2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım...Allah analı babalı büyütsünn..sizin topiğe bazen uğruyorumm.. bende şimdilik 1 kilo almışımm yaaa...

merhaba canım ben en son 2 kilo almıştım şimdi 2 daha almışımdır ayy ne yapcam ben yaa biri bana dur desin nolur ben habire yiyorum acaba sigarayı bıraktım diyemidelikafadulden

cansucum ilk çocuk için 30 un geç olduğunu söylüyor doktorlar ve gebelik zor geçermiş...genç insanlar daha sağlıklı olurmuşş...

amın aysecim ya.sizinde allah gönlünüze göre versin
koçişim haftasonu geldi dün gitti nasıl özlemişim ya sankı 1 yıldır görmemişim gibi
zor canım böle burdakı işlerimi halledeyim izmire gitcam ailemın yanına hem 2 test zamanıda gelıyo
tek başına ınsan cok sıkılıyo:bbo:

canım eşin nerdeki uzağındamı

ne güzell hasret giderdinizz.:1hug:.. tabiki sıkılırsınn biranönce git ailenin yanınaa ohh hazır yemekler...ilgi alaka..biz hep kendimiz çırpınıyoruz...benneyaptımki

allahın izniyle hiç bişey olmaz şekerim hem sen daha 30 deil 28 yaşındasın kızdım şimdi doktorunaklava::)
bendeee...klava:

kızlar az önce eşim mezdeke oynadı kendi kendinee ayyy çıldırtacak beniii.. oynayan erkeğide pek sevmezdim..çok mutluu yaa..delikafadulden

canım nekadar güzel ya allah neşenizi hiç bozmasın

kızlar eşim bazen göbişimi seviyo diyorumki bişey hissediyomuun cinsiyeti konusunda hissetmiyorum ama erkek adamın erkek damadı olur diyokaydirigubbakcemile3 anlaşılan onunda içinden kız geçiyo

kızlar peki bu karındaki çatlaklar için ne yapmayı düşünüyorsunuz yada uygulamaya geçen varmı.ben erken diye düşünüyorum ama ne yapacagımada henüz karar veremedim.bu badem yagı zeytinyagı vs.ne kullanılmalı acaba...

canım hiç üzülme bunlar hayatın gercekleri.bende ilk hamileliğimde aynı şekilde kaybettim bebeğimi ve okuduğumda cok etkilendim tüm gece ağladım dün ama .allah kimseye yasatmasın böyle bir acıyı.cok zor.

benimde kafamda soru işareti buu bebek yağımı arkomu yoksa badem ve susam yağımı...sormak lazımm ağustos annelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…