2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

daha minik teyzesi 8 haftalık ama ilerde hepsini birden almak maddi külfet olur diye bazı şeyleri bir kaç ay sonra almaya başlamak niyetindeyim

selam kızlar 3 4 gündür giramiyorum öncelikle bebeklerini kaybeden annelere allah dayanma gücü versin inş en yakın zamanda tekrar hamile kalırlar

kızlar geçen hafta doktora gittim bebişim 1 hafta önden gidiyormuş çok şükür umurım hepimizin hamilelikleri yolunda gider rabbim tamamına erdirir ben şimdi 9+2 günlük oldum

merhaba sevgili eylül anneleri
yaklasık 1 aydır yazıklarınızı takıp edıyor bırgun umarım bende yazabılırım dıyorken sımdı aranızdayım..bende ınsallah eylul annesı olucam 9+3 gunluk hamıleyım ancak doktor dusuk tehtıdımın oldugunu soledıgınde bı sure daha yazmamak ıcın dırendım ama sımdı aranızdayım. umarım bundan sonrakı ayları bırbırımızle dostca sohbetler yaparak gecırır ve nıhayetınde hepımız babeklerımızı kollarımıza alırız..

canım çok geçmiş olsunallah şifa versin

hoşgeldin canım aramıza inş bundan sonra herşey yolunda gider rabbim hamileliğini tamamına erdirsin

bır sorum olacak bebegın kalbının durdugunu anlayabılırmıyız yanı nasıl oluyor. kanama flan oluyormukı yoksa ultrosonda mı bellı oluyor. merak ettım bılgısı olan arkadas var mı

KALP ATIŞLARI DURDUĞUNDA VÜCUDUN BUNU ANLAYIP ONU DIŞARI ATMAYA ÇALIŞABİLİYOR BU GENELDE KRAMP ŞEKLİNDE AĞRI VEYA AZ AZ DA OLABİLEN YOĞUNDA OLABİLEN KANAMAYLA BELLİ EDİYOR.Allah kimseye yaşatmasın ben 2 tane yaşadım öyle. inanınn çok zor bir durum. ilki 10 haftalıktı karın ağrımla beraber kanama geldi dr.a gitttiğimde kalbi durmuştu. ikincisi 8 haftalık falandı kalp atışları oluşmadı ama karın ağrımla beraber kahverengi leke geliyordu.
Tabi benim durumu farklıymış heterezigot sendromu mutasyonu (kanda pıhtılaşma ) varmış.
umarım allah bi daha yaşatmaz ve kimseye böle bir durum göstermez...

canim kendine cok dikkat et gecmis olsun tuza dikkat,bebisine iyi bak

daha minik teyzesi 8 haftalık ama ilerde hepsini birden almak maddi külfet olur diye bazı şeyleri bir kaç ay sonra almaya başlamak niyetindeyim

haklisin turkiyede birde issizlik,ewet ama kizinda erkeginde kullanabilecegi renkleri al bari.iyi hamilêlikler canimm.ugur bocegine cok iyi bak sut badem ceviz ve kivi yeee kalsiyum icin cok gerekli baligida unutmayalim.:CüvCüv:

merhaba dilekal nasıl gidiyor canım bulantıların azaldımı bende bulantı devam ediyor çaydan koladan sodadan tiksinir oldun aklıma geldiği zaman bile midem kalkıyor senin tiksindiğin şeyler varmı canım

hos geldin caninm aramiza insallah hep beraber bebeklerimizin buyumesine sahit olacagiz.:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:

canım desene ozaman bizim eylül ayında kız patlaması olacak hemen hemen herkes kız hissediyor

aramıza hoşgeldin Allah kucağına almayı nasip etsin

haklisin turkiyede birde issizlik,ewet ama kizinda erkeginde kullanabilecegi renkleri al bari.iyi hamilêlikler canimm.ugur bocegine cok iyi bak sut badem ceviz ve kivi yeee kalsiyum icin cok gerekli baligida unutmayalim.:CüvCüv:[/QUOTE]

favori rengim yeşil zaten o yüzden bir problem olmaz sanırım dediklerini yiyorum ama bir tek kiviyi yiyemiyorum alerjim var çok da severim kiviyi arada kaçamak yapıp yiyordum ama hamile olduğumdan beri denemedim aslında bu dönemde belki reaksiyon yapmaz

canım iğne oluyor musun

Canım hoşgeldin aramıza. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Canım öncellikle çok geçmiş olsun, Allah tekrar öyle zor günler yaşatmasın... Birde böyle durumda şey diyorlar. Varolan tüm belirtiler kesilir. İşte ne bileyim artık miden bulanmaz, göğüslerde hassasiyet kalmaz vb.. Doğru mu?

hergü iğnemi vuruyorum aspirinimi içiyorum. doğuma kadarda sanırım öle gidecek. :) bbu arada benim belirtilerim geçmemişti hatta kusmalarla dr.a gitmiştim dr. hormonların azalmadığı için devam ediyo demişti ve bi kaç gün içinde normale dönersin dediğinde hakikatten de bikaç gün içinde normale dönebilmiştim .

merhaba dilekal nasıl gidiyor canım bulantıların azaldımı bende bulantı devam ediyor çaydan koladan sodadan tiksinir oldun aklıma geldiği zaman bile midem kalkıyor senin tiksindiğin şeyler varmı canım

İyiyim canım sağol senden naber? Bulantılar bende de devam ediyor. Bazen gün içinde şiddetleniyor bazen hafifliyor. Hiç belli olmuyor yani. Şu aralar benim sıkıntım bulantılarıma rağmen çıkaramamak. Çünkü yemekten sonra 3-4 saat geçince midemde kalanları ve beni rahatsız edenleri çıkartmak beni rahatlatıyordu. Hem ayrıca midemin zaten gerekli olanını hazmettiğini düşünüyordum. Ama son 2 gündür çıkaramıyorum :çok üzgünüm:
Bulantı olurda tiksinti olmaz mı hiç? Portakal suyu, soğan, lahana dolması , brokoli, haşlanmış tavuk.. Ama benim tiksindiklerim hep çıkardığım şeyler... Yani yediğim yiyeceği çıkardığım an ondan tiksinti başlıyor. Ama çaya bayılıyorum resmen. Hiç çayla aram yoktu hamilelikten önce. Şimdi ise çay içmek benim için bir şölen gibi. O nedenle artık kahvaltılarımda hergün açık bir bardak çay içiyorum. Umarım çok zararlı olmaz.

Son düzenleme:

Birkaç sonra bile kesilmiş olsa da bu ifade doğru o zaman , öyle değil mi? Sonuçta bir kaç gün sonra kesilmiş bulantıların...

eserızmır gecmıs olsun canım allahım melegını korusun. verdıgın bılgı ıcınde tesekkur ederım. kızlar ya bu arada arnızda ılcede kalan doktor harıcınde saglık ocagı takıbınde olan var mı. genelde oluyorda merak ettım 3 ayın sonunda falan asılar varmıs saglık ocagında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…