2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün dr.dan dinledim bunları. ben 8+6yım allahın izniyle ve dr. bebeğin orta kulak oluşumu başlıycak dedi ve hergün sessiz bir odaya girip 10 ar dakka ona ayırmamı ve onunla konuşmamı söledi. anne sesini algılamaya başlıycakmış. 11.haftadan sonrada anne sesini tanıyacak kaadr duyusu oluşacakmış,24.haftada babanın sesini algılar ve dışarda konuşan insanların dost mu düşman mı sesinden algılayacak duruma gelir dedi. bende çok şaşırdım ilk kez duymuştum. aman sağlıkları yerinde olsunda günde 10 dakkam onun olsun. bu arada yatarken kesinlikle sessiz ve karanlık odada yatmamı söledi. tv açıkken uyumamam konusundada ısrarcı oldu. ses ve ışık bizim duyularımızı uykudayken bile etkilermiş ve bebeğe zararlı olurmuş. bilginiz olsun.

ben zaten uyuyamam karanlık ve sessiz bir ortam ararım hep uyumak için annemde anne karnında beni böyle alıştırdı demek kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim

mrb bende 8 haftalık hamileyim merak ettiği bişi var göbüşler kaçıncı haftada belli olmaya başlıyo

slm canim gercekdende ole sen hissede biliyosun bellirli bir sure sonra cunku bende ole oldu birkac kere.harika bir duyguya karnimi agrittiginda sakin olmasini soyluyorum ve 10dk mozart dinliyorum ne karin agrim kaliyo nede baska bir agri.:CüvCüv:

ya tatlım hiç bilmiyordum bunları sağol çok hoşuma gitti

rapunzell canım çok üzüldüm inşallah en kısa sürede tekrar aramıza dönersin

flowercim çok geçmiş olsun meleğinin ii olmasına sevindim canım kendine bebişe dikkat et..

insallah canim ama zaman gecdikden sonra bunlari harika bir ani olarak hatirliyacagiz ugur boceklerimizin anisi olarak:CüvCüv:

sağol tatlım ilgine .ama bende hamilelik öncesi de vardı biraz kansızlık gerçi her halukarda kan takviyesi alıcam atlatıtım Allah ın izniyle inş.sen de dikkat et tatlım kendine...

ewet ayni problem bendede var seni cok iyi anliyorum magnezyum vitamin kan ilaci artik onlar midemi bulandirir oldu ama mecburum icmeye sirf ugur bocegim icin katlanmaliyimmmmmmmmm .sagol canim hepimiz dikkat edelim bebislerimize ve kendimize

merhaba arkadaslar rapunzel e cok uzuldum. gecmıs olsun allahım ona sabır versın. bana mı oyle gelıyor anlamadım topıge nazar mı degdı ben kac gundur bebegını kaybeden arkadasların haberını alıyorum topıgı acınca. allahım herkesın melegını korusun.

bır sorum olacak bebegın kalbının durdugunu anlayabılırmıyız yanı nasıl oluyor. kanama flan oluyormukı yoksa ultrosonda mı bellı oluyor. merak ettım bılgısı olan arkadas var mı

bır sorum olacak bebegın kalbının durdugunu anlayabılırmıyız yanı nasıl oluyor. kanama flan oluyormukı yoksa ultrosonda mı bellı oluyor. merak ettım bılgısı olan arkadas var mı

canım bizde bi ara bunu araştırıyoduk hiç bi belirtisi olmuyomuş ultrasonda sadece belli oluyormuş

çok geçmişolsun canım.çok zor allah sabır versin .en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.:Saruboceq:

cok geçmiş olsun güzelim.aman tuza dikkat et.bebişinede maşallah

yakın bir arkadaşım var 8 aylık bir bebeği var ne alcam diye soruyorum onu alma ben sana vercem şunu alma bende var diyor sağolsun ben ise ne alacağımı şaşırmış durumdayım liste yapmaya çalışıyorum

selam güzel anneler;
kızlar dün dr kontrolüm vardı söylemiştim hamdolsun herşey yolunda gitti..doktorum bana cinsiyeti için ne hissediyorsun dedi bende erkek dedim..çünkü genelde anne hisleri %70-80 doğru çıkarmış bilgilerinize..aman eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsunda hiç fark etmez kızımda yok oğlumda..

canım benim çok geçmiş olsun..allah sağlıklısını en kısa zamanda nasip etsin sana güzelim..:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…