2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

flovercim ben de dün öğrendim çok üzüldük ama işte VERENDE Allah alanda hikmetine sual olunmaz... bende artık okumama kararı aldımm canım...insan etkileniyoo..

flovercim ben de dün öğrendim çok üzüldük ama işte VERENDE Allah alanda hikmetine sual olunmaz... bende artık okumama kararı aldımm canım...insan etkileniyoo..

ewet canım yazısı çok etkiledi beni allah sabır versin yardımcısı olsun allah kimseye yaşatmasın yok ya ben bidaha töbe diğer topiclere bakmıycam:çok üzgünüm:

arkadaşlar;beni sakın yanlış anlamayın kimseye akıl vermek tabiki bana asla düşmez..ama böyle şeyleri okumayın..ister istemez etkileniyoruz..bebeğinizi düşünün ona hazırlayacağınız odayı planlayın..mesela doğum yaptıktan sonra başımıza takıcağımız kırmızı kurdelemizi düşünelim yani kısacası arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun..rabbim bi insanın rızkı varsa ne yapar eder onu dünyaya getirir..tabiki bende çok üzüldüm allah yardımcısı olsun..her akşam okuduğum dualara o iki meleğide eklerim..allah sabır versin..

iii akşamlar hanımlar hepimize
artık pek giremiyorum devamlı uyku modundayım
bu olayları duyunca cok üzlüyorum
normaldede duygusalım bıde bu durumda siz düşünün çoook zor allah sabır versin
allah isteyen herkese en kısa zamanda evlat sevgısını nasip etsin

ewet canım küçükmüyüm:)) kazık kadar kız oldum canım cansu adım ya seninki

cansucum burda 19luk hamışler var bebiş bekleyen.bende 84 lüyüm tam zamanı bence anne olmak için
eeee 2.yıde yapmaya zaman kalsın dimiyerimseniben

ewet canım küçükmüyüm:)) kazık kadar kız oldum canım cansu adım ya seninki
ne güzel işte gencecik anne olucaksınn...ben 28 yaşındayımm aslında 29 giricem ama 28 iyi geliyorr yaa...:) adım ayşe cansucum
haklısın canım...ben mesela tv izlerkende hep komedi programlarını seçiyorumm..

amin canım uykucu anne oğlumuzmu olucakk nedirr... nasılsınn... hihoyyyt

cansucum burda 19luk hamışler var bebiş bekleyen.bende 84 lüyüm tam zamanı bence anne olmak için
eeee 2.yıde yapmaya zaman kalsın dimiyerimseniben

doğru sölüyosun canımkaydirigubbakcemile5 anam bu hayat şartlarında 2. yi düşünürmüym meçhul malum kriz bizide vurdukaydirigubbakcemile3

Arkadaşım farketmedin mi bazılarımız bilerek girip o yazıyı okumadı. Geçen sayfalarda bunu da özellikle belirttik...Niye onu alıp gelip buraya kopyaladın. Ayrıca keşke üstüne de kocaman kocaman yazsaydın alıntıdır diye....Ben Allah korusun senin başına geldiğini düşünerek okumaya başladım ama yarısında aklıma geldi bir kişi çok kısa özetlemişti... Senin yazının sonuna baktım ve gerçekten de kendi yazınmış gibi almış resmen kopyalamışsın. Canım böyle şeylerden pek çoğumuz fazlasıyla etkileniyoruz.Senden ricam tekrar böyle yazılar yayınlamaman , eğer yayınlayacaksan da lütfen başına belirtici bir ibare kullan.

:Saruboceq:inş. aysecim ya erkek istiyoruz biz zaten eşimle tabi sağlıkllı olsun da farekmez ama gönlümüz erkekten yana
ya herkes erkek diyo bana bi kişi kız demiyoCADIARZUCADIARZU

ayşecim çok çok memnun oldum canım sende daha gençsin dur bakalım noluyo hemen öle 29 geçmi canımkaydirigubbakcemile5

dilekcim bende sonradan çok pişan oldum eklediğime geçmişi okumamıştım sizide üzmek istememiştim tamamiyle bizlerde dua edelim bebeklerine diye paylaşmak istedim ama yazdığım siliniyosa yapim kusura bakmayın:çok üzgünüm:

kızlar selam ben nisan annesi olacağım inşallah bugünlerinizin kıymetini bilin son aylar ağrılar uykusuzlukla falan geçio bir de benden size en büyük tavsiye en azından 20. haftaya kadar kilo almayın nasıl olsa ondan sonra kilo almama gibi lüksünüz kalmiicak az yesenizde bi şekilde alacaksınız

Seni üzmek için söylemedim tatlım. Olan olmuş artık o yolladığın mesaja gidip alt kısımda edit var orayı tıkla ve bu şekilde mesajını değiştir. Başkaları da okuyup bizim gibi üzülmesin.
Sende lütfen üzülme sadece çok etkileniyoruz sonra gece rüyalarımıza giriyor o nedenle öyle yazdım, asla seni kırmak için değil. Ayrıca meleklerimiz için dua etmek için o tür yazılara ihtiyacımız yok bizim, öyle değil mi?.. Allah hiçbirimizin başından eksik etmesin minik bebişlerimizi....

Son düzenleme:
ya bunlar hayatın gerçekleri yapcak bişey yok yani hepimiz cok üzülüyoruz ama büyütcek bişey yok bence(ki ben karıncayı elektrık süpürgesine çektıkten sonra aglayan ınsan) tvde haberlere bakmasak bile sokagı cıktıgımızda neler görüyoruz maalesef hayat böle egrisiyle dogrusuyla

:Saruboceq:inş. aysecim ya erkek istiyoruz biz zaten eşimle tabi sağlıkllı olsun da farekmez ama gönlümüz erkekten yana
ya herkes erkek diyo bana bi kişi kız demiyoCADIARZUCADIARZU
inşallah gönlüne göre verir canımm...bizde erkek istiyoruz...hayırlısı...artık.. nasıl alıştınmı..eşinin yokluğuna..

ayşecim çok çok memnun oldum canım sende daha gençsin dur bakalım noluyo hemen öle 29 geçmi canımkaydirigubbakcemile5
cansucum sağol yaa...ahhh...doktorlarda öyle dese...keşke..Şeniz

Elbette öyle bunlar hayatın gerçekleri ama okumak istememe özgürlüğümüz de olmalı diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem.. Zaten hiç birşekilde büyütmedim, bu konuda arkadaşıma üzülmemesini de söyledim.Ayrıca ben ona yayınladı diye kızmadım ki, üstüne belirtici bir ibare kullanmadı diye kızdım..

yok canım ya kırılmadım yaptığım yanlışın geç farkına vardım sadece nerdn girip okuduysam okadar etkilendimki nedense paylaşmak istedim ama bi an sizide üzeceğimi düşünemedim oan kötüydüm çünki neyse ben yazıları sildim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…