flovercim ben de dün öğrendim çok üzüldük ama işte VERENDE Allah alanda hikmetine sual olunmaz... bende artık okumama kararı aldımm canım...insan etkileniyoo..
ewet canım küçükmüyüm:)) kazık kadar kız oldum canım cansu adım ya seninki
ne güzel işte gencecik anne olucaksınn...ben 28 yaşındayımm aslında 29 giricem ama 28 iyi geliyorr yaa...:) adım ayşe cansucumewet canım küçükmüyüm:)) kazık kadar kız oldum canım cansu adım ya seninki
haklısın canım...ben mesela tv izlerkende hep komedi programlarını seçiyorumm..arkadaşlar;beni sakın yanlış anlamayın kimseye akıl vermek tabiki bana asla düşmez..ama böyle şeyleri okumayın..ister istemez etkileniyoruz..bebeğinizi düşünün ona hazırlayacağınız odayı planlayın..mesela doğum yaptıktan sonra başımıza takıcağımız kırmızı kurdelemizi düşünelim yani kısacası arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun..rabbim bi insanın rızkı varsa ne yapar eder onu dünyaya getirir..tabiki bende çok üzüldüm allah yardımcısı olsun..her akşam okuduğum dualara o iki meleğide eklerim..allah sabır versin..
iii akşamlar hanımlar hepimize
artık pek giremiyorum devamlı uyku modundayım
bu olayları duyunca cok üzlüyorum
normaldede duygusalım bıde bu durumda siz düşünün çoook zor allah sabır versin
allah isteyen herkese en kısa zamanda evlat sevgısını nasip etsin
cansucum burda 19luk hamışler var bebiş bekleyen.bende 84 lüyüm tam zamanı bence anne olmak için
eeee 2.yıde yapmaya zaman kalsın dimiyerimseniben
kızlar bu temmuz annelerinden badm arkadaşımızın yazısı ikizlerini kaymetmiş tanımıyorum ama bende şuan içimde yavrumu taşıdığım için acısını anlamaya çalışıyorum ve şua n okadar kötüyümki onun meleklerine dua edelim ve inşallah en kısa zamnda tekrar hamile kalırsenağlama ay çok kötü oldum yasenağlama
Arkadaşım farketmedin mi bazılarımız bilerek girip o yazıyı okumadı. Geçen sayfalarda bunu da özellikle belirttik...Niye onu alıp gelip buraya kopyaladın. Ayrıca keşke üstüne de kocaman kocaman yazsaydın alıntıdır diye....Ben Allah korusun senin başına geldiğini düşünerek okumaya başladım ama yarısında aklıma geldi bir kişi çok kısa özetlemişti... Senin yazının sonuna baktım ve gerçekten de kendi yazınmış gibi almış resmen kopyalamışsın. Canım böyle şeylerden pek çoğumuz fazlasıyla etkileniyoruz.Senden ricam tekrar böyle yazılar yayınlamaman , eğer yayınlayacaksan da lütfen başına belirtici bir ibare kullan.
dilekcim bende sonradan çok pişan oldum eklediğime geçmişi okumamıştım sizide üzmek istememiştim tamamiyle bizlerde dua edelim bebeklerine diye paylaşmak istedim ama yazdığım siliniyosa yapim kusura bakmayın:çok üzgünüm:
inşallah gönlüne göre verir canımm...bizde erkek istiyoruz...hayırlısı...artık.. nasıl alıştınmı..eşinin yokluğuna..:Saruboceq:inş. aysecim ya erkek istiyoruz biz zaten eşimle tabi sağlıkllı olsun da farekmez ama gönlümüz erkekten yana
ya herkes erkek diyo bana bi kişi kız demiyoCADIARZUCADIARZU
cansucum sağol yaa...ahhh...doktorlarda öyle dese...keşke..Şenizayşecim çok çok memnun oldum canım sende daha gençsin dur bakalım noluyo hemen öle 29 geçmi canımkaydirigubbakcemile5
ya bunlar hayatın gerçekleri yapcak bişey yok yani hepimiz cok üzülüyoruz ama büyütcek bişey yok bence(ki ben karıncayı elektrık süpürgesine çektıkten sonra aglayan ınsan) tvde haberlere bakmasak bile sokagı cıktıgımızda neler görüyoruz maalesef hayat böle egrisiyle dogrusuyla
Seni üzmek için söylemedim tatlım. Olan olmuş artık o yolladığın mesaja gidip alt kısımda edit var orayı tıkla ve bu şekilde mesajını değiştir. Başkaları da okuyup bizim gibi üzülmesin.
Sende lütfen üzülme sadece çok etkileniyoruz sonra gece rüyalarımıza giriyor o nedenle öyle yazdım, asla seni kırmak için değil. Ayrıca meleklerimiz için dua etmek için o tür yazılara ihtiyacımız yok bizim, öyle değil mi?.. Allah hiçbirimizin başından eksik etmesin minik bebişlerimizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?