canım hiç üzülme bunlar hayatın gercekleri.bende ilk hamileliğimde aynı şekilde kaybettim bebeğimi ve okuduğumda cok etkilendim tüm gece ağladım dün ama .allah kimseye yasatmasın böyle bir acıyı.cok zor.
ewet canım allah evlatlarımızı bize bağışlasın allah herkezin meleğini korusun canım zor bişey gerçekten nasılsın buarad
kızlar biri bebek yağı diyo biri kakao biride badem yağı bende anlamadımki ama benim bi arkadaşımda hiç çatlak olmadı ve krem falanda kullanmadı umarım bizdede olmaz
bu catlak meselesi benımde kafamı kurcalıyo teyzemın kızı mutlaka badem yagı sür dedi catlamaz dedi bi arkadasta sakın sürme göbekte siyah siyah tüyler cıkıyo dedi bılmıyom valla cok araştırdım ama net bişey yok yanı catlayacagı varsa catlıyo ama bı kaç marka buldum 3 aydan sonra başılıcam kullanmya
kızlar catlaklar genetikmiş.yani genetiğimizde varsa ne yapsakta işe yaramıyor.ama her gün cildi bebe yağıyla nemlendirmek oluşacaksa bile az oluşmasını sağlıyor.ben daha önce 4.aydan sonra lierac diye bir krem kullandım.hem pahalı hemde dediğim gibi olacağı varsa hiçbir krem engellemiyormuş.ama en azından az oluşmasını sağlıyor.etkili bir krem öneririm.
kızlar süt içmeye başladınızmı ben hala içemiyorumm...maaleseff.... gülümcan kozmik kremmi kullanacaksınn..
kızlar catlaklar genetikmiş.yani genetiğimizde varsa ne yapsakta işe yaramıyor.ama her gün cildi bebe yağıyla nemlendirmek oluşacaksa bile az oluşmasını sağlıyor.ben daha önce 4.aydan sonra lierac diye bir krem kullandım.hem pahalı hemde dediğim gibi olacağı varsa hiçbir krem engellemiyormuş.ama en azından az oluşmasını sağlıyor.etkili bir krem öneririm.
bu arada dilekcim sen doktor buldunmu geçmişi uzun olduğu için pek okuyamadım 2li testi falan nezamn yaptırcan
eyvahhh gerçekten genetikse ben yedim ayvayı..annemin karnı türkiye haritası gibisırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar bu arada çoookkk heyecanlıyım yarın 12de kontrolümüz var ense kalınlığımız ölçülecek heyecandan duramıyorum yaaaa...
Evet buldum canım doktor. Prş günü saat 13:00'te randevum var. Ayrıca o gün ikili testi de yaptırıcam Sen ne zaman yaptırcaksın?
kızlar süt içmeye başladınızmı ben hala içemiyorumm...maaleseff.... gülümcan kozmik kremmi kullanacaksınn..
herkese iyi akşamlar kızlar doktora gittim bugün ikili testim yapıldı ense kalınlığı ölçüldü herşey çok güzel çıktı sadece kan sonucunu cuma günü verecekler ama diğer bütün herşey yolunda dedi ohh be rahatladım biraz geçen gittiğimde doktor kıza benziyor demişti fakat bu tahlilleri yapan doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin sölemek için henüz erken diyor
sağol canımm.. ahh işte sütü görmeye bile tahammül edemiyorumm.. akşamm cacık yedimm.. ayran içiyorumm ama...benim dayımında çocuklarının öndeki 2 dişleri varmış doğduklarında... herkes çok nazar etmiş bebeklere...annem anlatırdıı..tabi ozamanlar annenin çok kalsiyum aldığı kimse tarafından düşünülmemiş...canım bıtkısel kremler ama içinde kımyasal madde vardır belkı
benımde buldugum ürün biri lierec biride pregnacere bi tane daha vardı ama nereye yazdım bulamadım
ya unutmazsam gece bı bardak ıcıyorum
ya benım bı arkadasım kızının dişi 15 gunlukken cıktı dr sok olmuş sen nasıl kalsıyum aldın öle diye
ayyy maaşalllah darısı bize inşlllhh canımm hayırlı haberlerinnizi bekliyoruz.. hayırlısı olsun artıkk gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşllhh..hihoyyytherkese iyi akşamlar kızlar doktora gittim bugün ikili testim yapıldı ense kalınlığı ölçüldü herşey çok güzel çıktı sadece kan sonucunu cuma günü verecekler ama diğer bütün herşey yolunda dedi ohh be rahatladım biraz geçen gittiğimde doktor kıza benziyor demişti fakat bu tahlilleri yapan doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin sölemek için henüz erken diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?