yok canım ya kırılmadım yaptığım yanlışın geç farkına vardım sadece nerdn girip okuduysam okadar etkilendimki nedense paylaşmak istedim ama bi an sizide üzeceğimi düşünemedim oan kötüydüm çünki neyse ben yazıları sildim canım
kızlar selam ben nisan annesi olacağım inşallah bugünlerinizin kıymetini bilin son aylar ağrılar uykusuzlukla falan geçio bir de benden size en büyük tavsiye en azından 20. haftaya kadar kilo almayın nasıl olsa ondan sonra kilo almama gibi lüksünüz kalmiicak az yesenizde bi şekilde alacaksınız
inşallah gönlüne göre verir canımm...bizde erkek istiyoruz...hayırlısı...artık.. nasıl alıştınmı..eşinin yokluğuna..
cansucum sağol yaa...ahhh...doktorlarda öyle dese...keşke..Şeniz
kızlar selam ben nisan annesi olacağım inşallah bugünlerinizin kıymetini bilin son aylar ağrılar uykusuzlukla falan geçio bir de benden size en büyük tavsiye en azından 20. haftaya kadar kilo almayın nasıl olsa ondan sonra kilo almama gibi lüksünüz kalmiicak az yesenizde bi şekilde alacaksınız
Teşekkürler canım...a.s.
cansucum ilk çocuk için 30 un geç olduğunu söylüyor doktorlar ve gebelik zor geçermiş...genç insanlar daha sağlıklı olurmuşş...
amın aysecim ya.sizinde allah gönlünüze göre versin
koçişim haftasonu geldi dün gitti nasıl özlemişim ya sankı 1 yıldır görmemişim gibi
zor canım böle burdakı işlerimi halledeyim izmire gitcam ailemın yanına hem 2 test zamanıda gelıyo
tek başına ınsan cok sıkılıyo:bbo:
ne güzell hasret giderdinizz.:1hug:.. tabiki sıkılırsınn biranönce git ailenin yanınaa ohh hazır yemekler...ilgi alaka..biz hep kendimiz çırpınıyoruz...benneyaptımkiamın aysecim ya.sizinde allah gönlünüze göre versin
koçişim haftasonu geldi dün gitti nasıl özlemişim ya sankı 1 yıldır görmemişim gibi
zor canım böle burdakı işlerimi halledeyim izmire gitcam ailemın yanına hem 2 test zamanıda gelıyo
tek başına ınsan cok sıkılıyo:bbo:
bendeee...allahın izniyle hiç bişey olmaz şekerim hem sen daha 30 deil 28 yaşındasın kızdım şimdi doktorunaklava::)
canım eşin nerdeki uzağındamı
canım istanbula gitti kursu var
ne güzell hasret giderdinizz.:1hug:.. tabiki sıkılırsınn biranönce git ailenin yanınaa ohh hazır yemekler...ilgi alaka..biz hep kendimiz çırpınıyoruz...benneyaptımki
bendeee...klava:
kızlar az önce eşim mezdeke oynadı kendi kendinee ayyy çıldırtacak beniii.. oynayan erkeğide pek sevmezdim..çok mutluu yaa..delikafadulden
asos yoksa çarkıfelekteki kızlarla berabermi oynadı mezdekeyi....
dilekcim bende sonradan çok pişan oldum eklediğime geçmişi okumamıştım sizide üzmek istememiştim tamamiyle bizlerde dua edelim bebeklerine diye paylaşmak istedim ama yazdığım siliniyosa yapim kusura bakmayın:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?