canım kivi ye süt içemiyosan ondada kalsiyum çokmuş kuruyemiş falanda iii miş yıne kalsıyum açısından
canım senin bebiş kaç haftalık
ay azkalmış ne güzel canım benim 5 martta randevum daha var malesef doktorda bulduğuna sevindim bizide haberdar edersin
günaydınn güzel anneler.....sabah sabah ufff sinir oldumm bu defada diş macunundan tiksindimm neolacak benim halimm.. yaa..
günaydın kızlar;heyecandan duramıyorum saatler geçmiyor..bugün ikili testimiz ve ense kalınlığı ölçümüz var dua edin kızlar..12 de randevum var allah yardımcımız olsun çok korkuyorum ben ya..
Günaydın canım ama tiksinsen de fırçalamaya devam et , benim de ilk başta midemi bulandırıyordu macunumu değiştirdim (Sensodyn hassas dişler için olanı var naneli ) şimdi çok daha iyiyim ...
günaydın kızlar;heyecandan duramıyorum saatler geçmiyor..bugün ikili testimiz ve ense kalınlığı ölçümüz var dua edin kızlar..12 de randevum var allah yardımcımız olsun çok korkuyorum ben ya..
ağlattınız beni kızlar..allah razı olsun hepinizden..çokmu duygusal olduk ne zaten balık burcuyum birde bu gebelik hormonları iyice dengemi bozdu sanırım..
dilekcim senin oldumu testin sen öndesin ya o bakımdan sordum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?