2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar nasılsınız?kıslar dr'a gittim.dr bebeğimin kalp atışının durduğunu tahmin ediyormuş,(vajinal ultrasonla bakıyor)ama kalp atışları devam ediyor,kesede şekil bozukluğu düzelmemiş.bugün 8 haftalık olduk dr 6,5 7 haftalık kadar,gelişmemiş,tahminim 2 haftaya kadar kalp atışı durur,şayet yaşarsa 2 li ve 3 lü testini sakın ihmal etme dedi..asla ihmal etmem,ilk bebeğim sakat diye 5 aylıkken,önce karnımda ilaçla kalbi durduruldu daha sonra doğum yaptım.o zaman keşke testlerini yaptırsaydım demiştim..gerçi kızımda test yaptırdım onada sakat dediler inanmadım.eşim askerdeydi,kayınpederime,ne olursa olsun ben inanmıyorum bu bebeğimi dünyaya getirecem dedim ve kızım şu an 12 yaşında.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığı yerinde.ee ben şimdi neye inanayım test yaptırsammı yaptırmasammı?(tabii kalp atışı durmazsa.inşallah durmazda hayırlısıyla alırım bebişimi kucağıma)..kıslar size birşey daha sorayım !benim anlattığım 5 aylık bebeğimde hiç bulantım olmadı.kızımda ve oğlumda çok oldu.1 yıl önceki düşüğümde ve bu bebeğimdede hiç bulantım yok.acaba bu bebeğimdemi düşecek yoksa (ALLAH KORUSUN) sakatmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum..sizce normalmi?

yaptır ama ,,Allah a havale et tatlım yani bazen düzgün çıkıınca da sonuçlar o ihtimal var Allah saklasın orası kapalı kutu Allah bilir dua dan başka yapabileceğimiz bişi yok

zeynepçim içim titredi okurken Allah sabır versin kardeşim Allah ım sana sağlıklı bebişler versin inş.

inşallah benımde oyle olur canım. drlar diğerinin durumunun iyi oldugunu soyledı. kanama olmadıgından içim rahat ama yinede acabalar oluyor:çok üzgünüm:

slmm kızlarr artıkk netede giremiyorumm ya cok sukur bulantım kusmam yokk ama cok halsizim canım hiçç bişeyy yapmak istemiyorr.... evimi zor topluyorum sabahlarıı......siz nasılsınız bakalım....

slmm kızlarr artıkk netede giremiyorumm ya cok sukur bulantım kusmam yokk ama cok halsizim canım hiçç bişeyy yapmak istemiyorr.... evimi zor topluyorum sabahlarıı......siz nasılsınız bakalım....

fatoşcum al bendende o kadar..bütün gün yatıyorum..ya çalışan anne adayları inanın bütün gün sizler içinde dua ediyorum..ben evde bu kadar halsizken sizler çalışıyorsunuz..allah yardımcınız olsun..valla eşimden utanıyorum..sabah giderken yataktayım akşam geldiğinde koltukta uyuyorum..aman bebişlerimiz iyi olsunlarda bunlarda geçicek Allahın izniyle:dance::dance:

mrh arkadaşlar beni listeden çıkarın bebişim beni terk etti düşük yaptım allah sizin bebeişlerinize sağlık versin kısmet değilmiş napalm iyi bakın bebişkolarınızaa

canım çok geçmiş olsun..rabbim inşallah en kısa zamanda tekrardan anne olmanı nasip etsin...senağlama

arkadaşlar bugün pazartesi sendromu yaşamışlar..kaydirigubbakcemile5 inşallah yarın daha enerji dolu olurlar...2 li test altanmı yapılıyor.. anlıyamadımm.. burkocumm sen yaptırmıştın.. karnındanmı...altanmı...çok şey yazmış kızlar anlıyamadım...

yarın bir hafta olacak evde raporluyum. evde olmak kımı zaman ıyı ama insan kendını daha çok dınledıgınden daha çok rahatsız. umarım bır an evvel 12. haftalara gelırızde bulantı derdımız falan azalırr

merhaba hamişler..saçma bi soru olcak ama benim kalçalarımda ağrıyor belime ağrı vuruyor kalçalarımda ağrıyor acaba onlarda mı genişliyor..kasıklarımda bi kaç gündür ağrıyor benim..benim bulantım falan yok..sadece halsizim halen..

Canım alttan yapılmadı bana. Doktor karından normal ultrasonla baktı. Pozisyonu uygun olduğu için 1-2 dakika içinde ense kalınlığını ölçüverdi hemen. Ama benden önce biri girmişti, onda bebiş sırtını dönmüş, kızı çıkardı yarım saat dolaş gel bir daha bakalım dedi. Bebiş efendinin keyfi gelecek de ensesini ölçtürecekUltrason işi bitince de kan alımına gönderdi. Bir hafta sonra alacağım sonucumu. Kandaki free b-hcg ve PAPP-A değerlerini ölçüyorlar. Bu değere ense kalınlığını ve annenin yaşını da ekleyerek bir hesaplama yapıyorlar canım

Kasık, bel, sırt, kalça, hatta kollarımızdaki eklemler bile ağrıyabilirmiş canım, normalmiş. Çünkü vücut doğuma hazırlık için vücuttaki tüm eklemleri gevşetiyormuş:1shok:

slm kızlar
asoscum kan alıyolar birde yanlış bilmiyosam ultrasonla

çok teşekkür ederimm..karından olması çok ii yaa.. ayy korktumm yaa altan denilince...
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın...:enbuyukkk:

bugün sınıfın yarısı gelmemiştii......çok rahat ttımm yaaa...ohhh dolabımı falan düzelttimm...yavrularım ne isterse yaptık.. bugünn özgürlük vardıı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…