2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kivi ye süt içemiyosan ondada kalsiyum çokmuş kuruyemiş falanda iii miş yıne kalsıyum açısından

tamam canımm ayy dünde marketteydikk.. neyse artık manavdan alırız... teşekkürler canım..

cansucumm iyi geceler...

günaydınn güzel anneler.....sabah sabah ufff sinir oldumm bu defada diş macunundan tiksindimm neolacak benim halimm.. yaa..

günaydınn güzel anneler.....sabah sabah ufff sinir oldumm bu defada diş macunundan tiksindimm neolacak benim halimm.. yaa..

Günaydın canım ama tiksinsen de fırçalamaya devam et , benim de ilk başta midemi bulandırıyordu macunumu değiştirdim (Sensodyn hassas dişler için olanı var naneli ) şimdi çok daha iyiyim ...

günaydın kızlar;heyecandan duramıyorum saatler geçmiyor..bugün ikili testimiz ve ense kalınlığı ölçümüz var dua edin kızlar..12 de randevum var allah yardımcımız olsun çok korkuyorum ben ya..

günaydın kızlar;heyecandan duramıyorum saatler geçmiyor..bugün ikili testimiz ve ense kalınlığı ölçümüz var dua edin kızlar..12 de randevum var allah yardımcımız olsun çok korkuyorum ben ya..

herkese günaydın...güzel bir gün olması dileğiyle.

ecem canım hayırlısı olsun:Saruboceq: bizi habersiz bırakma...

Günaydın canım ama tiksinsen de fırçalamaya devam et , benim de ilk başta midemi bulandırıyordu macunumu değiştirdim (Sensodyn hassas dişler için olanı var naneli ) şimdi çok daha iyiyim ...

öyle yapıcam artık..Allahım dayanma gücü ver...diyorumm. enkısa zamanda iyleşip hamileliğin tadını çıkrmak istiyorumm...hihoyyyt

günaydın cnm korkma herşey yolunda gidecek bak göreceksin.sen benden öndesin sanırım benim 6 martta olcak testim...hadi iyi haberler bekliyoozzz:CüvCüv:

Canım inşallah herşey yolunda gider, güzel haberlerle dönersin. Dualarımız seninle ve bebeğinle....

ağlattınız beni kızlar..allah razı olsun hepinizden..çokmu duygusal olduk ne zaten balık burcuyum birde bu gebelik hormonları iyice dengemi bozdu sanırım..

Bol şans , dualarım seninle canım :) Umarım güzel sonuçlar alacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…