Kızlar bir kitap verdi arkadaşım ' Anne seni duyuyorum ' diye , o kadar ilginç ki bebekler 12. haftadan sonra dış dünyada ki sesleri algılayabiliyorlarmış .Özellikle anne ve baba sürekli onunla konuşmalıymış ,mesela rahimdeyken söylenen ninnilere doğduktan sonra da tepki verebiliyormuş , bebeği yatıştırıyormuş. Bunun dışında aşırı yüksek sesli ortamlardan kaçınmak lazım mış, bu onu rahatsız ediyormuş. Bir de daha sakin olmaları için klasik müzik ve sakin müzikleri günde yarım saat kadar dinletmek lazım mış , tabi bu ilerleyen haftalarda ...
Günaydın hanımlar ,size bir şey sorucam ne sıklıkta dr. kontrolüne gidiyorsunuz ?
günaydın kızlar nasılsınız bebişler ve keyifler nasıl
ben dün akşam doktora gittim ateşim olduğu için minoset verdi megadyn diye bi multivitamin verdi böbreklerimde sanırım şekil bozukluğu varmış karaciğerimlede ilgili bi problem varmış onunla ilgilide bi ilaç verdi:çok üzgünüm: yüksek tansiyon çıktı vs.... hamile olmasam bunların hiç birini öğrenmiycektim birsürü şey çıktı ya anlamadım tuz kesinlikle yasakmış tuzun damlası ağzıma damlamıycakmış öle diyo dün yedimde tuzsuz yemekler çok körü ama napim idare etcem artık ama bukadar olumsuzluğun üsütne bebğimi gördüm:sm_cool: okadar tatlıydıki teyzeleri eli ayağı oluşmuştu çok net belli olmuyodu ama doktor görmeme yardımcı oldu saolsun 10+6 tam gününde ilerliyo miniğim 39mm de boyu galiba neyse kızlar yazim dedim size şimdi raporu onaylatma gidicem kendinize iyi bakın bu arada boyu nasıl kızlar bunun için bişey demedi
bende dün dr.dan dinledim bunları. ben 8+6yım allahın izniyle ve dr. bebeğin orta kulak oluşumu başlıycak dedi ve hergün sessiz bir odaya girip 10 ar dakka ona ayırmamı ve onunla konuşmamı söledi. anne sesini algılamaya başlıycakmış. 11.haftadan sonrada anne sesini tanıyacak kaadr duyusu oluşacakmış,24.haftada babanın sesini algılar ve dışarda konuşan insanların dost mu düşman mı sesinden algılayacak duruma gelir dedi. bende çok şaşırdım ilk kez duymuştum. aman sağlıkları yerinde olsunda günde 10 dakkam onun olsun. bu arada yatarken kesinlikle sessiz ve karanlık odada yatmamı söledi. tv açıkken uyumamam konusundada ısrarcı oldu. ses ve ışık bizim duyularımızı uykudayken bile etkilermiş ve bebeğe zararlı olurmuş. bilginiz olsun.
bende dün dr.dan dinledim bunları. ben 8+6yım allahın izniyle ve dr. bebeğin orta kulak oluşumu başlıycak dedi ve hergün sessiz bir odaya girip 10 ar dakka ona ayırmamı ve onunla konuşmamı söledi. anne sesini algılamaya başlıycakmış. 11.haftadan sonrada anne sesini tanıyacak kaadr duyusu oluşacakmış,24.haftada babanın sesini algılar ve dışarda konuşan insanların dost mu düşman mı sesinden algılayacak duruma gelir dedi. bende çok şaşırdım ilk kez duymuştum. aman sağlıkları yerinde olsunda günde 10 dakkam onun olsun. bu arada yatarken kesinlikle sessiz ve karanlık odada yatmamı söledi. tv açıkken uyumamam konusundada ısrarcı oldu. ses ve ışık bizim duyularımızı uykudayken bile etkilermiş ve bebeğe zararlı olurmuş. bilginiz olsun.
ben zaten uyuyamam karanlık ve sessiz bir ortam ararım hep uyumak için annemde anne karnında beni böyle alıştırdı demek kaydirigubbakcemile3
aynen kızlar bende çok üzüldüm iyiyim bende biraz karın ağrılarım başladı ama sanırım artık normal
rahim büyümeye başlıyo bu haftalardan sonra başka bi şikayetim yok,, bulantılarım var biraz sabahları
ama yinede hamdolsun bazıları bulantıdan hastanede yatıyo...yine iyi atlatıyoruz kıssslar..sonuna
kadar böyle hafif sıyrıklarla atlatırız inş.
sağol tatlım ilgine .ama bende hamilelik öncesi de vardı biraz kansızlık gerçi her halukarda kan takviyesi alıcam atlatıtım Allah ın izniyle inş.sen de dikkat et tatlım kendine...
ııy geceler benı lısteden cıkartın..melegım kalbı durmus.yarın kurtajla alacaklar..
sızler 2009 eylul annelerı olarak saglıklı bır gebellık gecırı bebıslerınızı kucaklarınza alırsınız
canim gecmis olsun.kendini fazla uzme.
bır sorum olacak bebegın kalbının durdugunu anlayabılırmıyız yanı nasıl oluyor. kanama flan oluyormukı yoksa ultrosonda mı bellı oluyor. merak ettım bılgısı olan arkadas var mı
ııy geceler benı lısteden cıkartın..melegım kalbı durmus.yarın kurtajla alacaklar..
sızler 2009 eylul annelerı olarak saglıklı bır gebellık gecırı bebıslerınızı kucaklarınza alırsınız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
günaydın kızlar nasılsınız bebişler ve keyifler nasıl
ben dün akşam doktora gittim ateşim olduğu için minoset verdi megadyn diye bi multivitamin verdi böbreklerimde sanırım şekil bozukluğu varmış karaciğerimlede ilgili bi problem varmış onunla ilgilide bi ilaç verdi:çok üzgünüm: yüksek tansiyon çıktı vs.... hamile olmasam bunların hiç birini öğrenmiycektim birsürü şey çıktı ya anlamadım tuz kesinlikle yasakmış tuzun damlası ağzıma damlamıycakmış öle diyo dün yedimde tuzsuz yemekler çok körü ama napim idare etcem artık ama bukadar olumsuzluğun üsütne bebğimi gördüm:sm_cool: okadar tatlıydıki teyzeleri eli ayağı oluşmuştu çok net belli olmuyodu ama doktor görmeme yardımcı oldu saolsun 10+6 tam gününde ilerliyo miniğim 39mm de boyu galiba neyse kızlar yazim dedim size şimdi raporu onaylatma gidicem kendinize iyi bakın bu arada boyu nasıl kızlar bunun için bişey demedi
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar bugün pek kimse yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?