2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biri bebek yağı diyo biri kakao biride badem yağı bende anlamadımki ama benim bi arkadaşımda hiç çatlak olmadı ve krem falanda kullanmadı umarım bizdede olmaz

ewet canım allah evlatlarımızı bize bağışlasın allah herkezin meleğini korusun canım zor bişey gerçekten nasılsın buarad

ewet canım allah evlatlarımızı bize bağışlasın allah herkezin meleğini korusun canım zor bişey gerçekten nasılsın buarad

sağol güzelim.şimdilik iyiyim büyük ihtimalle 3.aydan sonra önlem alınıp sürekli yatarak gecireceğim hamileliğimi.bebeğimi sağlıkla alayım kucagımada hiçönemi yok yatarım doğuncaya kadar.allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

bu catlak meselesi benımde kafamı kurcalıyo teyzemın kızı mutlaka badem yagı sür dedi catlamaz dedi bi arkadasta sakın sürme göbekte siyah siyah tüyler cıkıyo dedi bılmıyom valla cok araştırdım ama net bişey yok yanı catlayacagı varsa catlıyo ama bı kaç marka buldum 3 aydan sonra başılıcam kullanmya

kızlar biri bebek yağı diyo biri kakao biride badem yağı bende anlamadımki ama benim bi arkadaşımda hiç çatlak olmadı ve krem falanda kullanmadı umarım bizdede olmaz

kızlar catlaklar genetikmiş.yani genetiğimizde varsa ne yapsakta işe yaramıyor.ama her gün cildi bebe yağıyla nemlendirmek oluşacaksa bile az oluşmasını sağlıyor.ben daha önce 4.aydan sonra lierac diye bir krem kullandım.hem pahalı hemde dediğim gibi olacağı varsa hiçbir krem engellemiyormuş.ama en azından az oluşmasını sağlıyor.etkili bir krem öneririm.

canım badem yağını kullanan çok kişi var ama tüylenme yaptığını bende duymuştum

kızlar süt içmeye başladınızmı ben hala içemiyorumm...maaleseff.... gülümcan kozmik kremmi kullanacaksınn..

ewet canım lieracı bende kullandım ve bi ara kozmetikde çalıştığım için biliyorum güzel ürünleri ben sıkılaştırıcısını kullandım çatlak kremini bilmiyorum ama etkili

kızlar süt içmeye başladınızmı ben hala içemiyorumm...maaleseff.... gülümcan kozmik kremmi kullanacaksınn..

ayşecim ben sütü çok seviyorum yoğurdu sade yiyemiyorum ayran olarak içiyorum bide peyniri hiç sevmiyorum ve hala yiyemiyorum süt ve ayranla idare ediyorum şimdilik

eyvahhh gerçekten genetikse ben yedim ayvayı..annemin karnı türkiye haritası gibisırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar bu arada çoookkk heyecanlıyım yarın 12de kontrolümüz var ense kalınlığımız ölçülecek heyecandan duramıyorum yaaaa...

canım senin bebiş kaç haftalık

canım bıtkısel kremler ama içinde kımyasal madde vardır belkı
benımde buldugum ürün biri lierec biride pregnacere bi tane daha vardı ama nereye yazdım bulamadım

ya unutmazsam gece bı bardak ıcıyorum
ya benım bı arkadasım kızının dişi 15 gunlukken cıktı dr sok olmuş sen nasıl kalsıyum aldın öle diye

herkese iyi akşamlar kızlar doktora gittim bugün ikili testim yapıldı ense kalınlığı ölçüldü herşey çok güzel çıktı sadece kan sonucunu cuma günü verecekler ama diğer bütün herşey yolunda dedi ohh be rahatladım biraz geçen gittiğimde doktor kıza benziyor demişti fakat bu tahlilleri yapan doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin sölemek için henüz erken diyor

bu akşam ne güzel yaa herkes burda... her akşam yalnız kalıyordukk...yaa günde kaç saat uyumamız lazımm.. ben yaa çok uyuyyorumm yaada az.. birtürlü dengeliyemedimm...

canım çok sevindim darısı başımıza artık bende çok merak ediyorum nasılde bebğin görddünmü büyümüşmü annesi

sağol canımm.. ahh işte sütü görmeye bile tahammül edemiyorumm.. akşamm cacık yedimm.. ayran içiyorumm ama...benim dayımında çocuklarının öndeki 2 dişleri varmış doğduklarında... herkes çok nazar etmiş bebeklere...annem anlatırdıı..tabi ozamanlar annenin çok kalsiyum aldığı kimse tarafından düşünülmemiş...
ayyy maaşalllah darısı bize inşlllhh canımm hayırlı haberlerinnizi bekliyoruz.. hayırlısı olsun artıkk gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşllhh..hihoyyyt

canım kivi ye süt içemiyosan ondada kalsiyum çokmuş kuruyemiş falanda iii miş yıne kalsıyum açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…