısıyla sınanmayalım oyle dua edıyorum

Arkadaşım , geçmiş olsun sen gerçekten zor bir sınavdan geçmişsin ... Bir şeyleri yaşamadan konuşmak kolay oluyor , Allah şimdi ki bebeğine sağlık sıhhat versin umarım hepimizin bebeklerine kimselerde böyle bir şeyi yaşamak zorunda kalmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…